o_rety1 11.06.05, 12:08 O Panie Boże spuść na nich ulewę i urwanie chmury, gradobicie też może być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkichot05 Ortodoksyjny katolicyzm wypowiada sie... 11.06.05, 12:16 a to juz maly krok do faszyzmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Re: Ein Volk, Ein Reich, Zwei Kaczoren! 11.06.05, 13:56 Bomba! To się nazywa inteligentne poczucie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
k4free = KwaKwarszawa = Wspólna Sprawa = 11.06.05, 14:09 Ech swaboda, mać uroda, blask sowietów z nowym godam! My sowietować lubimy i swabodę wytropimy Towarzysze, przyjaciele, święci i obywatele Stosy wielkie dziś rozpalmy, wolność wszelką precz oddalmy! My, moralna rewolucja - zero zmazy, precz polucja! My, uduchowione ciasto - co ulepi nowe miasto! My bez grzechu! Nas potęga! Precz swabody już mitręga! Nie możemy znieść ciężaru, dziś w stolicy czas pożaru! Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: = KwaKwarszawa = Wspólna Sprawa = 11.06.05, 15:14 Przyjedz na kamczatke poznasz co to przyjazn. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 ZWYCIĘŻYLIŚMY!!! POLSKA JUŻ NIE TAKA JAK PRZEDTEM! 11.06.05, 19:37 Wspaniały, kolorowy pochód tysięcy solidarnych ludzi! Pary homo i hetero, dziewczyny z dziećmi! Ludzka rzeka szczelnie wypełniała cały Nowy Świat na przestrzeni od Alej Jerozolimskich aż do Świętokrzyskiej!!! Nieliczni faszyści wypadli bardzo blado i czuli to! Pochód nie odpowiedział ani razu na ich agresję, mimo że rzucali nawet kamieniami i szklanymi butelkami. Radość była zbyt wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: ZWYCIE˛Z˙YLIS´MY!!! POLSKA JUZ˙ NIE TAKA JAK P 12.06.05, 01:54 Ciesze sie i gratuluje, jestesmy normalnym europejskim narodem, a przeciwnicy nasi to pospolite bydlo inspirowane przez wiadome zrodla. Odpowiedz Link Zgłoś
rlach718 Re: ZWYCIE˛Z˙YLIS´MY!!! POLSKA JUZ˙ NIE TAKA JAK 12.06.05, 04:39 BYDLEM to jestescie wy. Propuje wam zrobic marsz w Arabi Saudyjskiej albo w Iranie, zycze udanych marszrow Odpowiedz Link Zgłoś
f0g [...] 11.06.05, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: Różowa swastyka 11.06.05, 22:05 f0g napisał: > Poczytaj idioto o swoich pobratymcach. > > Różowa swastyka > JOHANN HAR > Pederaści współtworzyli wszelkie ruchy faszystowskie– nie wyłączając > hitleryzmu. Tak, tak... i dlatego gineli tysiacami w Oswiecimiu...a Hitler zamordowal swojego genarala dowiedziawszy sie ze jest gejem... 603987532 - to telefon dobrego psychiatry, nie zwlekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
123qwe4 Kuba nie zostawiaj mnie pod sejmem samego. 11.06.05, 13:09 Te oszolomy atakuja mmnie jajkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saso01 Re: Kuba nie zostawiaj mnie pod sejmem samego. 12.06.05, 19:33 Rzucanie kamieniami czy jajkami. I jedno i drugie jest grozne! W Stanach rzucenie jajkiem czy jablkiem czy chociazby telefonem, jak to bylo w przypadku aktora Russell Crowe, jest rowniez traktowane jako nielegalne posiadanie broni... Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Do czerwonego faszyzmu dodajmy. A Putin to 11.06.05, 12:35 wszystko opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
gt_1 [...] 11.06.05, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: OKOŁO 300 OSÓB. Faktycznie jeszcze mniej. 11.06.05, 13:17 Duża część to pewnie ciekawscy. Niewielu was, niewielu do pieczenia tego chleba. Widać, że normalni homo nie dali się zmanipulować. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Rzeczywiscie tak malo? Tzn. sie GW rowniez 11.06.05, 15:15 oszukuje jak zwykle. Jedno jest pewne: nie ma ekscesow, wszystko odbywa sie normalnie. A co do pani Claudia Roth: Powinna sie bardziej zaniteresowac polowaniem nazistow na kolorowych (to sa takie kreatury z innym kolorem skory; na swiecie uznawani za ludzi; w Niemczech sa z tym problemy) w Berlinie. Co do demokracji w Europie: Niemcy moga sie spokojnie uczyc od Polski. Ostatni przyklad: Niemcy przepchneli w nowej konstytucji Europejskiej absolutnie antydemokratyczny model glosowania, ktory pozwalal Niemcom przejac kontrole na Unia. Model ten, ze strachu przez utrata elementarnych praw jako narody i panstwa odrzucila Holandia. Ciekawe jest, ze rowniez Francja odrzucila obawiajac sie utraty tozsamosci (na pewno nie z obawy przed polskim hydraulikiem). Niemcy sa z tego powodu glownymi odpowiedzialnymi za obecny kryzys w Europie. Niemcy musza sie w koncu nauczyc, ze demokracja polega na tym, ze nie ma panstwa rzadzacego i prowadzacego. Te niemieckie chore aspiracje mocarstwowe byly przyczyna dwoch wojen swiatowych. Wlasciwie tylko najwiekszy idiota probuje trzy razy ( do trzech razy sztuka ): teraz wlasnie sprobowali 3 raz. Jestem ciekawy, czy sprobuja jeszcze jeden raz bawic sie w polityke mocarstwowa. Zreszta nawet USA pojely jak popieprzonym krajem sa Niemcy: pres. Bush, senior, proponowal Niemcom partnerstwo na wszystkich plaszczyznach polityki swiatowej. Teraz USA sa nawet przeciwne stalemu miejscu Niemiec w Radzie Bezpieczenstwa RB w UNO. USA popieraja za to bez zastrzezen Japonie (ah, Chinczycy tez nie chca Niemcow). Co ciekawsze, Niemcy zrezygnowaly nawet z prawa veta w RB, takie skromne sie staly. Ale jak na razie nikt nie chce dac wariatowi brzytwy do reki. Co ciekawsze, dawno temu Niemcy chcialy miejsca w RB dla Uni Europejskiej. Doszly jedna z czasem do wniosku, ze to miejsce sie Niemcom nalezy, a nie Uni, z widocznym skutkiem: wlasnie wariatowi nie daje sie brzytwy do reki; coz to za antydemokratyczny narod z chorymi zapedami mocarstwowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Re: Rzeczywiscie tak malo? Tzn. sie GW rowniez 12.06.05, 20:31 odniose sie tylko do jednej czesci Twojej wypowiedzi, malo zwiazanej z tematem. Francuzi odrzucili konstytucje WLASNIE dlatego, ze byla ich zdaniem zbyt lieralna, ze karmiono ich haslami konstytucja=bezrobocie, konsytucja=Europa patronow (patron to taka nazwa na wlasciela przedsiebiorstwa), wlasnie dlatego, ze straszono ich polskim hydraulikiem i dlatego, zeby zagrac Chiracowi na nosie. Nie mialo to NIC wspolnego z tozsamoscia. Nie wypowiadaj sie zbyt pochopnie na tematy, ktorych nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc [...] 11.06.05, 14:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
natazawa brak mi slow, ale ciesza mnie niektore opinie na 11.06.05, 16:09 forum, ja i tak pojde zaglosowac na TUSKA,albo Borowskiego ,specjalnie przejade 800km zeby zaglosowac, bo brak mi slow, normalnie szkoda mi nas wszystkich POLAKOW; jak widze jaki mamy rzad i kto sie pcha na stolek prezydencki, jak widze jak Rywin wychodzi z wiezienia, jak widze co soba niektorzy poslowie reprezentuja np. chodzac w dresach po Strassburgu, jak sie niektorzy politycy wyslowic nie potrafia, jak klamia ....grgrgrgrrr Geje i lesbijki to tacy sami ludzie jak I my,tylko "jedza" co innego, poza tym nie ma w naturze 100% HETERO!!!wsrod gejow,lesbijek jest wiekszy odsetek ludzi uzdolnionych,wrazliwych i inteligentnych.Takie mam wrazenie i nie jestem homoseksualistka. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: brak mi slow, ale ciesza mnie niektore opinie 12.06.05, 19:22 natazawa napisała: > forum, ja i tak pojde zaglosowac na TUSKA,albo Borowskiego ,specjalnie przejade > > 800km zeby zaglosowac, bo brak mi slow, > normalnie szkoda mi nas wszystkich POLAKOW; jak widze jaki mamy rzad i kto sie > pcha na stolek prezydencki, jak widze jak Rywin wychodzi z wiezienia, jak widze > > co soba niektorzy poslowie reprezentuja np. chodzac w dresach po Strassburgu, > jak sie niektorzy politycy wyslowic nie potrafia, jak klamia ....grgrgrgrrr > Geje i lesbijki to tacy sami ludzie jak I my,tylko "jedza" co innego, poza tym > nie ma w naturze 100% HETERO!!!wsrod gejow,lesbijek jest wiekszy odsetek ludzi > uzdolnionych,wrazliwych i inteligentnych.Takie mam wrazenie i nie jestem > homoseksualistka. > ojej,naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: brak mi slow, ale ciesza mnie niektore opinie 12.06.05, 20:25 natazawa napisała: > forum, ja i tak pojde zaglosowac na TUSKA,albo Borowskiego ,specjalnie przejade > > 800km zeby zaglosowac, bo brak mi slow, > normalnie szkoda mi nas wszystkich POLAKOW; jak widze jaki mamy rzad i kto sie > pcha na stolek prezydencki, jak widze jak Rywin wychodzi z wiezienia, jak widze > > co soba niektorzy poslowie reprezentuja np. chodzac w dresach po Strassburgu, > jak sie niektorzy politycy wyslowic nie potrafia, jak klamia ....grgrgrgrrr > Geje i lesbijki to tacy sami ludzie jak I my,tylko "jedza" co innego, poza tym > nie ma w naturze 100% HETERO!!!wsrod gejow,lesbijek jest wiekszy odsetek ludzi > uzdolnionych,wrazliwych i inteligentnych.Takie mam wrazenie i nie jestem > homoseksualistka. >,,,,,,,,, > a znasz "jakąś homoseksualistkę" Odpowiedz Link Zgłoś
rlach718 [...] 12.06.05, 04:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vian PRECZ Z WAMI!!! 12.06.05, 18:16 a mnie to jak zwykle brzydzi! zyje spokojnie, zgodnie z natura i nie znosze gejow ani les... to jest fatalne ze tacy ludzie wiecuja w stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:19 o_rety1 napisała: > O Panie Boże spuść na nich ulewę i urwanie chmury, gradobicie też może być Idź się pomodlic o rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
coocolooco Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:19 Super wlasnie tam jade.Nie dlatego ze jestem gejem ale zeby pokazac tej karykaturze kaczorowi - bezmozgowi ze nie ma prawa zakazywac tych zgromadzen. Kaczor , mlodziez wszechglupia i leszczyki z LPR-u co wy na to bezmozgi??? Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot05 Ile potrzeba polkolen zeby z chama... 11.06.05, 12:23 ... ktory przeprowadzil sie do warszawy zrobic ..Warszawiaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Ile potrzeba polkolen zeby z chama... 11.06.05, 17:31 donkichot05 napisał: > ... ktory przeprowadzil sie do warszawy zrobic ..Warszawiaka??? poprawnie warsiawiaka Odpowiedz Link Zgłoś
bondzik Re: Ile potrzeba polkolen zeby z chama... 12.06.05, 10:50 > ... ktory przeprowadzil sie do warszawy zrobic ..Warszawiaka??? czyli jeszcze większego chama.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Ja też jadę. Może podrzucić? Z największą przyjemn 11.06.05, 12:32 ością to uczynię dla młodego i dobrze zbudowanego chłopaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:54 coocolooco napisał: Ty już wiesz co i gdzie ci. Odpowiedz Link Zgłoś
agac007 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:24 te parady gejów i lesbijek są bez sensu!!! Dlaczego np. hetero nie wychodzą na ulice, albo matki z dziećmi, lekarze, prawnicy i inne jeszcze grupy. Bo po prostu maja co robic na co dzien a nie pokazac jacy to oni sa !!!Takim wlasnie postepowaniem homoseksualisci zrazaja do siebie ludzi. ja nie mam nic przeciwko ludziom ktorzy maja inne poglady niz ja, ale czy musze sie tym szczycic. Nie!!! i wcale nie urzadzam parady tak jak setki innych ludzi. ale ci ktorzy sa w mniejszosci zawsze robia wielkie halo wokol siebie a jak innym ludziom nie podoba sie np. to, ze zaklocaja spokoj calego miasta to jest jeszcze wieksze halo ze sa dyskryminowani. a tak naprawde to oni sami siebie dyskryminuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi bredzisz... 11.06.05, 12:30 ... sorry, ale spróbuj sobie wyobrazić że mniejszości właśnie dlatego muszą robić to - jak mówisz - halo wokół siebie że są mniejszościami i najczęściej bez walki nie zdobędą równych praw i nie przesadzaj z tym zakłócaniem spokoju całego miasta, znacznie bardziej zakłocił ten spokój wczorajszy alarm wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Racja. Cierpimy za to, że kochamy i chcemy być 11.06.05, 12:34 kochanymi... Nikt nas nie rozumie. Wszyscy widzą w nas pedalstwo, a nie człowieka wrażliwego, czułego, kochającego młodzież i dzieci. My mamy swoje uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
samasobiesteremizeglarzem Re: bredzisz... 11.06.05, 13:26 jakich równych praw? Chcecie by geje mieli prawo do adopcji dzieci? Do adopcji małego chłopca bez jego zgody? Odpowiedz Link Zgłoś
mischas Re: bredzisz... 11.06.05, 13:30 zgoda dziecka to chyba nienajlepszy argument. Niestety, w przypadku małych dzieci o jego dobrze decydują sądy i instytucje, a nie ono samo. Prawdopodobnie głos dziecka też się liczy, lecz to śliska sprawa, bo dziecko łatwo zmanipulować - i to zarówno na korzyść jak i przeciwko potencjalnym rodzicom... Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej My bedziemy je kochać tak, by nie czuło się odrzuc 11.06.05, 13:31 one. Wychowamy je dla pożytku społeczeństwa. Tego nam nie odbieżecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: bredzisz... 11.06.05, 13:32 samasobiesteremizeglarzem napisał: > jakich równych praw? > Chcecie by geje mieli prawo do adopcji dzieci? > Do adopcji małego chłopca bez jego zgody? Lepiej mieć dwóch tatusiów niż wiecznie pijanego i gwałcącego ojca, choćby nawet codziennie do kościoła latał.... Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Moralność katolicka jest przyczyną gwałtów w rodzi 11.06.05, 13:36 nie. Dopóki nie rzucimy jarzma czarnej moralności dopóty będziemy żyć jak zwierzeta wiedzione instynktem wyłącznie seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Moralność katolicka jest przyczyną gwałtów w 11.06.05, 13:42 Nie ądzę... przykład z kościołem dałem dlatego, żeby pokazać, że można być dobrym człowiekiem i jeżeli jest się niewierzącym większość katolicka i tak Cię będzie miała za jakieś kuriozum.... Odpowiedz Link Zgłoś
