Dodaj do ulubionych

Żydzi wygrali wybory

23.09.01, 21:34
Tak, pod osklonka SLD i Samoobrony... Oni umieja sie
urzadzic. A Polacy caly czas ich kochaja bo sie boja
posadzen o Antysemityzm!!!!
A cos takiego nie istnieje. To zydzi nienawidza
polakow, ktorzy ich zawsze wyrywali z najwiekszych
opresji!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Żydzi wygrali wybory´+++++ IP: *.swipnet.se 24.09.01, 00:45
      Panie, nie wycieraj Pan morde Zydami.
      • Gość: micz Re: Żydzi wygrali wybory´+++++ IP: *.*.*.* 25.09.01, 00:39
        Gość portalu: . napisał(a):

> Panie, nie wycieraj Pan morde Zydami.

A czemu mam nie wycierac. Przeciez to najlepsza szmata!!!
      • Gość: Ewa Re: Żydzi wygrali wybory´+++++ IP: *.hnsn1.on.home.com 25.09.01, 20:12
        Najpierw dobrze byloby nauczyc sie polskiej gramatyki,a dopiero potem zabierc glos.
        • Gość: micz Re: Żydzi wygrali wybory´+++++ IP: *.*.*.* 26.09.01, 02:45
          A co niby tu jest zle???
    • samsaranathanal Re: Żydzi wygrali wybory 24.09.01, 01:58
      medyk19 napisał(a):

> Tak, pod osklonka SLD i Samoobrony... Oni umieja sie
      > urzadzic. A Polacy caly czas ich kochaja bo sie boja
      > posadzen o Antysemityzm!!!!
      > A cos takiego nie istnieje. To zydzi nienawidza
      > polakow, ktorzy ich zawsze wyrywali z najwiekszych
      > opresji!!!!

Witam

Kilka punktów w Pana wypowiedzi bardzo mnie zastanowiło. Będę bardzo wdzięczny za
      wyjaśnienia.

1. Czy dobrze rozumiem, że zdanie:"A Polacy caly czas ich kochaja bo sie boja
      posadzen o Antysemityzm!!!!" miało mieć charakter ironiczny? Czy chodziło panu o
      to, że przestraszeni Polacy udają szacunek w obec przedstawicieli tego narodu, bo
      boją się posądzeń o Antysemityzm? Jeśli tak, proszę bardzo następnym razem jakoś
      to oznaczyć (""). Zapewniam: to ułatwi lekturę.

2. Co oznacza "Antysemityzm"? Z jakiejś przyczyny (bo że bez przyczyny- w to nie
      uwierzę) zapisał Pan ten wyraz wielką literą. Czy może Pan zdradzić tę tajemnicę.
      Jam prosty człowiek, nieuczony w księgach tajemnych, ale przecież na tyle polski
      znam, żeby wiedzieć, że nie ma takiego imienia "Antysemityzm", o mieście nie
      słyszałem, a i istnienie rzeki o tej fantazyjnej nazwie wydaje się być
      wątpliwym. Bardzo proszę o wyjaśnienia.

3. Jednak to dopiero wstęp do zaiste odkrywczej tezy, jaką Pan stawia
      następnie: "A cos takiego nie istnieje. To zydzi nienawidza polakow, ktorzy ich
      zawsze wyrywali z najwiekszych opresji!!!!".
      Zacznę od końca bo też i końcówka jest nadzwyczaj intrygująca i odkrywcza. Myślę,
      że nie wszyscy Żydzi już wiedzą, dzięki jakiej nacji zdołali ujść z Egiptu, potem
      pokonać Kanaańczyków, Filistynów, przetrwać okupację Syrii, Egiptu, Cesarstwa
      Rzymu, zniszczenie Jerozolimy.... Zaiste wielkie są nasze zasługi i od zawsze
      pomagamy Żydom. A oni, niewdzięcznicy, nie wspominają o nas w Torze. Łajdaki!

Równie interesująca jest teza o nie istnieniu Antysemityzmu. Ponieważ, jak się
      rzekło nie mam pojęcia co to , przeto wypowiadać się o istnieniu tego czegoś nie
      mam prawa. Jednak poczynię tu małą sztuczkę i przyjmę założenie (przyznaję, na
      niczym nie oparte, jeno na intuicji), że rzeczony Antysemityzm to po prostu
      antysemityzm. O, wtedy sprawa wygląda zupełnie inaczej. Pana tezę o nieistnieniu
      antysemityzmu przyjmuję za pewnik, bo skoro pan tak napisał, to pewnie tak jest.
      Przyjmuję też że prawdziwe jest zdanie: "To zydzi nienawidza polakow". Wnioski
      płynące z przyjęcia tych założeń są tak cudowne, że aż zaparło mi dech. Jakie to
      budujące! Dopiero teraz mogę docenić jakim wspaniałym narodem jesteśmy. Oni nas
      nienawidzą - u nas nienawiści nie ma. Oni by nas w łyżce wody - my ich zawsze
      chlebem i solą. Oni piszą ohydne posty na Forum - my im zawsze dobre słowo i
      błogosławieństwo. Wspaniały jest naród polski i drugiego takiego w całym świecie
      nie znajdziesz. Bo gdzie jeszcze wsród czterdziestu milionów kobiet i mężczyzn,
      starych i młodych, mądrych i głupich, nie znalazłby się ani jeden taki człowiek
      co by nienawidził żydów za tę ich czarną, sefardyjską niewdzięczność. Jeśli pana
      wypowiedź jest prawdziwa, to nie może inaczej być - żadnego nienawistnika do
      Żydów w Polsce nie ma. Bo gdyby był, to i antysemityzm w tej marginalnej postaci
      w Polsce by jednak był. A przecież wiemy, że nie ma....

Jeśli gdzieś popełniłem błąd, to bardzo proszę o sprostowania.

Pozdrawiam
      • Gość: 3kropek Wyjaśniam IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 05:08
        Szanowny Panie Samsaranathanal (czy to madagaskarskie?)
        Wyjaśnienie Pana wątpliwości jest bardzo proste. Jest oczywiste, w świetle
        przedstawionych faktów, że zwolennikami Żydów mogą być tylko Żydzi, w związku z
        czym te 55%, które głosowało na SLD i Samoobronę to Żydzi. Nie muszę Panu
        tłumaczyć, że przez ostatnie cztery lata żądzili nami Żydzi, przecież nikt inny
        nie wpakowałby narodu w takie nieszczęście. O całej reszcie nawet nie ma co
        wspominać. To prowadzi nas do prostego wniosku, który wszystko wyjaśnia - w
        Polsce jest tylko jeden Polak, zwany medyk19, a w torze nie ma nic o nim tylko
        dlatego, że go jeszcze wtedy nie było na świecie. Ale od momentu przyjścia na
        świat systematycznie ratuje Żydów z opresji, za co oni mu się odpłacają czarną
        niewdzięcznością.
        I niech już tak zostanie!
        Serdecznie pozdrawiam
        • samsaranathanal Re: Wyjaśniam 24.09.01, 18:50
          Drogi eresie

Pana wyjaśnienia są tak przejrzyste, jasne i oczywiste, że aż wstyd, że na nie
          nie wpadłem wcześniej. Widać przeważyła głupsza część mojej semickiej natury. A
          swoją drogą my semici (domyślam się, że Pan też należy do tej rasy; biorąc pod
          uwagę, że w Polsce jest tylko jeden Polak - co tak błyskotliwie Pan wywiódł -
          szansa jest dość duża), to bardzo ciekawa rasa. Raz jesteśmy rotschyldami i
          rockeckefellerami, a za drugim razem cuchnącymi czosnkiem i rozpijającymi naród
          handełesami. Raz jesteśmy fanatykami religijnymi, a innym razem bezbożną żydo-
          komuną. A najlepsze, że sam znam ludzi, którzy jeszcze nie wiedzą, że są
          semitami...
          • Gość: 3kropek Protestuję i wyjaśniam IP: *.toya.net.pl 25.09.01, 23:00
            samsaranathanal napisał(a):

> Drogi eresie
            >
            > Pana wyjaśnienia są tak przejrzyste, jasne i oczywiste, że aż wstyd, że na nie
            > nie wpadłem wcześniej. Widać przeważyła głupsza część mojej semickiej natury. A
            >
            > swoją drogą my semici (domyślam się, że Pan też należy do tej rasy; biorąc pod
            > uwagę, że w Polsce jest tylko jeden Polak - co tak błyskotliwie Pan wywiódł -
            > szansa jest dość duża), to bardzo ciekawa rasa. Raz jesteśmy rotschyldami i
            > rockeckefellerami, a za drugim razem cuchnącymi czosnkiem i rozpijającymi naród
            >
            > handełesami. Raz jesteśmy fanatykami religijnymi, a innym razem bezbożną żydo-
            > komuną. A najlepsze, że sam znam ludzi, którzy jeszcze nie wiedzą, że są
            > semitami...

Po pierwsze: protestuję, nie jestem Eresem, tylko 3kropkiem. Co prawda występuję
            także pod inną nazwą, ale jej nie zdradzę. Co nie zmienia faktu, że jestem
            Semitą, podobnie jak Szanowny Pan. Nie zdradził mi Pan tylko, czy jest Pan semitą
            z Madagaskaru. Gdyby tak, to byłby Pan w bardzo dobrej sytuacji, bo miałby Pan
            gdzie wracać - tam często nas wysyłają ci, co jeszcze nie wiedzą, że są semitami.

Po drugie: te dychotomie, o których Pan pisze, wynikają z naszej żydowskiej
            obłudy i chęci zamydlenia innym oczu.

Po trzecie: ci, co jeszcze nie wiedzą, że są semitami, mogą się o tym nigdy nie
            dowiedzieć, pod warunkiem jednak, że nie zaistnieją jako osoby publiczne. Jeśli
            tylko będą kimś, to my im natychmiast ich pochodzenie wytkniemy, a może nawet od
            razu podamy ich prawdziwe nazwiska. Czasem będzie to wymagać dogłębnych studiów,
            po to, żeby nie pójść na łatwiznę i nie nazwać Stolzmana Sauermanem.

Pozdrawiam pobratymca
            • samsaranathanal Re: Protestuję i wyjaśniam 25.09.01, 23:25
              >
              > Po pierwsze: protestuję, nie jestem Eresem, tylko 3kropkiem. Co prawda występuj
              > ę
              > także pod inną nazwą, ale jej nie zdradzę.

Aj, waj! Co ja najlepsze zrobiłem? Jak ja obraziłem szanowny Pan, to szanowny Pan
              na pewno mi wybaczy. Bo między nami semity szalom musi być...

>Co nie zmienia faktu, że jestem
              > Semitą, podobnie jak Szanowny Pan. Nie zdradził mi Pan tylko, czy jest Pan semi
              > tą
              > z Madagaskaru.

A skąd mnie wiedzieć skąd ja? Zapytaj Pan jedyny Polak w Polsce - może on wie?

> Po drugie: te dychotomie, o których Pan pisze, wynikają z naszej żydowskiej
              > obłudy i chęci zamydlenia innym oczu.

Cyt, cyt, bo się wyda...

Szalom

• Gość: eres Re: Antysemici wygrali/przegrali wybory! IP: 212.244.106.* 24.09.01, 11:46
      Twój chorobliwy antysemityzm graniczy z absurdem. Najświeższe komentarze w nin.
      forum Twoich antysmickich kumpli głoszą euforyczną radość z przegranej Żydów.
      Nie możecie się skrzyknąć i wreszcie ustalić, jak to jest z tymi rządami Żydów
      w Polsce, przegrali oni w końcu, czy wygrali? My nieliczni Polacy nie-Żydzi w
      tym kraju powinniśmy przecież być w tym względzie uświadomieni przez Was
      jedynych czystych aryjczyków.
      A swoją drogą pomyślcie o znalezieniu sobie dobrego terapeuty.
      • Gość: Zet Re: Antysemici wygrali/przegrali wybory! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.09.01, 03:48
        Dyskusja tego typu nie ma sensu i jest tylko na reke organizacjom zydowskim na
        swiecie,a te nas nie lubia.Podejrzewam,ze ci co takie dyskusje wywoluja
        dzialaja na zlecenie zydowskich organizacji(moze w Nowym Jorku a moze w
        Londynie).Proponuje nie plesc glupot w internecie.Dyskutowac raczej konkretnie
        np.przy obaleniu tez Grossa albo o odpowiedzialnosci organizacji zydowskich
        podczas wojny.Byl to grzech zaniechania.Rozpocznicjcie Panowie powazna dyskusje
        to zobaczycie jak wyrzuca was z portali.Natomiast glupie uwagi o zydach chetnie
        zamieszczaja po to aby potem powiezdziec "Polacy to antysemici".Zet.
        • Gość: eres Re: To antysemici psują nam opinię w świecie! IP: 212.244.106.* 25.09.01, 10:24
          Gość portalu: Zet napisał(a):

> Dyskusja tego typu nie ma sensu i jest tylko na reke organizacjom zydowskim na
          > swiecie,a te nas nie lubia.

A wg. Ciebie mają powody, żeby nas lubić? Czy Ty swoim komentarzem nie dajesz im
          do tego wystarczający powód?

>Podejrzewam,ze ci co takie dyskusje wywoluja dzialaja na zlecenie zydowskich
          organizacji(moze w Nowym Jorku a moze w Londynie).Proponuje nie plesc glupot w
          internecie.Dyskutowac raczej konkretnie np.przy obaleniu tez Grossa albo o
          odpowiedzialnosci organizacji zydowskich podczas wojny.Byl to grzech
          zaniechania.Rozpocznicjcie Panowie powazna dyskusje to zobaczycie jak wyrzuca was
          z portali.

Natomiast Twoje wywody uznajesz zapewne za mądre i rzeczowe, a to przecież
          czystej wody antysemityzm.

>Natomiast glupie uwagi o zydach chetnie zamieszczaja po to aby potem
          >powiezdziec "Polacy to antysemici".Zet.

A jak myślisz, czytając Twój antysemicki komentarz to jaki wniosek może się nawet
          nie-Żydowi nasunąć? Antysemici, a nie wyniki wyborów psują nam opinię w świecie!
          Swoją drogą pamiętaj, że "Żyd" pisze się z dużej litery. Nawet antysemitę
          obowiązują reguły pisowni.
          I jeszcze jedno, nikt mi odnośnie moich wypowiedzi nie daje zleceń, piszę to z
          poczucia zwykłej przyzwoitości.

• Gość: marcel Re: To antysemici psują nam opinię w świecie! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 20:50
            Drogi eresie, tez mnie wkurwia antysemityzm, ale "Żyd"pisze się z dużej litery
            wtedy, gdy oznacza to narodowość, a "żyd"z małej litery oznacza wyznawcę
            judaizmu. Nie wystarczy być politycznie poprawnym, trzeba jeszcze uważać w
            szkole na lekcjach polskiego (z małej litery!).
    • Gość: felczer Re: Żydzi wygrali wybory IP: 216.104.228.* 25.09.01, 04:20
      medyk19 napisał(a):

> opresji!!!!

Niby medyk a na wlasna glupote lekarstwa nie ma

• Gość: żabcia Re: Żydzi wygrali wybory IP: 213.77.30.* 25.09.01, 12:27
      medyk19 napisał(a):

> opresji!!!!

A ja myślałam, że ONI nie weszli? Słyszałam, że uzyskali poniżej 4%. Chyba coś mi
      się pomyliło.

• Gość: Indris do 'medyka' IP: *.ibspan.waw.pl 25.09.01, 20:16
      Medice cura te ipsum
    • Gość: Piast Re: Żydzi wygrali wybory IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 20:40
      medyku czym prędzej do psychiatry
      • Gość: Janek Re: Żydzi wygrali wybory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 23:51
        Właściwe rozpoznanie. Wysoki poziom usług leczniczych w tym zakresie ma
        Lubiąż i Tworki. Pozdrawiam.
    • Gość: cypek Uwaga!! Ten wontek to zydoska prowokacja!!!! IP: *.pl 26.09.01, 00:06
      • samsaranathanal prowokacja? 26.09.01, 00:22
        Witam

Skoro tak Pan pisze, to na pewno tak jest - inaczej by Pan nie pisał, prawda?
        Ale jeśli to jest prowokacja, to "im" zapewne chodziło sprowokowanie, prawda?
        Nie wiem, czy mam rację, ale coś mi podpowiada, że właśnie dał się Pan
        sprowokować. No, chyba, że Pańska wypowiedź to też powokacja, ale tak na pewno
        nie jest, prawda?

serdecznie pozdrawiam

p.s. Będę bardzo, bardzo wdzięczny jeśli wskaże mi Pan jak w przyszłości mam
        się ustrzec prowokacji? Bo Pan, w imponujący sposób - przyznaję, prowokację
        wykrył, a taki, dla przykładu samsaranathanal, (czyli ja) nie wykrył. Jeśli
        przekaże mi Pan swoją umiejętność wykrywania prowokacji, to solennie obiecuję,
        że już nigdy sprowokować się nie dam. (W swoich radach, proszę szczególnie
        zwrócić uwagę na to, jak odróżnić prowokację od głupoty. Bo na głupoty na tym
        forum, odpowiadać będę kiedy mi tylko fantazja podpowie.) Jeszcze raz
        serdecznie pozdrawiam
      • Gość: Janek Re: Uwaga!! Ten wontek to zydoska prowokacja!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 01:04
        Wątek przerobiłeś kolego w wontek, a ja Ci w zamian mogę przerobić słówko
        wątpie w wonkpie. Mogę to jeszcze oddzielnie napisać.
    • Gość: Egon Re: Żydzi wygrali wybory IP: *.proxy.aol.com 26.09.01, 01:34
      medyk19 napisał(a):

> opresji!!!!

ty trupim smrodem zalatujesz! Czy przypadkiem grabarzem nie jestes?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka