mammamia6 06.06.05, 12:16 To smutne, że trzeba w ten sposób egzekwować konstytucyjne prawo do pokojowych zgromadzeń. Może Prezydent Kaczyński znów wymyśli jakiś nowy, absurdalny powód, by zablokować wiece. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:17 Ciekawe co Kaczor teraz wymyśli...?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Proponuję zorganizować minimum trzy wiece 06.06.05, 12:20 Bo jeden wiec zablokuje Kaczyński osobiście. Na drugi wyśle brata bliźniaka, by go udawał, a trzeciego i dalszych już nie... obskoczy! PANIE! PANOWIE! HUMOREM W DYKTATORA! Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: Proponuję zorganizować minimum trzy wiece 06.06.05, 12:26 gosc.z.korony napisał: > Bo jeden wiec zablokuje Kaczyński osobiście. Na drugi wyśle brata bliźniaka, by > > go udawał, a trzeciego i dalszych już nie... obskoczy! > PANIE! PANOWIE! HUMOREM W DYKTATORA! I ty myślisz, że śmieszny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Proponuję zorganizować minimum trzy wiece 06.06.05, 12:28 ciekawymbardzo napisał: I ty myślisz, że śmieszny jesteś? Fakt... Kaczory sa smieszniejsze !!! Buahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: Proponuję zorganizować minimum trzy wiece 06.06.05, 12:35 mangold napisał: > Fakt... Kaczory sa smieszniejsze !!! Buahahahaha... Nie bardziej od Twojego kandydata na prezydenta. Buahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Proponuję zorganizować minimum trzy wiece 06.06.05, 16:00 no pewnie, ze jest smieszny - buu ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Proponuję zorganizować minimum trzy wiece 06.06.05, 19:25 dobry humorek. Każdą głupote, a zwłaszcza głupotę osoby, która tak zawięcie i z głupotą godną, jednak podziwu, ubija się od lat, wijąc sie jak piskorz, o najwyzsze stanowiska, należy z godnym humorkiem tępić, tępić, tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 06.06.05, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 06.06.05, 12:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:30 konstruktywna krytyka i zdecydowanymi dzialaniami w terenie Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:32 dzikamalpa napisał: i zdecydowanymi dzialaniami w terenie Jakimi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:38 dzialaniami adekwatnymi do sytuacji... beda niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:40 dzikamalpa napisał: > dzialaniami adekwatnymi do sytuacji... beda niespodzianki Jakie ?? Nagie patriotki z wygolonymi łonami....?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:41 skad wiedziales??? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:44 Zgadywałem.... zreszta co Wy możecie innego dziatwie szkolnej pokazać, żeby czasem ubranych gejów nie ogladali ?? Tylko Matki-Polki... najlepiej młode... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 06.06.05, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:48 dzikamalpa napisał: normalny czlowiek bierze sobie > za zone matke i Polkę... Niektórzy biorą Ukrainki... to już wtedy są nienormalni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:52 jak najbardziej normalni... ale lepiej nie mieszac narodowosci Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:55 dzikamalpa napisał: > jak najbardziej normalni... ale lepiej nie mieszac narodowosci I na tym kończę rozmowę z Tobą.... już byli tacy co czystości rasy strzegli i pamietam jak sie skończyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:58 mam duzo znajomych Ukraicow i uwazam ich za bardzo sympatycznych ludzi... nie przeszkadzaja mi malzenstwa mieszane... ale lepiej sie kojarzyc w pary w ramach wlasnego narodu ze wzgledu na wspolnote kulturowa i zeby ludzie nie gadali Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:01 dzikamalpa napisał: > wlasnego narodu ze wzgledu na wspolnote kulturowa i zeby ludzie nie gadali "Żeby ludzie nie gadali...."..-co za tekst.. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:04 > > wlasnego narodu ze wzgledu na wspolnote kulturowa i zeby ludzie nie gadal > i > > "Żeby ludzie nie gadali...."..-co za tekst.. :-DD W tym kraju bardzo typowy. A im większa pipidówa tym gorzej. Jeszcze ojciec dobrodziej z ambony oszczeka i na całą wieś skandal będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:10 na sercu lezy mi tylko dobro te pary, ktora spotkalaby sie z ludzkimi uprzedzeniami i zwyczjna glupota Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:14 dzikamalpa napisał: > na sercu lezy mi tylko dobro te pary, ktora spotkalaby sie z ludzkimi > uprzedzeniami i zwyczjna glupota Pierwszy spróbuj zmienić swoje uprzedzenia w stosunku do innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:18 ja tam nie jestem do nikogo uprzedzony... tylko nie lubie jak mi mowia ze pedal to brzmi dumnie Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 20:42 a co, sadzisz moze ze wstydliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:49 dzikamalpa napisał: > normalny czlowiek bierze sobie > za zone matke i Polkę... a pedal bierze za zone kolege z sasiedztwa zwolennik ślubów homoseksualistów? co by ksiądz proboszcz powiedział?? nieładnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:52 pewnie bym dostal trzcinka po lapkach Odpowiedz Link Zgłoś
tinnman BROŃMY KOŚCIOŁÓW PRZED HOMOPARADĄ 06.06.05, 17:23 Wzywam proboszczów, rady parafialne, służby pożądkowe do zorganizowania aktywnych i skutecznych grup obronnych do ochrony miejsc świętych (koscioły, kapliczki, krzyże, cmentarze) przed zbeszczeszczeniem ich przez uczestników tej pożal-się-Boże "homoparady". Do czego, w kwestii nienawiści do Kościoła, zdolni są pederaści i lesbijki dowiedzieliśmy się doniesień agencji z katedry Notre Dame z Paryża. Otóż wczoraj w Paryży pederaści i lesbijki znieważyli i pobili księdza w trakcie odprawianej przez niego Mszy Świętej. Pomyślelibyście? A jednak: ci "spokojni fani czyjegoś penisa w odbycie" zdolni są zrobić naprawdę wiele, żeby tylko zamanifestować swoje upodobania. Nie uciekają się przed niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
malleolus_malefiarum Re: BROŃMY KOŚCIOŁÓW PRZED HOMOPARADĄ 06.06.05, 17:27 dobrze zrobili he he he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: BROŃMY KOŚCIOŁÓW PRZED HOMOPARADĄ 06.06.05, 20:44 malleolus_malefiarum napisał: > dobrze zrobili he he he he he. :) tu tez by sie to sprzydalo lol Odpowiedz Link Zgłoś
polake Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:47 mangold napisał: > Zgadywałem.... zreszta co Wy możecie innego dziatwie szkolnej pokazać, żeby > czasem ubranych gejów nie ogladali ?? Tylko Matki-Polki... najlepiej młode... > hehe i ubrane w moherowe berety. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:49 polake napisał: i ubrane w moherowe berety. Talie raczej łon nie golą... chociaż ...hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:54 ladnie to tak o starszych paniach... no chyba ze wy chlopaki z sdpl lubicie laski powyzej 60tki Odpowiedz Link Zgłoś
malleolus_malefiarum Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 17:25 przeciez matki-polki to poprodowe truchla,nawet te mlode, wiec na co tu patrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:02 Konstruktywna krytyka jakoś wam nie wychodzi. może w grach terenowych będziecie lepiej, wszak co roku bojówki neonazistowskie organizują wam obozy szkoleniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 13:12 z pedziami w terenie zawsze jest ciezko bo zawsze stosuja zagrania ponizej pasa Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 12:20 mam nadzieje ze nie do ojdzie do tej obscenicznej manifestacji dewiacji... licze na kontrmanifestacje patriotow Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 12:27 patriotow ktorzy beda walczyc z brudem w swojej Ojczyznie Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 12:36 dzikamalpa napisał: > patriotow ktorzy beda walczyc z brudem w swojej Ojczyznie Ostatni patrioci w Powstaniu Warszawskim zginęli... Zostali tylko udawacze... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 06.06.05, 12:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 12:46 dzikamalpa napisał: > pedalski cynizm...Jak to pedalski ?? Przecież ja nie jestem gejem... znajda sie jeszcze ludzie ktorym na pewnych rzeczach zalezy Na przykład na jakich ?? Nie mówmy czasem o Bobie, Honoracie i Ojcowiźnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 12:51 co tam teraz w sdpl jest modne ... pewnie bisexualizm.... > Na przykład na jakich ?? slusznych Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 12:54 dzikamalpa napisał: > co tam teraz w sdpl jest modne ... pewnie bisexualizm.... > > Na przykład na jakich ?? > slusznych Nie wiem ,nie należe... ale jedno jest pewne-napewno nie odmawiają racji bytu osobom Twego pokroju, możemy się różnić, ale spróbuj to robić mądrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 12:56 skad wiesz ze ty sie roznisz ze mna madrze... skad wiesz jakiego jestem pokroju...skad wiesz ze odmawiam komukolwiek racje bytu... za malo wiesz zeby cokolwiek o tym sadzic Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 13:00 Święte oburzenie oszołomka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 13:04 ty miales jakies obiekcje co do zasad prowadzenia sporow... jaki ze mnie oszolomek...zaliczam sie do prawego skrzydla wyborcow sld Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 13:05 dzikamalpa napisał: zaliczam sie do prawego skrzydla wyborcow sld I co Ci mam napisać ?? że mi przykro.... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 13:11 powinienes wiedziec ze na lewicy jest duzy pluralizm przekonan... i ze ty i ja mozemy byc lewicowcami Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 13:16 dzikamalpa napisał: > powinienes wiedziec ze na lewicy jest duzy pluralizm przekonan... i ze ty i ja > mozemy byc lewicowcami W Twoich tekstach nie widzę żadnego ducha pluralizmu, a w dodatku ja mam serce po lewej stronie... A Ty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: agresywnych faszystów? 06.06.05, 13:20 czuje sie czlowiekiem lewicy... tym bardzie ze wojtek olejniczak zostal szefem... mlody chlpopak religijny, dystansuje sie od pedalow... bliskie sa mu troski zwyklych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: agresywnych faszystów? 07.06.05, 07:55 No tak..., można być lewicowcem na styl XIX-wieczny. Tyle że to przeżytek. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 06.06.05, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 06.06.05, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 12:34 dzikamalpa napisał: > mam nadzieje ze nie do ojdzie do tej obscenicznej manifestacji dewiacji... > licze na kontrmanifestacje patriotow Homoseksualizm nie jest dewiacja ...jest orientacją.... Tak samo jak Twoja orientacja polityczna jest prawica... A może to dewiacja, co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 12:44 To szczyt bezczelności chorych facetów, goniacych za facetami bo przez wybryk natury erotycznie im się bez sensu kojarzą, podawać za zdrowych, normalnych ludzi. W gruncie rzezy natura stworzyła seks by istoty żywe skłonić do prokreacji. Z kim ty chcesz prokreować ? Nie myli ci się cel twoich zabiegów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 12:47 jethrox napisał: > W gruncie rzezy natura stworzyła seks by istoty żywe skłonić do prokreacji... Ja tam wolę z tego radość czerpać.... Prokreacja nie jest moim priorytetem...raz - i starczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:02 Tak czy owak jesteśmy tworem natury. Twoja przyjemność to tylko łapówka jaką natura nam wciska. Nie bierz jej za frajer bo będziesz nieuczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:04 jethrox napisał: . Nie bierz jej za frajer bo będziesz nieuczciwy. Masz racje... orgazm za orgazm !!! To juz nie będzie branie za frajer, co ?? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:22 Natura nie żąda orgazmów tylko potomstwa. Jak pederasta nie potrafi tego wykonać - jest sfuszerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: taaaak, natura się nie myli 06.06.05, 13:48 a więc te 5-6% wszystkich ludzi na świecie o orientacji innej niż hetero jest jej do czegoś potrzebne. i to od dość dawna, powiedziałbym Odpowiedz Link Zgłoś
jethroxv Natura myli się, to się nazywa mutacja 06.06.05, 13:57 Ale nie wszystkie mutacje są zdrowe, - vide homoseksualiści albo uszkodzone płody bez rak i nóg, zrosniete itp. Te sprawy często mozna leczyć ale homo nie chca sie leczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Natura myli się, to się nazywa mutacja 06.06.05, 15:23 Nie wiem jakie znasz sposoby leczenia z braku rąk i nóg - pewnie modły - tylko jak tu uklękną i ręce złożą? Jeśli coś jest nieuleczalne, to czy ludzie tym dotknięci powinni być pozbawieni praw? SS przeprowadzała kiedyś projekt "eutanazja dorosłych". Zagazowano trochę niedorozwiniętych i psychicznie chorych, aby "uzdrowić" społeczeństwo i oszczędzić na utrzymaniu ośrodków dla tych grup. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Natura myli się, to się nazywa mutacja 06.06.05, 15:29 homoseksualizm jest uleczalny... trzeba tylko chciec poddac sie leczeniu, a nie brnac w swoja dewiacje Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: tjaaaa... 06.06.05, 17:35 nobla dostaniesz, kiedy to udowodnisz. do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Natura myli się, to się nazywa mutacja 07.06.05, 12:54 Ty pewnie to jeden z tych uzdrowionych jesteś....? Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Natura myli się, to się nazywa mutacja 06.06.05, 20:52 > Nie wiem jakie znasz sposoby leczenia z braku rąk i nóg - pewnie modły - tylko > jak tu uklękną i ręce złożą? Beda prosic o wstawiennictwo poprzedniego papieza, przeciez powszechnie wiadomo ze za zycia uzdrawial ;) to i nowe raczki odrosna po modlitwie do niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz [...] 06.06.05, 15:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 20:50 > > > W gruncie rzezy natura stworzyła seks by istoty żywe skłonić do prokreacj > i... > > > Ja tam wolę z tego radość czerpać.... Prokreacja nie jest moim > priorytetem...raz - i starczy ... Jesli sie przygladniemy demografii w polsce to chyba wieksza czesc spoleczenstwa i to heteroseksualnego zgadza sie wylacznie na czerpanie przyjemnosci z seksu ;) prokreacje odstawiajac w kat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:05 No brawo. Jeśli Tobie aktywność seksualna kojarzy się tylko z rozpłodem - to mówiąc szczerze współczuję Twojej dziewczynie (o ile to dziewczyna jest). Jak kiedyś znajdziesz u niej wibrator to pewnie będzie się musiała leczyć - bo przecież z wibratorem dziecka mieć nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:24 To naturze się kojarzy. My jestesmy tylko marionetkami natury. Ale nie bądźmy głupimi marionetkami buntujacymi się bez sensu przeciw swemu mistrzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:49 musisz się więc poważnie zastanowić, czy stosować kalendarzyk;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jethroxv Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 14:02 Unikanie zapłodnienia w kontaktach M-K jest uzasadnionym unikiem. Inaczej populacja marłaby z głodu albo zadeptała planetę. Nie chcemy przecież aby nazbyt liczne dzieci nie miały odpowiednich warunków do zycia. Ale kontakty M-K lub K-K ? To już zły adres czyli gruba pomyłka pocztowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 20:54 no to sie zdecyduj w koncu, sex dla prokreacji czy nie, a jak sie uwazasz za marionetke, to juz nic dodac nic ujac :D Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Orientacja ku dewiacji 06.06.05, 13:57 jethrox napisał: Ale nie bądźmy > głupimi marionetkami buntujacymi się bez sensu przeciw swemu mistrzowi. A kto jest tym mistrzem ?? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 06.06.05, 12:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 12:50 dzikamalpa napisał: . moja orientacja > polityczna jakakolwiekby ona byla jest calkiem ok I tu się mylisz... bleee.. ale nie zabraniam Ci wychodzić na ulicę i chwalić się tym...hm... wg. mnie zboczeniem... Ale to moje subiektywne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 12:54 > Homoseksualizm nie jest dewiacja ...jest orientacją.... Tak samo jak Twoja > orientacja polityczna jest prawica... A może to dewiacja, co ?? Nie "prawica" tylko "polska prawica". Praktyka pokazuje, że to dwie różne rzeczy. Zresztą, tu i lewica nie jest lewicą, bo co może być normalnego w tym dziwnym kraju? Prawica na świecie ma znacznie ciekawsze rzeczy do roboty od dyskutowania o d..pach. No chyba że skrajni red-necks z Partii Republikańskiej, bo to chyba do tego wzorca najbliżej naszym kaczkom i reszcie zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 12:37 a kto powiedział że będzie to obsceniczna manifestacja? chyba że trzymanie się za ręce albo całowanie to dla ciebie obscena?! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 14:27 > a kto powiedział że będzie to obsceniczna manifestacja? chyba że trzymanie się > za ręce albo całowanie to dla ciebie obscena?! jak sie dwoch pederastow trzyma za rece albo caluje publicznie to nie obscena??? paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: NIE DLA DEWIACJI 06.06.05, 13:37 Co ma wspólnego patriotyzm z rzucaniem kamieniami lub choćby bluzganiem na Polaków? Przestańcie zaśmiecać język: homofob, ksenofob, konserwatysta, fundamentalista religijny, bandyta, dresiarz - tacy ludzie będą w kontrdemonstracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
mniejwiecej wolnosc IIIRP jest ciezarem dla politykow trzebaIV 06.06.05, 12:20 idzmy za kaczkami obalmy to na co przez 20 lat pracowalismy Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 12:21 Kaczyński ma racje: Publiczna propaganda homoseksualizmu na ulicach może zaszkodzić młodzieży. Homoseksualiści mogą zbierć się na imprezach zamknietych, dostepnych wyłacznie dla tego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: zgaduję hasło: 06.06.05, 12:32 gosc.z.korony napisał: > ,,Apartheid''! Do słownika dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony NIE DAM SIĘ ODESŁAĆ DO SŁOWNIKA! 06.06.05, 13:20 Mój przedmówca wyraźnie sugerował SEGREGACJĘ i ODDZIELANIE od siebie różnych części danego społeczeństwa, a czy mamy na myśli homoseksualistów, czy czarnoskórych mieszkańców Afryki, to nie zmienia istoty zjawiska. Natomiast elastyczne podejście do pojęć, świadczy o otwartości umysłu. Też chętnie bym Kolegę gdzieś wysłał, ale nie zrobię tego... przez grzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Murzyni na ulice - lubimy Was, homo do domów 06.06.05, 14:18 homofoby - do szpitala, leczyć się Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Jak widać agresywnych pederastów powinna 06.06.05, 14:45 zwalczać juz policja. Inaczej pozamykaja normalnych w domach wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 12:27 >>>Homoseksualiści mogą zbierć się na imprezach zamknietych, dostepnych wyłacznie dla tego grona. Oczywiscie. Tego typu zachowania i "orientacje" przekraczajace granice dewiacji moga byc propagowane przez zainteresowane persony wylacznie w ramach imprez zamknietych, organizowanych tylko z udzialem zainteresowanych tym procederem osob, z calkowita ochrona normalnych osob, ktore nie zycza sobie zadnego kontaktu z dewiantami i ich ideologia. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Do Junkiera!! 06.06.05, 12:43 Większość tekstów waszych, tlumaczymy na europejskie języki!że Europejczycy wiedzieli Co odwiedzają!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Do Junkiera!! 06.06.05, 12:53 > Większość tekstów waszych, tlumaczymy na europejskie języki!że Europejczycy > wiedzieli Co odwiedzają!!!!!!!!!!!!! Przykro mi bardzo, ale zakompleksione argumenty GW i Polityki pt. "musimy zrobic to i tamto bo co oni o nas tam w tej Europie pomysla" trafiaja w coraz wieksza proznie. Mnie naprawde nie obchodzi to co pomysli sobie poprawna politycznie Europa czy czytelnicy biuletynow AMnesty Internetional. Tu jest Polska i albo panowie turysci zechca zaakceptowac panujace tu porzadki albo niech udadza sie pod inny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie wiedzialem ze kupuje zywnosc od homosiow ! 06.06.05, 13:08 Zawsze sadzilem ze zywnosc wytwarzaja w Polsce rolnicy, najbardziej przywiazana do tradycji warstwa ludnosci i w dobrej wierze kupowalem od nich zywnosc. No ale teraz okazuje sie, ze zywia nas geje, ktorzy obraza sie na Polske i Polakow i odetna dostawy miesa i maki, przez co pomrzemy z glodu!!! Ale pojechales kolego, nie wiedzialem ze odmienna orientacja przestawia tez funkcjonowanie mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Nie wiedzialem ze kupuje zywnosc od homosiow 06.06.05, 14:39 Jeśli wieżysz, że nie ma w śród rolników gejów i lesbijek to musisz być wyjątkowo naiwny - pewnie jeden z tych co to uwierzył, że homoseksualizm można promować :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Do Junkiera!! 06.06.05, 13:00 junkier napisał: Tu jest > Polska i albo panowie turysci zechca zaakceptowac panujace tu porzadki albo > niech udadza sie pod inny adres. ale porzadki tu są takie że każdy niezależnie od tego czy jest gejem czy katolikiem czy zwolennikiem pis może manifestować (tylko kaczyński i niektórzy na tym forum tego nie rozumieja) Odpowiedz Link Zgłoś
toyok Re: Do Junkiera!! 06.06.05, 16:23 werter-6 napisał: > Większość tekstów waszych, tlumaczymy na europejskie języki!że Europejczycy > wiedzieli Co odwiedzają!!!!!!!!!!!!! chwala Bogu i Ojczyznie. Moze to zmiejszy efek pedalizacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 14:20 A co jest dla Ciebie "granicą dewiacji"...? Pytanie retoryczne - nie wymaga odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 21:01 > >>>Homoseksualiści mogą zbierć się na imprezach zamknietych, dostep > nych > wyłacznie dla tego grona. > > Oczywiscie. Tego typu zachowania i "orientacje" przekraczajace granice dewiacji > > moga byc propagowane przez zainteresowane persony wylacznie w ramach imprez > zamknietych, organizowanych tylko z udzialem zainteresowanych tym procederem > osob, z calkowita ochrona normalnych osob, ktore nie zycza sobie zadnego > kontaktu z dewiantami i ich ideologia. Od kilku tygodni wiadomo gdzie sie wiec odbedzie, wiec po prostu tam nie chodz,nikt cie tam na sile nie zaciaga zebys musial patrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
tjarym Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 12:35 a co wsrod mlodziezy polskiej nie ma homoseksualistow Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: czy masz na to jakis sposób? 06.06.05, 13:51 to objaw światu, nobla dostaniesz z biologii Odpowiedz Link Zgłoś
jethroxv Prosty sposób na problemy zdrowotne 06.06.05, 14:04 Leczyć się zamiast kultywować choroby w ulicznych paradach. Nie wpadłeś na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Prosty sposób na problemy zdrowotne 06.06.05, 14:58 Pokaż mi w DSM-IV lub ICD10 pozycję homoseksualizm... hmm??? Pomyś zanim coś napiszesz i opieraj się na faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Gdyby wszyscy w społeczeństwie byli tak "zdrowi" 06.06.05, 15:20 Gdyby wszyscy w społeczeństwie byli tak "zdrowi" jak podzbiór "homo" to takie społeczeństwo wymarłoby w przeciągu jednego pokolenia. Myślisz, że zaciemnisz widoczne gołym okiem fakty powołując się na "polityczne poprawne", rejestry chorób ? To własnie tzw. "polityczna poprawność" doszła juz jak widac do stanu chronicznej choroby i trzeba ja leczyć. Umysłowo chorych np. nazywa się "sprawnymi inaczej". Jeśli jakieś kraje chcą degenerować swoje populacje to ich sprawa. To nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Gdyby wszyscy w społeczeństwie byli tak "zdro 07.06.05, 13:14 No tak się składa, że to właśnie w Polsce używa się jednej z tych klasyfikacji i to raczej nie wiele ma wspólnego z polityką. Jak idziesz do lekarza to też mu mówisz, żeby nie mówił Ci, że masz grypę - bo tobie nie podoba sie ta klasyfikacja??? Naszczęście nie ty stanowisz co jest chorobą, a co nie - bo delikatnie mówiąc - nie znasz się na tym w ogóle. Ps. Schizofrenicy też mówią, że wszyscy w okół nich są chorzy - tylko oni są zdrowi (nie to żebym Ci coś sugerował, ale może warto się udać to najbliższej placówki medycznej). Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Chcesz by było ich więcej ? 06.06.05, 14:54 "Ich" jest ciągle tyle samo - kwestia jest tylko taka, czy dane społeczeństwo jest na tyle dojrzałe, aby taki młody człowiek mógł się do tego przyznać i nie ukrywać tak ważnej dla niego sprawy - szczególnie wśród swoich najbliższych. Ludzie! Kiedy zrozumiecie, że geje i lesbijki rodzą sie w rodzinach heteroseksualnych!!! Tu chodzi o rodzine każdego z was, czyli każdego z was sprawa dotyczy bardziej niż przypuszczacie. Nigdy nie masz pewności, że to właśnie twoje dziecko które wychowujesz nie jest homoseksualistą. Szczególenie jeśli się tego boisz i masz na ten temat bardzo negatywne zdanie - to pomyśl, że twoje dziecko prawdopodobnie Ci o tym nie powie. Będzie kłamało i rosło w przeświadczeniu, że jest kimś gorszym, mając np. 13-14 lat. Potem dziwi się taka rodzina X lub Y, że dziecko wyskoczyło przez okno lub w jeszcze inny sposób odebrało sobie życie... "przecież nie miało żadnych problemów!!!". Przestańcie udawać i zacznijcie patrzeć prawdzie w oczy. Geje, lesbijki i inni inni niż TY są na tym świecie - czy się to komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Nie chcę aby moje dziecko było homo 06.06.05, 15:34 I dlatego nie powinno byc narażane na homopropagandę. To powiększa zagrożenie rozprzestrzeniania sie tej choroby, bo jest to choroba umysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: lol 06.06.05, 17:37 ninijeszym otrzymujesz nagrodę za dowcip miesiąca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 14:15 A co ty rozumiesz przez "propagowanie"...? Boisz się, że się zarazisz homoseksualizmem... bo jeśli tak, to może masz jakieś wątpliwości - ale radze udaj się z tym do seksuologa to Ci wyjaśni, że nie ma się czego bać (w końcu 80% - ostożnie oceniając - facetów miała wchodź jeden kontakt homoerotyczny). Podsumowując: można być gejem, lesbijką lub biseksualistą (bardziej lub mniej tego świadomym), ale nic tu nie można promować. Doprecyzuj o co Ci chodzi, a nie rzucaj sloganów, bo tylko forum zaśmiecasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq NIE PROMOCJI HOMOSEKSUALISTOW 06.06.05, 14:41 > Podsumowując: można być gejem, lesbijką lub biseksualistą (bardziej lub mniej > tego świadomym), ale nic tu nie można promować. > Doprecyzuj o co Ci chodzi, a nie rzucaj sloganów, bo tylko forum zaśmiecasz... mozna promowac roznego rodzaju postawy, ze bez zadnej zenady jeden czy inny gej bedzie sie mogl przebrac w damskie fatalaszki i wyjsc do miasta, w parku normalni ludzie