Dodaj do ulubionych

Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad tłume

27.09.23, 10:46
Można wiele na ten temat mówić, ale ja uważam, ze ten debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad tłumem. Po tych ćwiczeniach mial wprowadzić specjalne lekcje latania dla milicjantów, którzy mają być użyci po 15 października.
tvn24.pl/polska/incydent-z-policyjnym-black-hawkiem-reportaz-czarno-na-bialym-o-lotnictwie-policji-komentuje-ekspert-lotniczy-grzegorz-brychczynski-7363187
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad 27.09.23, 11:08
      > debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad tłumem i reakcje ludzi na latający nad ich głowami helikopter.
      • mateusz.urbanski Re: Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad 27.09.23, 11:28

> > debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad tłumem i reakcje ludzi na la
        > tający nad ich głowami helikopter.
        >
        • pies.na.czarnych Re: Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad 27.09.23, 13:12
          https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/kiedy-przelatujesz-helikopterem-nad-podlasiem-ludzie-uciekaja-w-poplochu.jpg
    • pies.na.czarnych Re: Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad 27.09.23, 14:02
      Wąsik popuścił w gacie tvn24.pl/polska/incydent-z-policyjnym-black-hawkiem-pytania-do-wiceszefa-mswia-o-wydzial-lotnictwa-policji-7363536
    • snajper55 Re: Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad 27.09.23, 14:49
      pies.na.czarnych napisała:

> Można wiele na ten temat mówić, ale ja uważam, ze ten debeściak w helikopterze
      > ćwiczył latanie nad tłumem. Po tych ćwiczeniach mial wprowadzić specjalne lekcj
      > e latania dla milicjantów, którzy mają być użyci po 15 października.
      > tvn24.pl/polska/incydent-z-policyjnym-black-hawkiem-reportaz-czarno-na-bialym-o-lotnictwie-policji-komentuje-ekspert-lotniczy-grzegorz-brychczynski-7363187

He, he, he. Miałem dokładnie takie same skojarzenia i chciałem wątek o tym złożyć. :)

S.
      • pies.na.czarnych Re: Debeściak w helikopterze ćwiczył latanie nad 27.09.23, 15:19
        Kto pierwszy ten lepszy. Regulamin, panie 🤓

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka