Dodaj do ulubionych

Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem

21.09.23, 20:25
Nawiązuję do pokłosia zbiorowej modlitwy konsekrowanych. Nie wiem czy to jakiś zlot kochających inaczej, coś na wzór sabatu, bo nie szukałem dodatkowych informacji ale zastanowiła mnie pogróżka jakiegiś księdza, zapewne nie dopuszczonego. Po wiesci że jeden oddał ducha po przedawkowaniu wiagry orzekł iż:
" ks. Andrzej Stasiak. Jak dodał, osobiście "wyciąłby uczestników tej szatańskiej zabawy do siódmego pokolenia"
Zadziwiający osąd, bo to oni wrzeszczą, że geje się nie rozmnażają i dlatego są zakałą już nie czerwoną, a tęczową.
Możliwym jest, że konsekrowanym Maryja błogosławi stan?
Dlaczego ich przełożeni.nie wysyłają ich a przywrócenje do stanu hetero, przecież wg. nauki kościoła to się leczy.
-----------
nic bardziej Polski i krzyża nie szmaci,
jak klesze towarzystwo wzajemnej masturbacji.

(ireneo, listy do forumian, 28.6-1:46)
Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 21.09.23, 20:29
      geje i ksieza katolickie sie nie rozmnażają ale tylko w teorii w praktyce jest inaczej
      • ireneo Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 21.09.23, 20:43
        rzewuski1 napisał:

> geje i ksieza katolickie sie nie rozmnażają ale tylko w teorii w praktyce je
        > st inaczej
        >
        ++++++++
        coś tam słyszałem o ich prokreacji, ale tego sie nie dziedziczy, to jak on te pokolenia będzie wycinał.
        • rzewuski1 Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 21.09.23, 21:07
          wystarczy znalesc potomków tych ksiezy jesli maja i ich wyciac i nastepnych pokolen nie bedzie
          ogólnie wypowiedz bez logiki tego ksiedza ale to ksiadz wiec to oczywiste ze bez sensu
          • ireneo Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 21.09.23, 21:24
            rzewuski1 napisał:

> wystarczy znalesc potomków tych ksiezy jesli maja i ich wyciac i nastepnych po
            > kolen nie bedzie
            > ogólnie wypowiedz bez logiki tego ksiedza ale to ksiadz wiec to oczywiste ze be
            > z sensu
            ++++++++++
            Masz całkowitą rację, oni puszczają w przestrzeń te brednie myśląc że wszędzie są ich parafianie i ci od dojnego koryta.

• privus Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 27.09.23, 16:10
              Do puki będą istnieć kupujący płonne nadzieje i miraże, to handlarzy takimi dobrami nie zabraknie.
      • falofilia.falofilia1 Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 21.09.23, 20:43
        Nowość książkowa . Księża się rozmnażają jednak i to nawet często . Każą tylko na siebie mówić "wujku" tak jak Adam Kinaszewski mówił do Wojtyły , też "wujku"
        wydawnictwo.krytykapolityczna.pl/corka-ksiedza-marta-glanc-1194?internal_campaign=corka-ksiedza-slider
        • ireneo Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 21.09.23, 21:04
          falofilia.falofilia1 napisał:

> Nowość książkowa . Księża się rozmnażają jednak i to nawet często . Każą tylko
          > na siebie mówić "wujku" tak jak Adam Kinaszewski mówił do Wojtyły , też "wujku"
          > wydawnictwo.krytykapolityczna.pl/corka-ksiedza-marta-glanc-1194?internal_campaign=corka-ksiedza-slider
          +++++++++.
          Komtur toruński nakazuje mówić do siebie ojciec. Znaczy sie, ma dzieci
    • falofilia.falofilia1 Re: Czy to aby nie odkręcanie koloratek ogonem 27.09.23, 15:27

To ja się już gubię . Kto aktyw a kto pasyw , kto na na kim leżał , kto ssał a kto był ssany , itd
      Czy wiadomo już kiedy następny numereK "Niedzieli" ?
      www.fakt.pl/wydarzenia/polska/slask/nowe-fakty-ws-orgii-na-plebanii-zemdlal-kochanek-do-pana-do-towarzystwa/jc4psfx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka