Dodaj do ulubionych

Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słyszałem

06.09.23, 10:37
Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słyszałem

Politycy Zjednoczonej Prawicy pytani przez dziennikarzy "Czarno na Białym" o afery władzy z ostatnich ośmiu lat zgodnie odpowiadają że żadnych afery nie było. - Wy się interesujecie nie tym, co potrzeba - powiedział poseł PiS Waldemar Andzel. - U poprzedników było dużo więcej, a tu nie było żadnych - stwierdziła posłanka Barbara Dziuk. - Jakich aferach? Pierwsze słyszę - dziwił się Jerzy Polaczek. tvn24.pl/polska/afery-obozu-wladzy-politycy-zjednoczonej-prawicy-komentujajakich-aferach-pierwsze-slysze-7330527
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 10:50
      Najmniejsza aferka szkodziła poprzednim rządom. PiS-owi nie szkodzi żadna. To jest prawdziwy, niezwykły cud nad Wisłą. I wiele mówi o dzielnym narodzie polskim, który umiłował wolność werbalnie, a niewolę finalnie.
      • szwampuch58 Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 11:20
        "Cud" kupiony za rozne "srebniki" suweryn roszczeniowy zna tylko: Mnie siEm nalezy
    • pies.na.czarnych Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 12:03
      System korupcjogenny stworzony przez MSZ tvn24.pl/polska/migranci-sprowadzeni-do-europy-przez-polskie-msz-trwa-miedzynarodowe-sledztwo-napisala-gazeta-wyborcza-koalicja-obywatelska-komentuje-7330640
    • oszol-lom-z-rm Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 15:04
      niech się TVN zainteresuje aferami PO bo do tej pory nierozliczone tylko zamiecione pod dywan
      • pies.na.czarnych Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 15:10
        Interesowali się w czasach gdy PO rządziła. Teraz wy. Teraz wam się należy :)
      • oby.watel Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 15:27
        oszol-lom-z-rm napisał:

> niech się TVN zainteresuje aferami PO bo do tej pory nierozliczone tylko zamiec
        > ione pod dywan

A po co TVN ma się interesować aferami sprzed dekady skoro wszystkie zostały rozliczone? Jeśli coś zostało zamiecione pod dywan, to przez PiS, które rządzi już od 8 lat.
    • pies.na.czarnych Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 15:16
      Luksusowe apartamenty na chorwackiej wyspie. Media o milionowych transakcjach europosła Tomasza Poręby
      tvn24.pl/polska/luksusowe-apartamenty-europosla-tomasza-poreby-na-chorwackiej-wyspie-frontstorypl-okopress-iostro-7330550
      • pies.na.czarnych Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 15:22
        Na najwyższym pietrze, ale bez windy :))))

"Na facebookowym profilu jednego z członków rodziny Porębów odnajdujemy zdjęcie, na którym postać w bluzie z kapturem patrzy przez okno na zatokę u stóp Korčula Hill. Ten pierwszy z chorwackich apartamentów Porębów odnajdujemy na najwyższym piętrze domu, w którym mieści się sześć podobnych lokali" - czytamy.
    • pies.na.czarnych Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 06.09.23, 16:34
      https://scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/374773093_1705734263209191_317114189301564156_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=4c1e7d&_nc_ohc=W1-ow03OMSwAX8bX6ML&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=00_AfDnZb5V1XkIlyvYTcoMcGJaE_yDwzrr3C9OvU508t202Q&oe=64FE111F
    • pies.na.czarnych Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 08.09.23, 10:52
      Jest grubo! To służby z innych krajów Unii wymusiły na nich śledztwo.

nformator dziennika twierdzi w piątkowym artykule, że CBA "zostało zmuszone do działania". Jak dodaje, "to na poziomie polskich służb konsularnych dochodzi do nieprawidłowości skutkujących masowym wydawaniem wiz, które umożliwiają dostanie się do strefy Schengen cudzoziemców pochodzących z krajów, gdzie występuje zagrożenie terrorystyczne".
      tvn24.pl/polska/indyjski-trop-afery-wizowej-akcja-cba-w-msz-ma-miec-zwiazek-z-miedzynarodowym-sledztwem-gazeta-wyborcza-7333831

"GW" o naciskach na CBA w aferze wizowej. "Ktoś otworzył szerzej furtkę" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30167513,gw-o-naciskach-na-cba-w-aferze-wizowej-ktos-otworzyl-szerzej.html#s=BoxOpImg6
      Wejście Centralnego Biura Antykorupcyjnego do Ministerstwa Spraw Zagranicznych jest powiązane z międzynarodowym śledztwem ws. VFS Global - indyjskiej spółki, która pośredniczy w zdobywaniu wiz
    • rotenschwanz Re: Afera! Afera, jaka afera? Nie wiem, nie słysz 08.09.23, 13:38
      Pikus tam nie afery.
      FOZZ byla gruba banka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka