Dodaj do ulubionych

Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo ...

29.03.26, 11:42
Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo zgodnie z linią partii tak jak kiedyś komuniści względem PZPR? Czy też względem zachowania wobec Orbana i Trumpa jest to już zdrajca Polski?
Może partie mogą różnie działać i te weta to się już w naszej historii zdarzały. Nie chce mi się wierzyć że ten Nawrocki jest już namiestnikiem Polski z nadania USA i Trumpa.
Jak to jest naprawdę?
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 29.03.26, 11:50
      Kopie semickie und tureckie ryje nie zgadzając się na dyktat kalifatu z Berlina. Na tym forum, tylko ja jestem urodzony w Posen zarówno jak moi rodzice, dziadkowie und pradziadowie. Nazie nazwisko jest w Kronice Wielkopolski..
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 29.03.26, 11:53
        Gwardian, jesteś chyba już ostatnim kibolem, który stoi za Batyrem 😅
      • poznaniak.jeden Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 29.03.26, 12:29
        Nienawiść nie wywodzi się Rzeczpospolitej. Skąd?

Brawo minister MON. Kosiniak-Kamysz ciekawie pokazuje że prezydent musi rozmawiać o swoim projekcie , lub podpisać jego poprawkę.

Niewolnicy kiedyś zawsze zniosą swoich panów.
        • obrotowy sugerujesz ? 29.03.26, 16:32
          poznaniak.jeden napisał(a):
          > Niewolnicy kiedyś zawsze zniosą swoich panów.

Sugerujesz - ze nawrocki zniesie dyktat Tuska i Berlina ?
          • m.c.hrabia Re: sugerujesz ? 29.03.26, 16:50
            obrotowy napisał:

>
            >
            > Sugerujesz - ze nawrocki zniesie dyktat Tuska i Berlina ?

nie, zamieni na dyktat Moskwy
            • obrotowy nie manipuluj durnie, 29.03.26, 16:56
              m.c.hrabia napisał:
              > nie, zamieni na dyktat Moskwy

nie manipuluj durnie,

- sam wiesz, ze jesli juz - to wolaby dyktat Waszyngtonu.
          • no-popis Re: sugerujesz ? 30.03.26, 06:25
            obrotowy napisał:

> poznaniak.jeden napisał(a):
            > > Niewolnicy kiedyś zawsze zniosą swoich panów.
            >
            >
            > Sugerujesz - ze nawrocki zniesie dyktat Tuska i Berlina ?
            Sytuacja jest skomplikowana ale jest to możliwe.
    • moingeal Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 30.03.26, 06:29
      Grzegorz Braun wygląda mi na bardziej ślepego ale to tylko pozory.
      • stefan4 Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 30.03.26, 09:57
        moingeal:
        > Grzegorz Braun wygląda mi na bardziej ślepego ale to tylko pozory.

Tak, ja również uważam, że służby Państwa nie powinny nabierać się na tą maskirowkę i powinny traktować działania prorosyjskie Brauna tak, jak gdyby był całkiem zdrowy.

- Stefan
        • no-popis Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 31.03.26, 06:49
          stefan4 napisał:

> Tak, ja również uważam, że służby Państwa nie powinny nabierać się na tą maskir
          > owkę i powinny traktować działania prorosyjskie Brauna tak, jak gdyby był całki
          > em zdrowy.
          Ciekawe kto ma bliższe standardy do Putina. Tusk czy Braun.
          Cytat z Tuska po spotkaniu z Putinem:
          "miałem poczucie, że rozmawiam z politykiem o podobnych standardach”

Co się zresztą potwierdza w faktach i decyzjach Tuska takich jak przywrócenie wyższych emerytur komunistycznym eSBekom, Putin uwielbia służby, oraz pełną zgodnością we współpracy z komunistą Czarzastym.
    • mazala2 Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 30.03.26, 10:00

> Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo zgodnie z linią partii tak jak kiedy
      > ś komuniści względem PZPR? Czy też względem zachowania wobec Orbana i Trumpa je
      > st to już zdrajca Polski?
      > Może partie mogą różnie działać i te weta to się już w naszej historii zdarzały
      > . Nie chce mi się wierzyć że ten Nawrocki jest już namiestnikiem Polski z nadan
      > ia USA i Trumpa.
      > Jak to jest naprawdę?

Naprawdę to jest tak, że powinno się milczeć gdy nie ma się nic rozsądnego do powiedzenia.
    • no-popis Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 31.03.26, 06:45

> Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo zgodnie z linią partii tak jak kiedy
      > ś komuniści względem PZPR?
      Masz zaburzone Postrzeganie.
      Działa wręcz odwrotnie sprzeciwiając się antypolskiej grupie eSBeków, naiwniaków, karierowiczów, przygłupów,, postkomunistów itp skupionych wokół Tuska.
      Odpiera permanentne napieranie neokomunistów, którzy chcą zrealizować ideę Lenina Europy od Lizbony do Władywostoku.
      • at.attin Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 31.03.26, 06:49
        Idea Europy od Lizbony do Bugu jest całkiem sensowna. No nie, proszę Pani?
        • no-popis Re: Czy obecny prezydent to tylko działa ślepo .. 31.03.26, 06:50
          at.attin napisał:

> Idea Europy od Lizbony do Bugu jest całkiem sensowna. No nie, proszę Pani?
          Dla komunistów i kryptokomunistów tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka