pozytonium 02.09.23, 12:00 twitter.com/i/status/1697574943334994137 Zadeklarował, że pokaże PITy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec1 Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:09 A ja mam 576 złotych plus 300 złotych na dożywianie miesięcznie. I twierdzę że PiS to głąby szkolne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:11 superspec1 napisał(a): > A ja mam 576 złotych plus 300 złotych na dożywianie miesięcznie. I twierdzę że > PiS to głąby szkolne.:) A ile płacisz za Internet? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:16 Za internet telefon i SMSy 60 pln Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:26 superspec1 napisał(a): > Za internet telefon i SMSy 60 pln Krezus. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:29 Nie każdy, tak jak ty okrada Urząd Finansowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:42 pies.na.czarnych napisała: > Nie każdy, tak jak ty okrada Urząd Finansowy. Akurat okradała moja była żona. Sprawdzili nas. Pan może wyjść, a Pani 10 tys. pokuty. Najlepsze jest to, że sama doniosła do US, że go okrada. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 13:00 > okradała moja była żona Tak, tak. Srata, tata. żona. Małżeństwo prowadzi wspólnie finanse i wspólnie odpowiada za błędy. > Pan może wyjść... Już tu byli tacy. Opowiadali o żonach, które siedziały, a oni chodzili na wizyty. Miło wspominali herbatki we troje. ON, żona i oficer SB. Ciebie jako towarzysza partyjnego przecież finansiówka nie mogła "pokrzywdować".:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 13:20 pies.na.czarnych napisała: > > okradała moja była żona > > Tak, tak. Srata, tata. żona. Małżeństwo prowadzi wspólnie finanse i wspólnie od > powiada za błędy. Oczywiście mandaty płacisz zbiorowo, bo wiadomo, że macie dwie kierownice. Nawet była żona nie pisnęła, choć ma 5 prawników w rodzinie. Ogólnie zachowuje się nieracjonalnie. Najlepsze jest to, że chciała mnie pozbawić praw rodzicielskich. Ostatni raz wydała mi dziecko w styczniu. Aż tu nagle dzwoni nagle w środę i mówi, że ona pracuje i muszę się zająć dzieckiem. Ja jej, że mam 60 helu, ma dwoje dorosłych dzieci, rodziców i nie mogę tak nagle zaprzepaścić 7500 zł z pieniędzy podatnika, bo ona pracuje. Praca spływa na człowieka z dnia na dzień? Nagle okazało się, że jestem ojcem. Mały jej rozwali dom. To nie jest cielę. To źrebak, a będzie wkrótce ogierem. Nagle jej się pojawiła potrzeba. Wszystko można rozwiązać polubownie. Ludzie się schodzą i rozchodzą. Naturalny proces. Ale wpierw utrudnianie dostępu do dziecka przez 2 lata, a potem nagle musisz przyjść, bo ja pracuję. Każdy pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 13:08 5 lat skladkowych? :) superspec1 napisał(a): > A ja mam 576 złotych plus 300 złotych na dożywianie miesięcznie. I twierdzę że > PiS to głąby szkolne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 13:29 helpfind.pl/blog/zasilek-staly-komu-przysluguje,1015 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 16:27 superspec1 napisał(a): > helpfind.pl/blog/zasilek-staly-komu-przysluguje,1015 Zasiłek stały dla osoby niepełnosprawnej w stopniu umiarkowanym jest jak najbardziej możliwy do uzyskania, ale wymaga niezdolności do pracy. A ty możesz być dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 16:48 Nie obrazajmy dziennikarzy :) pozytonium napisał: > superspec1 napisał(a): > > > helpfind.pl/blog/zasilek-staly-komu-przysluguje,1015 > > > Zasiłek stały dla osoby niepełnosprawnej w stopniu umiarkowanym jest jak naj > bardziej możliwy do uzyskania, ale wymaga niezdolności do pracy. > > A ty możesz być dziennikarzem. > Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:16 pozytonium napisał: > Reklamujesz propagandową stronkę potomka szmalcownika. Już tak nisko upadłeś pozyto? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 13:53 pies.na.czarnych napisała: > pozytonium napisał: > > > > > Reklamujesz propagandową stronkę potomka szmalcownika. Już tak nisko upa > dłeś pozyto? Nie rozumiem co masz na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 14:15 Ja rozumiem dlaczego udajesz, że nie rozumiesz. Wy pisi tak macie. Albo nie rozumiecie, albo nic nie słyszeliście, a nawet nic nie wiecie gdy ktoś zapyta was o jakiś drażliwy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 14:21 pies.na.czarnych napisała: > Ja rozumiem dlaczego udajesz, że nie rozumiesz. Wy pisi tak macie. Albo nie roz > umiecie, albo nic nie słyszeliście, a nawet nic nie wiecie gdy ktoś zapyta was > o jakiś drażliwy temat. Czasami wychodzi z ciebie Sławomir Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:20 Obajtek i nauczyciele next.gazeta.pl/next/7,151003,30146486,1200-zlotych-na-godzine-daniel-obajtek-zarabia-w-trzy-godziny.html#s=BoxOpImg2 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:28 szwampuch58 napisał: > Obajtek i nauczyciele > next.gazeta.pl/next/7,151003,30146486,1200-zlotych-na-godzine-daniel-obajtek-zarabia-w-trzy-godziny.html#s=BoxOpImg2 I jawnie o tym mówi, a Broniarz skrywa swoje PITy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Broniarz tańczy Mazurka 02.09.23, 12:33 Obajtek ujawnia to co musi. Ile naprawdę nakradł tego nigdy się nie dowiesz. Rosjanie pilnie strzegą swoich tajemnic i nie wydają swoich agentów tak jak to zrobił Macierewicz z Cenckiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś