Dodaj do ulubionych

Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wystąpien

15.09.23, 19:37
ia Marszałka SENATU, Grodzkiego. Kazał przełączyć na jakiś serial.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 19:40
      Netflix serial: "Afery PiS" polecam.
    • emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:12
      Matousz to jest taki Bambik, nie rozumie, że jak się Polakom czegoś zakazuje, to oni tym bardziej będą to oglądali.
      • stefan4 Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 16.09.23, 09:09
        emeryt-myslacy:
        > Matousz to jest taki Bambik, nie rozumie, że jak się Polakom czegoś zakazuje,
        > to oni tym bardziej będą to oglądali.

On zakazał nie po to, żeby Polacy nie oglądali, tylko po to, żeby swoim towarzyszom partyjnym dać sygnał, że mają o tym nie dyskutować w przestrzeni publicznej. Jak ktoś obejrzał, to obejrzał, na to się nie poradzi, ale oficjalnie ma to przemilczeć. A jak dziennikarz go zapyta, to ma mówić ,,— Nie wiem, nie widziałem, byłem wtedy u cioci na imieninach i bawiłem się wspaniale...''.

- Stefan
    • emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:16
      Była interwencja USA w sprawie wiz.
      www.money.pl/gospodarka/afera-wizowa-amerykanie-juz-rok-temu-bili-na-alarm-mamy-pismo-z-msz-6941857040771712a.html
    • emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:19
      Tu wystąpienie Matousza.
      wiadomosci.wp.pl/oredzie-grodzkiego-ws-afery-w-rzadzie-morawiecki-radze-wylaczyc-telewizory-6941892272446080a
    • pozytonium Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:20
      8:00

Nie wiem czy był wtedy Grodzki. Spałem jeszcze.
    • emeryt-myslacy Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:30
      Nikt w Europie nie wydał tylu wiz co Polska.
      www.money.pl/gospodarka/polska-liderem-ue-jesli-chodzi-o-wydawanie-wiz-zostawiamy-niemcow-w-tyle-6941488375466624a.html
    • pies.na.czarnych Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:37
      Orędzie Marszałka Senatu na temat wiz. "To największa afera, z jaką mierzyliśmy się w XXI wieku"
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30194510,oredzie-marszalka-senatu-rp-grodzki.html#s=BoxMMtCzol1

Kilka pytań do Andrzeja Dudy, do premiera Mateusza Morawieckiego, do wicepremiera Jarosława Kaczyńskiego, ministra spraw zagranicznych Zbigniewa Raua i ministra spraw wewnętrznych i administracji Mariusza Kamińskiego:

- Od kiedy wiedzieliście o tym procederze i jego skali?

- Kto z was, waszych współpracowników czy urzędników korzystał materialnie na tym przerzucie?

- Kto stał na czele tego gangu, a kto został przez władze wyznaczony na kozła ofiarnego?

- Czy otrzymaliście sygnały od państw sojuszniczych z NATO, że wśród wpuszczanych przez was migrantów są też osoby podejrzewane o terroryzm?

- Kiedy odpowiecie na te pytania opinii publicznej na otwartej konferencji?
      • privus Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:45
        pies.na.czarnych napisała:

> - Od kiedy wiedzieliście o tym procederze i jego skali?
        >
        > - Kto z was, waszych współpracowników czy urzędników korzystał materialnie na t
        > ym przerzucie?
        >
        > - Kto stał na czele tego gangu, a kto został przez władze wyznaczony na kozła o
        > fiarnego?
        >
        > - Czy otrzymaliście sygnały od państw sojuszniczych z NATO, że wśród wpuszczany
        > ch przez was migrantów są też osoby podejrzewane o terroryzm?
        >
        > - [b]Kiedy odpowiecie na te pytania opinii publicznej na otwartej konferencji?[
        > /b]
        >
        Jedyną odpowiedzią będzie: To wina Tuska ;))
    • privus Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:38
      Wygłosił to z ambony? :)
    • szwampuch58 Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 20:44
      Opa rob richtig albo wcale bo trolle pisowskie maja polewke,idioto
    • falofilia.falofilia1 Re: Matousz zakazał oglądania dzisiaj o 8.00 wyst 15.09.23, 23:38
      Tekst orędzia marszałka Senatu Tomasza Grodzkiego :
      wyborcza.pl/7,75398,30194581,afera-wizowa-marszalek-senatu-tomasz-grodzki-wyglasza-oredzie.html#S.MT-K.C-B.2-L.1.duzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka