zlamas-kutany 09.09.23, 13:08 na polski: Co to jest "profidaktyka" w "sużbie" zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 13:56 Zaskakujące" dla postronnych jest to, że zbliżający się koniec funduszy strukturalnych UE nie odgrywa prawie żadnej roli w kampanii wyborczej POPiS- u i innych bajkopisarzy Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Bo to wg Glapcia ta kasa nic nie znaczy 09.09.23, 15:11 szwampuch58 napisał: > Zaskakujące" dla postronnych jest to, że zbliżający się koniec funduszy struktu > ralnych UE nie odgrywa prawie żadnej roli w kampanii wyborczej POPiS- u i innyc > h bajkopisarzy > Pieniądze z Unii są bez znaczenia. To takie drobne przy naszym bogactwiwle Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Bo to wg Glapcia ta kasa nic nie znaczy 09.09.23, 15:24 A zwłaszcza przy "naszym" zadłużeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 18:21 a wolskiego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 19:46 pozytonium napisał: > a wolskiego :)))) litera z jest na klawiaturze obok z. No ale co ja będę tłumaczył, to dla ciebie za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 19:48 ukos napisał: > pozytonium napisał: > > > a wolskiego :)))) > > litera z jest na klawiaturze obok z. No ale co ja będę tłumaczył, to dla ciebie > za trudne. No teraz pośmiejj się: z obok z, ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 10.09.23, 09:28 ukos napisał: > ukos napisał: > > > pozytonium napisał: > > > > > a wolskiego :)))) > > > > litera z jest na klawiaturze obok z. No ale co ja będę tłumaczył, to dla > ciebie > > za trudne. > > No teraz pośmiejj się: z obok z, ha, ha, ha. A co z przetłumaczeniem profidaktyki sużby zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 19:54 ukos: > litera z jest na klawiaturze obok z. To ja mam inną klawiaturę. U mnie ,,z'' nie jest obok ,,z'', tylko ,,z'' się z ,,z'' pokrywa... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 20:00 stefan4 napisał: > U mnie ,,z'' nie jest obok ,,z'', tylko ,,z'' się z ,,z'' pokrywa... O, widzę, że już wyręczyłeś pozytywkę. Co za usłużność. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Może ktoś przetłumaczyć a wolskiego 09.09.23, 20:01 Czepiacie sie literowek. Odpowiedz Link Zgłoś