malaszaramysz 24.10.05, 09:50 Proszę uprzejmie o wpisywanie pomysłów jak przeżyć w Kaczolandzie i nie zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralfo2 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 09:52 na codzien nosic plaszcz OP-1 na wszelki wypadek miec ze soba klecznik turystyczny skladany Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 09:54 przypiąć do jednej klapy marynarki zdjecie z wielebnym prezyd.....entem,a do drugiej zdjecie ojca RYDZYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 09:57 Może zrobić w oknie "ołtarzyk" z kwiatków i gumowych kaczuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:01 I to, koniecznie! dziennik.pap.com.pl/zdj/17376271_509231908283304_max.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:05 Bez tego nie ma ołtarzyka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:07 Trzeba pamiętać o koalicjantach!!! Andrju, piękny Roman, Strażak... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:08 Dodajemy : konika na biegunach, traktor z broną i dzielnego ochotnika. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz I bez pisanek :-) 24.10.05, 10:14 Wszak trzeba dbać o demografię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I bez pisanek :-) 24.10.05, 10:17 NaPiSzmy do Ojca Dyrektora: niech nas weźmie pod swoją obronę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 15.11.05, 10:54 No, to mamy pełną Jasność... w tym temacie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 15.11.05, 16:30 Tobie to dobrze, ja mam "pomroczność jasną";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 16.11.05, 13:16 Czy to pod wpływem ministerialnej wódki - jak ktoś napisał - Gold Wasser... man?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad [...] 24.11.05, 01:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ubol.z.gw JAK WIDAĆ SB-MAFIA PANIKUJE I ROBI W GACIE :))))) 10.12.05, 14:35 sbcka mafia juz oficjalnie robi w gacie i ucieka sie do publicznych nielegalnych nawoływań do obalenia ustroju siłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad [...] 24.11.05, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 11.12.05, 21:14 Wszystko biorą, jak leci;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 05.01.06, 21:38 I nie odda?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad [...] 26.11.05, 07:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Nie 'pis'uj postówłamiących regulamin!.. Le 27.11.05, 06:57 Przyczepi się taka wesz i mąci. Na szczęście giwi i plopli czuwają trochę nad naszą edukacją!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 30.12.05, 15:11 ius_et_lex napisał: > Czy to pod wpływem ministerialnej wódki - jak ktoś napisał > - Gold Wasser... man?;-) > Ten izraelita z aktualnej bezpieki ? Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 01.01.06, 16:44 9119511tu napisał: > ius_et_lex napisał: > > > Czy to pod wpływem ministerialnej wódki - jak ktoś napisał > > - Gold Wasser... man?;-) > > > Ten izraelita z aktualnej bezpieki ? ?!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 05.01.06, 18:40 ave.duce napisała: > Rządzi!!! > > Niech wyp.... ala !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: I bez pisanek :-) JUŻ WZIĄŁ!!! n/t 05.01.06, 20:22 Pani gieniu.gieniu - bardzo proszę!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: I bez pisanek :-)..becików, "kupek" ?? :-) n/t 11.01.06, 01:54 malaszaramysz napisała: > Wszak trzeba dbać o demografię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: I bez pisanek :-)..becików, "kupek" ?? :-) n/ 13.01.06, 18:50 Wole dbać o demokrację;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_wstrachu PO = Postkomunę Ocalimy ! !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.05, 17:28 PO = Postkomunę Ocalimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ęnic z tych rzeczy towarzsze tusk i rakieta ! postkomuna nie przezimuje 4tej RP na placówkach zagranicznych z waszą pomocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
maedith ????????????????????????????????????? 26.10.05, 17:38 ktoś mi to może przełożyć na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
olek_wstrachu Re: ????????????????????????????????????? 26.10.05, 17:44 maedith napisała: > ktoś mi to może przełożyć na polski? jak widac poskomusze bydełko przed trybunalem wykrecać sie bedzie niezrozumieniem polszczyzny :) ps PO = Postkomunę Ocalimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic z tych rzeczy towarzsze tusk i rakieta ! postkomuna nie przezimuje 4tej RP na placówkach zagranicznych z waszą pomocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_wstrachu PO = Postkomunę Ocalimy !!!! !!!!!!!!!!!!!!! 26.10.05, 17:46 olek_wstrachu napisał: > maedith napisała: > > > ktoś mi to może przełożyć na polski? > > jak widac poskomusze bydełko > przed trybunalem > wykrecać sie bedzie > niezrozumieniem polszczyzny :) > > ps > PO = Postkomunę Ocalimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > nic z tych rzeczy > towarzsze tusk i rakieta ! > postkomuna nie przezimuje > 4tej RP na placówkach > zagranicznych z waszą pomocą :) nierozumienie Polszczyzny nie zwalnia od trybunału !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: PO = Postkomunę Ocalimy !!!! !!!!!!!!!!!!!!! 26.10.05, 17:55 olek_wstrachu napisał: > nierozumienie Polszczyzny > nie zwalnia od trybunału !!! :) Jakiego trybunału kwiatuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.galonska Re: PO = Postkomunę Ocalimy !!!! !!!!!!!!!!!!!!! 28.10.05, 14:07 maedith napisała: > olek_wstrachu napisał: > > nierozumienie Polszczyzny > > nie zwalnia od trybunału !!! :) > > Jakiego trybunału kwiatuszku? > NO NIE WIESZ OSIOLKU ! ZE KWACH MA STANĄĆ PRZED TRYBUNALEM !!! ZA ZDRADE STANU A POTEM DO PIERDLA ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: A co zdradził ? 02.11.05, 06:58 mikronezja napisał: > Coś przespałem, cholera ! Obawiam się,że nie tylko Ty.Przespała ponad połowa polaków.Przespała wybory. I teraz mamy co mamy.Obudziliśmy się z ręką w nocniku.Więć zamiast rozpaczać idzny za 4 lata głosować.O ile jeszcze będą jakieś wybory. Bo moze być np, tak ,żepowstanie np taki |"Front Jedności Narodu Z PISem".I będziemy mogli głosować na jedynie słusznych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
pukpuk1 Re: A co zdradził ? 02.11.05, 10:33 Bo moze być np, > tak ,żepowstanie np taki |"Front Jedności Narodu Z PISem".I będziemy mogli > głosować na jedynie słusznych kandydatów. Albo nawet _na jedynie słusznych_ kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: A co zdradził ? 07.11.05, 06:09 Faszyzm nadciąga, jedyną i - jak wiadomo - najlepszą obroną jest atak! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co zdradził ? 07.11.05, 11:19 Faszyzm już atakuje. My musimy kontratakować! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) 08.11.05, 06:36 Z kim chcesz kontraatakować? Szeregi "Andrju" się znacznie przerzedziły! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kontratak? No, no!;-) 08.11.05, 09:10 Ja stawiam na jakość!;-))) Życia... też;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) 12.11.05, 06:05 W IV RP też chodzi o jakość - kiepską. Przewiduję stopniowy wzrost pogłowia kaczek - mizeroty (pod każdym względem) lubią być w tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kontratak? No, no!;-) 12.11.05, 08:58 Tak, już u niektórych występuje zjawisko "kaczego pędu", zgodnie przebierają łapkami, zgodnie podnoszą łapki, etc.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kontratak? No, no!;-) 17.11.05, 20:24 Mnie - nie. Jestem indywidualistką!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) 21.11.05, 06:33 Indywidualistka nie przeżyje, nawet gdyby Szkołę Przetrwania na samych szóstkach skończyła, w co wątpię;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kontratak? No, no!;-) 21.11.05, 17:11 Indywidualistka jest niepodatna na "kaczy pęd", da sobie radę. Sama przeciwko trójce przy stoliku brydżowym TEŻ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) 24.11.05, 06:46 Jednak musi uważać, bo nadduce Jarek chce ten stolik wywrócić, podobno! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kontratak? No, no!;-) 24.11.05, 12:22 Najpierw go praBabka dorwie, a my w tym czasie kaczkolotem w siną dal... img459.imageshack.us/my.php?image=rodzina4vc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 25.11.05, 07:21 Nie wiem, czy jestem w stanie dzisiaj się uczyć, szokniety jestem, zwaliło mnie z łap!;-))) Pani Derechtorko, bendem nieobecny, upraszam o usprawiedliwienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 27.11.05, 09:20 Za to dzisiaj do roboty się weź! Bo Pani Dyrektorka wlepi Ci naganę z wPiSaniem do Księgi;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 19.12.05, 08:31 Dobrze, że wstałeś!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 22.12.05, 17:46 Jak ktoś jest NAPRAWDĘ potrzebny, to go nigdy nie ma w Szkole!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 28.12.05, 06:58 Jestem, jestem - tylko ucze sie korespondencyjnie! Moze nas to czeka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 28.12.05, 20:00 Komplety tajne? Trzeba i na to być przygotowanym, faktycznie!;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 29.12.05, 17:35 I pukanie opracować;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 06.01.06, 22:30 I tajne przejścia!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 14.01.06, 06:27 Tajne przejścia - jak najbardziej, choć kaczki udają, że są "podziemne": img467.imageshack.us/img467/8694/1209kaczynski16vp6ls.jpg ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 14.01.06, 06:29 Szczególnie pukanie w czółko!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 15.01.06, 08:03 Młotkiem czy młotem (a sierp w "odwodzie")?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 15.01.06, 17:14 Jasne, że komplet!: pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Hammer_sickle_clean.png Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 16.01.06, 07:28 Wszystkim, czym sie da!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 16.01.06, 18:27 Nawet... broną!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 16.01.06, 19:27 Kłonica też się nadaje. Poprośmy Panią Dyrektorkę o kurs walki kłonicą!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 16.01.06, 22:09 A co z lekcjami konwersacji palacowej?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kontratak? No, no!;-) Padłem na pysk!!! 20.01.06, 08:36 Konwersacja pałacowa ogranicza się do kwakania pod stołem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: A co zdradził ? 12.12.05, 08:36 zapijaczonyryj napisał: > mikronezja napisał: > > > Coś przespałem, cholera ! > Obawiam się,że nie tylko Ty.Przespała ponad połowa polaków.Przespała wybory. > I teraz mamy co mamy.Obudziliśmy się z ręką w nocniku.Więć zamiast rozpaczać > idzny za 4 lata głosować.O ile jeszcze będą jakieś wybory. Bo moze być np, > tak ,żepowstanie np taki |"Front Jedności Narodu Z PISem".I będziemy mogli > głosować na jedynie słusznych kandydatów ChWDK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Jak faszyzm, to faszyzm... b/t b/o 28.12.05, 06:59 Szkola przetrwania? Nie tylko: takze ZAPOBIEGANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jak faszyzm, to faszyzm... 12.01.06, 15:05 Profilaktyka? Bardzo dobry pomysł!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Jak faszyzm, to faszyzm... 14.01.06, 06:31 Profilaktycznie zamknąłbym wszystkie kaczki w zacisznym kaczniku bez klamek... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jak faszyzm, to faszyzm... 15.01.06, 16:07 Może je do Chin wyekspediować? Lepper im tam wyszuka jakis obszerny kacznik na prowincji;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Jak faszyzm, to faszyzm... 16.01.06, 07:28 Pustynia Gobi byłaby całkiem, całkiem...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jak faszyzm, to faszyzm... 20.01.06, 08:37 Gobi nie Gobi, niech idą gdzie indziej ze swoim kaczystanem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Pomyśleć o życiu w Kaczordonaldzie .. 24.10.05, 12:55 Po wybudzeniu się z koszmaru od razu robi siępiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Pomyśleć o Ojcu Dyrektorze i Andrzeju L. 24.10.05, 13:05 Wówczas dwa kaczory to sam miodek! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pomyśleć o życiu w Kaczordonaldzie .. 24.10.05, 13:30 citisus napisał: siępiej ... sępiej??? Nie lubię sępić.Wolę sama zarabiać a nie czekać na pomoc socjalną. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Pomyśleć o życiu w Kaczordonaldzie .. 21.11.05, 06:34 Ale ta mysz ambitna, chyba jakąś karierę robi albo co?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 08.12.05, 12:33 malaszaramysz napisała: > Może zrobić w oknie "ołtarzyk" z kwiatków i gumowych kaczuszek? ChMWD ! Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:07 Przy CODZIENNEJ MODLITWIE: DO SKŁADU APOSTOLSKIEGO dołączyc: wierzę w wielabnego prezy..L.Kacz... wszystkich jego zwolennikó i SW. Kosciół powszechny... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:10 I obiecuję nie polować na kaczki. I tak jest zakaz.:-) Jaki ten minister od rolnictwa przewidujący:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pukpuk1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 26.10.05, 10:06 maedith napisała: > Przy CODZIENNEJ MODLITWIE: DO SKŁADU APOSTOLSKIEGO dołączyc: wierzę w > wielabnego prezy..L.Kacz... wszystkich jego zwolennikó i SW. Kosciół > powszechny... ... i Radio MaRyja i TV Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
pukpuk1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 26.10.05, 10:07 pukpuk1 napisała: > maedith napisała: > > > Przy CODZIENNEJ MODLITWIE: DO SKŁADU APOSTOLSKIEGO dołączyc: wierzę w > > wielabnego prezy..L.Kacz... wszystkich jego zwolennikó i SW. Kosciół > > powszechny... > > > ... i Radio MaRyja i TV Trwam ... i Ojca Wielegnego też Odpowiedz Link Zgłoś
pukpuk1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 26.10.05, 10:13 pukpuk1 napisała: > pukpuk1 napisała: > > > maedith napisała: > > > > > Przy CODZIENNEJ MODLITWIE: DO SKŁADU APOSTOLSKIEGO dołączyc: wierz > ę w > > > wielabnego prezy..L.Kacz... wszystkich jego zwolennikó i SW. Kosció > ł > > > powszechny... > > > > > > ... i Radio MaRyja i TV Trwam > > > ... i Ojca Wielegnego też I daj mi Panie Boże więcej rozumku, żebym wreszcie przestał im wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.01.06, 00:09 pukpuk1 napisała: > pukpuk1 napisała: > > > pukpuk1 napisała: > > > > > maedith napisała: > > > > > > > Przy CODZIENNEJ MODLITWIE: DO SKŁADU APOSTOLSKIEGO dołączyc: > wierz > > ę w > > > > wielabnego prezy..L.Kacz... wszystkich jego zwolennikó i SW. > Kosció > > ł > > > > powszechny... > > > > > > > > > ... i Radio MaRyja i TV Trwam > > > > > > ... i Ojca Wielegnego też > > > I daj mi Panie Boże więcej rozumku, żebym wreszcie przestał im wierzyć. Oooo!!! Następna dziewica?!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.01.06, 01:04 hulaj_dusza napisał: >> maedith napisała: >>ble ble ?? > Oooo!!! Następna dziewica?!;))) A na ile Przenajświeższa, Kolego, twoim "kupieckim nosem" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.01.06, 08:39 Ta jest nieco zużyta i sponiewierana przez kaczki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 11.11.05, 18:02 Czas spie..ć ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 12.11.05, 17:15 A żebyś wiedział! Cytat z exposee J. Kaczyńskiego: "Stajemy dzisiaj jako Izba, jako wszystkie kluby parlamentarne przed następującym wyborem: czy starać się społeczną nadzieję, społeczną dynamikę zrodzoną w ciągu ostatnich lat wykorzystać do wielkiej przemiany Polski i uczynić to sprawą wspólną, czy też podjąć działania inne, które z całą pewnością będą brzemienne w różnego rodzaju napięcia, będą brzemienne w skutki trudne do przewidzenia, być może fatalne, być może tragiczne." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3010750.html Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 15.12.05, 13:11 ave.duce napisała: > A żebyś wiedział! > > Cytat z exposee J. Kaczyńskiego: > > "Stajemy dzisiaj jako Izba, jako wszystkie kluby parlamentarne przed > następującym wyborem: czy starać się społeczną nadzieję, społeczną dynamikę > zrodzoną w ciągu ostatnich lat wykorzystać do wielkiej przemiany Polski > i uczynić to sprawą wspólną, > > czy też podjąć działania inne, które z całą pewnością będą brzemienne w różnego > > rodzaju napięcia, będą brzemienne w skutki trudne do przewidzenia, być może > fatalne, być może tragiczne." > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3010750.html > No. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 16.12.05, 12:36 ?! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.01.06, 00:10 Acha!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 17.01.06, 20:55 hulaj_dusza napisał: > Acha!;))) Eeeeeee.. Jasne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 20.01.06, 08:41 A co się będę rozpisywał! Toż to nie lekcja polskiego... chyba;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 09:55 Radio zaprogramować na Radio MaRyja? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 09:56 Obowiązkowo (zresztą inne stacje i tak stracą koncesje w najbliższym czasie). Dla niepoznaki trza też się zaopatrzyc w moherowy berecik. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 10:00 Zaprenumerować ND na tysiąc lat z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
ansil Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 12:30 ja wieczna optymistka proponuje ograniczyc sie do 5-ciu lat Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 24.10.05, 12:32 Słusznie, bo oszczędnie, a tu trzeba oszczędzać, żeby przetrwać!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pukpuk1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 26.10.05, 10:27 bac1 napisała: > Słusznie, bo oszczędnie, a tu trzeba oszczędzać, żeby przetrwać!;-))) Poza tym koniec świata będzie wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 26.10.05, 15:57 To co? Nie oszczędzać?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 19.12.05, 08:30 Nie oszczędzać SIĘ!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 28.12.05, 07:00 Gdziezbym smial! Haruje w Szkola jak - nie przymierzajac - antylopa gnu!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 29.12.05, 17:33 W Szkole to woły robocze, a nie antylopy harują!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Kaczej 12.01.06, 15:06 Akurat! Gnu-śnyś jest i tyle!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Moskwie 14.01.06, 06:29 ...i nie dac się porwać jakiejś krasawicy! Oto jest pytanie!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Moskwi 15.01.06, 12:00 A jak było w Kijowie? Równie "krasiwo"?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Szkoła przetrwania czyli jak przeżyć w Moskwi 16.01.06, 07:29 Ukrainki są znacznie... Trzeba jakieś lekcje n/t wprowadzić;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Szkoła przetrwania - ETNOGRAFIA?;-))) 18.01.06, 09:55 Nie przepadam, ale;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Telewizja Trfam na jedynce 24.10.05, 12:39 I głosić potrzebę powołania ministerstwa do spraw blokad dróg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telewizja Trfam na jedynce 24.10.05, 12:43 Dodajemy gumofilce - moda Kaczej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Telewizja Trfam na jedynce NIE 24.10.05, 12:45 zgadzam się: co to znaczy: dodajemy?! Tylko zasłużeni PiSuje i samebrony dostaną! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telewizja Trfam na jedynce NIE 24.10.05, 12:46 Zapomniałam o kartkach i asygnatach.Czas się przyzwyczajać. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm I jeszcze nowy zwyczaj 24.10.05, 18:35 całowania prezydenta w sygnet z nowym polskim godłem - spółkujące kaczuszki w koronach Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I jeszcze nowy zwyczaj 24.10.05, 19:27 Koniecznie w kaczobitnym jak najniższym przyklęku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I jeszcze nowy zwyczaj 25.10.05, 06:43 Trzeba nauczyć się pełzać, ot co!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: I jeszcze nowy zwyczaj - pełzanie?!;-))))))))) 25.10.05, 07:43 Trzeba, chociaż będzie trudno, jak się ma 189 cm wzrostu;-). Ale jak mus, to mus!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xcor pelzanie to nic przy lizaniu dupy 25.10.05, 08:00 ius_et_lex napisał: ze zaczyna sie uczyc chodzic od pelzania Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: pelzanie to nic przy lizaniu dupy 26.10.05, 18:55 Wciąż się uczę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: pelzanie to nic przy lizaniu dupy 07.11.05, 06:11 Polecam studia na biologii, zootechnice lub weterynarii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Ornitologia - to jest to!;-) 08.11.05, 11:31 Ptaki? A. Hitchcock? www.film.gildia.pl/filmy/birds/poster/*sen/ Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Ornitologia - to jest to!;-) 16.11.05, 06:53 Ptaki u Alfreda latające były, a te nasze - kroczące i brodzące;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Ornitologia - to jest to!;-) 16.11.05, 10:53 Przyciężkie i Spadające;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ornitologia - to jest to!;-) 11.12.05, 21:21 Albo kaczki dropiate;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Ornitologia - to jest to!;-) DROPiaty...;))) 25.12.05, 21:35 Kaczkę drop-iatą znam jedną: Gosiewski się nazywa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ornitologia - to jest to!;-) DROPiaty...;))) 27.12.05, 21:06 Gosiewski to droop nad droopie!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Ornitologia - to jest to!;-) DROPiaty...;))) 28.12.05, 07:01 Czy Gos-iewski nie ma czegos wspolnego z niejaka Anastazja Ges, PRABABKA rodu?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ornitologia - to jest to!;-) DROPiaty...;))) 28.12.05, 15:05 Ma pewnikiem: taki sam wyraz twarzy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Ornitologia - to jest to!;-) DROPiaty...;))) 28.12.05, 21:54 Jaki? Taki sam inteligentny?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Ornitologia - to jest to!;-) Ptaki u Alfreda ?? 29.12.05, 01:42 ..wspomnienia.. gdzieżeś, ach gdzie lubo ma "nierdzewna"..;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: jak przeżyć w Kaczej?? "BYĆ" w tym wątku!:) n 01.11.05, 13:33 Optymista z Pana, Panie Henryku!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: jak przeżyć w Kaczej?? "BYĆ" w tym wątku!:) n 01.11.05, 20:40 ..no nie?? Miła Pani a.D:-)) czego i Pani życzę! :-)) ave.duce napisała: > Optymista z Pana, Panie Henryku!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: jak przeżyć w Kaczej?? "BYĆ" w tym wątku!:) n 19.12.05, 20:00 Jeszcze na dobre się nie zaczęło, a tu nikomu już nic się nie chce;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Mam kilka nowych pomysłów... 02.11.05, 14:06 1. zlać dzieci pasem i powiedzieć, że to w prezencie od osoby numer 2 w państwie 2. gdy przyjdzie komornik należy obić go miotłą i ogolić na łyso, a następnie powiedzieć, że obecna władza i marszałek z wyrokami dają przyzwolenie na taką działalność 3. wyrzucić wszystkie gadżety z Kaczorem Donaldem, a najlepiej spalić je w ogródku przy świadkach 4. wszystkich mających wadę wymowy co do litery "R" wysłać jak najszybciej do logopedy 5. zakupić trochę sterydów i dać sobie w żyłę, wzorując się na nowym ministrze sportu 6. wypić z 3 piwka, wsiąść do autka i krzyczeć, że poseł PiS z Elbląga jest twoim wzorem Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Skąd ten POmysł! i za co P. elfhelm?? :-) 02.11.05, 19:06 elfhelm napisał: > 4. wszystkich mających wadę wymowy co do litery "R" wysłać jak najszybciej do > logopedy Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm no jak to skąd P. Henryku Log 03.11.05, 02:33 henryk.log napisał: > elfhelm napisał: > > 4. wszystkich mających wadę wymowy co do litery "R" wysłać jak najszybcie > j do > > logopedy jak wiadomo obecny tercet liderów PO - JMR, DT i HGW mają swoisty styl wymowy (rerania lub unikania "r"). W tej wadzie wymowy widzę zagrożenie dla IV RP bo może stać się ona symbolem łączącym karły reakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:A niby jakie ja stanowię zagrożenie dla IV RP?☺ 03.11.05, 03:44 mimo "(rerania lub unikania "r")." ?? i za to P. elfhelm?? ☺ widzisz mnie Pan w gronie tych POpaphańców?? ........ i mimo wszystko? Pozdrawiam ☺☺☺ Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:A niby jakie ja stanowię zagrożenie dla IV RP? 27.12.05, 21:07 Panie Henryku.log: ja Pana widzę!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś