Dodaj do ulubionych

Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja

31.08.23, 19:07
mogła przez połowę czasu antenowego przedstawiać swoje programy, a nie cały czas swoją propagandę przedstawia pis.
Obserwuj wątek
    • emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 19:14
      Połowę wiadomości tvp powinni przedstawiać dziennikarze opozycji, bez cenzury ze strony pis.
    • emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 19:26
      TVN działa na 20% wsi, a TVP na 100% wsi
      • no-popis Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 06:12
        emeryt-myslacy napisał:

> TVN działa na 20% wsi, a TVP na 100% wsi
        Może masz na myśli TVN24?
        TVN, taki program, działa na większości wsi dzięki platformom cyfrowym publicznym.
    • emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 19:28
      TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis.
      • rotenschwanz Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 21:59
        Towarzyszu to byloby tak:
        TVN przedstawia informację po, TVP propagandę pis :)
        Jak to roznica miedzy tymi tubami propagandowymi??
        No ??, No??

Bingo !

emeryt-myslacy napisał:

> TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis.
        • snajper55 Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 22:24
          rotenschwanz napisał:

> Towarzyszu to byloby tak:
          > TVN przedstawia informację po, TVP propagandę pis :)
          > Jak to roznica miedzy tymi tubami propagandowymi??
          > No ??, No??
          >
          > Bingo !
          >
          >
          >
          > emeryt-myslacy napisał:
          >
          > > TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis.

Taka, że na TVP płacimy wszyscy więc powinna być ona obiektywna.

S.
      • no-popis Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 06:21
        emeryt-myslacy napisał:

Taki "Myślący" jaka "informacja" w TVN.
        Pokaż mi tu informację TVN, że EPP zablokowała ustawę antykorupcyjną w parlamencie UE co mocno skrytykowali nawet socjaliści.
      • niegracz Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 07:17
        emeryt-myslacy napisał:

---
        ??
        TVN predstawia antyrządową propagande

TVP przedstawia stanowisko rządowe

sa wybory

oPOzycja uparła sie że TV jest tak ważna

choc dostep do informacji jest teraz natychmiastowy, powszechny
        a wielu ,ludzi nie ma telewizora

ja mam telewizor ale z zasady nie oglądam programów informacyjnych
        szczeglnie z cyklu gadające głowy- pani mi nie przeszkadza bo jak ja panu przeszkodzę
        z cyklu codzienne kłotnie polityczne

PO chce miec TV ?
        - sa wybory
        wygra...
        to wtedy bedzie TV panstwowa jakiej chce PO

-
      • taki-sobie-nick Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 22:55
        TVN przedstawia propagandę TVN, TVP tak jak piszesz... a mądrzy ludzie oglądają jedno i drugie i nie myślą ani tak, ani tak.
        • emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 10:51
          Mówienie dobrze o Tusku w tvp jest cenzurowane. W tvn nie ma takiej cenzury na temat Kaczyńskiego.
          • rotenschwanz Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 11:33
            Napier.alacie w kaczora i pis codziennie, a mowisz o jakiejs symetrii ? :)
            To taka nowa marksistowska "demokracja", bedacaobecnie w natarciu 'postepowych'

Co mniej wiecej jak : "Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy to jest zły uczynek. Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy"

emeryt-myslacy napisał:

> Mówienie dobrze o Tusku w tvp jest cenzurowane. W tvn nie ma takiej cenzury na
            > temat Kaczyńskiego.
        • no-popis Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 11:51
          taki-sobie-nick napisała:

> TVN przedstawia propagandę TVN, TVP tak jak piszesz... a mądrzy ludzie oglądają
          > jedno i drugie i nie myślą ani tak, ani tak.
          Symetryści!!!? To najgorsze łajno dla PiS i PO :)
    • stasi1 Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 23:32
      A przez kogo firmowana jest TYP? Czyżby ją zielone ludziki robiły? Tylko na publiczna składają się wszyscy Polacy więc i wszyscy w zasadzie powinni mieć z tego korzyść
    • yoma Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 23:52
      My, czyli ty ze szwagrem?
      • emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 15:56
        Czyli ja i Ty :)
        • yoma Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 16:44
          Mylisz się. Ja akurat mam w dupie tvp.
          • pozytonium Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 16:51
            yoma napisała:

> Mylisz się. Ja akurat mam w dupie tvp.

Wsadziłaś sobie telewizor?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka