verbaveritatis 05.04.06, 10:50 tym, którzy w swych pracach pisali o Polsce Ludowej (PRL)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Kaczyńskiemu też ? 05.04.06, 10:52 Bo jego praca doktorska dotyczyła chyba stosunków pracy w Polsce - czyli wtedy gdy powstała PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 10:53 I zabrać obywatelstwo tym, którzy mają metryki urodzenia wystawione przez Urząd Stanu Cywilnego. A jeśli przypadkiem - w co wątpię - ukończyli w PRL podstawówkę, to też kazać im robić od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 10:56 Odebrać dyplomy "technik rolnik" tym, którzy pisali o pegeerach! verba, ty nie pal tyle tego "zioła prawdy", bo ci łeb wypala... Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 10:58 szkoda że nie wiesz o czym piszesz, dyplom to mogłeś dostać za wygranie konkursu na najładniejszy rysunek, za pracę naukową otrzymuje się TYTUŁ naukowy. Może i weryfikacja by się przydała bo profesorów po WSNS mamy aż nadto Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 11:03 A weryfikację należy powierzyć słynnym i uznanym naukowcom w rodzaju prof. Bendera. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 11:23 no ten to faktycznie "wybitne" uprawnienia do robienia czegokolwiek. ale jak popatrzysz jak na sam koniec prl-u gwałtownie wzrosła ilość nominacji na wsns- ie to aż się dziwię że o Kwaśniewskim zapomnieli, żeby przynajmniej nędznego mgr mu nie załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 14:16 Nie da się ukryć, że był cienias. Wielu sobie porobiło doktoraty i to znacznie nobliwszych uczelniach. "To jak tam towarzyszu rektorze mód doktorat?". "Staramy się jak możemy, za klila miesięcy będzie gotowy". "Oj wolno Wam coś idzie towarzyszu rektorze, wolno. Ale trduno, poczekam". Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Odebrac dyplomy naukowe 05.04.06, 11:01 Oraz zburzyć wszystkie budynki, fabryki, mosty, linie kolejowe, eletrownie i ciepłownie zaprojektowane przez inżynierów którzy uzyskali dyplomy w PRL. Unieważnić wszystkie wyroki sądowe, akta notarialne, i prawa wlasności wydane preze PRL-owskie sądy i urzędy. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Nie tylko dyplomy! 05.04.06, 11:08 Zburzyc wszystko, co stoi od 1945 r. , spalić ksiązki wydane w PRL, ziemie zaorac i czekać. Niech cała stara UE nami się zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Nie tylko dyplomy! 05.04.06, 11:16 Nie wiem jeszcze tylko, i nie mogę nic wymyślić, co zrobić z chorymi, którzy zostali przez komunistycznych lekarzy wyleczeni. Zachorować ich, czy co? A co z noworodkami odbieranymi przez komunistyczne położne? Tu już moja wyobraźnia nic mi nie podsuwa, bo niektóre noworodki mają dziś 180 wzrostu i przerastają mamę o głowę. Odpowiedz Link Zgłoś