Dodaj do ulubionych

Na krajowe podwórko.

11.08.23, 17:07
Bo dotychczas zajmowałem się wojną i globusem. Zrezygnowałem już dość dawno, zidiociały cenzor(ka) kasował moje posty nawet nie czytając. Sprawdziły się na 99%. Moim zdaniem, Tuskowa platfusiarnia przyjęła optymalną strategię odstawiając byłych komuchów i Biedronia na ślepy tor. Jeszcze dobrze pamiętam, że Wiosna, Zandberg i Czarzasty z Millerem byli głównymi macherami promocji rządów pisowskiej mafii. Sądzę, że te szambo wreszcie zassane trafi do oczyszczalni ścieków.
Cwaniactwo PSL przykleiło się do Hołowni. Jakby kościelni i symetryści z tym drugim bez pojęcia. Szkodzi im.

Reszta bez znaczenia. 1 do 2% w wyborach.

Nareszcie poważnie opozycja potraktuje kontrolę wyborów organizowanych przez pisowskich komisarzy. Od gwizdka do gwizdka pilnując każdego wrzuconego do urny głosu, aż do końcowego protokołu. Brak tego kosztowało Trzaskowskiego Belweder.
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Na krajowe podwórko. 11.08.23, 17:33
      Gdzieś umknęła mi Konfederacja. Na razie szkodzą PiS. Oceniam na max 10%. W koalicję z PiS nie wejdą, co najwyżej przy niekorzystnym dla opozycji wyniku zjawi się korupcja polityczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka