Dodaj do ulubionych

TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwizję?

04.09.23, 17:11
Nie wiem, czy to prawda,ale u mnie mimo ładnej pogody Qrwizji zwanej dla jaj TVP Info na satelicie nie ma.

Brawo, popieram, tylko jeśli to prawda to dlaczego tak późno?
Ps,
Tak wiem PiSior, że ten polityczny krajowy i nie łamiący nerykiety wątek wyśłeż w kosmos, bo za to nowogrodzka Ci płaci.
Miłego dnia, po przegranych przez PiS wyborach, czego Ci życzę , szczerze życzę.
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 04.09.23, 17:19
      Nie dzwoniłeś do nich ostatnio? Do Superstacji zadzwoniłeś, ostrzegałeś, nie uwierzyli i już jej nie ma.
      • zlamas-kutany Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 04.09.23, 18:03
        oby.watel napisał:

> Nie dzwoniłeś do nich ostatnio? Do Superstacji zadzwoniłeś, ostrzegałeś, nie uw
        > ierzyli i już jej nie ma.
        >

Fakt do Super Stacji się dodzwoniłem i udało mi się powiedzieć prawdę, natomiast do Szkla Kontaktowego dalej próbuje, a jak się dodzwonię to Sea monster wyleci z moderacji na zbity pisdacki pysk
        • oby.watel Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 04.09.23, 18:08
          zlamas-kutany napisał:

> Fakt do Super Stacji się dodzwoniłem i udało mi się powiedzieć prawdę, natomias
          > t do Szkla Kontaktowego dalej próbuje, a jak się dodzwonię to Sea monster wylec
          > i z moderacji na zbity pisdacki pysk

Nie rób sobie nadziei.
          • zlamas-kutany A załóż się, że tą pisią świnie wydupcze w kosmos 04.09.23, 18:18
            oby.watel napisał:

> zlamas-kutany napisał:
            >
            > > Fakt do Super Stacji się dodzwoniłem i udało mi się powiedzieć prawdę, na
            > tomias
            > > t do Szkla Kontaktowego dalej próbuje, a jak się dodzwonię to Sea monster
            > wylec
            > > i z moderacji na zbity pisdacki pysk
            >
            > Nie rób sobie nadziei.
            >

Jako i mnie ta pisdacki qrwa od 2018 roku wydupczs
            • oby.watel Re: A załóż się, że tą pisią świnie wydupcze w ko 04.09.23, 19:14
              zlamas-kutany napisał:

> Jako i mnie ta pisdacki qrwa od 2018 roku wydupczs

Mógłbyś jakoś rozwinąć tę myśl? Jeśli oczywiście jest co rozwijać.
    • szwampuch58 Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 04.09.23, 19:57
      Sprawdzilem na moim telewizorze,niestety te gooowno nadaje nadal
      • zlamas-kutany Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 05.09.23, 09:04
        szwampuch58 napisał:

> Sprawdzilem na moim telewizorze,niestety te gooowno nadaje nadal
        >

Niestety u mnie też już nadaje, a;e przez jakiś czas był czarny obraz, czerwony x i napis, że nie ma takiego programu.
        Ja tak sobie myśłę, ze to by było sprawiedliwe, bo soro TVN24 nie ma na multipleksach, to czemu platwormy cyfrowe miałyby nadawać Qrwizję?
        • prze.nick Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 05.09.23, 09:25
          Ha ha ha
          Już w 2010 roku TVN mógł dać swój TVN 24 na multipleks 2 za darmo ale nie chciał bo wolał ciągnąć kasę z kablowek i platform satelitarnych.
          Ja np nie oglądam TVN 24 a muszę za to gówno płacić bo jest w pakiecie.
          • szwampuch58 Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 05.09.23, 09:34
            Prywatne musza zarabiac,nie otrzymuja wsparcia panstwowego jak Qrwizja,kumasz?
            • prze.nick Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 05.09.23, 09:38
              TVN dostał 2 miejsca na multipleksie 2 w 2010 roku i umieścił w nich TVN i TVN 7.
              Te kanały żyją z reklam i to zdaje się nie najgorzej.
          • zlamas-kutany Wszyscy Polacy muszą płacić za gówno zwane sla jaj 05.09.23, 09:36
            prze.nick napisał:

> Ha ha ha
            > Już w 2010 roku TVN mógł dać swój TVN 24 na multipleks 2 za darmo ale nie chcia
            > ł bo wolał ciągnąć kasę z kablowek i platform satelitarnych.
            > Ja np nie oglądam TVN 24 a muszę za to gówno płacić bo jest w pakiecie.

TVP INFO, choć większość Polaków tej zakłamanej szczujni nie ogląda.
            Jedyna prawdziwa wiadomość jaką tam pokazują to jest pogoda,.
            • prze.nick Re: Wszyscy Polacy muszą płacić za gówno zwane sl 05.09.23, 09:40
              Za PO sam nie dawałem czasem rady oglądać TVP ale teraz są ciekawe stacje dzięki Kurskiemu, zwłaszcza TVP Sport, Nauka, Historia i parę innych.
              • szwampuch58 Re: Wszyscy Polacy muszą płacić za gówno zwane sl 05.09.23, 09:47
                TVP Info,TVP 1,TVP Polonia smierdza najbardziej...Od 8 lat nie ogladam
              • zlamas-kutany Re: Wszyscy Polacy muszą płacić za gówno zwane sl 05.09.23, 10:10
                prze.nick napisał:

> Za PO sam nie dawałem czasem rady oglądać TVP ale teraz są ciekawe stacje dzięk
                > i Kurskiemu, zwłaszcza TVP Sport, Nauka, Historia i parę innych.

Co do TVP Kultura, to to są tam dobre stare filmy, natomiast jeśli chodzi o TVP Historia to stara historia jest prawdziwa, choć teraz skurwysyny usunęły Wołoszańskiego, Natomiast nasza historia najnowsza jest bardziej zakłamana niż Qrwizja zwana dla jaj TVP INFO.
                No i ta historia Solidarności Centkiewicza, Solidarność bez Wałęsy, czyli wg niego Bolka agenta SB.
                Wyjątkowe skurwysyństwo za moją kasę zresztą.
                • prze.nick Re: Wszyscy Polacy muszą płacić za gówno zwane sl 05.09.23, 10:17
                  W 1980 pogoniono SBków którzy byli przywódcami Solidarności w Szczecinie i Jastrzębiu. Nie zrobiono tego w Gdańsku i dzięki temu Gdańsk długo rządził Polską.
    • taniarada Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 05.09.23, 09:40
      Bez kłótni emeryci i renciści .Ja mam canal + sport i filmy .Resztę w innym pakiecie .TYP Info i TVN 24 to podobnie politycznie informacje .Z tym że ci w Info cały czas na Tuska ,a ci drudzy na Kaczora .Ale w że TVN więcej rzetelnych informacji .Kochajcie się emeryci i szanujcie kobiety na tym forum .Amen .
    • rotenschwanz Re: TV satelitarna Canal+ przestała nadawać Qrwiz 05.09.23, 10:17
      Mialem takiego podobnie zawzietego sasiada, bil zone.

zlamas-kutany napisał:

> Nie wiem, czy to prawda,ale u mnie mimo ładnej pogody Qrwizji zwanej dla jaj TV
      > P Info na satelicie nie ma.
      >
      > Brawo, popieram, tylko jeśli to prawda to dlaczego tak późno?
      > Ps,
      > Tak wiem PiSior, że ten polityczny krajowy i nie łamiący nerykiety wątek wyśłeż
      > w kosmos, bo za to nowogrodzka Ci płaci.
      > Miłego dnia, po przegranych przez PiS wyborach, czego Ci życzę , szczerze życzę
      > .
      >
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka