Dodaj do ulubionych

Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił...

19.09.23, 19:23
o to, żeby Pan wezwał jak najszybciej do domu swego profesora doktora Rydzyka, prezesa Kaczyńskiego i kilka innych osób? Przecież to największe szczęści dla katolika stanąć przed obliczem Pana, więc chyba powinni być zadowoleni z moich modlitw i być mi wdzięczni.
Obserwuj wątek
    • hordol Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 19:34
      nie,nie będziesz miał grzechu ale...
      twoje intencje mogą się zrealizować w nie za bardzo chciany przez ciebie sposób.
      pomyśl o rodzinie i o sobie
      los czasem bywa przewrotny...
      • pozytonium Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 19:51
        hordol napisała:

> nie,nie będziesz miał grzechu ale...
        > twoje intencje mogą się zrealizować w nie za bardzo chciany przez ciebie sposób
        > .
        > pomyśl o rodzinie i o sobie
        > los czasem bywa przewrotny...

Ano bywa. Reasumuje to przysłowie "człowiek strzela, Bóg kule nosi". Lub inne polskie powiedzonko "nie życz innemu, co tobie niemiłe".
        Była nawet taka bajka o świecach ludzkiego żywota, braci Grimm.
    • m.c.hrabia Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 19:48
      Jest tylko jeden problem, nie ma żadnego pana
      • szwampuch58 Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 20:05
        Co buka nie ma?
      • hordol Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 20:39
        Jest tylko jeden problem, nie ma żadnego pana
        ---------------------------------------------------------------------------------
        ty wiesz,że go nie ma, ja zaś nie wiem czy jest
        chyba nie dojdziemy do porozumienia
        • pozytonium Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 20:58
          hordol napisała:

> Jest tylko jeden problem, nie ma żadnego pana
          > -------------------------------------------------------------------------------
          > --
          > ty wiesz,że go nie ma, ja zaś nie wiem czy jest
          > chyba nie dojdziemy do porozumienia

Przychodzi żyd do rabina. Rabbi ratuj, syn mój się przechcił. Zapytaj się Boga co robić. No to rabin się pyta, po czym odpowiada po rozmowie z Bogiem. Bóg ma ten sam problem. Jego syn też się przechcił.
    • tapatik Re: Czy będę miał grzech, jeśli będę się modlił.. 19.09.23, 21:02
      Wystarczy ten Niemiec co zabiera wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka