Dodaj do ulubionych

Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Podlasia

16.09.23, 14:31
wybory.gov.pl/sejmsenat2023/pl/sejm/okreg/24?scroll=can%3E%5Bdata-nr%3D%224%22%5D
- czy to ten z różowymi włosami i megahitu "Keine grenze" - z ich troje?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 14:34
      oszol-lom-z-rm napisał:

> wybory.gov.pl/sejmsenat2023/pl/sejm/okreg/24?scroll=can%3E%5Bdata-nr%3D%224%22%5D
      > - czy to ten z różowymi włosami i megahitu "Keine grenze" - z ich troje?

Zrobil dobrze Prezesowi, to startuje. Ty też możesz.

S.
      • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 14:36
        dziękuję ale nie startuję
        • yoma Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 14:40
          Nie twój szczebel, ty tylko na radnego, c'nie osioł 😎
        • pies.na.czarnych Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 14:55
          oszol-lom-z-rm napisał:

> dziękuję ale nie startuję

To Prezes decyduje koko wciągnie na ..., a nie ty.
          • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:19
            Mogę odmówić , nie jestem niewolnikiem tylko wolnym człowiekiem
            • dunajec1 Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:23
              Widzial kto osla wolnego.
              • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:26
                Są! Tu
                pl.m.wikipedia.org/wiki/Osioł_nubijski
                • snajper55 Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:32
                  oszol-lom-z-rm napisał:

> Są! Tu
                  > pl.m.wikipedia.org/wiki/Osioł_nubijski

A ty, Osioł to z Egiptu czy Sudanu jesteś? Ile dałeś za wizę?

S.
                  • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 18:58
                    Jam Polak katolik z dziada pradziada
                    • yoma Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 17.09.23, 00:03
                      Ty podobno jesteś Tatar, pozytołom 😂
                    • pies.na.czarnych Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 17.09.23, 13:09
                      oszol-lom-z-rm napisał:

> Jam Polak katolik z dziada pradziada

To tłumaczy wszystko:)
            • pies.na.czarnych Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:26
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Mogę odmówić , nie jestem niewolnikiem tylko wolnym człowiekiem

Oszol jak niewolnica Izaura :)
              • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:28
                Nie jestem
                Niczyim narożnikiem jak ty!
                • pies.na.czarnych Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:29
                  Jak ci prezes wsadzi to nie odmówisz i tu nie pomogą żadne zaklęcia.
                  • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:45
                    Nie jestem członkiem
                    PiS !
                    • pies.na.czarnych Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 17:43
                      oszol-lom-z-rm napisał:

> Nie jestem członkiem
                      > PiS !

Zawsze możesz być wciągnięty na członka i nie będzie zmiłuj.
                      • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 18:08
                        Przynależność do danej partii jest dobrowolna a nie przymusowa chyba ze uwagę w PO jest inaczej ale to nie moje już zmartwienie
                        • pies.na.czarnych Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 18:12
                          Ja nie o członkostwie. Sorry, zapomniałem, że z tobą trzeba jak z dzieckiem. Powinno być: zawsze możesz być wciągnięty na członka PrezesPana. Kumasz teraz? :)
                          • tapatik Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 18:46
                            pies.na.czarnych napisała:

> Ja nie o członkostwie. Sorry, zapomniałem, że z tobą trzeba
                            > jak z dzieckiem. Powinno być: zawsze możesz być wciągnięty
                            > na członka PrezesPana
                            . Kumasz teraz? :)

Ale przecież prezes nie jest waginosceptyczny, prawda? :P
                          • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 18:59
                            A jakiej ty jesteś płci dzisiaj bo do niedawna używałaś końcówek żeńskich ?
                • yoma Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:44
                  oszol-lom-z-rm napisał:

> Nie jestem
                  > Niczyim narożnikiem jak ty!

Brawo osieł. Jeszcze jeden wers i będzie prawie haiku 😂
              • yoma Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:43
                Oszaur 😆
                • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 15:45
                  Was?
            • tapatik Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 16:30
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Mogę odmówić , nie jestem niewolnikiem tylko wolnym człowiekiem

Jeszcze jesteś wolny, bo pisi nie zdążyli ogłosić Jarka carem.
              • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 17:27
                Za to obwołano Tuska królem Europy
                • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 17:34
                  Widzę ze zniknęła przeróbka przeboju Wiśniewskiego …
                • tapatik Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 18:58
                  oszol-lom-z-rm napisał:

> Za to obwołano Tuska królem Europy

Gdzie i kiedy?
                  • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 19:00
                    Jak w 2014 spie.. lał do Brukseli razem z Bieńkowska gdy wybuchła afera Sowa i przyjaciele
                    • tapatik Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 19:05
                      To został urzędnikiem Unii Europejskiej, a nie królem, kłamczuszku.
                      U was wszyscy w pisie tak kłamią?
                      • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 19:30
                        Nazwa król Europy to nazwa potoczna j prześmiewcza wymyślona przez i ternsutos podobnie jak królem internetu obwołano o JKM
                        • tapatik Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 22:46
                          Pierwsze słyszę taką nazwę, a biorąc pod uwagę twoje uprzednie kłamstwa zakładam, że teraz jak zwykłe kłamiesz.
                        • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 17.09.23, 11:09
                          Przez internautów
    • m.c.hrabia Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 19:34
      A z Kielc startuje żoliborski psychopata i co?
      • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 21:41
        A na forach gw aż roi się od maniakalnych klerofobow i ojkofobow
        • wsk175 Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 21:45
          miesiąc do wyborów, a osieł juz pisdolca dostał.....
          • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 21:46
            Żaden z was póki co nie sprawdził który to Michał Wiśniewski startuje .., znamienne
            • wsk175 Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 23:06
              a kogo obchodzi pisia lista.....
              • yoma Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 17.09.23, 00:04
                Jesteśmy mistrzami Europy, a osieł listy przeżywa 😂
                • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 17.09.23, 11:11
                  Mnie nurtuje to ze potrafimy grać w siatkę a piłce nożnej klęska za klęska
          • yoma Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 22:14
            Pracuje na szybką ścieżkę sądową 😁
      • pozytonium Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 16.09.23, 23:24
        m.c.hrabia napisał:

> A z Kielc startuje […] psychopata i co?

Mówisz o Giertychu? Tym od skakania?
        • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 17.09.23, 08:42
          Dokładnie!! Ten Frankenstein polskiej polityki!
          I pomyśleć ze dzisiejsi jego zwolennicy krzyczeli niegdyś Giertych do wora wór do jeziora ….
    • oszol-lom-z-rm Re: Michał Wiśniewski startuje z listy PiS! z Pod 19.09.23, 09:22
      A Robert Lewandowski z Bezpartyjnych Samorządowców …

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka