yoma 09.09.23, 11:35 czarno-biały, muzyka z thrillera, kacza morda i głos/napisy: To on jest zagrożeniem. Dla ciebie. Dla twojej rodziny. Dla Polski. Można? Można! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 12:10 Fajny :) m.facebook.com/PlatformaObywatelska/videos/zagro%C5%BCeniepis/6358250697619276/ Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 13:20 Fajne :) "Panie Bąkiewicz, ta Pana dzisiejsza szarża w moim kierunku wyszła komicznie. Ani ja ani pozostali mieszkańcy Radomia nie boimy się Pana. Po pierwsze, 'nie chodzimy w tej samej wadze':). Po drugie, jesteśmy z dwóch różnych politycznych światów" - napisał Konrad Frysztak wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,30171738,bakiewicz-wystartowal-do-posla-ko-w-radomiu-ta-szarza-wyszla.html#s=BoxMMtCzol4 Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 13:36 Nie taki fajny, skrytykowany we wszystkich mediach, nie tylko w TVPiS. Krytyka mediów opozycyjnych była nieco inna, że tam pisowcy sobie wpisywali swoje hasła z przykładami. Więc wyszło jakby media opozycyjne krytykowały KO (choć słowami trolli z PIS). Np.: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30163460,po-stworzyla-generator-memow-z-kaczynskim-szybko-go-usunieto.html wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-parlamentarne-2023/news-kampanijna-wpadka-ko-pomysl-przyniosl-odmienny-efekt,nId,7010934 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 13:41 Mimo skrytykowania we wszystkich mediach pozwolę sobie nadal uważać, że fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 18:37 U mnie w Gdyni są takie plakaty, nie fajne, ale zajebiaszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 18:56 yoma napisała: > Mimo skrytykowania we wszystkich mediach pozwolę sobie nadal uważać, że fajny : > ) Internauci błyskawicznie wychwycili, że w generatorze istnieje pula zakazanych słów. To między innymi: "Donalda", "Donka", "Tuska", "ryżego", "Unii", "Rosji", "Brukseli", "kacapskich", "zdrajców", "Webera" czy "Niemiec". Okazało się jednak, że zablokowane słowa wskakiwały w momencie, gdy wpisało się je stawiając między literami spację. W ten sposób, po obejściu zakazu wpisywania zakazanych słów, generator zaczął być wykorzystywany przez przeciwników PO, którzy tworzyli grafiki uderzające raczej w partię Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 18:47 yoma napisała: > czarno-biały, muzyka z thrillera, kacza morda i głos/napisy: To on jest zagroże > niem. Dla ciebie. Dla twojej rodziny. Dla Polski. > > Można? Można! Nie ma zgody! Głupszej tandety wyborczej nie da się zrobić! > Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 18:50 Nie? To popatrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 21:47 Ale w Końskich całkiem fajnie . Tusk ma 100 (propozycji programowych), a my mamy dużo więcej - powiedział prezes PiS .Dzisiaj wygrywa 🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 21:52 my mamy dużo więcej. - powiedział prezes PiS patrząc na tabuny milicjantów:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Fajny spot wczoraj widziałam 09.09.23, 21:55 Ja tez to widziałem i swoje trzy grosze dożyłem niezalezna.pl/polityka/opozycja/generator-ja-jestem-zagrozeniem-kaczynski-najlepsze-grafiki/496757 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fajny spot wczoraj widziałam 10.09.23, 00:11 Ty się ciesz, że więzienia dożyjesz :) Odpowiedz Link Zgłoś