Dodaj do ulubionych

Imigranci gwałcą w Niemczech :(

26.08.23, 16:05
Przed chwilą przeczytałem artykuł, że Polak brutalnie zgwałcił w Niemczech. Został zatrzymany na Dolnym Śląsku.
Ale co się okazało? Zanim wysłałem post artykuł zniknął.
Proszę kliknąć w link i sprawdzić.
Wiadomość nieprawdziwa, czy treść niewygodna?

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • adam.eu Re: Imigranci gwałcą w Niemczech :( 26.08.23, 16:08
      Znalazłem tylko taki fragment w wyszukiwarce:

Polak zgwałcił w Niemczech. Podczas zatrzymania "był ... - O2

o2.pl
      www.o2.pl › informacje › polak-zgwalcil-w-nie...
      1 godzinę temu — Wrocławscy "łowcy głów" zatrzymali poszukiwanego mężczyznę, podejrzewanego o dokonanie na terenie Niemiec zgwałcenia ze szczególnym ...
    • pies.na.czarnych Re: Imigranci gwałcą w Niemczech :( 26.08.23, 16:15
      Ale to jest przecież niemiecka opcja :)

Podejrzany o brutalny gwałt na terenie Niemiec, a także ukrywający się od ponad sześciu lat szef grupy przestępczej zajmującej się wyłudzaniem kredytów i mężczyzna skazany za rozprowadzanie dopalaczy to kolejne osoby, które zatrzymali wrocławscy "łowcy głów".
      tvn24.pl/wroclaw/podejrzanego-o-brutalny-gwalt-zatrzymali-po-pracy-szefowi-grupy-przestepczej-przerwali-rodzinne-wakacje-7308479
      • ireneo Re: Imigranci gwałcą w Niemczech :( 26.08.23, 20:01
        pies.na.czarnych napisał:

> Ale to jest przecież niemiecka opcja :)
        >
        >
        > Podejrzany o brutalny gwałt na terenie Niemiec, a także ukrywający się od ponad
        > sześciu lat szef grupy przestępczej zajmującej się wyłudzaniem kredytów i mężc
        > zyzna skazany za rozprowadzanie dopalaczy to kolejne osoby, które zatrzymali wr
        > ocławscy "łowcy głów".
        > tvn24.pl/wroclaw/podejrzanego-o-brutalny-gwalt-zatrzymali-po-pracy-szefowi-grupy-przestepczej-przerwali-rodzinne-wakacje-7308479
        +++++++
        Chryste panie, to nawet w Białorusi wstyd sie przyznać do bycia Polakiem z Polski. Toż matka małemu.dziecku będzie mówić - celując paluchem - widzisz, to złodziej i gwałciciel. Tacy są katolicy.
    • ireneo Re: Imigranci gwałcą w Niemczech :( 26.08.23, 17:23
      adam.eu napisał:

> Przed chwilą przeczytałem artykuł, że Polak brutalnie zgwałcił w Niemczech. Zos
      > tał zatrzymany na Dolnym Śląsku.
      > Ale co się okazało? Zanim wysłałem post artykuł zniknął.
      > Proszę kliknąć w link i sprawdzić.
      > Wiadomość nieprawdziwa, czy treść niewygodna?
      >
      > Tekst linku
      ++++++
      za mało danych, może to prawdziwy katolik? ojciec rodziny. A kto nie ma pokus...
      • privus Re: Imigranci gwałcą w Niemczech :( 26.08.23, 18:57
        www.facebook.com/pzytnickigw/videos/to-%C5%BCe-ksi%C4%85dz-zgrzeszy%C5%82-no-zgrzeszy%C5%82-a-kto-nie-ma-pokus-ojciec-tadeusz-rydzyk-szo/858849191347890/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka