kawa_poranna11 30.08.23, 18:52 Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi Chrystusowi i jego matce, żydówczce Maryi Królowej Polski? Wszyscy ci, którzy nie chcą żydów, uchodźców w Polsce? Kaczyński, Mentzen (sic!) i inni im podobni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireneo Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 19:07 kawa_poranna11 napisał(a): > Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi Chrystusowi i jego matce, żydówczce > Maryi Królowej Polski? > Wszyscy ci, którzy nie chcą żydów, uchodźców w Polsce? > Kaczyński, Mentzen (sic!) i inni im podobni! +++++++ Bo to samozwańcy, nie bylo elekcji, a z nią przywilejów. Przeciwnie, polaki prawdziwe dodatkowo sypią rokrocznie lenno samozwańczym dworzanom Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 20:06 On to chyba naczelny Rebe, choć to ukrywając udaje przeciwnika Żydów. Kiedyś spotkałam zagorzałego RadioMaryjnego, który wyklinał na Żydów. Gdy zapytałam czy wie, że wyklina na JCH i M żachnął się mówiąc, że oni to nie Żydzi. A gdzie niby się urodzili? Pod Sochaczewem? Zaklął i międląc przekleństwa został w tym zdumieniu. Oni pewnie nie wiedzą - braki szkolne a ci bardziej wyrachowani, nawet z brzmiącymi nazwiskami na zewnątrz udają przeciwników Żydów. Z zakłamania i wyrachowania bo liczą na poklask niedokształconych durni. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 20:48 kawa_poranna11 napisał(a): > On to chyba naczelny Rebe, choć to ukrywając udaje przeciwnika Żydów. > Kiedyś spotkałam zagorzałego RadioMaryjnego, który wyklinał na Żydów. > Gdy zapytałam czy wie, że wyklina na JCH i M żachnął się mówiąc, że oni to nie > Żydzi. > A gdzie niby się urodzili? Pod Sochaczewem? > Zaklął i międląc przekleństwa został w tym zdumieniu. > Oni pewnie nie wiedzą - braki szkolne a ci bardziej wyrachowani, nawet z brzmią > cymi nazwiskami na zewnątrz udają przeciwników Żydów. > Z zakłamania i wyrachowania bo liczą na poklask niedokształconych durni. ++++++ gdyby taki dzban urodził się z mojżeszowych podobnie wyklinałby na katolików znaczy siebie i własną rodzinę. Podobnie przecież mógłby urodzić się ciapatym, Allah akbar. Z takim intelektualnym deficytem szybko zmanipulowaliby go żeby z prędkością światła i hukiem udał się do gajów zielonych i strumieni potokowych winnych. Czytając to zapewne zaklinałby się, że on w Emiratach, na Synaju, a nigdy, bo on tylko w Polsce i z Polki, tak mu dopomóż buk. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 21:59 A dlaczego żydzi mają uchodzić do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 23:17 melikles napisał(a): > A dlaczego żydzi mają uchodzić do Polski? Bo brakuje rąk do pracy i rząd musi sprowadzać ciapatych. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 30.08.23, 23:19 melikles napisał(a): > A dlaczego żydzi mają uchodzić do Polski? > A dlaczego Polacy do Niemiec, Wielkiej Brytanii czy do USA? Takie życie! Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 31.08.23, 00:16 kawa_poranna11 napisał(a): > melikles napisał(a): > > > A dlaczego żydzi mają uchodzić do Polski? > > > A dlaczego Polacy do Niemiec, Wielkiej Brytanii czy do USA? > Takie życie! +++++++ Oni tu dostali etat króla i matki królowej króla. To jest podobne do tych co uchodzą do partii intelektualnego szrotu na etaty doradców czy członków zarządów spółek a milion+/rok Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 31.08.23, 01:30 Dlaczego jednak Mentzeny i ichnie takie tam klękają przed figurami Żydów a są im przeciwni? Albo wierzą w tego, który jest miłością i wyznają Jego watości albo hipokryzja lub kunktatorstwo. Co chcą osiągnąć takim schizofrenicznym zachowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Co oni mają przeciw Królowi Polski Jezusowi C 31.08.23, 13:04 Oni po prostu mają bardzo ograniczoną wiedzę na ten temat. Widocznie nie uczyli się... religii. Mnie już nic nie zdziwi. Dawno temu znałam pewną endecką rodzinę. Ludzie wykształceni jeszcze przed wojna, a jednego z nich zatkało, jak usłyszał, że jego patron (święty Józef) był Żydem i to nieochrzczonym. Odpowiedz Link Zgłoś