emeryt-myslacy 31.08.23, 19:07 mogła przez połowę czasu antenowego przedstawiać swoje programy, a nie cały czas swoją propagandę przedstawia pis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 19:14 Połowę wiadomości tvp powinni przedstawiać dziennikarze opozycji, bez cenzury ze strony pis. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 19:26 TVN działa na 20% wsi, a TVP na 100% wsi Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 06:12 emeryt-myslacy napisał: > TVN działa na 20% wsi, a TVP na 100% wsi Może masz na myśli TVN24? TVN, taki program, działa na większości wsi dzięki platformom cyfrowym publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 19:28 TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 21:59 Towarzyszu to byloby tak: TVN przedstawia informację po, TVP propagandę pis :) Jak to roznica miedzy tymi tubami propagandowymi?? No ??, No?? Bingo ! emeryt-myslacy napisał: > TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 22:24 rotenschwanz napisał: > Towarzyszu to byloby tak: > TVN przedstawia informację po, TVP propagandę pis :) > Jak to roznica miedzy tymi tubami propagandowymi?? > No ??, No?? > > Bingo ! > > > > emeryt-myslacy napisał: > > > TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis. Taka, że na TVP płacimy wszyscy więc powinna być ona obiektywna. S. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 06:21 emeryt-myslacy napisał: > TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis. Taki "Myślący" jaka "informacja" w TVN. Pokaż mi tu informację TVN, że EPP zablokowała ustawę antykorupcyjną w parlamencie UE co mocno skrytykowali nawet socjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 07:17 emeryt-myslacy napisał: > TVN przedstawia informację a TVP propagandę pis. --- ?? TVN predstawia antyrządową propagande TVP przedstawia stanowisko rządowe sa wybory oPOzycja uparła sie że TV jest tak ważna choc dostep do informacji jest teraz natychmiastowy, powszechny a wielu ,ludzi nie ma telewizora ja mam telewizor ale z zasady nie oglądam programów informacyjnych szczeglnie z cyklu gadające głowy- pani mi nie przeszkadza bo jak ja panu przeszkodzę z cyklu codzienne kłotnie polityczne PO chce miec TV ? - sa wybory wygra... to wtedy bedzie TV panstwowa jakiej chce PO - Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 01.09.23, 22:55 TVN przedstawia propagandę TVN, TVP tak jak piszesz... a mądrzy ludzie oglądają jedno i drugie i nie myślą ani tak, ani tak. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 10:51 Mówienie dobrze o Tusku w tvp jest cenzurowane. W tvn nie ma takiej cenzury na temat Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 11:33 Napier.alacie w kaczora i pis codziennie, a mowisz o jakiejs symetrii ? :) To taka nowa marksistowska "demokracja", bedacaobecnie w natarciu 'postepowych' Co mniej wiecej jak : "Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy to jest zły uczynek. Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy" emeryt-myslacy napisał: > Mówienie dobrze o Tusku w tvp jest cenzurowane. W tvn nie ma takiej cenzury na > temat Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 11:51 taki-sobie-nick napisała: > TVN przedstawia propagandę TVN, TVP tak jak piszesz... a mądrzy ludzie oglądają > jedno i drugie i nie myślą ani tak, ani tak. Symetryści!!!? To najgorsze łajno dla PiS i PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 23:32 A przez kogo firmowana jest TYP? Czyżby ją zielone ludziki robiły? Tylko na publiczna składają się wszyscy Polacy więc i wszyscy w zasadzie powinni mieć z tego korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 31.08.23, 23:52 My, czyli ty ze szwagrem? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 15:56 Czyli ja i Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 16:44 Mylisz się. Ja akurat mam w dupie tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Żądamy zniesienia cenzury w tvp, aby opozycja 02.09.23, 16:51 yoma napisała: > Mylisz się. Ja akurat mam w dupie tvp. Wsadziłaś sobie telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś