Dodaj do ulubionych

Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę

19.08.23, 08:47
To znaczy jak nowogrodzkie kurduple z Partii Intelektualnego Szrotu zrobili Polskę.
Obiło mi się i uszy, że szef jakiejś partii, Niemiec, nawołuje do obalenia rządów we wrogiej Polsce. Pogrzebałem w wyPISkach i w prawackim coś takiego wyczytałem:

"Wśród wrogich UE partii w Europie Weber wymienił m.in. Prawo i Sprawiedliwość w Polsce, niemiecką AfD oraz partię Marine Le Pen. Jak powiedział, "każda partia musi zaakceptować państwo prawa".
Paciorki i koronki - wrogie UNII te partie. A nie są wrogami UE?!

"– Wszyscy inni, którzy tego [PRAWO, WOLNE MEDIA] nie przestrzegają, jak niemiecka AfD, jak Le Pen we Francji albo PiS w Polsce, są naszymi przeciwnikami i będą przez nas zwalczani – dodał szef EPL."
Paciorki i koronki, nie przeciwnikami Niemców, a unijnej partii. Co jest konsekwencją tezy, że zwalczają Unię.

A teraz do w miarę trybiących. Gdzie tu mowa o Polsce jako wroga tego Webera, partii lidera??! przypadkowi mylonego, przez europejskiego notorycznego łgarza, z Wagnerem od chrześcijańskiego kremlowskiego zbrodniarza!
Jak oni mają swojego wroga, to niech Polakom go nie podtykają Akurat każdy wróg Partii Intelektualnego Szrotu jest naszym sojusznikiem
Nie znalazłem aby krytykowanie partii Le Len było uznane za wrogość wobec Francji czy niemieckiej partii AdD za wrogość wobec Niemiec.
Obserwuj wątek
    • ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 09:04
      ireneo napisał(a):

To znaczy o tym jak nowogrodzkie kurduple z Partii Intelektualnego Szrotu zrobili Polskę.
      Obiło mi się i uszy, że szef jakiejś partii, Niemiec, nawołuje do obalenia rządów we wrogiej Polsce. Pogrzebałem w wyPISkach i w prawackim coś takiego wyczytałem:

"Wśród wrogich UE partii w Europie Weber wymienił m.in. Prawo i Sprawiedliwość w Polsce, niemiecką AfD oraz partię Marine Le Pen. Jak powiedział, "każda partia musi zaakceptować państwo prawa".
      Paciorki i koronki - wrogie UNII te partie. A nie są wrogami Polski, Niemiec czy Francji?!

"– Wszyscy inni, którzy tego [PRAWO, WOLNE MEDIA] nie przestrzegają, jak niemiecka AfD, jak Le Pen we Francji albo PiS w Polsce, są naszymi przeciwnikami i będą przez nas zwalczani – dodał szef EPL."
      Paciorki i koronki, wymienione partie nie jako przeciwnicy Niemców, Polaków Francuzów a jego unijnej partii. Co jest konsekwencją tezy, że zwalczają Unię.

A teraz do w miarę trybiących. Gdzie tu mowa o Polsce jako wroga tego Webera, partii lidera??! przypadkowo mylonego, przez europejskiego notorycznego łgarza, z Wagnerem od chrześcijańskiego kremlowskiego zbrodniarza!
      Jak oni, ci nowogrodcy, mają swojego wroga, to niech Polakom go nie podtykają Akurat każdy wróg Partii Intelektualnego Szrotu jest naszym, miłujących peaworządność a tępiącym zdemoralizowane złodziejstwo, sojusznikiem
      Nie znalazłem, aby krytykowanie partii Le Pen było uznane za wrogość wobec Francji czy niemieckiej partii AdD za wrogość wobec Niemiec.
      Tylko krytykowanie PIS to wrogość wobec Polski według tego dziadostwa intelektualnego, oczywista, oczywistość
      • gerlalt Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 09:22
        No już dobrze jedni wierzą w Boga inni wierzą w Niemca. Czym wy się różnicie? A prawda pan Bucek nie robi przelewów a BND tak🤣🤣🤣🤣🤣
        • mateusz.urbanski Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 09:53
          gerlalt napisał(a):

> A
          > prawda pan Bucek nie robi przelewów a BND tak🤣🤣🤣🤣🤣

Tak jak pis🤣🤣🤣🤣🤣🤣
          To nie pan bucek robi przelewy, a pis tak
          Kupuje poparcie jego, wyborcy liczą głównie na transfer z socjalu
          • gerlalt Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 10:35
            Jest pewna różnica PiS płaci swojakom żeby na niego nie szczekali (wszelkie programy socjalne wyrzuciłbym do kosza) a niemiaszki płacą żeby szczekali i donosili na swoich. Dla mnie to istotna różnica.
            • mateusz.urbanski Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 11:18
              gerlalt napisał(a):

> Jest pewna różnica PiS płaci swojakom żeby na niego nie szczekali (wszelkie pro
              > gramy socjalne wyrzuciłbym do kosza) a niemiaszki płacą żeby szczekali i donosi
              > li na swoich. Dla mnie to istotna różnica.

Teraz podaj przykład donoszenia na swoich, a może czyich "swoich"
              Uwzględnij też te pisowskie z czasów, gdy byli opozycją
              Konkrety
              BTW ? Azaliż Łukaszenka ma rację, zarzucając opozycji "donoszenie na swoich"? Swojaków OMG!🙄
              PRL stosował te same metody vide woda na młyn rewizjonistów z Bonn itp, itd
              To jest kalka z czasów PRL

• ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 12:08
              gerlalt napisał(a):

) a niemiaszki płacą żeby szczekali i donosi
              > li na swoich. Dla mnie to istotna różnica.
              ++++++++
              Jestes w dekadzie życia kiedy pamięta się czasy niemowlęce i nic poza nimi więcej więc przypomne jak ta partii intelektualnego szroyu uprzejmie donosiła.
              Obszernymi cytatami żeby po nich nie kopać się z koniami, że ireneo konfabulacjami bałwani. Sama prawdziwa prawdziwość. No to jadziem:
              pis donosi uprzejmie
              sprawy"

"Prawo i Sprawiedliwość ma w Parlamencie Europejskim 18 reprezentantów.(dot. roku 2014) W grudniu 2014 roku wszyscy razem pisali rezolucję w sprawie "nieprawidłowości w czasie wyborów samorządowych w Polsce".

Borykamy się z barierą niewiedzy o Polsce - zarówno w sprawie wyborów, jak i Smoleńska, wolności mediów i szykan wobec dziennikarzy. Naszym podstawowy zadaniem jest zatem przełamanie tej ignorancji w UE - powiedział. Legutko

Polska pyza w PE jako eurodojarz
              Czy można mówić, że w naszym kraju jest demokracja? Przecież to umowa, według której wybieramy władzę. Jeśli ludzie nie mają poczucia, że wybrali swoje władze, to jaki mamy w Polsce ustrój?

To też ten sam co mu doktorat dali omyłkowo
              - niestety Polska nie jest dziś krajem, o którym można by powiedzieć, że jest państwem sprawiedliwym, sprawiedliwym dla swoich obywateli, że jest państwem, w którym obywatele traktowani są równo.

Lichocka w sprawie przesłuchania (donosu) w UE o upadku demokracji w Polsce
              "pochwaliła zorganizowane przez PiS wysłuchanie publiczne na temat zagrożenia demokracji, twierdząc, że skoro jesteśmy w Unii, to PE jest też naszym parlamentem".

Już nie jest, ale po wyborach znowu będzie a Szydłowa i Kępowa donosy będą PISać o polskiej polaków niewoli, jak to u brytoli tow. Andrzej D. pier...... Był wtedy prezydentem, wy sobie wyobrażata takiego.prezydenta po przysiędze - tak mi dopomósz buk!
              Zaczął od Germanii: Duda twierdzi, że tłumaczył Gauckowi iż Polska "nie jest dziś sprawiedliwym państwem".
        • ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 10:01
          gerlalt napisał(a):

> No już dobrze jedni wierzą w Boga inni wierzą w Niemca. Czym wy się różnicie? A
          > prawda pan Bucek nie robi przelewów a BND tak🤣🤣🤣🤣🤣
          ++++++.
          a dlaczego ten wasz buk tak oszczędnie wyposażył tych podnóżków Maryi zawsze dziewicy w iloraz potylicy?
    • pies.na.czarnych Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 10:26
      Politycy PiS piszą, że Weber nazwał ich "wrogiem". Sęk w tym, że on nie użył tego określenia natemat.pl/503780,politycy-pis-pisza-ze-weber-nazwal-ich-wrogiem-co-naprawde-powiedzial
      • szwampuch58 Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 10:31
        Senk,nalezy do tych manipulatorow
        • mazala2 Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 14:13
          szwampuch58 napisał:

> Senk,nalezy do tych manipulatorow
          >

Tuwima nie rozumiesz a starasz się podążać Jego tropem. Gdyby Mistrz żył to poparłby Totalną Opozycję ?
      • ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 13:36
        pies.na.czarnych napisała:

> Politycy PiS piszą, że Weber nazwał ich "wrogiem". Sęk w tym, że on nie użył tego określenia natemat.pl/503780,politycy-pis-pisza-ze-weber-nazwal-ich-wrogiem-co-naprawde-powiedzial
        +++++++
        wyjaśnilo się, że przeciwnikami, ale o czym wtedy PISać? Pavić to przeciwnik Hurkacxa w singlu, a to przyjaciel w deblu. Kurdupel nazwałby go w singlu wrogiem!
    • ryzy_na_hulajnodze Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 12:09
      Zadaniem Tuska nie jest zdobyć władzę, tylko rozpierdolić Polskę. Kołodziejczak do tego nadaje się świetnie.
      (by prof. Los)
      • ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 12:23
        ryzy_na_hulajnodze napisał:

> Zadaniem Tuska nie jest zdobyć władzę, tylko rozpierdolić Polskę. Kołodziejczak
        > do tego nadaje się świetnie.
        > (by prof. Los)
        ++++++
        Myślisz ze jest jeszcze co rozpierdzielić?
        Po dojnej drużynie i kołek w płocie sie nie ostanie bo go też podpierdzielą ci - tak mi dopomósz buk. I słusznie, jeśli pomógł ograbić Egipcjan
      • pies.na.czarnych Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 12:32
        ryzy_na_hulajnodze napisał:

> Zadaniem Tuska nie jest zdobyć władzę, tylko rozpierdolić Polskę. Kołodziejczak
        > do tego nadaje się świetnie.
        > (by prof. Los)

Po co Tusk ma zdobywać władzę skoro rządzi nieprzerwanie już od wieków?
        • ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 12:53
          pies.na.czarnych napisała:

> ryzy_na_hulajnodze napisał:
          >
          > > Zadaniem Tuska nie jest zdobyć władzę, tylko rozpierdolić Polskę. Kołodzi
          > ejczak
          > > do tego nadaje się świetnie.
          > > (by prof. Los)
          >
          > Po co Tusk ma zdobywać władzę skoro rządzi nieprzerwanie już od wieków?
          ++++++
          No tak, przez niego pociąg w Zgierzu się wykoleił, a dzięki.kurduplowi nikt z 126 osób jeszcze nie umarł.
    • oszol-lom-z-rm Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 14:29
      Bos ślepy
    • hordol Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 15:04

> Nie znalazłem aby krytykowanie partii Le Len było uznane za wrogość wobec Fr
      > ancji czy niemieckiej partii AdD za wrogość wobec Niemiec.

le pen i afd nie sprawują włdzy w swoich krajach
      • ireneo Re: Jak Weber germaniec zaatakował wrogą Polskę 19.08.23, 15:13
        hordol napisała:

>
        > > Nie znalazłem aby krytykowanie partii Le Len było uznane za wrogość wo
        > bec Fr
        > > ancji czy niemieckiej partii AdD za wrogość wobec Niemiec.

>
        > le pen i afd nie sprawują włdzy w swoich krajach
        ++++++++.
        Toż o tym właśnie piszę. Sprawowanie władzy przez jakąś koalicje z udziałem krytykowanej partii, nie upoważnia tej partii do uważania się za państwo. Nawet ZP nie jest państwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka