emeryt-myslacy 15.09.23, 19:37 ia Marszałka SENATU, Grodzkiego. Kazał przełączyć na jakiś serial. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 19:40 Netflix serial: "Afery PiS" polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:12 Matousz to jest taki Bambik, nie rozumie, że jak się Polakom czegoś zakazuje, to oni tym bardziej będą to oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 16.09.23, 09:09 emeryt-myslacy: > Matousz to jest taki Bambik, nie rozumie, że jak się Polakom czegoś zakazuje, > to oni tym bardziej będą to oglądali. On zakazał nie po to, żeby Polacy nie oglądali, tylko po to, żeby swoim towarzyszom partyjnym dać sygnał, że mają o tym nie dyskutować w przestrzeni publicznej. Jak ktoś obejrzał, to obejrzał, na to się nie poradzi, ale oficjalnie ma to przemilczeć. A jak dziennikarz go zapyta, to ma mówić ,,— Nie wiem, nie widziałem, byłem wtedy u cioci na imieninach i bawiłem się wspaniale...''. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:16 Była interwencja USA w sprawie wiz. www.money.pl/gospodarka/afera-wizowa-amerykanie-juz-rok-temu-bili-na-alarm-mamy-pismo-z-msz-6941857040771712a.html Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:19 Tu wystąpienie Matousza. wiadomosci.wp.pl/oredzie-grodzkiego-ws-afery-w-rzadzie-morawiecki-radze-wylaczyc-telewizory-6941892272446080a Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:20 8:00 Wiadomości Program tv Nie wiem czy był wtedy Grodzki. Spałem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:30 Nikt w Europie nie wydał tylu wiz co Polska. www.money.pl/gospodarka/polska-liderem-ue-jesli-chodzi-o-wydawanie-wiz-zostawiamy-niemcow-w-tyle-6941488375466624a.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:37 Orędzie Marszałka Senatu na temat wiz. "To największa afera, z jaką mierzyliśmy się w XXI wieku" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30194510,oredzie-marszalka-senatu-rp-grodzki.html#s=BoxMMtCzol1 Kilka pytań do Andrzeja Dudy, do premiera Mateusza Morawieckiego, do wicepremiera Jarosława Kaczyńskiego, ministra spraw zagranicznych Zbigniewa Raua i ministra spraw wewnętrznych i administracji Mariusza Kamińskiego: - Od kiedy wiedzieliście o tym procederze i jego skali? - Kto z was, waszych współpracowników czy urzędników korzystał materialnie na tym przerzucie? - Kto stał na czele tego gangu, a kto został przez władze wyznaczony na kozła ofiarnego? - Czy otrzymaliście sygnały od państw sojuszniczych z NATO, że wśród wpuszczanych przez was migrantów są też osoby podejrzewane o terroryzm? - Kiedy odpowiecie na te pytania opinii publicznej na otwartej konferencji? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:45 pies.na.czarnych napisała: > - Od kiedy wiedzieliście o tym procederze i jego skali? > > - Kto z was, waszych współpracowników czy urzędników korzystał materialnie na t > ym przerzucie? > > - Kto stał na czele tego gangu, a kto został przez władze wyznaczony na kozła o > fiarnego? > > - Czy otrzymaliście sygnały od państw sojuszniczych z NATO, że wśród wpuszczany > ch przez was migrantów są też osoby podejrzewane o terroryzm? > > - [b]Kiedy odpowiecie na te pytania opinii publicznej na otwartej konferencji?[ > /b] > Jedyną odpowiedzią będzie: To wina Tuska ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:38 Wygłosił to z ambony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:44 Opa rob richtig albo wcale bo trolle pisowskie maja polewke,idioto Odpowiedz Link Zgłoś
falofilia.falofilia1 Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 23:38 Tekst orędzia marszałka Senatu Tomasza Grodzkiego : wyborcza.pl/7,75398,30194581,afera-wizowa-marszalek-senatu-tomasz-grodzki-wyglasza-oredzie.html#S.MT-K.C-B.2-L.1.duzy Odpowiedz Link Zgłoś