Dodaj do ulubionych

jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiSu...

07.09.23, 06:20
...i przyszłoroczny potężny kryzys gospodarczy i polityczny oraz idące za tym udekorowanie oświetlenia ulicznego i drzew tymi złodziejami, szubrawcami i agentami przez wkurzony lud. Tylko w ten sposób da się oczyścić Polskę od tej jaczejki roSSyjskich służb.

Na dzisiaj nie ma nawet jednej kompletnej brygady, żeby Polski bronić, bo armia została rozpieprzona. Ustawę budżetową, która jest druga po praktycznie unieważnionej konstytucji jeśli chodzi o umocowanie ustrojowe, zmieniono w srajtaśmę. Tego państwa już nie ma.

Opozycja zresztą nie chce wygrać tych wyborów i ŚlinąwRozum powinni przyjąć to do wiadomości.

Przypomnę, że to Donald Tusk sobie hodował PiS jako straszaczek, tylko się przeliczył. Teraz trzeba naprawdę dorżnąć watahę i skonstruować Państwo Polskie od nowa. Tylko nie z Tuskiem i dotychczasową PO, bo to głupie cyce.
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 13:23
      Na suwerenie nawet bankructwo kraju nie zrobi wrażenia, bo suweren wie dobrze kto jest temu winny. Polska będzie krajem miodem i mlekiem płynącym gdy pogoni się lub zamknie w tiurmie opozycję. W PRL-u nie było opozycji, a ta co była siedziała. Dzięki temu Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatnio.
    • taniarada Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 13:38
      Głupszego wpisu na tym forum nie czytałem od lat. Dobrze życzysz rodakom .Ale czy ty Polak to śmie wątpić .
      • 99venus Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 13:46
        Kolejny niedoszły pacjent.
      • oby.watel Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 14:16
        taniarada napisał:

> Głupszego wpisu na tym forum nie czytałem od lat. Dobrze życzysz rodakom .Ale
        > czy ty Polak to śmie wątpić .

Dobrze, że poinformowałeś, że nie czytałeś. Ty niewątpliwie Polak, bo tylko prawdziwy Polak śmie wątpić, że ktoś, kto myśli nieco inaczej niż on, to Polak.
        • kawa_poranna11 Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 15:03
          oby.watel napisał:

> taniarada napisał:
          >
          > > Głupszego wpisu na tym forum nie czytałem od lat. Dobrze życzysz rodako
          > m .Ale
          > > czy ty Polak to śmie wątpić .
          >
          > Dobrze, że poinformowałeś, że nie czytałeś. Ty niewątpliwie Polak, bo tylko pra
          > wdziwy Polak śmie wątpić, że ktoś, kto myśli nieco inaczej niż on, to Polak.
          >
          Pogadaj w tej sprawie z Kaczyńskim.
          • oby.watel Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 15:12
            kawa_poranna11 napisał(a):

> Pogadaj w tej sprawie z Kaczyńskim.

W jakiej sprawie?
    • 99venus Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 13:44
      Jak widać stan polskiej psychiatrii sięga dna.
    • manhu Korea Płn, Turcja, Argentyna 07.09.23, 14:20
      Przypomnę jak ta twoja utopia działa: Korea Płn, Turcja, Argentyna.

Zrozum, że pisowski emeryt w 2022 się cieszył z podwyżki o 7% z 2000 na 2140 gdy ceny na 2400-2500. To jest sekta, nie do przekonania. Co i raz ludzie relacjonują rozmowy z nimi.

Np.: "Rozmawialiśmy normalnie przejeżdżając obok ORLENu. Pojawił się temat cen paliwa i z wesołej rozmowy w kilka sekund zmieniło się tak, że nie wiedziałem czy gość żartuje mówiąc o Tusku, czy nie, a jak zrozumiałem, że on nie żartuje to serio niewiele brakowało a zacząłbym się bać czy mi nie walnie piąchą za mówienie, że za wysokie ceny pali odpowiada pis a nie Tusk, bo Tusk od dawna nie rządzi".
      To nie wyjątek, takich przykładów tysiące, dziennikarze nawet się wycofują by nie oberwać w pysk, pełna agresja, wina Tuska, brak mózgu.
      • kawa_poranna11 Re: Korea Płn, Turcja, Argentyna 07.09.23, 15:04
        Pociąg się spóźnił do Pułtuska - wina Tuska.
        Deszcz w twarz zacina - Tuska wina!
    • yoma Re: jedynym ratunkiem dla Polski jest wygrana PiS 07.09.23, 15:05
      Może dla ciebie, bo Polska tego nie wytrzyma i ludzie w niej żyjący też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka