Dodaj do ulubionych

Czy tylko w ciąży? choć dobre i to

09.09.23, 19:50
Jest to zwiastyn humanizowania się sekretarza partii intelektualnego szrotu, a za nim tego ich aktywiszczów, co słowa oklaskiwali. Jest to oficjalna deklaracja uznania kobiet w stanie błogosławionym jako istoty podlegające ochronie. Mniemam, ze na kolejnej konferencji tak zostaną zadeklarowane wszystkie kobiety, nawet te dające do 25 roku w szyje.
"kobieta w ciąży ma też pełne prawo do życia i zdrowia - stwierdził Kaczyński na konferencji programowej*
Niepokoi mnie tylko, kto tego dopilnuje , gdyż ten wódz i reszta ma absmak do dotrzymywania obietnic. Może wymóc od nich kaucję...
Obserwuj wątek
    • tade-k53 Re: Czy tylko w ciąży? choć dobre i to 09.09.23, 20:02
      Celem życia zbawienie duszy! "Albowiem cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świat pozyskał, a na duszy swej szkodę poniósł? Albo co da człowiek w zamian za duszę swoją?" Mt 16:26
      tradycja2012.blogspot.com/
      • ireneo Re: Czy tylko w ciąży? choć dobre i to 09.09.23, 20:13
        tade-k53 napisał:

> Celem życia zbawienie duszy! "Albowiem cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świ
        > at pozyskał, a na duszy swej szkodę poniósł? Albo co da człowiek w zamian za du
        > szę swoją?" Mt 16:26
        > tradycja2012.blogspot.com/
        +++++++
        A wiesz, ze nie wiesz o czym ten temat?
        Twoje życie z tak zdefektowaną swiadomością nikomu potrzebne nie jest.
        Na🤟ałem to ja, bóg jeden jedyny. Idź i nie trolluj więcej.

• snajper55 Re: Czy tylko w ciąży? choć dobre i to 10.09.23, 01:36
      ireneo napisał:

> Jest to zwiastyn humanizowania się sekretarza partii intelektualnego szrotu, a
      > za nim tego ich aktywiszczów, co słowa oklaskiwali. Jest to oficjalna deklaracj
      > a uznania kobiet w stanie błogosławionym jako istoty podlegające ochronie. Mnie
      > mam, ze na kolejnej konferencji tak zostaną zadeklarowane wszystkie kobiety, na
      > wet te dające do 25 roku w szyje.
      > "kobieta w ciąży ma też pełne prawo do życia i zdrowia - stwierdził Kaczyński
      > na konferencji programowej*
      > Niepokoi mnie tylko, kto tego dopilnuje , gdyż ten wódz i reszta ma absmak do d
      > otrzymywania obietnic. Może wymóc od nich kaucję...

Czyli kobieta, która nie jest w ciąży, nie ma pełnego prawa do życia i zdrowia. To jest świetna metoda na wzrost liczby urodzeń. Tylko kobieta w ciąży będzie w pisowskiej Polsce bezpieczna.

S.
      • ireneo Re: Czy tylko w ciąży? choć dobre i to 10.09.23, 04:19
        snajper55 napisał:

> ireneo napisał:
        >
        > > Jest to zwiastyn humanizowania się sekretarza partii intelektualnego szro
        > tu, a
        >
        > Czyli kobieta, która nie jest w ciąży, nie ma pełnego prawa do życia i zdrowia.
        > To jest świetna metoda na wzrost liczby urodzeń. Tylko kobieta w ciąży będzie
        > w pisowskiej Polsce bezpieczna.
        >
        > S.
        ++++++++
        Tak jest niemal w każdym stadzie. Dodatkowo u sapiensów są brygady doglądające stanu takich istot. Mogą to być brygady różańcowe czy bąkiewiczowe. Opłacane z budżetu lub składek samych doglądanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka