zdravko_vypic 05.09.23, 09:37 ...według tow. papieża. Mają roSSjanie (Piotr I i Katarzyna II) oraz Mongołowie (Czyngis-chan); Niemcy modlą się, żeby tow. papieżowi nie przyszło do głowy mówić o ich wielkiej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 09:57 zdravko_vypic napisał: > Niemcy modlą się, żeby tow. papieżowi nie przyszło do głowy mó > wić o ich wielkiej tradycji. 🤣🤣🤣 S. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 10:23 Ten papież bardziej martwi się o kacapów niż o polskich katolików i to mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 10:44 Mamy. Problemy z papieżami, którzy ganili nas za bunt wobec legalnej władzy I chrześcijaństwu, oczywista oczywistość. Wg Piusa IX " wszelkie knowania"są groźne dla wiary( styczniowe) Car, choć prawosławny, miał prawo stłumić powstania. Bo to akty nieposłuszeństwa(Grzegorz XVI o listopadowym) A w Jagiellończyka Pius II rzucił ekskomuniką za wojnę z Krzyżakami. Wygraną! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 10:55 "my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji...". Jak to nie? Wieczne użalanie się nad sobą. Szukanie pana, który zajmie się sprawami Polski. Przecież to są stare wielkie tradycje i można by wymienić jeszcze kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:22 To tradycja stosunkowym mloda,nazywam ja styropianowa Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:27 szwampuch58 napisał: > To tradycja stosunkowym mloda,nazywam ja styropianowa > Młoda? Oddanie Polski pod zabory miało miejsce kilka wieków temu. Później był ZSSR panem, został wymieniony na Watykan, a ostatnio pałeczkę przejęli Amerykanie wysługując się rządem pisich. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:39 Jamrowanie: nam sie nalezy bo my obalili komune i mamy polskiego papieza to cecha POPiS-u ktora dominacje....stare czasy wojskowe?... kogo to grzeje,ziewww Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:11 Franciszek to agent Putina i domniemany ojciec Jewgienija Prigozyna tego od grupy Wagnera paczaizm.pl/prigozyn-papiez-franciszek-wygladaja-identycznie/ - teraz już wiemy skąd jego prorosyjskie nastawienie. To wielka tragedia dla katolików na całym świecie. prawdziwy kościół jest dziś w bractwie św Piusa X Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:17 Obaj to Szyty Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:24 Szmalcownik a co to za "twory" ? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 11:33 Pedofil do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: my Polacy nie mamy żadnej wielkiej tradycji.. 05.09.23, 13:59 co to za bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś