Dodaj do ulubionych

Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy

26.09.23, 12:38
Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy. Oślepł i przez co handelek wizami toczy się nadal, a nawet przybrał na sile.

Jan Grabiec mówił o "przyłapaniu ministra Zbigniewa Raua na kłamstwie". - Ogłosił kilka tygodni temu, że wypowie umowy z pośrednikami, którzy zajmują się polskimi wizami, z prywatnymi firmami, które organizują ten pierwszy etap procedury wizowej. Nic takiego nie zrobił, ale też jak wynika z pisma, którym dysponujemy, nic nie zamierza zrobić - oświadczył.
tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2023/afera-wizowa-co-wiadomo-w-sprawie-poslowie-koalicji-obywatelskiej-proceder-kwitl-jeszcze-kilka-dni-temu-gdzie-sa-pieniadze-z-lapowek-7361416

- Dziś martwimy się o zdrowie pana ministra (według doniesień Rau jest zakażony koronawirusem - red.), ale ja mam dziwne wrażenie, że ta choroba ministra potrwa co najmniej do 15 października, a może i dużo dłużej, bo z pewnością jest to jeden z tych ludzi w rządzie PiS-u, który nie zamierza odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie dotyczące afery wizowej - stwierdził Grabiec.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy 26.09.23, 13:12
      pies.na.czarnych napisała:

> Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy. Oślepł i przez co handelek wizami to
      > czy się nadal, a nawet przybrał na sile.
      >
      > Jan Grabiec mówił o "przyłapaniu ministra Zbigniewa Raua na kłamstwie". - Ogłos
      > ił kilka tygodni temu, że wypowie umowy z pośrednikami, którzy zajmują się pols
      > kimi wizami, z prywatnymi firmami, które organizują ten pierwszy etap procedury
      > wizowej. Nic takiego nie zrobił, ale też jak wynika z pisma, którym dysponujem
      > y, nic nie zamierza zrobić - oświadczył.
      > tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2023/afera-wizowa-co-wiadomo-w-sprawie-poslowie-koalicji-obywatelskiej-proceder-kwitl-jeszcze-kilka-dni-temu-gdzie-sa-pieniadze-z-lapowek-7361416
      >
      > - Dziś martwimy się o zdrowie pana ministra (według doniesień Rau jest zakażony
      > koronawirusem - red.), ale ja mam dziwne wrażenie, że ta choroba ministra potr
      > wa co najmniej do 15 października, a może i dużo dłużej, bo z pewnością jest to
      > jeden z tych ludzi w rządzie PiS-u, który nie zamierza odpowiedzieć na jakieko
      > lwiek pytanie dotyczące afery wizowej - stwierdził Grabiec.

Choroba ministra postępuje i oprócz oczu objęła także narząd mowy. Można się spisziewac, że po 15 października obejmie także słuch. Na koniec zaatakyje nogi i minister będzie musiał siedzieć.

S.
      • pies.na.czarnych Re: Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy 26.09.23, 13:42
        👍
    • ireneo Re: Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy 26.09.23, 20:10
      pies.na.czarnych napisał:

> Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy. Oślepł i przez co handelek wizami to
      > czy się nadal, a nawet przybrał na sile.
      >
      > Jan Grabiec mówił o "przyłapaniu ministra Zbigniewa Raua na kłamstwie". - Ogłos
      > ił kilka tygodni temu, że wypowie umowy z pośrednikami, którzy zajmują się pols
      > kimi wizami, z prywatnymi firmami, które organizują ten pierwszy etap procedury
      > wizowej. Nic takiego nie zrobił, ale też jak wynika z pisma, którym dysponujem
      > y, nic nie zamierza zrobić - oświadczył.
      > tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2023/afera-wizowa-co-wiadomo-w-sprawie-poslowie-koalicji-obywatelskiej-proceder-kwitl-jeszcze-kilka-dni-temu-gdzie-sa-pieniadze-z-lapowek-7361416
      >
      > - Dziś martwimy się o zdrowie pana ministra (według doniesień Rau jest zakażony
      > koronawirusem - red.), ale ja mam dziwne wrażenie, że ta choroba ministra potr
      > wa co najmniej do 15 października, a może i dużo dłużej, bo z pewnością jest to
      > jeden z tych ludzi w rządzie PiS-u, który nie zamierza odpowiedzieć na jakieko
      > lwiek pytanie dotyczące afery wizowej - stwierdził Grabiec.
      >
      > +++++++
      bardzo niesympatyczne indywiduum, butne pyszałkowate. Tak musi wyglądać buc, a jesli nie, to powinien
      • wsk175 Re: Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy 27.09.23, 13:30
        Po 15tym to on wyzdrowieje i poleci odwiedzić swoje pieniądze w raju podatkowym.
        • pies.na.czarnych Re: Rau, tak jak za komuny zachorował na oczy 27.09.23, 13:36
          Jeśli chodzi o pieniądze to tacy jak on nawet na ślepo do nich trafią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka