Dodaj do ulubionych

Nie było i nie ma żadnej afery

15.09.23, 13:18
To tylko nieprawidłowości:
www.tvp.info/72740149/nieprawidlowosci-przy-wydawaniu-wiz-oswiadczenie-msz
Mnie to przypomina dwa oświadczenia Agencji TASS , Które dawno, dawno temu przeczytałem w Trybunie Ludu, a było to dwóch poważnych katastrofach. Pierwsza to na morzu czarnym zderzyły się dwa statki wycieczkowe sterowane przez pijanego kapitana i załogę. Wtedy utonęło kilkaset osób, a tytuł w TL był " "Awaria na morzu czarnym.
Druga to "Awaria w elektrowni atomowej w Czarnobylu, która która była największą katastrofą w historii świata.

Obecna władza największą aferę w historii Unii Europejskiej nazywa żartobliwie...NIEPRAWIDŁOŚCIAMI.
To skandal i wstyd na cały świat.
Obserwuj wątek
    • hordol Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 13:36
      jak narazie to naliczyli kilkudziesięciu hindusów
      • zlamas-kutany Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 17:13
        hordol napisała:

> jak narazie to naliczyli kilkudziesięciu hindusów

I z powodu tych kilkudziesięciu Hindusów chciał sobie palnąć w łeb? Jeśłi tak to idiota i powinni go do pasychiatryka razem z całą resztą PiSiej ferajny

forsal.pl/gospodarka/aktualnosci/artykuly/9297948,piotr-wawrzyk-w-szpitalu-w-stanie-ciezkim-rany-na-rekach.html--
        To ja zapijaczony)ryj gnojony przez moderatora z Nowogrodzkiej od 2018 roku.
        Chcesz wiedzieć dlaczego, to wysłuchaj do końca: www.youtube.com/watch?v=s5TnSF04RCE
    • manhu Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 16:21
      Jaka afera? W Wiadomościach TVPiS nic nie mówili, a to najuczciwsze info (lepsze niż Dziennik Telewizyjny - oglądałem niedawno by porównać).

Ciekaw jestem co dzisiaj powiedzą o Wawrzyku, który zapomniał wyskoczyć przez okno (jak w Rosji bliskiej PIS). Z jednej strony to pójście na litość i biedną ofiarę, z drugiej to przyznanie się PIS do afery. Ciekawe co wybiorą. Na pewno się nie przyznają do afery, ale może jakoś wcisną ofiarę, wyborca sekty PIS wszystko kupi.
      • tapatik Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 17:25
        manhu napisał:

> Jaka afera? W Wiadomościach TVPiS nic nie mówili,
        > a to najuczciwsze info (lepsze niż Dziennik
        > Telewizyjny - oglądałem niedawno by porównać).
        >
        > Ciekaw jestem co dzisiaj powiedzą o Wawrzyku, który
        > zapomniał wyskoczyć przez okno (jak w Rosji bliskiej PIS).
        > Z jednej strony to pójście na litość i biedną ofiarę,
        > z drugiej to przyznanie się PIS do afery. Ciekawe co wybiorą.
        > Na pewno się nie przyznają do afery, ale może jakoś wcisną
        > ofiarę, wyborca sekty PIS wszystko kupi.

Z podlinkowanego wyżej artykułu na Forsal, wynikałoby, że Wawrzyk próbował popełnić samobójstwo.
      • zlamas-kutany Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 18:55
        manhu napisał:

> Jaka afera? W Wiadomościach TVPiS nic nie mówili, a to najuczciwsze info (lepsz
        > e niż Dziennik Telewizyjny - oglądałem niedawno by porównać).
        >
        > Ciekaw jestem co dzisiaj powiedzą o Wawrzyku, który zapomniał wyskoczyć przez o
        > kno (jak w Rosji bliskiej PIS). Z jednej strony to pójście na litość i biedną o
        > fiarę, z drugiej to przyznanie się PIS do afery. Ciekawe co wybiorą. Na pewno s
        > ię nie przyznają do afery, ale może jakoś wcisną ofiarę, wyborca sekty PIS wszy
        > stko kupi.

NAjlepszy jest Teleexpress, jaja jak berety, jesteśmy mocarstwem światowym, niedługo przegonimy Niemcy i USA.
        Włącz , to tylko 15 minut, a można się zesrać ze śmiechu, "60 minut na godzinę" Jacka Fedorowicza, to mały Pikuś przy tym programie satyrycznym Qrwizji zwanej dla jaj TVP INFO.
    • falofilia.falofilia1 Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 16:26
      herbatki wieczornej niech nie pije pod żadnym pozorem , to żle wpływa na sen no ten tego no
    • szwampuch58 Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 17:16
      Polskie sekcje konsularne wydały około 250 000 wiz migrantom z Azji i Afryki od 2021 r. W zamian za łapówki. Associated Press,
      • ukos Re: Nie było i nie ma żadnej afery 16.09.23, 20:09
        szwampuch58 napisał:

> 250 000 wiz migrantom z Azji i Afryki od 2021 r.
        > W zamian za łapówki. Associated Press,

Z tego tylko 40 tys. podjęło pracę w Polsce. A reszta nie, wcale nie przyjechała do Polski ani nie została za łapówkę na polską wizę wpuszczona do UE. Nie, te 210 tys. to dawało 5 k$ za wizę, bo tak lubią polskie wizy, że koniecznie muszą je mieć.
    • privus Re: Nie było i nie ma żadnej afery 15.09.23, 20:48
      Oczekuję pełnomocnictwa działania w imieniu Ministerstwa Finansów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka