piotr7777 27.01.06, 01:02 ...odpadli Jaworski i Arabski. Jest apolitycznie, fachowo i bezstronnie - aż serce roście. Jak to PiS zaczął nowy ład medialny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franciszekszwajcarski Re: jak pięknie - wybrani Hajdukowicz i Borysiuk 27.01.06, 01:04 To znaczy, że Kaczyński jednak potrafi sie kierować czymś innymi niż osobistymi sympatiami i antypatiami. Wybrano Borysiuka, którego Kaczyński nie lubi, nie wybrano Arabskiego, którego Kaczyński lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: jak pięknie - wybrani Hajdukowicz i Borysiuk 27.01.06, 01:06 Dlatego , ze najbardziej lubi Kochanowskiego.A ja nie lubie polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: jak pięknie - wybrani Hajdukowicz i Borysiuk 27.01.06, 01:05 Może jest szansa, że kataryna przejrzy na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: jak pięknie - wybrani Hajdukowicz i Borysiuk 27.01.06, 01:08 piotr7777 napisał: Morze? .. jak szansa, że kataryna przejrzy na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Nie ma sie czym obludnie oburzac 27.01.06, 01:12 Gdyby PO poparla Kochanowskiego, to mialaby "swojego" czlonka Rady, ale jezeli wola grac twarda opozycje...coz, nie mozna im tego zabronic. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Nie ma sie czym obludnie oburzac 27.01.06, 01:28 michal00 napisał: > Gdyby PO poparla Kochanowskiego, to mialaby "swojego" czlonka Rady, ale jezeli > wola grac twarda opozycje...coz, nie mozna im tego zabronic. Aha - a ja (głupi) myślałem, ze tutaj chozi o kompetencje członków KRRiTV i RPO i żadne transakcje wiązane nie chodzą w grę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Nie ma sie czym obludnie oburzac 27.01.06, 01:30 to jest przed.. później sie mówi co jest po...:) :( Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Nie ma sie czym obludnie oburzac 27.01.06, 01:38 michal00 napisał: > Gdyby PO poparla Kochanowskiego, to mialaby "swojego" czlonka Rady, ale jezeli > wola grac twarda opozycje...coz, nie mozna im tego zabronic. wydawalo mi sie za krritv ma sluzyc dobremu nadzorowi nad mediami a rzecznik praw obywatrelskich obywartelom. okazuje sie ze bylem w bledzie. te instytucje maja sluzyc targom politycznym braci kaczynskich. ale fajna ta iv rp. Odpowiedz Link Zgłoś
jaerk Re: jak pięknie - wybrani Hajdukowicz i Borysiuk 27.01.06, 01:12 PISowi gratulujemy KRRiT. Prawie. Czasem prawie robi wielką różnicę. Dobranoc wszystkim miłośnikom Żywca. Odpowiedz Link Zgłoś