Dodaj do ulubionych

Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk

11.09.23, 14:57
rozmawiał z przywódcami Zachodu, w tym z Merkel. Ja nigdy nie rozmawiałem i nigdy nie będę rozmawiał z przywódcami Zachodu.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 15:00
      emeryt-myslacy napisał:

> rozmawiał z przywódcami Zachodu, w tym z Merkel. Ja nigdy nie rozmawiałem i nig
      > dy nie będę rozmawiał z przywódcami Zachodu.

Dla Kaczyńskiego ważny jest głos ze Wschodu.

S.
      • mateusz.urbanski Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 15:19
        snajper55 napisał:

> emeryt-myslacy napisał:
        >
        > > rozmawiał z przywódcami Zachodu, w tym z Merkel. Ja nigdy nie rozmawiałem
        > i nig
        > > dy nie będę rozmawiał z przywódcami Zachodu.
        >
        > Dla Kaczyńskiego ważny jest głos ze Wschodu.
        >
        > S.
        A kto chciałby z nim rozmawiać?
        Bo i nie ma o czym.
        Nieobyty, niekumaty, żyjący w świecie równoległym.
        I zapobiegawczo obwieścił, że kultura zachodu jest mu obca
    • emeryt-myslacy Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 15:17
      W rozmowie Donald Tusk pochwalił Merkel, że jest bardzo odważna, że chce podnieść wiek emerytalny do 72 lat. Ja w Polsce podniosę tylko do 67 lat, powiedział.
      • mazala2 Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 15:27
        emeryt-myslacy napisał:

> W rozmowie Donald Tusk pochwalił Merkel, że jest bardzo odważna, że chce podnie
        > ść wiek emerytalny do 72 lat. Ja w Polsce podniosę tylko do 67 lat, powiedział.

Donald Tusk nie wykazuje żadnych cech poważnego polityka. Jest, w moim przekonaniu, utalentowanym ulicznym mówcą, którego jedynym celem jest sukces osobisty.
        Dowodem, jednym z licznych, może być zamiana stanowiska polskiego Premiera na ( lepiej znacznie płatne) stanowisko tzw. Prezydenta UE.

Partia , której przewodzi, nie reprezentuje interesów, w moim przekonaniu, ani polskiego państwa , ani, tym bardziej, interesów polskich elit biznesowych
        • kawa_poranna11 Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 16:13
          Podobnie z kardynałem Wojtyłą?
          Zamienił stanowisko kardynała na stanowisko papieża, lepiej płatne?
          • snajper55 Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 16:26
            kawa_poranna11 napisał(a):

> Podobnie z kardynałem Wojtyłą?
            > Zamienił stanowisko kardynała na stanowisko papieża, lepiej płatne?

No i uciekł z Polski do Rzymu. Podobno przed różnymi oskarżeniami rodziców dzieci, z którymi lubił spędzać dużo czasu.

S.
        • mateusz.urbanski Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 17:12
          mazala2 napisal:

> Donald Tusk nie wykazuje żadnych cech poważnego polityka. Jest, w moim przekona
          > niu, utalentowanym ulicznym mówcą, którego jedynym celem jest sukces osobisty.

Kanapowy polityk Kaczyński tym bardziej. Wprawdzie trochę kaczowal na drabince w otoczeniu ochrony, by li i jedynie obrażać i rzucać inwektywami
          Tak dochodził do prawdy, tak maszerował, że kolana mu padły

>
          > Partia , której przewodzi, nie reprezentuje interesów, w moim przekonaniu,
          > ani polskiego państwa , ani, tym bardziej, interesów polskich elit biznesowych
          >

Pis zdecydowanie nie reprezentuje interesów polskiego państwa. Bo prowadzi wprost w strefę wpływów rosyjskich
          A "elity biznesowe" to pisowska nomenklatura wraz z rodziną uwłaszczona na majątku państwowym
          Kto ma pisiego w rodzie, tego bieda nie ubodzie
          Teraz kurwa my!
          Realizacja autorskiego hasła Kaczyńskiego
    • weteran-czasu Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 15:33
      Czuje, ze traci poparcie i zachowuje się jak furiat.
      Nie głosować na dziada i jego kłamliwą zgraję oszustów.
    • privus Re: Kaczor wydał oświadczenie, Donald Tusk 11.09.23, 16:27
      Po wolsku się nie da :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka