Dodaj do ulubionych

Rów Kulawego jednak będzie głębszy

03.08.23, 13:00
Rów Kulawego jednak będzie głębszy.

Mierzeja Wiślana do poprawy. Rząd wreszcie się ugiął. "Cud przedwyborczy" next.gazeta.pl/next/7,151003,30039750,mierzeja-wislana-do-poprawy-rzad-wreszcie-sie-ugial-cud-przedwyborczy.html#s=BoxOpImg3

Nie wiem czy ta nagła decyzja ma coś wspólnego z ryskimi manewrami na Bałtyku, ale z zasady nie wierzę w przypadki.
;)
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Rów Kulawego jednak będzie głębszy 03.08.23, 13:07
      pies.na.czarnych napisała:

> Rów Kulawego jednak będzie głębszy.
      >
      > Mierzeja Wiślana do poprawy. Rząd wreszcie się ugiął. "Cud przedwyborczy" next.gazeta.pl/next/7,151003,30039750,mierzeja-wislana-do-poprawy-rzad-wreszcie-sie-ugial-cud-przedwyborczy.html#s=BoxOpImg3
      >
      > Nie wiem czy ta nagła decyzja ma coś wspólnego z ryskimi manewrami na Bałtyku,
      > ale z zasady nie wierzę w przypadki.
      > ;)

Umożliwiają okrętom wijennym zaprzyjazkpnego państwa na wschodzie wpłynięcie do Elbląga. Piszę oczywiście o Litwie. 🤣🤣🤣

S.
      • pies.na.czarnych Re: Rów Kulawego jednak będzie głębszy 03.08.23, 14:19
        :)
      • szczypawka.jadowita Re: Rów Kulawego jednak będzie głębszy 03.08.23, 16:53
        Dobrze na przyszłość wróży to, że państwo które zostało wyróżnione pierwszeństwem korzystania z kanału prezesa, będzie gwarantem pomyślności jego samego oraz PISu, ePISkopatu i Kąfy.
    • szwampuch58 Re: Rów Kulawego jednak będzie głębszy 03.08.23, 13:08
      Kiedy,gdy 100 lat mi nie?
    • snajper55 Re: Rów Kulawego jednak będzie głębszy 03.08.23, 17:36
      pies.na.czarnych napisała:

> Rów Kulawego jednak będzie głębszy.
      >
      > Mierzeja Wiślana do poprawy. Rząd wreszcie się ugiął. "Cud przedwyborczy" next.gazeta.pl/next/7,151003,30039750,mierzeja-wislana-do-poprawy-rzad-wreszcie-sie-ugial-cud-przedwyborczy.html#s=BoxOpImg3
      >
      > Nie wiem czy ta nagła decyzja ma coś wspólnego z ryskimi manewrami na Bałtyku,
      > ale z zasady nie wierzę w przypadki.
      > ;)

Pierwszym większym statkiem, który zawita do Elbląga z przyjacielską wizyta, będzie okręt wojenny RFS Kaliningrad (ros. БДК-102 Калининград).

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka