Dodaj do ulubionych

Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem

04.09.23, 14:03

Podziwiałem zmiany i z ludźmi gadałem o polityce. 90% myśli zdroworozsądkowo, jest przywiązana do Tradycji.
Bardzo nieliczna grupka kieleckich wielbicieli gender i LGBT+ nie uważa , że jest prześladowana.
Wystąpienia Lidera Prawicy wysłuchano z uwagą i w milczeniu. Niedowierzania intencjom Kaczora nie udało mi się zauważyć.
O Liderze opozycji wyrażano się niechętnie. Podkreślano brak wiarygodności Donalda Tuska i przywiązanie do kościoła Rzymsko Katolickiego. Okazywano współczucie ofiarom SOW prowadzonej w Ukrainie.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 14:14
      Dobrze, że nie na Florydzie 🤣
      • mazala2 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 14:15
        yoma napisała:

> Dobrze, że nie na Florydzie 🤣
        >

Cieszy mnie, że się zgadzamy po raz wtóry.
    • szwampuch58 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 14:27
      No to gitara scyzoryk, Jaro-slaw Jaro-slaw Jaro-slaw
    • stefan4 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 15:31
      mazala2:
      > Podziwiałem zmiany i z ludźmi gadałem o polityce. 90% myśli zdroworozsądkowo,
      > jest przywiązana do Tradycji.

Gadałeś o polityce ze 100% mieszkańców kieleckiego?! Kurczę, nie wiedziałem, że to województwo jest takie małe...

- Stefan
      • mazala2 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 16:30
        stefan4 napisał:

> mazala2:
        > > Podziwiałem zmiany i z ludźmi gadałem o polityce. 90% myśli zdroworozsądk
        > owo,
        > > jest przywiązana do Tradycji.
        >
        > Gadałeś o polityce ze 100% mieszkańców kieleckiego?! Kurczę, nie wiedziałem, ż
        > e to województwo jest takie małe...
        >
        > - Stefan
        >

Wniosek nielogiczny
        • m.c.hrabia Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 16:49
          gadałeś z dwoma?:))))
          • yoma Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 17:00
            ze szwagrem 😂
            • m.c.hrabia Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 17:11
              nic dziwnego że niedorozwój, jak się rodził w kieleckim które podczas jego narodzin sięgało do Pilicy i było kompletnym prymitywnym zadupiem, tak mu pozostało.
              • mazala2 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 17:29
                m.c.hrabia napisał:

> nic dziwnego że niedorozwój, jak się rodził w kieleckim które podczas jego naro
                > dzin sięgało do Pilicy i było kompletnym prymitywnym zadupiem, tak mu pozosta
                > ło.
                Cała Wasza trójka wspiera propagandzistę Stefana zamiast poważnie rozważyć wiadomości z Kielc
                • yoma Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 17:54
                  A jakby kurdupel startował z Zachodniopomorskiego, urodziłbyś się w Świnoujściu?
                  • mazala2 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 18:37
                    yoma napisała:

> A jakby kurdupel startował z Zachodniopomorskiego, urodziłbyś się w Świnoujściu
                    > ?
                    >
                    Głuptas 😁
                    • yoma Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 20:28
                      A możesz odpowiedzieć, jak grzecznie pytają?
                • adam.eu Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 19:24
                  mazala2 napisał:

> Cała Wasza trójka wspiera propagandzistę Stefana zamiast poważnie rozważyć wiad
                  > omości z Kielc

Całkiem poważnie, Stefana nazywasz propagandzistą?
                  Przecież ten wątek wątek, podobnie jak inne to propaganda,
            • pies.na.czarnych Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 18:43
              yoma napisała:

> ze szwagrem 😂
              >

Z dottore j-k.
    • adam.eu Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 19:13
      Mazala, a nie gadałeś w Rosji o Putinie?
      Albo w PRL o GIerku?
      Że nie powiem o Hitlerze, może Ty nie, ale Twój dziadek na pewno gdyby mieszkał w Niemczech zauważyłby, że za Hitlera Niemcom poprawiło.

I jak w tych innych krajach poza obecną Polską mówili ludzie o opozycji?
    • margit49 Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 21:12
      mazala2 napisał:

> Bardzo nieliczna grupka kieleckich wielbicieli gender i LGBT+ nie uważa , że je
      > st prześladowana.

I można wywiesić tęczową flagę, i nikt jej nie zerwie?
      I można bezpiecznie nosić torbę w tęczowych barwach? Bez obawy przed grasującymi bojówkami?
      Naprawdę?
      Co za region.Wow

> Wystąpienia Lidera Prawicy wysłuchano z uwagą i w milczeniu.

Oczywista oczywistość:D

• weteran-czasu Re: Byłem w Kielcach bo w kieleckim się urodziłem 04.09.23, 22:20
      To ten ciemnogród, gdzie na kolanach szorują w każdą niedzielę od plebanii do plebanii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka