Dodaj do ulubionych

hop,hop hura będzie rewitalizacja orlików

24.09.23, 13:56
Tusk w Mińsku Mazowieckim ogłasza program rewitalizacji Orlików

- Przygotowaliśmy program rewitalizacji Orlików. Będziemy je przebudowywać i unowocześniać. Będę chciał zorganizować akcję "Orlik. Wielkie granie", żeby w całej Polsce każdego roku, wszyscy zagrali o swoje marzenia. Cztery dyscypliny dla dziewcząt i chłopców w różnych grupach wiekowych. Bardzo mi zależy na tym, żeby rodziny, żeby wszyscy zobaczyli, że życie w Polsce może być normalne, radosne, że ludzie będą chcieli się znowu spotykać - zapewnił były szef polskiego rządu.
-----------------------------------------------------------------
fajnie.cieszę się
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: hop,hop hura będzie rewitalizacja orlików 24.09.23, 14:08
      Oczywiście wolisz aby młodzież pętała się po ulicach, paliła jointy, upijała się pod trzepakiem.
      Nuda jest pierwszym krokiem do popełniania grzechów. Ten język powinien do ciebie lepiej trafić niż argumenty.
      • hordol Re: hop,hop hura będzie rewitalizacja orlików 24.09.23, 14:14
        pamietasz trzepaki z młodosci? to bylo 50 lat temu.
        obecnie to juz nie centrum zycia mlodziezy.
        • pies.na.czarnych Re: hop,hop hura będzie rewitalizacja orlików 24.09.23, 14:28
          Jednak zrozumiałeś o co mi chodzi. Taki był mój zamiar.
          Mógłem przecież, tak jak twój kolega partyjny pozyto napisać o zabawie w husarzy :)
        • pies.na.czarnych Re: hop,hop hura będzie rewitalizacja orlików 24.09.23, 14:30
          hordol napisała:

> pamietasz trzepaki z młodosci? to bylo 50 lat temu.
          > obecnie to juz nie centrum zycia mlodziezy.

PiS młodzież nawet trzepaków pozbawił. Masakra :)
          • snajper55 Re: hop,hop hura będzie rewitalizacja orlików 24.09.23, 14:55
            pies.na.czarnych napisała:

> PiS młodzież nawet trzepaków pozbawił. Masakra :)

Na młodzież czekają księża w kościołach i parafiach. A póki co, ćwiczą na seksworkerach.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka