Dodaj do ulubionych

Rosyjski węgiel nadaltrafia do Polski

27.09.23, 15:44
Tak wygląda blokada Morawieckiego na różnego rodzaju węglowodory z Rosji

www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/krzysztof-brejza-ujawnia-tony-rosyjskiego-w%C4%99gla-trafiaj%C4%85-do-polski/ar-AA1hkmWV?ocid=winp1taskbar&cvid=29fd00739f77403384fc09bafac34397&ei=13
Obserwuj wątek
    • privus Re: Rosyjski węgiel nadaltrafia do Polski 27.09.23, 15:59
      To dla zbawienia duszu Rosjanie wciskają nam swój węgiel a Kościół swoich diecezjalnych imprezowiczów?
      • antares504 Re: Rosyjski węgiel nadaltrafia do Polski 27.09.23, 22:04
        Witaj ~privus, to jeszcze ja, gdyż z tym węglem może też być inna opcja, a mianowicie taka, że węgiel pochodzi np. z Kazachstanu a jest importowany przez rosyjskie porty gdyż to najlepsza trasa logistyczna. Dzisiaj w radiu podano, że sprowadza go niemiecka Firma Rhenus Beteiligungen GmBH. Gdzie leży prawda ???. Inny ciekawy przypadek to ropa... tankowce z ruską ropą wypływają z portów jako ruskie, ale wpływają do nas już jako Saudi Aramco.
    • antares504 Re: Rosyjski węgiel nadaltrafia do Polski 27.09.23, 21:51
      Hejka ~privus, kilka godzin temu na "X" zobaczyłem ten wpis Krzysztofa Brejzy, niby te statki z węglem są małymi jednostkami by nie rzucały się w oczy, marynarze są Rosjanami. Hmm, nie chcę obrazić Twoich uczuć politycznych, ale mówi się, że " każdy sika do basenu, ale nie każdy z trampoliny". PiS sika z trampoliny, jako rosyjska agentura. Popatrz też na to : zablokowane fundusze unijne, robimy właśnie wypad ze strefy Schengen, afera zbożowa nakręcona przez pisowskie firmy, sojusze z Orbanem i Le Pen, skłócenie z każdym sąsiadem, ostatnio nawet z Ukrainą i Słowacją, sprowadzenie kilkuset tysięcy nielegalnych imigrantów przez ludzi Morawieckiego. Dla mnie nadchodzące wybory to są wybory ostatniej szansy. Przecież dzisiaj Polską rządzą zdrajcy jak za konfederacji targowickiej - biskupi i rosyjscy agenci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka