mazala2 31.08.23, 17:14 Niesłychane ale jakie pouczające; youtu.be/ocX8UzMG4QA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 17:24 Tu jest lepsza prawda. Napisane kilka wieków temu, ale jak bardzo aktualne :(((( www.facebook.com/reel/324300466613442 Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 17:38 pies.na.czarnych napisała: > Tu jest lepsza prawda. Napisane kilka wieków temu, ale jak bardzo aktualne :((( > ( > www.facebook.com/reel/324300466613442 My ludzie nie rozróżnialiśmy do tej pory lepszej lub gorszej prawdy. Dzięki. Bedę doceniał psi wkład w badaniach nad prawdą tu i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 17:45 Ty jako przedstawiciel najbardziej tępego skrzydła elektoratu PiS powinieneś wysłuchać co jest przeczytane w tym linku. Słuchaj ze zrozumieniem i weź sobie do serca. > My ludzie nie rozróżnialiśmy do tej pory lepszej lub gorszej prawdy. Wcale mnie to nie dziwi. Na kursach nie przerabiacie niuansów języka polskiego. Jednak idąc twoim tokiem myślenia podpowiem ci, ze lepsza prawda przeznaczona jest dla gitowców. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:08 pies.na.czarnych napisała: > Ty jako przedstawiciel najbardziej tępego skrzydła elektoratu PiS powinieneś wy > słuchać co jest przeczytane w tym linku. Słuchaj ze zrozumieniem i weź sobie do > serca. > Każdą informację odbiera się umysłem a nie sercem. Pora żeby humaniści zdobyli wiedzę o głównych funkcjach organów homo sapiensa. > > My ludzie nie rozróżnialiśmy do tej pory lepszej lub gorszej prawdy. > > Wcale mnie to nie dziwi. Na kursach nie przerabiacie niuansów języka polskiego. Jeśli język ludzki nie wypowiada tego co pomyśli głowa to staje GENERATOREM dźwieków i służy wyłącznie emiterem uczuć. > Jednak idąc twoim tokiem myślenia podpowiem ci, ze lepsza prawda przeznaczona > jest dla gitowców. > Masz rację, psie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:14 > Jeśli język ludzki nie wypowiada tego co pomyśli głowa W twoim wypadku dupa chrząkaniem wypowiada to co pod twoją czaszka powstaje z fermentującego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:06 pies.na.czarnych napisała: > > Jeśli język ludzki nie wypowiada tego co pomyśli głowa > > W twoim wypadku dupa chrząkaniem wypowiada to co pod twoją czaszka powstaje z f > ermentującego gówna. > Dupa nie chrżąka nawet u Mrozka. Dupa wydając głoś po prostu pierdzi. Hłasko, Stachniuk i Tokarczuk Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:11 OK. Chrząkanie odbytem, tak się mówi poprawnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 17:39 Ty no, nie zsikaj się z ekstazy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 17:44 Swoją drogą, nigdy nie przypuszczałem, ze ludzie o takiej umysłowości jak obaj Panowie godzą się na rolę politycznych clownów i bez żenady występują przed wykształconymi formalnie, młodymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 20:42 mazala2 napisał: > Swoją drogą, nigdy nie przypuszczałem, ze ludzie o takiej umysłowości > jak obaj Panowie godzą się na rolę politycznych clownów i bez żenady > występują przed wykształconymi formalnie, młodymi ludźmi. Nie rozumiem, dlaczego wystąpienie przed młodymi ludźmi oznacza bycie klaunem? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 13:55 tapatik napisał: > mazala2 napisał: > > > Swoją drogą, nigdy nie przypuszczałem, ze ludzie o takiej umysłowości > > jak obaj Panowie godzą się na rolę politycznych clownów i bez żenady > > występują przed wykształconymi formalnie, młodymi ludźmi. > > Nie rozumiem, dlaczego wystąpienie przed młodymi ludźmi oznacza bycie klaunem? > Skuteczność wpływu polityka na odbiorcę wynika z roli jaką występujący polityk przyjął. Clowni zawsze budzili sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 20:52 mazala2 napisał: > tapatik napisał: > > > mazala2 napisał: > > > > > Swoją drogą, nigdy nie przypuszczałem, ze ludzie o takiej umysłowo > ści > > > jak obaj Panowie godzą się na rolę politycznych clownów i bez żenad > y > > > występują przed wykształconymi formalnie, młodymi ludźmi. > > > > Nie rozumiem, dlaczego wystąpienie przed młodymi ludźmi oznacza bycie kla > unem? > > > > Skuteczność wpływu polityka na odbiorcę wynika z roli jaką występujący polityk > przyjął. > > Clowni zawsze budzili sympatię. Nie o to się pytam. Pytam się, dlaczego uważasz, że wystąpienie przed młodzieżą oznacza bycie klaunem, a ty zamiast tego tłumaczysz mi dlaczego Tusk był klaunem. W ten sposób podkreślasz, że był klaunem, a ja się pytam na jakiej podstawie uważasz, że był. Co w jego zachowaniu wskazuje na bycie klaunem? Ja niczego takiego nie widzę. Zachowuje się tak samo jak na spotkaniu z dorosłymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 20:32 tapatik napisał: > mazala2 napisał: > > > Swoją drogą, nigdy nie przypuszczałem, ze ludzie o takiej umysłowości > > jak obaj Panowie godzą się na rolę politycznych clownów i bez żenady > > występują przed wykształconymi formalnie, młodymi ludźmi. > > Nie rozumiem, dlaczego wystąpienie przed młodymi ludźmi oznacza bycie klaunem? A Kaczyński to rozumie. Dlatego unika. Widziałeś spotkanie Kaczyńskiego lub któregoś z jego knechtów z młodymi? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 20:44 kawa_poranna11 napisał(a): > A Kaczyński to rozumie. > Dlatego unika. > Widziałeś spotkanie Kaczyńskiego lub któregoś z jego knechtów z młodymi? Nie, ale dalej nie wiem dlaczego spotkanie z młodymi to bycie klaunem. Może do mnie trzeba dziś młotkiem przemawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 19:52 mazala2 napisał: > > Niesłychane ale jakie pouczające; > > youtu.be/ocX8UzMG4QA PiS na to jeszcze nie wpadł aby zrobić debatę Kaczyński - Brudziński :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:08 no-popis napisała: > mazala2 napisał: > > > > > Niesłychane ale jakie pouczające; > > > > youtu.be/ocX8UzMG4QA > PiS na to jeszcze nie wpadł aby zrobić debatę Kaczyński - Brudziński :) Partie głównie czynami utrzymują władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 20:13 Nie będę odpowiadał na to pytanie, ponieważ uważam je za prowokację. Poza tym nie chce się odnosić do pytań o takie osoby - stwierdził Kaczyński To moze na moje pytanie odpowie: Prezesie masz pelne gacie? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 23:30 Bo pytania powinny być zadawane po otrzymaniu odpowiedzi, jak to kiedys wyjaśnił Dworczyk Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 20:31 A co w tym jest niezwykłego? Czyżby pomylił netto z brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 31.08.23, 21:21 Tutaj jest kilkuminutowe wystąpienie obejmujące tylko "wytłumacz się z Giertycha". www.youtube.com/watch?v=KaoxE4iTJZ8 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:02 Debaty Giertych->Kaczyński nie będzie. Kaczyński zesrał się ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:24 pies.na.czarnych napisała: > Debaty Giertych->Kaczyński nie będzie. Kaczyński zesrał się ze strachu. A jak ty to widzisz? Szef partii z jedynką na liście, ma debatować z kandydatem na posła w dodatku z ostatniego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:33 don.kichote napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Debaty Giertych->Kaczyński nie będzie. Kaczyński zesrał się ze strach > u. > > A jak ty to widzisz? > Szef partii z jedynką na liście, ma debatować z kandydatem na posła w dodatku > z ostatniego miejsca... > > > Psia logika jest różna od ludzkiej, Zdrowy rozsądek także. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:37 Skoro przed ostatnim na liście zesrał się ze strachu to co będzie, gdy pierwsza z listy KO wezwie go do pojedynku słownego? Aż strach pomyśleć. Zawału chyba dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:45 Po" wuja" te debaty? Sprawa jest jasna co beda belkotal jedno i drudzy: My kochany Polske,My najlepsi dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:54 Debata z Kaczyński to jest lepsze niż kabaret. Tomasz Lis na żywo - Rozmowa z Jarosławem Kaczyńskim, 03.10.2011 Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:54 szwampuch58 napisał: > Po" wuja" te debaty? > Sprawa jest jasna co beda belkotal jedno i drudzy: Bełkot polityczny drogą do podążania w tym samym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 14:55 Przestań bełkotać na forum, a świat stanie się lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:01 yoma napisała: > Przestań bełkotać na forum, a świat stanie się lepszy. > Czy nudniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:04 Rozwieję twoje złudzenia: jesteś nudny. Potwornie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:17 yoma napisała: > Rozwieję twoje złudzenia: jesteś nudny. Potwornie. > tylko wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 16:09 czyli nudności :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:13 Z debat wielkich mędrców można się dowiedzieć wielu pożytecznych rzeczy. Czy marihuana jest z konopi ? Wykład premiera o marihuanie Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 20:19 don.kichote napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Debaty Giertych->Kaczyński nie będzie. Kaczyński zesrał się ze strachu. > > A jak ty to widzisz? > Szef partii z jedynką na liście, ma debatować z kandydatem na posła w dodatku > z ostatniego miejsca... A dlaczego by nie? Przecież z takim kandydatem na pewno wygra debatę na argumenty. Ale skoro to dyshonor, to niech podyskutuje z Marzeną Okła-Drewnowicz, ona jest jedynką w Kielcach. ¯\_(ツ)_/¯ Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:23 Ty odmawiając mi politycznej debaty na FK tez srasz ze strachu? Niepotrzebnie, krzywdy Ci nie uczynię co najwyżej poddam w wątpliwość Twoje przekonanie, że szczekanie ma jakiekolwiek walory intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tusk zdradza całą prawdę o numerze z Giertych 01.09.23, 15:41 odmowa debaty z gównem to nie strach , to tylko niechęć do smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś