Dodaj do ulubionych

Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS

01.10.23, 19:57
Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS

tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2023/wybory-parlamentarne-2023-jaroslaw-kaczynski-mateusz-morawiecki-na-konwencji-pis-w-katowicach-o-donaldzie-tusku-7370184
Nie będę się rozpisywał co zawiera ten program bo przecież wszyscy wiecie, nawet bez czytania o co w nim chodzi.😅😎
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS 01.10.23, 21:33
      pies.na.czarnych napisała:

> Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS
      >
      > tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2023/wybory-parlamentarne-2023-jaroslaw-kaczynski-mateusz-morawiecki-na-konwencji-pis-w-katowicach-o-donaldzie-tusku-7370184
      > Nie będę się rozpisywał co zawiera ten program bo przecież wszyscy wiecie, nawe
      > t bez czytania o co w nim chodzi.😅😎

Czy jest obietnica zapewnienia kobietom warunków do kucania i kasłania?

S.
    • tapatik Re: Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS 01.10.23, 22:05
      Wina Tuska?
      • pies.na.czarnych Re: Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS 02.10.23, 00:47
        tapatik napisał:

> Wina Tuska?
        >

Jakby inaczej?:)
    • privus Re: Nareszcie przedstawiono wyborczy program PiS 02.10.23, 01:55
      Program PiS zawarty jest na stronie: pis.org.pl, ale dotarcie do niego wymaga sporej pracy i cierpliwości. A samo jakieś sensowne zapoznanie się z nim wymaga przedruku na papier. Tekst programu ukryty jest na podstronie „Bezpieczna Przyszłość Polaków - program PiS" opublikowany na miesiąc przed wyborami, co w końcu wygląda na kpiny. Całość można potraktować jako propagandowy eleborat wszelkich marzeń i wizji PiS rozpisany pod oczekiwania publiczki, niż jakiś zestaw sensownych propozycji programowych.

Swego czasu udało mi się monitować o program PiS Aleksandra Szczygłę. Niestety nigdy nie miał go przy sobie. Co ciekawsze, nie miał go nawet w swoim Biurze Poselskim, do którego w końcu się pofatygowałem. Obiecał mi jedynie, że będzie miał w późniejszym okresie. Zrezygnowałem uznając, że ten program jest kompilowany pod bieżące potrzeby przynajmniej z niewielką wagą jakiegoś odniesienia do głośnych obiecanek programowych. Aktualna akcja wyborcza w moim odczuciu tylko powieliła tę tradycję.

Piszę to wprost, by zaoszczędzić zainteresowanym czasu na jakieś dociekanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka