Dodaj do ulubionych

szykują tablice z wyszczerzonymi zębami

16.08.23, 14:43
Szykują tablice z wyszczerzonymi zębami
że od lipca jeździmy darmowymi autostradami.
Ilu na nich, kolorowo tęczowo, będzie machało do kierowców łapkami - podziękuj partii narodzie i jej I sekretarzowi.
Koszt tych bilbordów ma być jakieś siedemset tysięcy więc jest nadzieja, że w milionie się zamknie. Tyle zapłacimy za prezentacje gęb folwarku zwierzęcego, które przez kilka tygodni będą nas instruowały, że od lipca autostrady są darmowe. Dlaczego nie stanęły dotąd? Kurdupel nie zdążył ich (tych wystrzeżonych) przyPiSać do numerka listy. I jak tu tow. Mateuszowi M. nie uwierzyć, że darmowe?!

Przy okazji, to wyliczono, że przepychanie do dobrej pamięci ciemnego luda tego notorycznego łgarza kosztowało nas ok. 140 milionów.
I jak tu takiego nie wybrać jeśli już tyle na niego wydano..
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: szykują tablice z wyszczerzonymi zębami 16.08.23, 15:00
      Teraz zrobią płatne ekspresówki i na dwa tygodnie przed wyborami zniosą opłaty :)
      • ireneo Re: szykują tablice z wyszczerzonymi zębami 16.08.23, 15:42
        pies.na.czarnych napisał:

> Teraz zrobią płatne ekspresówki i na dwa tygodnie przed wyborami zniosą opłaty
        > :)
        Oj, mogą zechcieć abyś na nich robił. Jesteś na ich wyborczym kursie.
        • pies.na.czarnych Re: szykują tablice z wyszczerzonymi zębami 16.08.23, 17:36
          Mam nadzieję, ze nie napisałem tego w złą godzinę :)
          • ireneo Re: szykują tablice z wyszczerzonymi zębami 16.08.23, 17:50
            pies.na.czarnych napisała:

> Mam nadzieję, ze nie napisałem tego w złą godzinę :)
            >
            ++++++++++
            niestety, ta godzina już u naszych drzwi, recesja drugi kwartał, z dojnych przechwałek pierwszego europejskiego łgarza, drwi.
            Mimo to powinieneś opatentować koncepcje dojenia na ekspresówki, to żeby nie płacić zostawią je bez opłat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka