superspec1 09.09.23, 10:29 A nie drogiej.:) businessinsider.com.pl/gospodarka/lokalna-polka-pomysl-dobry-ale-rolnicy-o-konkrecie-pis/vn6736w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 10:36 Lidl górą 😂 Mam nadzieję, że nowa ekipa zapółkuje ich skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:00 Odstawić PiS na boczną półkę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:14 Z bocznej wylezą. Tylko przekompostować. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:02 Wiadomo, mniemiecki :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:10 Otusz 😁 Żądam lokalnych mango! Lubię mango. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:04 Na straganach znowu zobaczymy kartofle z namalowaną polską flagą. Brawo PiS:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:15 I znowu do herbaty będziemy wciskać kiszoną kapustę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:17 Herbata oczywiście tylko z lokalnych zbiorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:24 PiS potrafi. Prezes zapowie Madras w Warszawie i załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:32 Madras już jest. Co trzeci gość na ulicy ma hinduskie rysy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:26 pies.na.czarnych napisała: > Herbata oczywiście tylko z lokalnych zbiorów:) Piję chińską, właśnie oczekuję transportu. Jakże trzeba być poronionym, by wciskać sok z kapusty, to herbaty zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:29 Do innej niż zielona można wciskać bez posądzenia, ze jest poroniony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:31 >> Herbata oczywiście tylko z lokalnych zbiorów:) > Piję chińską, właśnie oczekuję transportu. To już się wyprowadziłeś z Warszawy? Teraz z Chin nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:33 Transport herbaty do... niech zgadnę, pozytołom? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:34 pies.na.czarnych napisała: > >> Herbata oczywiście tylko z lokalnych zbiorów:) > > Piję chińską, właśnie oczekuję transportu. > > To już się wyprowadziłeś z Warszawy? Teraz z Chin nadajesz? AliExpress. Takiej herbaty nie dostanę w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:46 pozytonium napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > >> Herbata oczywiście tylko z lokalnych zbiorów:) > > > Piję chińską, właśnie oczekuję transportu. > > > > To już się wyprowadziłeś z Warszawy? Teraz z Chin nadajesz? > > AliExpress. > Takiej herbaty nie dostanę w Europie. Dlatego przeniosłeś sie do Azji? :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:53 On ma łatwo. Dziadka wypuszcza, żeby wskoczył na drzewo i naskubał trochę 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jestem zwolennikiem taniej półki.:) 09.09.23, 11:56 > AliExpress. Onuca jesteś. Zamiast popierać lokalnych producentów herbaty wspierasz Chińczyków i innych przyjaciół Putina :) Odpowiedz Link Zgłoś