papista [...] 11.06.05, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: bredzisz... 11.06.05, 13:49 Nie mozna do jednego worka wrzucać narkomana, alkoholika i geja.... Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: bredzisz... 11.06.05, 13:52 jeśli chodzi o wychowanie dzieci, to owszem, można. takie samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
szary_czlowiek Re: bredzisz... 11.06.05, 20:19 A Ty dla mnie jesteś fiutem. I nie dlatego, że jestem homo, ale dlatego, że mi się tak podoba. I dlatego powinni Cię wsadzić do ciupy... takie jest mniej więcej twoje rozumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: bredzisz... 11.06.05, 13:54 papista napisała: > wiecznie pijany i gwałcący jest tak samo złym ojcem jak pedał.Też bym mu nie > pozwolił wychowywać dzieci. > dla mnie alkoholicy, narkomani, pedały, lesby, popaprane feministki, oszołomy z > partii zielonych i inni zwyrodnialcy to ludzki śmieć. po co ich gloryfikować, > żądać równych praw i cholera wie czego jeszcze? > za jakiś czas może na ulicę wyjdą alkoholicy i ćpuny: darmowe pół litra i kilo > cracku dla wszystkich! nie dyskryminujmy pijących i ćpających! oni też mają > uczucia!To przecież ludzie! > co za kraj pop...ony jakiś miłosierny i wyrozumiały dla innych się znalazł; ciekawe czy dla siebie też jest taki? Odpowiedz Link Zgłoś
thrang Re: bredzisz... 11.06.05, 22:36 ach, oczywiście, ludzkim śmieciem nie jesteś tylko Ty, Polakm w siedmiu pokoleniach wstecz, Katolik, heteroseksualista, kapitalista, abstynent, mięsożerca, zwolennik patriarchatu i inne same zalety... pomyśl trochę, kogo nazywasz ludzkim śmieciem, bo wydaje mi się, ze za bardzo się zbliżasz do podejścia 'wszyscy inni niz ja sa nienormalni' Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: do mangold 11.06.05, 16:46 Wiedsz co mangold? kiedys myslalem ze jestes "glupi". Bardzo sie mylilem i zwracam honor. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold :-DD.... 12.06.05, 15:49 kralik1 napisał: > Wiedsz co mangold? kiedys myslalem ze jestes "glupi". > Bardzo sie mylilem i zwracam honor. > Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: bredzisz... 11.06.05, 13:44 samasobiesteremizeglarzem napisał: > jakich równych praw? > Chcecie by geje mieli prawo do adopcji dzieci? > Do adopcji małego chłopca bez jego zgody? tak a dlaczego nie? na takich samych prawach jak wszyscy inni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Re: bredzisz... 12.06.05, 20:41 rozumiem, ze wedlug Ciebie gej adoptujacy malego chlopca jest niebezpieczny, tak? A wobec tego kazdy heteroseksualny adoptujacy dziewczynke tez. A idac dalej - ojcowie nie powinni byc zostawiani sami ze swoimi corkami... Sorry, troche rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot05 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:31 Demonstrowac musza, nawet glosno, ci ktorym prawa sie oganicza lub powszechnie nietoleruje wrecz przesladuje ... Facit: nie ponizaj gejow i lesbijki w domu , w pracy , zostaw ich w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Spokój. Oto czego oczekujemy od chorych z nienawi 11.06.05, 12:37 ści homofobów. Odpowiedz Link Zgłoś
visa_slaver Re: Spokój. Oto czego oczekujemy od chorych z nie 11.06.05, 13:22 wiec nie prowokujcie takich reakcji i siedzcie w "spokoju" - a nie manifestujac glosno swoja dewiacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Spokój. Oto czego oczekujemy od chorych z nie 11.06.05, 23:54 sam siedz cicho burasie Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:32 Nie pytaj sie, dlaczego inni nie wychodza, zapytac sie nalezy, dlaczego akurat tym sie zabrania. NIe chodzi o sam sens, chodzi o prawo. Ja osobiscie rozumiem, dlaczego homo chca robic przemarsze w Polsce - bo to kraj homofobow. Ksenofobow wogole... Nie to jest jednak istotne, ale wlasnie bezswensowny, niezgodny z rpawem sprzeciw Kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:46 jak to matki z dziećmi nie wychodzą na ulice? a manifestacje przeciw likwidacji funduszu alimentacyjnego? jak to lekarze nie wychodzą na ulicę? a protesty i strajki w obronie szpitali? jak to prawnicy nie wychodzą na ulice? a kaczyński na wiecach pisu? jak to hetero nie wychodzą na ulice? a te matki z dziećmi? więc dlaczego homoseksualiści nie mogą??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:47 an9991 napisał: > jak to matki z dziećmi nie wychodzą na ulice? a manifestacje przeciw likwidacji > > funduszu alimentacyjnego? > jak to lekarze nie wychodzą na ulicę? a protesty i strajki w obronie szpitali? > jak to prawnicy nie wychodzą na ulice? a kaczyński na wiecach pisu? > jak to hetero nie wychodzą na ulice? a te matki z dziećmi? > więc dlaczego homoseksualiści nie mogą??????? Proste...nie mogą, bo nie... i już... Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Dlatego wychodzimy z otwartą przyłbicą do nienawis 11.06.05, 12:52 tnego motłochu. Zwyciężymy, bo jesteśmy uczciwi w tym co robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:56 Przecież wychodzą! nawet do kościoła, nawet do sklepu...wszędzie ...na pielgrzymkę, na podryw wychodzą! Kolędy urządzają ...do cholery myśl trochę durnoto! Czy Polacy są pierwszej i drugiej kategorii? I tak was uczył JPII? Gnoić i poniżać? Tak, to wasza zasada! Kto nie z nami to przeciw nam! Ba....ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-a-d-o-m-o Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 13:14 Ty sie w każdym razie do tej pierwszej kategorii nie zaliczasz :) myśl trochę , myśl durnoto coś napisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:56 Dlaczego bez sensu? Skoro tacy ludzie sa wśród nas to kto dal nam prawo do wysmiewania sie z nich badż atakowania ich za ich odmienność? Polacy to taka lepiankowa społeczność a pcha sie do Europy. Nigdy nie osiagniemy poziomu kultury Zachodu bo jestesmy zwykłymi chamami. Odpowiedz Link Zgłoś
bar-raban Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 16:59 wicurpix napisał:... jestesmy zwykłymi chamami. bardzo proszę, mów za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 17:36 wicurpix napisał: > Dlaczego bez sensu? Skoro tacy ludzie sa wśród nas to kto dal nam prawo do wysm > iewania sie z nich badż atakowania ich za ich odmienność? Polacy to taka lepian > kowa społeczność a pcha sie do Europy. Nigdy nie osiagniemy poziomu kultury Zac > hodu bo jestesmy zwykłymi chamami. masz rację ty nie osiągniesz a nie moja wina że przyznajesz się do chamstwa > Odpowiedz Link Zgłoś
mietek_novak Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 13:13 w pełni zgadzam się i popieram zdanie agac007 jest to jeden z niewielu rozsądnych głosów w tej dyskusji a reszta najeżdżających na kaczyńskich kościół to zwyczajny bełkot nic nie wnoszący do dyskusji. nie mam nic przeciwko mniejszościom pod warunkiem że nie wtrącają się do mojego życia nie krzyczą mi nad uchem o respektowaniu ich praw (które de facto są respektowane - niech mi np 2 geje lub 2 lesbijki urodzą dziecko których oboje będą biologicznymi rodzicami - nie da sie tego zrobić więc geje i lesby nie krzyczcie że to jest normalne i nie pozwalanie wam na zakładanie rodzin oraz posiadanie dzieci jest łamaniem waszych praw) czy kopulowaniem na widoku publicznym... zastanawia mnie to czemu heteryści nie manifestują swojej orientacji tylko robią to zawsze homosie - czyż to nie dziwne?? a co do praw homosiów to mam dobrą rade... gdybyście byli normalni i nie afiszowali sie sobą na lewo i prawo to wszyscy by wam dali żyć po waszemu Odpowiedz Link Zgłoś
mischas Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 13:17 acha... czyli bezpłodna kobieta nie może założyć rodziny z bezpłodnym mężczyzną? chyba, że uda im się "urodzić dziecko którego oboje będą biologicznymi rodzicami" - wtedy zasłużą na Twoje uznanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek_novak Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 14:06 sorry ale chyba mnie nie zrozumiałeś; co ma wspólnego bycie bezpłodnym do homoseksualizmu; co ma piernik do wiatraka?? bycie bezpłodnym jest w pewnym sensie upośledzeniem funkcji biologicznych organizmu a homoseksualizm przynajmniej wg gejów i lesb jest normą nie jest niczym nienormalnym nie jest żadnym upośledzeniem jak napisałem wcześniej nie mam nic do homoseksualistów dopóki kopulują w swoim własnym mieszkaniu seks to sprawa osobista chcą to niech to robią byle nie na moich oczach; gdzieś kiedyś widziałem taką tabliczkę skierowaną do palaczy mówiącą o zakazie palenia - było na niej mniej więcej napisane coś takiego (cytuję z pamięci) jeśli uważasz że każdemu tu wolno robić na co ma ochote i ty możesz palić mając na to ochotę to nie ździw się jeśli ja zacznę się kochać na twoich oczach bo też mnie na to najdzie ochota" dlaczego nikt poza homosiami jakoś nie obnosi się ze swoją seksualnością... dlaczego normalni faceci nie mają potrzeby pokazywania swoich genitali a kobiety sutków i łon - przecież kulturowy przymus noszenia ubrań też jest "jakimś" ograniczeniem wolności i swobód obywatelskich - skoro ktoś chce mieć prawo do kopulowana i lizania sie z osobą tej samej płci to ja moge mieć potrzebe chodzenia bez gaci a kobiety z gołymi torsami Odpowiedz Link Zgłoś
mischas Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 14:22 bezpłodność do homoseksualizmu ma się, fakt, nijak, ale mój poprzedni post tyczył się Twojej wypowiedzi: "niech mi np 2 geje lub 2 lesbijki urodzą dziecko których oboje będą biologicznymi rodzicami - nie da sie tego zrobić więc geje i lesby nie krzyczcie że to jest normalne i nie pozwalanie wam na zakładanie rodzin oraz posiadanie dzieci jest łamaniem waszych praw" wychodzi z niego, że związki homoseksualne, czy też adopcja przez nie dzieci, jest nienaturalna i niedopuszczalna, bo homoseksualna para nie może być biologicznymi rodzicami. Ten argument jest nie do przyjęcia i przeciw niemu zaoponowałem. Przyjęcie takiego rozumowania, odcięłoby dostęp do zakładania rodzin parom bezpłodnym. a przeciwko kopulującym na ulicy ludziom - niezależnie od orientacji - też bym się sprzeciwiał. W Paradzie Równości nie chodzi jednak o seks. Nikt w nikogo nie wmusza opisów jak i co robi w łóżku, bo nikogo na ulicy to nie obchodzi. uf, długie to jakieś, kończę:) Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 16:30 Jednak nie dorosłeś do tego by zrozumieć co to jest równość i tolerancja. Nie interesuje mnie w jaki sposób i jakie ma preferncje seksualne pan X czy pani Y. Natomiast interesuje mnie czy jest uczciwy w stosunku do kolegi, sąsiada, państwa. Czy nie kradnie, nie zabija, nie krzywdzi innych. I naprawdę ani mnie ani nikogo innego nie powinno obchodzić czy pan X wyznaje chrześcijaństwo czy buddyzm. "Człowiek to brzmi dumnie" - bez względu na jego preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
saso01 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 12.06.05, 20:22 "Newsday", piatek, 10 czerwca: "When picking my son up from school, a little girl asked my partner how he could have two dads. I think his response was one of the best. "There are many different types of families. Some kids have a mom and a dad, some kids live with just their mom or just their dad, some kids live with their grandparents or maybe aunts and uncles and some kids have two moms or two dads. Isn't it neat that there are so many different types of families?" Dad in Long Island" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 [...] 11.06.05, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jeżeli Weszpolacy uwazaja, że homoseksualizm jest 11.06.05, 12:24 choroba i złem, to może nie ch pomodla się z awspółbraci tym "dotknietych" w najbliższym kościele...( chyba jakiś jest tam otwarty, co ??) ____ Ufff... Kaczka nie ma szans.... Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Lizanie fallicznego nie jest zboczeniem. Nigdy tak 11.06.05, 12:30 nie uważałem, really. Odpowiedz Link Zgłoś
reksioxxx wiwat ciemnogrod ! 11.06.05, 12:25 Niech zyje Pan Kaczynski ! Wiwat nadinteligentna mlodziez wszechpolska ! Hurra ! Niech zyja zgnile jajka ! Proponuje porwac jakiegos geja albo lesbijke i ostentacyjnie spalic na stosie ku chwale przyszlych pokolen ! Rodzina i WC (wartosci chrzescijanskie) ponad wszystko ! Mam zamiar miec 15 dzieci i walnie przyczynic sie do wzrostu demograficznego naszej pieknej wolnej i demokratycznej ojczyzny ! Precz ze srodkami antykoncepcyjnymi ! Na pohybel antychrystom ! Na stos ! hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi hehe 11.06.05, 12:32 jak spalić to tylko parkę! i jeszcze kocham cię za wezwanie "niech żyją zgniłe jajka" a właściwie skąd oni wzięli te zgniłe jajka...? jakoś dawno na żadne nie trafiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: hehe 11.06.05, 16:52 > jak spalić to tylko parkę! a tego mozna rzucic na podpalke ;) serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2758211 Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: wiwat ciemnogrod ! 11.06.05, 13:53 spalić, powiadasz... interesujący pomysł;-D Odpowiedz Link Zgłoś
krk_man Brawo GW ;) 11.06.05, 12:29 srodowisko Karkoszy i Maleszki popiera gejow!! super - panie Michnik, nie ma powazniejszych spraw w panstwie niz zycie seksulane obywateli ? moze pogadamy o 15 latach transformacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 12:50 Zauwaz, ze na tak sensownie postawione pytania zaden krzykacz nie odpowiada. Wola wyzywac od faszystow niz podyskutowac. A swoja droga dziwie sie, ze twoj post jeszcze nie zniknal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 12:54 krk_man napisał: > srodowisko Karkoszy i Maleszki popiera gejow!! > > super - panie Michnik, nie ma powazniejszych spraw w panstwie niz zycie > seksulane obywateli ? > > moze pogadamy o 15 latach transformacji ? są ważniejsze sprawy łamanie praw obywatelskich przez kaczyńskiego to sprawa kluczowa dla tego państwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 13:05 Jednak sie jakis krzykacz odezwal. Twoim zdaniem wysokie bezrobocie, skrajne ubostwo wielu rodzin, beznadziejna sytuacja w sluzbie zdrowia, itp to tylko wymysl opozycji, tak? I od razu uprzedze twoj atak: jestem przeciwny zakazowi organizowania Parady. Nie dlatego, ze jestem gejem, ale dlatego, ze to niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 13:41 czy uważasz że nieprzestrzeganie prawa jest błahostką? w demokracji jest to sprawa kluczowa która ma związek również z sytuacja w slużbie zdrowia, bezrobociem itd. dlatego reagujemy na to co robi kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 13:56 Oczywiscie, ze nieprzestrzeganie prawa nie jest blahostka. Dlatego napisalem, ze tej decyzji Kaczynskiego nie popieram. Ale wybacz, zakaz organizowania Parady w zaden sposob nie wplynie na sytuacje gospodarcza kraju. Za to skutecznie odwraca uwage od spraw wazniejszych. I dlatego media tak nardzo to rozdmuchuja (media publiczne i czolowy dziennik nie wiem czy zdajesz sobie sprawe maja odchyl lewicowy, sory- liberalny). A Kaczynski daje sie wykorzystywac. Chociaz wydaje mi sie, ze chlop wie co robi- poparcie dla jego kandydatury na prezydenta ciagle najwyzsze. To cie nie zastanawia? Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 14:06 zakaz organizowania parady o tyle wiąże się z sytuacją tego kraju że wpisuje się w generalny brak szacunku dla prawa a stąd biorą się jego problemy również te gospodarcze; kto ma uczyć szacunku do prawa jeżeli nie politycy? (a zwłaszcza kandydaci na prezydenta) jeżeli chodzi o poparcie dla kaczyńskiego to nie dziwi mnie bo większość polaków ma takie jak on poglądy ale nie zawsze większość ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 14:30 an9991 napisał: > zakaz organizowania parady o tyle wiąże się z sytuacją tego kraju że wpisuje > się w generalny brak szacunku dla prawa a stąd biorą się jego problemy również > te gospodarcze; kto ma uczyć szacunku do prawa jeżeli nie politycy? (a > zwłaszcza kandydaci na prezydenta) I znowu zgoda. Tylko nie zapominaj, ze szacunku dla prawa trzeba wymagac nie tylko od Kaczynskiego, ale od wszystkich bedacych 'na swieczniku'. Dlatego oburza mnie jak duza liczba osob piszacych na forum widzi najmniejszy nawet wystepek Kaczynskiego, a nie chce widziec tego co robia inni. Zeby daleko nie szukac: Lepper (o nim to mozna chyba rozprawe doktorska napisac), Kwasniewski (ze wspomne tylko niestawienie sie przed komisja sledcza), uczestnicy afery starachowickiej, Giertych (ze swoimi pomowieniami) i wielu innych. Na razie tylko PO probuje sie wylamac z tej konwencji, ale jakos nie bardzo im wierze. Pozyjemy, zobaczymy. > jeżeli chodzi o poparcie dla kaczyńskiego to nie dziwi mnie bo większość > polaków ma takie jak on poglądy ale nie zawsze większość ma rację Ale wlasnie demokracja to wladza ludu. A parlamentarzysci i samorzadowcy to przedstawiciele narodu wybrani w demokratycznych wyborach. Ja wiem, ze w Polsce jest taka tradycja, zeby olewac spoleczenstwo jak juz sie dorwie do zloba. Niemniej jednak chcialbym, zeby kiedys wola ludu byla dla wladzy rzecza wazna (jednak nie najwazniesza mimo wszystko). Kurcze, jednak da sie kulturalnie podyskutowac na tym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 16:15 oczywiście że przestrzegania prawa trzeba wymagać od wzsystkich plityków ale to kaczyński mieni się byc moralnym odnowicielem tego kraju to jego partia nazywa się prawo i sprawiedliwość demokracja to oczywiście władza ludu ale nie większości a już na pewno nie kosztem mniejszości tylko z poszanowaniem ich praw poza tym większość nie zawsze ma rację i to nie większość decyduje co jest dobre a co złe Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 16:51 an9991 napisał: > oczywiście że przestrzegania prawa trzeba wymagać od wzsystkich plityków ale to > kaczyński mieni się byc moralnym odnowicielem tego kraju to jego partia nazywa > się prawo i sprawiedliwość W tym sie oczywiscie zgadzam. Kaczynski dal ciala nie zgadzajac sie na Parade. Prawa nalezy przestrzegac i kropka. A jak mu sie nie podoba to niech w nastepnej kadencji powalczy a zmiane przepisow. > demokracja to oczywiście władza ludu ale nie większości a już na pewno nie > kosztem mniejszości tylko z poszanowaniem ich praw poza tym większość nie > zawsze ma rację i to nie większość decyduje co jest dobre a co złe Ale z tym sie nie zgodze. Demokracja to wlasnie wladza wiekszosci. Wiekszosc wybrala lewice i rzadzi lewica. Wczesniej wiekszosc wybrala prawice i rzadzila prawica. Zle by bylo gdyby wiekszoscia rzadzila mniejszosc. Malo powiedziane. Zle jest bo rzadzi nami mniejszosc. To tak a propos poparcia dla partii rzadzacej :-) Wikeszosc oczywiscie nie zawsze ma racje, ale to wiekszosc ustala tzw. normy spoleczne. I mow co chcesz, ale jakies reguly musza byc. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 18:45 normy społeczne są niezależne od tego kto rządzi i w naszym kręgu kulturowym są to normy demokratyczne wyrażające się w haśle rewolucji francuskiej wolność równość braterstwo a to bezpośrednio przekłada się na poszanowanie praw mniejszości przez tzw. większość (piszę tzw. ponieważ mam zasadnicze wątpliwości czy coś takiego w ogóle istnieje ale to temat na inną dyskusję) Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 19:32 Demokracja nie oznacza godzenie sie na wszystko. Gdzies jest granica. Zobacz co sie dzieje z piewca wolnosci, tolerancji i postepu, wspomniana przez ciebie Francja. Beda limitowac imigrantow chcacych zamieszkac w tym raju. Dlaczego nikt nie wychodzi na ulice i nie krzyczy, ze to zamach na ich wolnosc? Dlatego, ze przeszkadza Francuzom, ze w swoim kraju powoli staja sie mniejszoscia narodowa. Chodzi po prostu o to, zeby nie dac sobie wmowic, ze wszystko co postepowe i liberalne jest dobre. A i jeszcze jedna rzecz mi sie przypomniala. Pewien madry Zyd powiedzial kiedys: "Najwiekszym antysemita jest ten, kogo nie lubia Zydzi" Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 14:52 Kaczynski nie ma prawa zakazywania tego typu wiecow! On sam jest chory i to bardzo. Nie chce takiego prezydenta - idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 16:28 krzykacz m II, DB. -a; lm M. -e, DB. -y (-ów) pot. «człowiek krzykliwy, mówiący dużo, nie pozwalający innym dojść do głosu» Slowa Ci si epomylily, nikt tu nie krzyczy, nie zauwazylem tez, zeby nie pozwolil Ci dojsc do glosu :) Mam wrazenie ze uzywasz negatywnych hasel w celu zdyskredytowania dyskutantow o innych niz Ty pogladach - tania sztuczka, nieladnie. Nie uwazam, zeby bezrobocie bylo specjalnie wiekszym problemem, nie uwazam tez, zeby gazeta mogla sie tym problemem zajac w jakis sposob (codziennie pisac artykuly o niskim poziomie zatrudnienia w Polsce?). Problem z parada to jednorazowy skandal w wykonaniu Kaczynskiego, taki "spot news" i dlatego poswieca sie mu w ciagu ostatnich _kilku_ dni sporo uwagi. Ponadto nie sadze zeby fakt istnienia innych problemow (dajmy na to ze duzo istotniejszych) mial byc powodem do niezauwazenia i pominiecia przez media tka duzego (chocby i mniejszego waga) skandalu. Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 19:54 meth.p napisał: > krzykacz m II, DB. -a; lm M. -e, DB. -y (-ów) > pot. «człowiek krzykliwy, mówiący dużo, nie pozwalający innym dojść do gło > su» > > Slowa Ci si epomylily, nikt tu nie krzyczy, nie zauwazylem tez, zeby nie > pozwolil Ci dojsc do glosu :) Mam wrazenie ze uzywasz negatywnych hasel w celu > zdyskredytowania dyskutantow o innych niz Ty pogladach - tania sztuczka, nielad > nie. Czepiasz sie. Dyskutanci sami sie dyskredytuja nie podejmujac tematu. Przedmowca zaproponowal dyskusje nt. 15 lat transformacji. Ja tylko slusznie zauwazylem, ze nikt tematu nie podejmie. > Nie uwazam, zeby bezrobocie bylo specjalnie wiekszym problemem, nie uwazam tez, > zeby gazeta mogla sie tym problemem zajac w jakis sposob (codziennie pisac > artykuly o niskim poziomie zatrudnienia w Polsce?). Problem z parada to > jednorazowy skandal w wykonaniu Kaczynskiego, taki "spot news" i dlatego > poswieca sie mu w ciagu ostatnich _kilku_ dni sporo uwagi. 20% ludzi bez pracy to dla ciebie nie problem? Gratuluje. A gazeta (gazety, media w ogole) owszem, moglaby wiecej miejsca poswiecic powazniejszym sprawom niz Parada Rownosci. Jest duzo innych tematow, nie tylko bezrobocie. Wystarczyloby napisac, ze Kaczynski zakazal i w ten sposob zlamal prawo. Nastepnie powiadomic o tym prokurature. A dlaczego nikt tego nie zrobil? Moze Kaczynski nie zlamal prawa i prokurator mu nic nie zrobi? Jesli tak to lepiej wmowic ludziom jaki ten Kaczynski niesprawiedliwy. To przyniesie lepszy efekt. Polityczny. Bo przeciez o to chodzi, a nie o pedalow. I nie bronie Kaczynskiego, bo uwazam, ze zle zrobil. Chce tylko pokazac, ze nie wszystko zloto co sie swieci. > Ponadto nie sadze zeby fakt istnienia innych problemow (dajmy na to ze duzo > istotniejszych) mial byc powodem do niezauwazenia i pominiecia przez media tka > duzego (chocby i mniejszego waga) skandalu. Zauwazyc owszem, napisac o tym owszem. Ale nie wmawiac ludziom wyznajacym tradycyjne wartosci jacy to oni zli, zacofani, nietolerancyjni i szkodliwi dla wolnosci slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 13:43 Może w to nie uwierzycie "siostry i bracia homo" ale redaktor A.Michnik jest chorobliwym HOMOFOBEM. Tak, tak to prawda. Potwierdzi ją każdy, kto bliżej poznał redaktora. Dla nikogo ze "starych" pracowników redakcji i dobrych znajomych Michnika nie jest to żadna tajemnica. Co więcej, kiedyś Adam znany był ze swoich wręcz nieludzko "antypedalskich" wypowiedzi. Wszędzie wietrzył "spiski pederastów" (to jego słowa). Jeszcze kilka lat temu potrafił ubliżać "pederastom" na zebraniach redakcyjnych. Niech ktoś zaprzeczy, czekam. Szczęki wam opadły ludkowie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 13:51 Podobnym homofobem w Wyborczej jest Pawełek Wroński. Co wy na to geje i lesbijki? Nie będziecie pomstować i wyzywać ich od najgorszych? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Porozmawiajmy przy okazji o tajemnicy 11.06.05, 13:53 Paetza, proboszcza z Tylawy i wielu innych podobnych... no chyba, że chcesz o fatimskich ?? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 13:51 ciekawymbardzo twoja wiarygodność w tej sprawie jest mniej więcej taka jak giertycha w sprawie kwaśniewskiego (czyli, podpowiem, żadna) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 14:01 an9991 napisał: > ciekawymbardzo twoja wiarygodność w tej sprawie jest mniej więcej taka jak > giertycha w sprawie kwaśniewskiego (czyli, podpowiem, żadna) Nie zależy mi na twojej wiarygodności. Dla takiej pedeczki jak Ty, środowisko GW mogłoby gó...no w papierku z napisem PD podać i tak byś to przyjęła. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 14:15 ciekawymbardzo napisał: > an9991 napisał: > > > ciekawymbardzo twoja wiarygodność w tej sprawie jest mniej więcej taka ja > k > > giertycha w sprawie kwaśniewskiego (czyli, podpowiem, żadna) > > Nie zależy mi na twojej wiarygodności. Dla takiej pedeczki jak Ty, środowisko > GW mogłoby gó...no w papierku z napisem PD podać i tak byś to przyjęła. > dla takich jak ty cokolwiek gw napisze i tak jest to manipulacja faktami a prawda jest taka że to "środowisko gw" biło się o wolną polskę i ją wywalczyło i to oni są bohaterami tego kraju!!!! p.s. jestem pedekiem a nie pedeczką Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 14:38 Przepraszam, ze sie wtracam, ale cos mi sie tu nie zgadza. Srodowisko GW bilo sie o wolna Polske? I oni sa bohaterami? Po pierwsze nie bilo sie tylko wchodzilo w tajne uklady. Po drugie wolnej Polski jeszcze nie ma. Caly czas za sznurki pociagaja byli ubecy/esbecy i cala dawna ekipa rzadzaca. Wlasnie na mocy ukladow przedokraglostolowych. Takie niby wyzwolenie kraju. A naprawde osrodek wladzy przesunal sie tylko nieznacznie w kierunku centrum. Bardzo nieznacznie. A na razie to srodowisko GW bije sie tylko o to, aby nie dopuscic do poznania prawdy. W tym ich rzeczywistego udzialu w calym tym ukladzie. Niby dlaczego Michnik tak panicznie boi sie lustracji? Bo wie, ze mimo tego, ze wyczyscil niektore teczki z archiwum bezpieki to i tak nie jest pewien, ze czegos nie pominial. Odpowiedz Link Zgłoś
autor_autor Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 16:43 Racja! Żyjemy w Matriksie, a wszystko to spisek Żydów, komuchów, masonów i cyklistów. Prawda (albo Roman) nas wyzwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: "TAJEMNICA" ADAMA MICHNIKA 11.06.05, 16:52 Tak to kazdy glupi umie napisac. Argumenty jakies, argumenty! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: ADAM MICHNIK bez tajemnic : 12.06.05, 11:11 AARON SZECHTER - ps. Adam Michnik, redaktor naczelny GW. Tata: Ozjasz Szechter ● z-ca członka Biura Politycznego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy, ● eksterminator Polaków po 17 września 1939, ● stalinista Mamusia: Helena Szechterowa ● autorka stalinowskich podręcznikow historii i konspektów politycznych dla politruków wojskowych w latach 50-tych; Brat: Stefan Szechter ● kapitana LWP, ● sędzia sądu wojskowego, który popełnił mordy sądowe na oficerach Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: ADAM MICHNIK bez tajemnic : 12.06.05, 11:33 Ja to wiem. To do autor_autor powinno byc :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajaw to szczyt podlosci... 12.06.05, 14:06 To szczyt podlosci insynuowac ze ktos jest zlym bo w jego najblizszej rodzinie byli ludzie zli; abstrahujac juz od prawdziwosci podanych wyzej informacji. Co to ma za znaczenie kim byli rodzice i brat Adama Michnika? Ze niby czym skorupka za mlodu nasiaknie tym na starosc traci? Moze. Ale na to trzeba przedstawienia dowodow zloczynienia przez samego przez Was oskarzonego, a tych dowodow Panowie nie przedstawiacie, domagajac sie jednoczesnie argumentow na obrone Michnika. I chociaz zwykle nalezy komus udowodnic wine, a nie dowodzic niewinnosci sluze kilkoma faktami z zycia Adama Michnika. Adam Michnik byl trzykrotnie wieziony za czasow PRL, łacznie przez szesc lat w tym trzy lata bez wyroku. Wspoltworzyl KOR, byl wielokrotnie szykanowany, wiele lat nie pozwalano mu studiowac, wykazywal sie rzeczywista troska o ludzi pracy i sam pracowal jako zwykly spawacz. Dodam od siebie, ze choc jest tworca Gazety Wyborczej, dzieki ktorej akcji przeciw Rywinowi, cala zgraja politykow ma mozliwosc demaskowania afer politycznych, nie plawi sie w luksusach i nie dba o miliony do ktorych ma prawo jako zalozyciel Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: to szczyt podlosci... 12.06.05, 19:02 Zapraszam do zapoznania sie z fragmentem ksiezki prof. Nowaka Czarny leksykon, w ktorym profesor opisuje szczegolowo osobe A. Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: to szczyt podlosci... 12.06.05, 19:14 kubajaw napisał: > To szczyt podlosci insynuowac ze ktos jest zlym bo w jego najblizszej rodzinie > byli ludzie zli; abstrahujac juz od prawdziwosci podanych wyzej informacji. Co > to ma za znaczenie kim byli rodzice i brat Adama Michnika? Ze niby czym > skorupka za mlodu nasiaknie tym na starosc traci? Moze. Moze. Ale nie o to chodzilo w poscie, ktory cie tak oburzyl. Ktos ironicznie zauwazyl, ze Polska rzadza Zydzi, komunisci, cyklisci (czy cos takiego). W odpowiedzi ktos inny przedstawil dane potwierdzajace, ze umyslami Polakow faktycznie rzadzi Zyd. Tyle. Bez obrazania kogokolwiek. Chodzilo mysle jedynie o osmieszenie przedmowcy. Chociaz moge sie mylic bo nie moj post byl :-) > Ale na to trzeba > przedstawienia dowodow zloczynienia przez samego przez Was oskarzonego, a tych > dowodow Panowie nie przedstawiacie, domagajac sie jednoczesnie argumentow na > obrone Michnika. I chociaz zwykle nalezy komus udowodnic wine, a nie dowodzic > niewinnosci sluze kilkoma faktami z zycia Adama Michnika. Adam Michnik byl > trzykrotnie wieziony za czasow PRL, łacznie przez szesc lat w tym trzy lata > bez wyroku. Wspoltworzyl KOR, byl wielokrotnie szykanowany, wiele lat nie > pozwalano mu studiowac, wykazywal sie rzeczywista troska o ludzi pracy i sam > pracowal jako zwykly spawacz. I w zamian za to w ramach ukladu z komunistami on i jego koledzy dostali wladze w Polsce. A Polska dalej jest w rekach komuchow (sluzby specjalne - byla bezpieka, SLD, UW/PD). Aha, nie zapominaj, ze Michnik buszowal w aktach UB/SB na poczatku IIIRP. Dlatego jest takim zagorzalym przeciwnikiem lustracji. W wiezieniu siedzial. Owszem. Ale zapytaj Michnika jakie warunki mial w wiezieniu. Luzik. Nawet mu artykuly do gazet pisac pozwalali. > Dodam od siebie, ze choc jest tworca Gazety > Wyborczej, dzieki ktorej akcji przeciw Rywinowi, cala zgraja politykow ma mozliwosc demaskowania afer politycznych, nie plawi sie w luksusach i nie dba o > miliony do ktorych ma prawo jako zalozyciel Agory. Z tym Rywinem to niby masz racje, ale cos tu jednak nie gra. Dwie rzeczy: na co Michnik czekal nie zawiadamiajac od razu organow scigania? I dlaczego nikt jeszcze za to nie siedzi? (Rywina pomijam bo to pionek byl...) Smierdzaca i nie taka oczywista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bbombel_reaktywacja Re: to szczyt podlosci... 12.06.05, 19:23 Michnik jest zagorzalym przeciwniekiem lustracji dlatego ze cala jego rodzina byla umoczona w haniebnych dzialaniach w przeszlosci. Np. Jego brat Stefan Michnik byl sedzia wydajacym wyroki smiertelne na opozycjonistach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Brawo GW ;) 11.06.05, 16:22 Mysale ze nazywanie autorow wiekszosci rozsadnych postow przeciwko p. Kaczynskiemu i jego bezprawnym zakazom krzykaczami jest gruba rpzesada. Ja uwazam, ze wazniejszych spraw niz lamanie praw obywateli nie ma. Nie chodzi o ich zycie seksualne, chyba nie do konca rozumiesz te sytuacje, ejzeli w ten sposob na to patrzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 12.06.05, 12:07 meth.p napisał: > Mysale ze nazywanie autorow wiekszosci rozsadnych postow przeciwko p. > Kaczynskiemu i jego bezprawnym zakazom krzykaczami jest gruba rpzesada. Oczywiscie nie chodzilo mi o to, zeby kogos obrazic. I nigdy nie nazwalbym autorow rozsadnych postow (wszystko jedno na jaki temat) krzykaczami. Mialem na mysli tych, ktorzy uwazaja sie za tolerancyjnych, a przeciwnikow Parady potrafia zwyzywac od faszystow. Wolnosc - tak, chamstwo i brak umiaru - nie. > Ja uwazam, ze wazniejszych spraw niz lamanie praw obywateli nie ma. Nie chodzi > o > ich zycie seksualne, chyba nie do konca rozumiesz te sytuacje, ejzeli w ten > sposob na to patrzysz... Rozumiem o co chodzi. I popieram protesty przeciwko lamaniu prawa. Zauwaz jednak jak te protesty sa sterowane. Dlaczego nikt nie wyszedl na ulice jak Kwasniewski sie nie stawil przed komisja? Bo wedlug 'opiniotworczych srodkow masowego przekazu' nie zlamal prawa. A Parada to przeciez marsz polityczny byl. Skoro Kaczynski zlamal prawo (nie twierdze, ze nie) to dlaczego jeszcze nikt nie powiadomil o tym organow scigania? Odpowiedz Link Zgłoś
ddaa Re: Brawo GW ;) 12.06.05, 12:15 Polska jest teraz polem bitwy między dwiema kulturami. Stąd tak szerokie wsparcie jakie plynie z zachodniej Europy od liberałów i lewaków dla organziacji homoseksualnych w naszym kraju. Oni tam już wygrali, teraz chcą zdobyć Europę Środkową. Zobaczcie sobie jak takie parady wyglądają w Niemczech - niestety u nas tez tak będzie za kilka lat. www.spiegel.de/panorama/0,1518,360124,00.html Spiegel pisze tewz o paradzie w Warszawaie. Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Brawo GW ;) 12.06.05, 15:20 ddaa napisał: > Polska jest teraz polem bitwy między dwiema kulturami. Stąd tak szerokie > wsparcie jakie plynie z zachodniej Europy od liberałów i lewaków dla > organziacji homoseksualnych w naszym kraju. Oni tam już wygrali, teraz chcą > zdobyć Europę Środkową. Zobaczcie sobie jak takie parady wyglądają w Niemczech > - > niestety u nas tez tak będzie za kilka lat. > www.spiegel.de/panorama/0,1518,360124,00.html > Spiegel pisze tewz o paradzie w Warszawaie. Francuscy lewacy juz dostali pstryczka w nos. Wlasnie zapowiedzieli, ze beda selekcjonowac przyjezdzajacych do ich kraju imigrantow. Wystraszyli sie swojego liberalizmu i tego, ze dzieki niemu w szkolach uczy sie obecnie wiecej cudzoziemcow niz Francuzow. Obawiaja sie, ze Francja bedzie Francja tylko z nazwy. Moze cos sie ruszy i u nas nie zdazy dojsc do takich sytuacji? Pozyjemy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Młodzież Wszechpolska - wikipedia 12.06.05, 15:25 pl.wikipedia.org/wiki/M%C5%82odzie%C5%BC_Wszechpolska Dodałem informację na końcu. Swoją drogą niezłą chłopaki zrobili sobie laurkę. Ciekaw jestem, kiedy jakiś krzykacz-oszołom opowiadający na forach o tym, że media są kontrolowane przez antypolski i gejowski syndykat usunie mój wpis. -- Zdelegalizować Młodzież Wszechpolską jako organizację kryminogenną. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Młodzież Wszechpolska - wikipedia 12.06.05, 18:20 pl.wikipedia.org/wiki/M%C5%82odzie%C5%BC_Wszechpolska Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra [...] 11.06.05, 12:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Parada Równości jest potrzebna 11.06.05, 12:47 w naszym pięknym kraju.takie parady są potrzebne i to nie tylko dla homoseksualistów, Nie może być tak, że Polska musi być hetereseksualna i katolicka i basta! ludzi w tym kraju jest prawie 40mln i musi się znaleźć miejsce dla wszystkich, poza tym trzeba uświadamiać ludziom o potrzbie tolerancji. Śmieszą mnie teksty niektórych, że Polacy są tolerancyjni (może i są ale w mniejszości). Wobec kogo, chyba wobec Czarnych mieszkających w Afryce. Bo nie wobec czarnych w Polsce,których nie lubią naziści, skini i inni łysi. Niech żyje wolność! Niech żyje równość wszystkich ludzi!Jedna rasa-ludzka rasa! Dość obłudnej moralnośći, która nakazuje kochanie bliźniego, ale tylko takiego który się nam podoba i z którym się zgadzamy! Odpowiedz Link Zgłoś
visa_slaver Re: Parada Równości jest potrzebna 11.06.05, 12:55 zgadzam sie musi znalesc sie miejsce - i niech maja takie jak wszyscy pod warunkiem ze puvlicznie nie beda sie obnosci ze swoimi chorymi zachowaniami... nie to zle wyrazenie, z dewiacja. A jak nie to proponuje rezerwaty zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
koopa Wszechpolacy do boju! Brońcie Polski przed zalewem 11.06.05, 12:34 zachodniej zarazy i zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Wszechpolacy to zaprzeczenie demokracji. Nigdy 11.06.05, 12:39 nie pogodzimy się z tą naroślą na zdrowym ciele demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Tak. Pisuarowcy chcą razem z czernosecincami z 11.06.05, 12:45 LPRu omotać polską młodzież i sprowadzić ją na manowce ciemnoty i zbobonu. Czuwajmy, pokazujmy ich oszołomstwo, a zwyciestwo będzie po naszej, jedynie słusznej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Wszechpolacy to zaprzeczenie demokracji. Nigd 11.06.05, 17:39 demokratus napisała: > nie pogodzimy się z tą naroślą na zdrowym ciele demokracji. nie masz racji to po prostu wrzód na dupie Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:36 Kaczorku - gej jest twoim BRATEM - pamiętaj rodzinka to grunt Odpowiedz Link Zgłoś
rop5 Re: Kilkaset osób szykuje się do zakazanego wiecu 11.06.05, 12:41 A to jest tajemnica poliszynela. Może stąd ta homofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 wszechpolacy zawsze czujni 11.06.05, 12:39 nie dadzą zrobić krzywdy tradycyjnej polskiej moralności; inne jest złe tylko to co nasze jest dobre najlepiej żeby wszyscy byli tacy sami tak samo się zachowywali mieli takie same poglądy; mw chce by polska stała się skansenem świata ale im się to nie uda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Pieknie powiedziane. Nie damy zepchnąć się do III 11.06.05, 12:42 ligi w dążeniu do demokracji i praw człowieka. Te czarne hordy znarkotyzowanej "młodzieży" nie powstrzymają naszego pędu ku lepszemu życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja [...] 11.06.05, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 11.06.05, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "tu jest Polska katolicka a nie Sodoma i Gomora!" 11.06.05, 17:03 Taka ona katolicka jak TY madry. Chyba, ze sluzalczy strach wobec oglupialej i niekompetentnej hierarchi polskiego kosciola katolickiego uwazasz za katolicyzm: wtedy staje sie zrozumiale zlodziejstwo, oszukanstwo, przekupstwo i glupota jakimi charakteryzuje sie te same 80% "katolikow", ktore widze co niedziela w kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
rlach718 Re: po co chodzisz do kościoła? 12.06.05, 04:57 A poco chodzic na parade pedalow.Hyba poto zebys mial nowa kiche do przepchania. Akurat do kosciola chodze . I nie rzycze sobie abys obrazal Kosciol Katolicki. Proponoje wam wycieczke do Iranu i Arabi Saudyjskiej w rekach trzymajcie wasze flagi zycze udanych marszow.Robert Odpowiedz Link Zgłoś
brynk czy jest tam jednodniowy gej Nałęcz z sdpl 11.06.05, 12:47 a jest ta pani co ma sznupe od ucha do ucha i ta roztargana z Gdanska ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jak widzę wśród Weszpolaków nie ma też 11.06.05, 12:48 głupiego brynka...siedzi przed kompem..... Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Jaja jak berety! Może na bezjajowość to pomoże 11.06.05, 12:49 Terapia jajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re:Miały być tysiące, a tu kilkset uczestników 11.06.05, 12:51 Sam mam dwóch dobrych znajomych homo. Powiedzieli mi, że ani oni, ani nikT z ich "znajomych" nie wybiera się na to niesmaczne, zakrapiane polityką widowisko. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mischas mam i ja 11.06.05, 12:56 a ja sam mam dobrych znajomych HETERO. Powiedzieli, że wybierają się na wiece - demonstrować przeciw Kaczyńskiemu. Poszła m.in. córka z ojcem. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: mam i ja 11.06.05, 13:03 mischas napisał: > a ja sam mam dobrych znajomych HETERO. Powiedzieli, że wybierają się na wiece - > demonstrować przeciw Kaczyńskiemu. Poszła m.in. córka z ojcem. > > To tyle. No to są wśród 300 osób. I wyszło szydło z worka. To nie jest wiec za prawami dla homoseksualistów ale przeciw Kaczyńskiemu, a więc polityczny w swej istocie. Więc odpowiadam politycznie. Stop czerwonej zarazie i lewiżnie wszelakiej !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mischas Re: mam i ja 11.06.05, 13:06 na pewno dla części jest to manifestacja polityczna - przeciw Kaczyńskiemu. wierzę jednak, że dla większości - przeciwko decyzjom Kaczyńskiemu, a tym samym - przeciw ograniczani wolności i dyskryminacji. i również dlatego jest to WIEC RÓWNOŚCI a nie wiec homoseksualistów/ek Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Kwachu z Oleńką też tam są? 11.06.05, 13:07 mischas napisał: > a ja sam mam dobrych znajomych HETERO. Powiedzieli, że wybierają się na wiece - > demonstrować przeciw Kaczyńskiemu. Poszła m.in. córka z ojcem. > > To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk czy uczestniczą w tym zakazanym wiecu politycy? 11.06.05, 12:51 ...politycy zboczency z up , sld , sdpl... Odpowiedz Link Zgłoś