beda sie potykali o calujace sie pary mesko-meskie, a na koncu sie te pary zalegalizuje, da ulgi podatkowe i pozwoli adoptowac dzieci, a bo tak jest w calej europie i tak wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: NIE PROMOCJI HOMOSEKSUALISTOW 06.06.05, 15:22 kraq napisał: > > Podsumowując: można być gejem, lesbijką lub biseksualistą (bardziej lub m > niej > > tego świadomym), ale nic tu nie można promować. > > Doprecyzuj o co Ci chodzi, a nie rzucaj sloganów, bo tylko forum zaśmieca > sz... > > mozna promowac roznego rodzaju postawy, ze bez zadnej zenady jeden czy inny gej > > bedzie sie mogl przebrac w damskie fatalaszki i wyjsc do miasta, w parku > normalni ludzie beda sie potykali o calujace sie pary mesko-meskie, a na koncu > sie te pary zalegalizuje, da ulgi podatkowe i pozwoli adoptowac dzieci, a bo > tak jest w calej europie i tak wypada. Owszem... dobrze zauważyłeś, że można promować POSTAWY <- Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: NIE PROMOCJI HOMOSEKSUALISTOW 06.06.05, 15:38 > Owszem... dobrze zauważyłeś, że można promować POSTAWY <- Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: NIE PROMOCJI HOMOSEKSUALISTOW 07.06.05, 13:38 Ok. Następny post do ciebie (czyli naszczęście już nigdy więcej) kiedy natura do ci umięjętność rozróźniania pojęć (homoseksualista vs. pedofil) i trochę giętkości umysłu (tzn. umiejejętności wychodzenia poza hasła encyklopedyczne). Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 14:21 Ja myślę, że słuchanie Kaczyńskich może zaszkodzić młodzieży. Trzeba zamknąć Kaczorów w dźwiękoszczelnych pomieszczeniach i niech tam głoszą swoje "mądrości". Na pewno przyjdzie na kontrmanifestacje "przeczysta moralnie" młodzież z kamieniami lub chociaż bluzgami. Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 06.06.05, 15:27 Dokładnie... taki wzór patriotyzmu wg. LPR i PiS :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Zgromadzenia by propagować homoseksualizm ? 07.06.05, 18:47 > Homoseksualiści mogą zbierć się na imprezach zamknietych, dostepnych wyłacznie > dla tego grona. to samo sie tyczy katolikow,siedzcie w kosciolach a nie lazcie po procesjach. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam smutne ze zmusza sie nas do afirmowania dewiacji 06.06.05, 12:21 przeciez oni nie chcą żeby ich tolerować - bo są tolerowani - oni chcą nas zmusić byśmy przyznali, że to co robią jest d o b r e !!! że jest n o r m a l n e - to jest dopiero prawdziwy faszyzm ! nazigeje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: smutne ze zmusza sie nas do afirmowania dewia 06.06.05, 14:33 prawda i zaczynaja jeszcze wmawiac, ze juz 80% facetow to pedzie, bo kazdy mial jakis kontakt z innym facetem. czyli jest to baaardzo normalne a gosc, ktory nigdy nie zaliczyl swojego kolegi to mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: smutne ze zmusza sie nas do afirmowania dewia 06.06.05, 15:30 Tak w tym sensie to faktycznie masz rację :) Ps. Sam o tym nie pomyślałem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: smutne ze zmusza sie nas do afirmowania dewia 06.06.05, 15:28 Czujesz się zagrożony - to może trzeba zwalczeć swoje fobiczne lęki w inny sposób niż rzucanie nic nie zmieniającymi obelgami? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_48 Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:24 zeby wdzisiejszej polsce bawic sie w podchody to jest zgroza co za padalstwo siedzi na stolkach,...kaczynski do nory, ity chcesz byc prezydentem polski ,koncz wasc iwstydu oszczec... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_ Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 12:29 leszek_48 napisał: > zeby wdzisiejszej polsce bawic sie w podchody to jest zgroza co za padalstwo > siedzi na stolkach,...kaczynski do nory, ity chcesz byc prezydentem polski > ,koncz wasc iwstydu oszczec... > odp. > ho,ho > waść szabelką nie wymachuj Odpowiedz Link Zgłoś
junkier PeDe-lobby usilnie namawia do lamania prawa 06.06.05, 12:24 jak nie "parada", to wiec, kazdy srodek i wytrych jest dobry zeby walczyc z moralnoscia publiczna i propagowac dewiacyjne, rozkladowe dla spoleczenstwa perwersje. Oto jak dziennikarze Wybiorczej rozumieja wolnosc slowa i wymiane pogladow, co tam Bog i religia, najwazniejsze sa "prawa gejow": "Gazeta Wyborcza" nie powinna być trybuną do obrażania i odmawiania homoseksualistom prawa do podmiotowości i godności. Nawet gdyby ktoś usiłował nas przekonywać, że jest to w tej chwili powszechna w Kościele katolickim postawa, a za księdzem Oko stoi sam Bóg." serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,2747339.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony A Kolega się może orientuje, że 06.06.05, 12:29 w skali globalnej, Kolega należy do mniejszości? A gdyby tak Muzułmanie, Buddyści i Hinduiści wpadli na pomysł, by zabronić Koledze procesji? A na dodatek mówili, że przecież tolerują Katolicyzm, bo nie każą zamykać świątyń, ani nie zabijają... Jak by się Kolega czuł? Mój argument, to oczywiście porównanie a nie mylenie pojęć - żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wlasnie, a Kolega się orientuje, że zyje w Polsce 06.06.05, 12:33 a nie jakims Bantustanie, Indiach czu Zjedn. Emiratach Arabskich? Mnie nie obchodzi skala globalna, tu jest Polska ze swoja historia, tradycja i i suwerennym prawem, ktore wyplywa z tejze tradycji i norm wartosci. Ja nie jezdze np. do Zjedn. Emiratow Araskich i nie "ustawiam" muzulmanow ich swiat ani obyczajow, i rownie dobrze nie zycze sobie zeby wspomniani przez przedmowce muzulmanie dyktowali mi co mam robic w swoim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony A zatem Kolega historii Polski jednak nie zna! 06.06.05, 12:55 Bo nie pamięta Kolega o najsławniejszych czasach swego kraju, kiedy to w jagiellońskiej epoce liczba reformowanych wyznań i prawosławia procentowo przerastała liczbę katolików. Nie pamięta Kolega, że w małych i większych miastach (co można łatwo sprawdzić, bo pełno po tym pamiątek), obok siebie pokojowo koegzystowały luterańskie i kalwińskie zbory, cerkwie i katolickie kościoły. Nie pamięta Kolega, że po śmierci ostatniego z Jagiellonów, Sejm Rzeczypospolitej uchwalił, dla ochrony równości różnych wyznań, Konfederację Warszawską. Nie pamięta Kolega, że reformowani Bracia Polscy należeli do kulturalnej elity kraju, że Andrzej Frycz Modrzewski, Mikołaj Rej, czy nawet Jan Kochanowski, nie stronili od poglądów reformowanych. Nie pamięta Kolega, że polscy panowie wykupili bibliotekę Erazma z Rotterdamu a samego go chcieli osadzić na Jagiellońskim Uniwersytecie. I NA TYM TO ZASADZA SIĘ PRAWDZIWA POLSKA TRADYCJA: NA JEJ ŚWIETNOŚCI, TOLERANCJI I OTWARTOŚCI NA ODMIENNOŚĆ. A nie tak jak Kolega prawi. A co do wymienionych przez Kolegę krajów, to znać że Nimi Kolega gardzi. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A zatem Kolega historii Polski jednak nie zna 06.06.05, 13:13 Naprawde prosze nie zestawiac tolerancji dla reformacji (prad luteranski uwazam za calkiem rozsadny w odroznieniu od kalwinskiego czy antytrynitarzy) z jakimis wulgarnymi, prostackimi "paradami" przebierancow i wymalowanych dewiantow! Nie myl kolego tolerancji z "laxisme" czy laisser-faire'yzmem, twoja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie moj nos i vice-versa. Wolnosc = odpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony a zatem spokojniej, odpowiadam Koledze: 06.06.05, 13:30 Tylko, czy tak na zdrowy rozum, gdybyśmy zapytali jakiegoś, walczącego XVI- wiecznego ,,kontrreformatora'' o to, co sądzi o ,,Kalwinach'', to czy nie użyłby podobnych jak Kolega określeń? Ukłony! Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: A Kolega się może orientuje, że 06.06.05, 15:48 bardzo trafny zresztą - ale zapomniałeś przecież, że Polska to pępek narodów, winkerlid, to miejsce narodzin Maryji Panny, która nie była Żydówką (tfu.. niech przepadną wstrętni życdzi i pedały) itd. itd... Ach... z kąd w Polakach tyle kompleksów i strachu przed odmiennoscią???? Odpowiedz Link Zgłoś
qurche Re: PeDe-lobby usilnie namawia do lamania prawa 06.06.05, 15:42 Myślisz, że Bogu podoba się jak młodzież wszechpolska rzuca w ludzi kamieniami? Jeśli zaczynasz mówić o religii... szczególenie którejś z chrześcijańskich to przypomnij sobie, że wg. niech to nie Ty powienieneś osądzać zachowania innych tylko Bóg... a on narazie jeszcze tego nie robi, więc pozwól zapracować sobie gejom na karę. Jesli jesteś tak bardzo religijny to powienieneś w to wieżyć, a jeśli nie wieżysz to nie powołuj się na nią bo widocznie ma dla Ciebie takie same znaczenie jak dla mnie - czyli żadne. Różnica jest taka, że ja przynajmniej nie udaję. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Wiece by propagować homoseksualizm 06.06.05, 12:25 Kaczyński ma racje: Publiczna propaganda homoseksualizmu na ulicach może zaszkodzić młodzieży. Homoseksualiści mogą zbierć się na imprezach zamknietych, dostepnych wyłacznie dla tego grona. Odpowiedz Link