Dodaj do ulubionych

I to mi się podoba w dojnej szczekaczce.

08.09.23, 19:59
W takich sytuacjach nie może być innej decyzji jak wziąć taką za dude i z roboty wykopać
"Ten fakt, że nie dopilnowała młodej dziennikarki, która podała informację, że ojciec Julii Przyłębskiej należał do PZPR, to właśnie przesądziło o tym, że teraz została odwołana"
W regionalnej poznańskiej zhejtowała zasłużoną patriotkę za to, że podłego ojca sobie wybrała. Zdążyli zanim zabrała się za innego kryształowego człowieka, który zaPISał się do pezetpeeru z zamiarem ochrony tych lotnych plakaciarzy, co to zamiast liści będą ..i takie tam obietnice.
Zachowanie góry jest tym bardziej godne podkreślenia że takich wytykaczy słusznie uznali za podlejszy gatunek propagandystów od tych, co kogoś w rodzinie słusznie sprali, choćby i do krwi. Jak się potem okazało, to donosicieli na gniazdo rodzinne...
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: I to mi się podoba w dojnej szczekaczce. 08.09.23, 20:01
      Dziwne, że komukolwiek w PiS to przeszkadza. Przecież tam jest więcej takich okazów.
    • szwampuch58 Re: I to mi się podoba w dojnej szczekaczce. 08.09.23, 20:26
      Styrapianowcy reaguje alergicznie na PZPR, dlaczego,to historia tego narodu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka