Dodaj do ulubionych

"Archuwa to kręgosłup nowoczesnego państwa"

25.09.23, 13:28
Powiedział minister Gliński vel Tabletowy otwierając kolejne już archiwum.
Tak się zastanawiam skąd aż tylu innych inaczej w PiSiej ferajnie, bo większej głupoty to od czasu pikniku prezesa na którym ten powiedział, że nie chce w Polsce niemieckich porządków, nie słyszałem.
Ciekawe kto teraz przebije ten wygłup Glińskiego?
Obserwuj wątek
    • zlamas-kutany Oczywiście Archiwa,nie archuwa i to przez u otwart 25.09.23, 13:31
      zlamas-kutany napisał:

> Powiedział minister Gliński vel Tabletowy otwierając kolejne już archiwum.
      > Tak się zastanawiam skąd aż tylu innych inaczej w PiSiej ferajnie, bo większej
      > głupoty to od czasu pikniku prezesa na którym ten powiedział, że nie chce w Pol
      > sce niemieckich porządków, nie słyszałem.
      > Ciekawe kto teraz przebije ten wygłup Glińskiego?
      >
      >
    • no-popis Re: "Archuwa to kręgosłup nowoczesnego państwa" 27.09.23, 05:36
      zlamas-kutany napisał:

> Powiedział minister Gliński vel Tabletowy otwierając kolejne już archiwum.
      > Tak się zastanawiam skąd aż tylu innych inaczej w PiSiej ferajnie, bo większej
      > głupoty to od czasu pikniku prezesa na którym ten powiedział, że nie chce w Pol
      > sce niemieckich porządków, nie słyszałem.
      > Ciekawe kto teraz przebije ten wygłup Glińskiego?
      Masz świadomość, że rozmawiasz sam ze sobą? Tak się zastanawiam skąd aż tylu takich socjopatów wspiera Tuska i dlaczego wszyscy zdeformowani intelektualnie tak do niego lgną, jak Ty.
      Proszę powiedz swojemu lekarzowi, że rozmawiasz sam ze sobą o ile się leczysz bo wszystko wygląda na to, że jesteś jednak nieleczony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka