Dodaj do ulubionych

To kiedy "wychodzimy" z Unii?

26.09.23, 08:59
Jeśli swołocz wygra, oby tak się nie stało, to po jakim czasie agenci fiutina wyprowadzą nas z Unii?
Obstawiam że jeszcze w tym roku, a du*a im tylko będzie przyklaskiwał, bo on się uczy, cały czas uczy, czego, nie wiadomo, ale się uczy.

P.S. widziałem zdjęcia ze spędku swołoczy pisiej w Gdyni, kurcze tam było tyle ludzi, że byłby kłopot by obsadzić cztery stoliki brydżowe.
Obserwuj wątek
    • mozart Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 09:21
      Priwislinski Kraj jako zbuntowana prowincja Wielkiego Imperium Rosyjskiego po prostu wróci na kolanach do swej prawdziwej matki - Matki Rosji.
      • prze.nick Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 11:37
        Problem jest taki że to Polacy zbudowali Moskwę a konkretnie to plemię Wiatyczów, którzy przepędzili stamtąd ugrofińskich prawowitych właścicieli tych ziem.
        Matka nie może być młodsza od dziecka mocarcie.
        • no-popis Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 17:21
          prze.nick napisał:

> Problem jest taki że to Polacy zbudowali Moskwę a konkretnie to plemię Wiatyczó
          > w, którzy przepędzili stamtąd ugrofińskich prawowitych właścicieli tych ziem.
          >
          A jakie ma to dzisiaj znaczenie?
          Jedni odsądzajq Polaków od rozumuje i godności a inni, jak Ty, czynią z Polaków Naród Wybrany.
          • prze.nick Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 21:19
            > A jakie ma to dzisiaj znaczenie?

Historyczne.

> Jedni odsądzają Polaków od rozumu i godności a inni, jak Ty, czynią z Polaków Naród Wybrany.

błędny wniosek panie no-popis
            czas na odbrązowienie historii którą nam Niemcy i Rosjanie wymazali w XIX i XX wieku
            jeszcze w 1864 roku za Bismarcka Niemcy przyznawali, że historia Polski zaczyna się od władcy Lecha I w 550 roku a nie jak teraz uważa się Mieszka I za pierwszego władcę od około 966 roku.
            Ukradziono nam ponad 400 lat historii w ciągu 160 lat!
            Stare mapy europejskie pokazujące rok 813 pokazują też że Polanie którzy założyli Ruś Kijowską byli de facto naszymi Polanami - Polakami.
            Chodzi mi tylko o prawdę historyczną. To coś złego?!
    • yoma Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 09:52
      Nigdzie nie idę!
      • czan-dra Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 10:04
        To Cię wyniosą na granicę, mnie pierwszego, z czegom rad.
        • yoma Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 10:10
          Portugalia istnieje...
          • czan-dra Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 10:20
            Wiem, i to mnie trzyma :D
            • yoma Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 10:58
              Mnie jeszcze to, że przypuszczalnie nie wyjdziemy. Rosja potrzebuje V kolumny w Unii.

Chyba że pisi nawet to spieprzą :D
              • czan-dra Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 11:23
                To że spieprzą, nie podlega dyskusji, tylko w jakim stopniu, odwracalnym, czy umoczą fiutina jak wszystko co się tkną?
                Jak samopoczucie?
                • yoma Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 11:27
                  A dzięki, na koncercie w sobotę byłam i nie zleciałam ze schodów :) Matko jedyna moja i św. Riffie, ależ oni zagrali...
                  • czan-dra Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 11:55
                    Chto?
                    Podaj namiary, chętnie posłucham.
                    • yoma Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 16:13
                      Dam :)

Kingdom byli zaebiści, ale to, co Fossilization pokazała, to było nieludzkie, oooo mamo... Ludzie nie mają prawa tak grać, a muzyka nie ma prawa być taka dobra. Do tej pory to słyszę.

Biedni Altars :)
      • mozart Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 10:26
        W Priwislinskim Kraju jak w łagrze - nikogo nie wypuszczą.
    • ukos Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 11:41
      czan-dra napisał:

> po jakim czasie agenci fiutina wyprowadzą nas z Unii?

Czy w takim wypadku obywatelstwo UE wygasa? Z praktyki brexitu wynika, że tak, ale może dałoby się bronić swoich praw nabytych przed jakimś europejskim sądem?
    • pies.na.czarnych Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 11:43
      Wszystko jest w rękach Ukraińców ;)

"W Brukseli mówi się nieoficjalnie, że ponoć Niemcy i Francja obiecały władzom Ukrainy szybkie wejście do UE jeśli Kijów pomoże w obaleniu obecnego polskiego rządu. Motywują to tym, że bez zmiany traktatów nie można rozszerzyć UE, a to Polska blokuje te zmiany" - napisała w poniedziałek (25 września) korespondentka TVP Dominika Ciosic.
      • snajper55 Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 17:50
        pies.na.czarnych napisała:

> Wszystko jest w rękach Ukraińców ;)
        >
        > "W Brukseli mówi się nieoficjalnie, że ponoć Niemcy i Francja obiecały władzom
        > Ukrainy szybkie wejście do UE jeśli Kijów pomoże w obaleniu obecnego polskiego
        > rządu. Motywują to tym, że bez zmiany traktatów nie można rozszerzyć UE, a to P
        > olska blokuje te zmiany" - napisała w poniedziałek (25 września) korespondentka
        > TVP Dominika Ciosic.

TVP i wszystko jasne.

S.
    • niegracz Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 16:57
      no to wychodźcie-
      Polska zostaje
      i walczy o zreformowanie tej biurokratycznej Unii
      - EWG - komu to przeszkadzało ?
      politykierom o chorych ambicjach
    • snajper55 Re: To kiedy "wychodzimy" z Unii? 26.09.23, 17:48
      czan-dra napisał:

> Jeśli swołocz wygra, oby tak się nie stało, to po jakim czasie agenci fiutina w
      > yprowadzą nas z Unii?

Nie wyprowadzą. Zadaniem postawionym rządom PiS przez Putina jest rozwalanie Unii od środka.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka