Dodaj do ulubionych

Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą

25.09.23, 08:19
Kurdupel myślał, że jak ich nabierze, to wreszcie postawi te srebrne wieże.
""Sprzedałem ziemię, by dostać pozwolenie na pracę", "Polska w biały dzień okrada biednych Afrykańczyków" - z takimi banerami Ugandyjczycy poszli protestować przed polskim konsulatem w Kampali".
Teraz nie pozostaje nic einnego jak wysłać tam prokuratora zerowego, aby za hańbiące pomówienie dojnego emeszetu postawić zarzuty kolorowym łapówkarzom, o tym
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 09:58
      Och jak zgrabnie ślepy szczelec wyborowy posprzątał wątek. Znowu jest w formie!
      • ireneo Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 10:09
        oby.watel napisał:

> Och jak zgrabnie ślepy szczelec wyborowy posprzątał wątek. Znowu jest w formie!
        +++++++.
        To nie jego rewir porządkowy. Nie pamiętam, ale wylecialo coś trollującego paskudnie, bo rasistowsko. A to chyba tak powinno być, czy nie?
        • oby.watel Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 10:16
          ireneo napisał:

> To nie jego rewir porządkowy. Nie pamiętam, ale wylecialo coś trollującego pask
          > udnie, bo rasistowsko. A to chyba tak powinno być, czy nie?

Nie wiem jak inni, ale ja nie potrzebuje, żeby ktoś za mnie decydował co mi wolno czytać, a co nie. Wątek miał kilkanaście wpisów. Dlaczego moderatorek stosuje odpowiedzialność zbiorową?
    • hordol Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 10:12
      niech sie zwróca do firm posrediczących. to ich rodacy, co wiecej
      • oby.watel Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 10:18
        hordol napisała:

> niech sie zwróca do firm posrediczących. to ich rodacy, co wiecej

Nie mogą się zwrócić do firm pośredniczących, ponieważ polskie władze wymówiły współpracę z firmami pośredniczącymi. Powinni zwrócić się bezpośrednio do Raua.
    • pies.na.czarnych Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 10:24
      Ciekawi mnie czy ambasador odprowadził do kasy państwowej VAT, czy zgarnął do kieszeni brutto.
      • ireneo Re: Dobrze im tak, bogaczom, niech płaczą 25.09.23, 10:48
        pies.na.czarnych napisał:

> Ciekawi mnie czy ambasador odprowadził do kasy państwowej VAT, czy zgarnął do k
        > ieszeni brutto.
        ++++++++
        To z watu zawiózł na Nowogrodzką, a teraz wydają by wybrukować drogę do kolejnego koryta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka