pies.na.czarnych Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 20:55 Z czym przegina? Obajtek przecież już od dawna stosuje politykę kija i marchewki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:03 pies.na.czarnych napisała: > Z czym przegina? Obajtek przecież już od dawna stosuje politykę kija i marchewk > i. Wygląda na to, że na życzenie UE zaproszenie Saudów do Orlenu było strzałem w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:18 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:21 Obajtek to co złupił z suwerena przez miesiące kiedy ropa taniała teraz używa jako marchewki, a głupi troll przerabia gówno na słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:22 pozytonium napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Z czym przegina? Obajtek przecież już od dawna stosuje politykę kija i ma > rchewk > > i. > > Wygląda na to, że na życzenie UE zaproszenie Saudów do Orlenu było strzałem w 1 > 0. To nie było zyczenie UE, tylko Putina. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 22:53 snajper55 napisał: > pozytonium napisał: > > > pies.na.czarnych napisała: > > > > > Z czym przegina? Obajtek przecież już od dawna stosuje politykę kij > a i ma > > rchewk > > > i. > > > > Wygląda na to, że na życzenie UE zaproszenie Saudów do Orlenu było strzał > em w 1 > > 0. > > To nie było zyczenie UE, tylko Putina. Aż takie ma wpływy u Ursuli? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:24 > zaproszenie Saudów do Orlenu było strzałem w 10. OPEC utrzymuje wysokie ceny. Saudowie maja tam znaczący głos. Rosja jest w OPEC+ i również decyduje o cenach ropy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:52 pozytonium: > Wygląda na to, że na życzenie UE zaproszenie Saudów do Orlenu było strzałem w 10. Znaczy strzałem Polsce w samo serce, prawda? Bo kto dzisiaj strzela do liczb... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Wyborcza chyba przegina... 14.09.23, 07:28 pozytonium napisał: > Wygląda na to, że na życzenie UE zaproszenie Saudów do Orlenu było strzałem w 10 Dokładnie strzał w wyborczą dziesiątkę poparcia dla Pisu, odwdzięczają się Pisowi za oddanie im pod kontrolę co nieco rynku paliw w Polsce? A i takie pytanie, czy aby w interesie tychże Saudów nie jest współpraca z Rosją? Zrozumiałeś już troszkę, że manipulujesz, jak się tylko da? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:23 pozytonium napisał: > W październiku benzyna na stacjach Orlenu będzie darmowa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyborcza chyba przegina... 13.09.23, 21:26 > W październiku benzyna na stacjach Orlenu będzie darmowa. Zarobili na wizach kilka miliardów to mogą się zrzucić na kilka dni darmowej benzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Wyborcza chyba przegina... 14.09.23, 00:53 snajper55 napisał: > pozytonium napisał: > > > > > W październiku benzyna na stacjach Orlenu będzie darmowa. Oby się twoje słowa ziściły, bo muszę jechać na przegląd a mam rezerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
pomadka1234 Re: Wyborcza chyba przegina... 14.09.23, 10:20 Ważne że Polacy to widzą. Wyborcza nie musi... Odpowiedz Link Zgłoś