Dodaj do ulubionych

Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil

16.05.06, 07:04
Wierzejski zachowuje się tak jakby sam był gejem, który nie może się pogodzić
ze swoją orientacją. :-)
Obserwuj wątek
    • maruda.r Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:05
      Dlaczego to oni? - Homoseksualiści wiedzą, że Giertych oznacza nowe spojrzenie
      na szkołę, w której jest tolerancja, ale nie ma promowania dewiacji.

Dlaczego więc dewiant został ministrem edukacji?

• moroux Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:16
        co on robi w sejmie?
        • bio.mum Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:19
          moroux napisał:

> co on robi w sejmie?

Sam wiesz, że w Sejmie mamy CAŁY przekrój społeczny. Dla faszystów tez jest
          miejsce. Mnie bardziej zastanawia to, dlaczego dziennikarze go nie bojkotują
          tylko latają za nim z mikrofonami i cytują jego faszystowskie wypowiedzi.
          • moroux Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:25
            > Sam wiesz, że w Sejmie mamy CAŁY przekrój społeczny.
            Wiem. Sam to wielokrotnie pisałem. Ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam
            i słucham tego prawie-człowieka.
            • bio.mum Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:27
              moroux napisał:

> > Sam wiesz, że w Sejmie mamy CAŁY przekrój społeczny.
              > Wiem. Sam to wielokrotnie pisałem. Ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak
              czytam
              > i słucham tego prawie-człowieka.

Odsyłam do MŚ. Tu tego nie mogłam napisać, chociaż i tak idę na bana;)
              • frant3 Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:39
                Roman Giertych w porównaniu z Wierzejskim i Orzechowskim jest poprostu aniołem.

--
                Frant - humor, satyra, krytka
                • bio.mum Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:42
                  frant3 napisał:

> Roman Giertych w porównaniu z Wierzejskim i Orzechowskim jest poprostu
                  aniołem.

Zapomniałes o Wiecheckim. Przypominam, że Ziobro obiecał walczyć z
                  szalikowcami. Może od tego pożal się Boże ministra od Mierzei Wislanej by
                  zaczął!
                  >
                  • uchachany Kto jest Giertychowi przeciw - 16.05.06, 08:02
                    ten niewinne gwałci dziatki!
                    Hej, kto Polak - na bagnety!
                    Pedofile znowu w akcji!

• bio.mum Re: Kto jest Giertychowi przeciw - 16.05.06, 08:04
                      uchachany napisał:

> ten niewinne gwałci dziatki!
                      > Hej, kto Polak - na bagnety!
                      > Pedofile znowu w akcji!

Ten kto przeciw Giertychowi ma na pewno powiązania z kolumbijskim kartelem
                      narkotykowym.

dzien dobry:)
                      • uchachany Oraz stonkę z niebios zrzuca, 16.05.06, 08:14
                        by zeżarła polskie kłosy...
                        Biada - wszechpedalstwo rusza
                        na wszechpolskich cnót etosy!

Witaj <bio.mum> :-))!
                        • bio.mum Re: Oraz stonkę z niebios zrzuca, 16.05.06, 08:16
                          uchachany napisał:

> by zeżarła polskie kłosy...
                          > Biada - wszechpedalstwo rusza
                          > na wszechpolskich cnót etosy!

piękne:))))
                          >
                          • znajomy_jennifer_lopez Czy będzie palenie geja na stosie? 16.05.06, 09:57
                            Czas wrócić do metod Świętej Inkwizycji.
                            • tomcat21 A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:24
                              Politycznie poprawna odpowiedź: to faszysta. Każdy, kto ma odwagę wyrażać
                              sprzeciw wobec homoseksualnej ekspansji to faszysta i homofob. Każdy, kto ma
                              odwagę krytykować muzułmańskich terrorystów to faszysta i islamofob. Tako rzecze
                              polityczna poprawność pogrobowców Lenina i Stalina.
                              Nie lubię Giertycha i uważam, że objęcie przez niego teki ministra edukacji to
                              strzał kulą w płot. Jednak przed poprawnymi politycznie zwolennikami "kultury
                              gejowskiej" będę go bronił.
                              • moroux Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:40
                                A gdzie ty widzisz ekspansję kultury gejowskiej? Na ulicy? W pubie? Ja jakoś
                                tego nie widzę. Wierzejski porównał gejów do pedofili. Według niego jak ktoś
                                jest gejem to jest zboczeńcem. Takie podejście jest złe, to należy piętnować!
                                Nie każdy muzułmanin to terrorysta. Ludzie są różni, i niezależy to od ich
                                preferencji seksualnych ani wyznania. Tymczasem dla Wierzejskiego gej to zbokol
                                i trzeba go skopać. Muzułmanin to terrorysta i trzeba go zgnoić w Abu Garib...
                                • ginusia Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:45
                                  moroux napisał:

> A gdzie ty widzisz ekspansję kultury gejowskiej? Na ulicy? W pubie? Ja jakoś
                                  > tego nie widzę. Wierzejski porównał gejów do pedofili. Według niego jak ktoś
                                  > jest gejem to jest zboczeńcem.
                                  > Nie każdy muzułmanin to terrorysta. Ludzie są różni, i niezależy to od ich
                                  > preferencji seksualnych ani wyznania.

Moroux, gej, to nie koniecznie muzulmanin. Gej to zwykly faczet, czesto
                                  sympatyczny, pelen zrozumieniza dla innych, wypelniony uczuciem dla Matki
                                  natury. Muzulmanin, hmm, nie kazdy z nich kocha swiat i blizniego swego ;).
                                  • noadam Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:52
                                    coś pokręciłaś:)
                                    • pozlotemu [...] 16.05.06, 14:07
                                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                      • trouble_maker Oho - wątek jak nic idzie na... 17.05.06, 05:21
                                        ...rekord ;-)
                                    • k4free >>> _każdy kto idzie z Legierskim to MURZYN! :-))) 16.05.06, 15:21

...albo jeszcze lepiej GÓROL co śfintuszy śfinty kszysz
                                      Bo przecie Legierski z Łafryki ma Oćca a Matule z Koniakowa hej...

I tak to sie wydało że MURZYNI sami z GÓROLAMI protestują
                                      a jużci...
                                  • moroux Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:54
                                    O! Tak mi się napisało. Stylistyczna pomyłka.
                                    Ja przypuszczam, wśród gejów są też niemili faceci. Tak jak wśród hetero. Ale to
                                    taka hipoteza niepoparta dowodami :-).
                                    • ginusia Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:56
                                      moroux napisał:

> O! Tak mi się napisało. Stylistyczna pomyłka.
                                      > Ja przypuszczam, wśród gejów są też niemili faceci. Tak jak wśród hetero. Ale
                                      t
                                      > o
                                      > taka hipoteza niepoparta dowodami :-).

Wsrod hetero jest wiecej niemilych facetow, wiem to z autopsji ;).
                                      • moroux Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:02
                                        ;-) Dlatego zaznaczyłem, że to hipoteza niepoparta dowodami.
                                        • ginusia Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:04
                                          moroux napisał:

> ;-) Dlatego zaznaczyłem, że to hipoteza niepoparta dowodami.

To dobrze, geje maja problemy z asertywnoscia, ato jest mile do wykorzytania ;).
                                          • moroux Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:10
                                            Nie tylko geje... Sam mam z tym problemy. Z asertywnością znaczy.
                                            • ginusia Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:20
                                              moroux napisał:

> Nie tylko geje... Sam mam z tym problemy. Z asertywnością znaczy.

To dobrze, ze zaznaczyles, ze z asertywnoscia ;).
                                              A tak a propos, przegladnij komenty, czy mlodzi Polacy sa szczegolnie wyczuleni
                                              na np. homofobie, czy sa tak bardzo otwarci na wolnosciowe idee? Zobacz to
                                              forum, czasem przerazenie ogarnia ;).
                                              • moroux Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:36
                                                Prawie zawsze jesetm przerażony jak czytam komentarze na tym forum. Ale mam taką
                                                nadzieję, że po prostu większości nie chce się dyskutować z takimi ludźmi. Albo
                                                jestem niepoprawnym optymistą ;-)
                                                • ginusia Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:48
                                                  moroux napisał:

> Prawie zawsze jesetm przerażony jak czytam komentarze na tym forum. Ale mam
                                                  tak
                                                  > ą
                                                  > nadzieję, że po prostu większości nie chce się dyskutować z takimi ludźmi.
                                                  Albo
                                                  > jestem niepoprawnym optymistą ;-)

Ja tez jestem optymistka i mysle, ze wiekszosci nie chce sie dyskutowac,
                                                  rozumie to bo dyskusji w zasadzie nie ma, to jest odpowiadanie na chore
                                                  argumenty, ktore nawet takowymi nie sa .
                                                  • polska_baba Nie ma czasu dyskutować z każdym debilem 16.05.06, 12:21
                                                    ginusia napisała:

> Ja tez jestem optymistka i mysle, ze wiekszosci nie chce sie dyskutowac,
                                                    > rozumie to bo dyskusji w zasadzie nie ma, to jest odpowiadanie na chore
                                                    > argumenty, ktore nawet takowymi nie sa .

Dyskusja z tymi ludźmi o tyle pozbawiona jest sensu, że do nich żadne argumenty
                                                    nie docierają, są nieprzemakalni. Ale trzeba się odzywać, bo dojdą do wniosku,
                                                    że wszyscy myślą tak jak oni.
                                                  • uchachany Ale taka dyskusja może być całkiem zabawna :-))... 16.05.06, 12:52
                                                    polska_baba napisała:

> Dyskusja z tymi ludźmi o tyle pozbawiona jest sensu, że do nich żadne
                                                    argumenty
                                                    >
                                                    > nie docierają, są nieprzemakalni. Ale trzeba się odzywać, bo dojdą do
                                                    wniosku,
                                                    > że wszyscy myślą tak jak oni.
                                                  • cinek08 Re: Ale taka dyskusja może być całkiem zabawna :- 16.05.06, 13:17
                                                    Tak więc ja zadam pytanie wierzejskiemu. Czy to prawda że: jesteś pedofilem i
                                                    owocem kazirodczego związku? Czy prawdą jest że w szkole średniej molestowałeś
                                                    młodszych kolegów? Czy prawdą jest że przez faszystowskie poglądy twojej
                                                    rodziny i środowiska w którym się wychowałeś nie mogłeś w pełni prezentować
                                                    swoich pedofilskich, zoofilskich i nekrofilskich zapędów??
                                                  • cyberrafi Re: Ale taka dyskusja może być całkiem zabawna :- 16.05.06, 20:33
                                                    Biorąc pod uwagę doświadczenia amerykańskie to widać iż skłonności pedofilne
                                                    zwykły iść w parze z funkcją katolickiego księdza. Przypadki bankrutowania
                                                    całych diecezji wskutek nakładanych odszkodowań świadczą wymownie o skali tego
                                                    zjawiska.
                                      • kabja Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:24
                                        Też tak myślę. Mam 2 kumpli gejów-są bardzo sympatyczni a przede wszystkim
                                        umyci i ogólnie bardziej zadbani niż niektórzy hetero.
                                        • ginusia Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:25
                                          kabja napisała:

> Też tak myślę. Mam 2 kumpli gejów-są bardzo sympatyczni a przede wszystkim
                                          > umyci i ogólnie bardziej zadbani niż niektórzy hetero.

Milo, ze tak myslisz ale tutaj nie chodzi o mycie ... :-)
                              • noadam Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 10:50
                                Obroń najpierw swój intelekt przed stereotypami. Sam odpowiadasz na własne
                                pytania ładując sie w schemat swoiście pojmowanej 'poprawności politycznej'. Po
                                co Ci to?
                                Nikt normalny nie nazwie Cię faszystą, jeśli masz UZASADNIONE obawy przed
                                jakimiś poglądami, np liberalnymi.
                                Natomiast, jeśli wyrazisz sprzeciw wobec 'homoseksualnej ekspansji' jako zła
                                samego w sobie, insynuując przy tym najgorsze powiązania, to jest to ni mniej,
                                ni więcej skrajny fanatyzm i nietolerancja, słusznie zwana 'faszyzmem'.
                                • dobrasekta śnięta inkwizycja lpr znów otwiera paszcze 16.05.06, 11:30
                                  Wierzejski ma powazny problem ze swoją seksualnością i za duzo naczytal sie ( a
                                  raczej obejrzal , bo o umiejętność czytania go nie podejrzewam ) kodu leonarda
                                  co zbudowało w nim mocne pragnienie odnajdywania teorii spiskowych wszechczasów.

Mam dla Wierzejskiego nowy wątek w jego teoriach: - dlaczego podczas zamachu na
                                  WTC - nie zginęli żydzi którzy tego dnia nie przyszli do pracy? ( bo przeciez
                                  kazdy policjant przyzna ze zyd to gej a gej to pedofil a pedofil to złodziej a
                                  złodziej to żyd )

Wierzejski powinien pójść siedzieć za namawianie do nienawisci.

moherfucker.com i tyle
                                  • cyberrafi Re: śnięta inkwizycja lpr znów otwiera paszcze 16.05.06, 20:55
                                    Niegdyś katolicy wierzyli, że wskutek działalności czarownic następują burze,
                                    gradobicia i kwaszenie się mleka. Teraz miejsce czarownic w ich umysłach zajęli
                                    homoseksualiści. To oni są odpowiedzialni za wszelkie zło tego świata. Czytując
                                    to forum nie sposób nie zauważyć iż przeciętny ultrakatolik jakieś 99% swego
                                    wolnego czasu przeznacza na myślenie o homoseksualistach właśnie. Ci okropni
                                    geje tak opanowali umysły tych naszych katolików, że ci nieszczęśni nie mają już
                                    zbyt wiele czasu na skupienie się na kulcie papieża i ojca Rydzyka o Bogu już
                                    nawet nie wspominając.
                              • jorge.k Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 11:29
                                Nie jestem pewien, czy Roman G. wymaga obrony przed "poprawnymi politycznie
                                zwolennikami "kultury gejowskiej". Zresztą pan wicepremier ma już wystarczająco
                                silnych obrońców.
                              • 061445h Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 16:05
                                Wierzejski to zwykly bandyta. odpowiedzialny wraz z kolesiami za pobicie we
                                Wroclawiu mojej corki przed dworcem glownym. Policja nie znalazla dowodow
                                pomimo ze moja corka i kilka osob rozpoznalo jego. Corka spedzila kilka dni w
                                szpitalu. Zwykly damski bokser, huligan i faszysta.
                                • asiaasia1 Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 16:23
                                  No tak, to wszystko jasne.

Wiedziałam, ze ten facet ze skinheadami w młodości biegał (gejów lać pałami etc. to ich stare metody )...
                                  Teraz ,niestety, dostał od narodu szansę, żeby uprawiać swoją chorą ideologię na "szczeblu rządowym".

A dlaczego pobił z kolegami Twoją córkę?
                                  Ma ciemniejszy kolor skóry niż prawdziwi Polacy, czy była ubrana nieodpowiednio czyt. nie w mundurek wszechpolskiej dziw...?

Czekam na odpowiedź...
                              • andre9999 Re: A każdy, kto nie z gejami to kto???? 16.05.06, 19:25
                                tomcat21 napisał: Nie lubię Giertycha i uważam, że objęcie przez niego teki
                                ministra edukacji to
                                > strzał kulą w płot.

Jak nie lubisz Gierdycha to napewno jesteś gejem - tak mówi Wierzejski ;-)
                            • jb93 Re: Czy będzie palenie geja na stosie? 16.05.06, 12:51
                              Nie chce zaklocac wzajemnej adoracji w waszym dark room'ie wiec tylko szybciutko: Jakie sa metody sw.
                              inkwizycji? :)
                            • jb93 Re: Czy będzie palenie geja na stosie? 16.05.06, 12:53
                              Nie chce zaklocac wzajemnej adoracji w waszym dark room'ie wiec tylko szybciutko: Jakie sa metody sw.
                              inkwizycji? :)
                          • arius5 Przeciez LPR to partia pedofilska 16.05.06, 11:09
                            zawsze popierali pedofilie wsrog ksiezy katolickich
                      • wredna_jedza Wierzejski chyba zgłupiał 16.05.06, 08:16
                        Nie jestem miłośniczką środowisk homoseksualnych [co chyba pół forum wie], ale
                        Wierzejski w głoszeniu swoich teorii po prostu przesadził :)
                        Przecież to jest zwykła "spiskowa teoria dziejów" :))) Jakieś chore założenie,
                        że tylko geje nie lubią Pięknego Romana??? Mnie też sie jego obecność w rządzie
                        wybitnie nie podoba [a na PiS głosowałam] :)))
                        No sorry :)))) Ale od leczenia urojeń to jest psychiatra :))))
                        • bio.mum Re: Wierzejski chyba zgłupiał 16.05.06, 08:18
                          wredna_jedza napisała:

> Nie jestem miłośniczką środowisk homoseksualnych [co chyba pół forum wie],

Dawaj jędza!! Masz zrobić w tym wątku 100 postów!! Do roboty!!!!

• wredna_jedza Re: Wierzejski chyba zgłupiał 16.05.06, 08:21
                            :))))
                            Ale też nie jestem miłośniczką Giertycha [z Wierzejskim do qpy] :))))
                            Więc wychodzi... że jestem gejem-pedofilem :)))))))))))
                            Wiesz, co? Tak karkołomnych konstrukcji logicznych, jaką właśnie wyprodukował
                            Wierzejski, to w normalnej logice nie spotkałam :))))
                            • uchachany Kto nie kochać śmie Romana 16.05.06, 09:38
                              oraz Jego cnót opiewać -
                              ten tym samym się odsłania
                              jako pedofilo-lewak!

wredna_jedza napisała:

> :))))
                              > Ale też nie jestem miłośniczką Giertycha [z Wierzejskim do qpy] :))))
                              > ....
                              • kabja Re: Kto nie kochać śmie Romana 16.05.06, 11:26
                                Jego czego?!
                            • noadam Re: Wierzejski chyba zgłupiał 16.05.06, 09:50
                              Wielki Prawie-Człowiek* Wojciech Wierzejski otworzył mi oczy!
                              Też jestem gejem-pedofilem!!! Ale wstyd!

*cudne określenie

I sensacja!!! Andrzej Wajda i Marek Edelman też są gejami-pedofilami!!!
                              Może jednak nie mam się czego wstydzić?
                              • uchachany W lumpenłżeelickich bagnach 16.05.06, 10:09
                                jest zboczeńców cała massa!
                                Więc się nie dziw, że i Wajda
                                to pedofil-pederasta...

noadam napisał:

> Wielki Prawie-Człowiek* Wojciech Wierzejski otworzył mi oczy!
                                > Też jestem gejem-pedofilem!!! Ale wstyd!
                                >
                                > *cudne określenie
                                >
                                > I sensacja!!! Andrzej Wajda i Marek Edelman też są gejami-pedofilami!!!
                                > Może jednak nie mam się czego wstydzić?

• hera9 Wierzejski jest tylko Mądry Inaczej! 16.05.06, 10:34
                                ja starsza pani,matka dzieciom i babcia,jestem wyzwana od pedofili.Nawet takie
                                ZERO,powinno odpowiadac za to co mowi.No ale,prawie cala Polska to pedofile i
                                geje,pocieszm sie ze jestem w dobrym towarzystwie.
                                • uchachany Nawet w całkiem porządnej kobicie 16.05.06, 11:36
                                  dla Romana niechętnej w oklaskach -
                                  pedofilia przejawia się skrycie,
                                  a do tego i pederastia...

hera9 napisała:

> ja starsza pani,matka dzieciom i babcia,jestem wyzwana od pedofili.Nawet
                                  takie
                                  > ZERO,powinno odpowiadac za to co mowi.No ale,prawie cala Polska to pedofile i
                                  > geje,pocieszm sie ze jestem w dobrym towarzystwie.
                                • uchachany Nawet w całkiem porządnych kobitach, 16.05.06, 11:52
                                  gdy nie skore Romkowi są klaskać -
                                  pedofilia tkwi chytrze ukryta,
                                  a do tego i pederastia!

hera9 napisała:

> ja starsza pani,matka dzieciom i babcia,jestem wyzwana od pedofili.Nawet
                                  takie
                                  > ZERO,powinno odpowiadac za to co mowi.No ale,prawie cala Polska to pedofile i
                                  > geje,pocieszm sie ze jestem w dobrym towarzystwie.
                              • hera9 prezydent chyba tez nie kocha Giertycha 16.05.06, 10:37
                                czyzby byl pedofilem czy gejem?
                                • noadam Re: prezydent chyba tez nie kocha Giertycha 16.05.06, 10:55
                                  hera9 napisała:

> czyzby byl pedofilem czy gejem?

Jednym i drugim. Poza tym jest jeszcze 'zbrodniarzem-narkomanem'.
                                • gruby_dolar Re: prezydent chyba tez nie kocha Giertycha 16.05.06, 11:06
                                  pedofilem I gejem ;))) przecież "nie trzeba badań"...to to samo...
                              • anvill Re: Wierzejski chyba zgłupiał 16.05.06, 11:17
                                Mało z tym jesteś jeszcze członkiem kolumbijskiego kartelu narkotykowego...
                          • nie_trawie_glupcow Nie mysl, ze kazdemu placa tak jak tobie od setki! 16.05.06, 11:13
                            Moze jej placa od sztuki, bo ma wiecej nizli ty rozumu?
                        • 80c51 Re: Wierzejski chyba zgłupiał 16.05.06, 23:03
                          Kłopot polega na tym, że on raczej nie zgłupiał. Bada teren. Już się okazało, że
                          wyborcy pIs przełknęli Opalonego Jędrusia, zobaczymy, co jeszcze przełkną.
                          Będzie trochę krzyku, ale następny, który powie to samo, będzie miał łatwiej.
                          Szczególnie, jeśli pANA wIERZEJSKIEGO nic za to nie spotka. Przykład
                          Niezatapialnego(tm) Kurskiego zdaje się świadczyć o tym, niestety.
                      • paszkient.warrior Re: Kto jest Giertychowi przeciw - 16.05.06, 15:51
                        I znowu wyszło na to, ze wszystkiemu winni są rowerzyści, masoni, syjoniści, a
                        teraz homoseksualiści i pedofile, bo "każdy gej to pedofil". A co z Wielka Masa
                        rowerzystów, to pewnie też geje no i oczywiście pedofile. Zakazać jakichkolwiek
                        akcji, kto jest przeciw jest pedofilem i gwałci niewinność Romanka. Kształtuje
                        się dzięki temu nowa pedofilii. Gej i pedofil to ktoś, kto bierze udział w akcji
                        protestacyjnej przeciw Romanowi Giertychowi na stanowisku ministra edukacji.I
                        koniec.
                    • meylec Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 09:19
                      Czyli rzeczywistość w której o gejach można mówić dobrze albo wcale, a poprawni
                      politycznie dziennikarze tresują społeczeństwo w przekonaniu, że tylko
                      homoentuzjaści i inni lewacy mają prawo do udziału w życiu publicznym i
                      zajmowania stanowisk. Fundacjo Helsińska - czy ludzie prawicy mają jeszcze
                      prawo do wolności słowa???
                      • moroux Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 09:38
                        Co innego mówić o kimś źle, bo jest złym człowiekiem. A co innego mówić o kimś
                        źle, bo jest gejem. A juz zupełnie czym innym jest przyrównywanie
                        homoseksualizmu do pedofilii.
                        • tomcat21 Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 10:28
                          moroux napisał:

> Co innego mówić o kimś źle, bo jest złym człowiekiem. A co innego mówić o kimś
                          > źle, bo jest gejem. A juz zupełnie czym innym jest przyrównywanie

Tzn. nie wolno mówić źle o gejach bo to geje? Święte krowy?
                          Może twoim zdaniem homoseksualizm nie jest niczym złym. Moim jest, przynajmniej
                          gdy jest publicznie promowany. Skoro uważam promowanie homoseksualizmu za zło,
                          to chyba mogę o tym mówić? No chyba, że nie mogę, ale wówczas demokracja i
                          wolność poglądów to puste słowa.

> homoseksualizmu do pedofilii.

Dziwnym trafem większość afer pedofilskich, jakie wychodzą na światło dzienne to
                          przypadki napastowania chłopców przez dorosłych mężczyzn.
                          • moroux Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 10:41
                            Na jakiej podstawie uważasz, że homoseksualizm to zło?
                            • zssyp schizofrenia niezdiagnozowana 16.05.06, 10:47
                              - Każdy policjant poświadczy, że prawicowcy to krąg niemal w 100 proc.
                              pokrywający się ze środowiskiem kazirodczym . - To fakt, na który nie potrzeba
                              żadnych badań. Co do powiazan z terroryzmem islamskim, to nie wiem, ale trzeba
                              pamiętać, że organizacje prawicowe są bardzo wpływowe, mają dużo pieniędzy.
                              Czas, by polskie społeczeństwo dowiedziało się, czy ten światek jest powiązany
                              z światkiem przestępczym i na ile.

Jesli wypowiedzi klamliwe i WPROST nielogiczne sa norma w parlamencie to ja
                              rownam do normy. To tak dla rownowagi tylko... nie to zebym tak myslal..
                              • jb93 Re: schizofrenia niezdiagnozowana 16.05.06, 13:03
                                Nie pij wiecej.

zssyp napisał:

> - Każdy policjant poświadczy, że prawicowcy to krąg niemal w 100 proc.
                                > pokrywający się ze środowiskiem kazirodczym . - To fakt, na który nie potrzeba
                                > żadnych badań. Co do powiazan z terroryzmem islamskim, to nie wiem, ale trzeba
                                > pamiętać, że organizacje prawicowe są bardzo wpływowe, mają dużo pieniędzy.
                                > Czas, by polskie społeczeństwo dowiedziało się, czy ten światek jest powiązany
                                > z światkiem przestępczym i na ile.
                                >
                                > Jesli wypowiedzi klamliwe i WPROST nielogiczne sa norma w parlamencie to ja
                                > rownam do normy. To tak dla rownowagi tylko... nie to zebym tak myslal..
                            • hera9 moze Wierzejskiego,zdradzil partner i dlatego ta 16.05.06, 10:49
                              nienawisc.
                              • polska_baba Homofobowie to faceci niepewni swej męskości 16.05.06, 12:30
                                Heteroseksualny mężczyzna homoseksualistami się nie interesuje. Bo po co.
                                • uchachany No chyba, że jest politykiem-wtedy się interesuje, 16.05.06, 13:18
                                  bo mu homoseksualista potrzebny albo do tego, żeby mu pomagać w walce przed
                                  odradzającym się totalitaryzmem (osobliwie kaczo-giertychowego chowu), albo do
                                  tego, żeby przed jego zamachem na Wartości ustrzec nasz Ubogacony nimi Naród
                                  Polski...

polska_baba napisała:

> Heteroseksualny mężczyzna homoseksualistami się nie interesuje. Bo po co.
                                • naryt Re: Homofobowie to faceci niepewni swej męskości 17.05.06, 07:35
                                  Normalny skopałby pedałom dupę bo się ich brzydzi.
                                  Niepewny swojej męskości? Ciekawe co jeszcze wymyślicie. Rzygać się chce.
                                  Tolerancja też ma swoje granice. Trzeba wam młoty pneumatyczne wsadzać do d...
                                  Jak radocha to radocha.
                          • funkmetal Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 10:45
                            Jak czytam te Wasze durne teksty to aż mnie sie żygać chce... W polscejest moze
                            kilka procent homoseksualistów a LPR robi z tego wielki problem... i spiski,
                            jja żadnego spisku nei widze ale wiem że oni walczą o tolerancje, jak
                            napeirdalacie na nich cały czas w mediach to po to śą te paradyrówności, a nie
                            po to żeby ktoś kto jest hetero zostal homo, tylko debile z LPR widocznie nie
                            sa pewni swojej orientacji i sie boją że jak przejdize gej koło nich to juz od
                            razu są homo... Nienawiść jaka płynie z zacofanych prymitywow wychowanych na
                            tandetnych brosuzrkach aż uwłacza mojej godności ze to też niby ludzie...

tomcat napisł że:
                            > Dziwnym trafem większość afer pedofilskich, jakie wychodzą na światło dzienne
                            t
                            > o
                            > przypadki napastowania chłopców przez dorosłych mężczyzn.

radze się zastanwoić nad kulturą narodu i postrzeganiem kobiet w tej kwestii...
                            owiele łągodniej są traktowane kobiety dotykające córeczki czy synów... bo to
                            normalne bo jest to zwiazane z ich rolą społeczna :> o ile lepiej wygladaja
                            kobiety sie przytulajce itp. :> dlatego jesli jakas pedofilia u kobeit by
                            wystepowąła jest społecznie uzasadniona raczej :> juz w podstawówce średniej
                            dizwczynki razem do kibla chodzą i gadaja na takei tematy co facet z facetem
                            raczej niepogada. wiec przestancie wciskać ciemnote... że tylko mężczyźni moga
                            być pedofilami... oni nawet są bo o kobietach tego neimozna powiedizeć bo jest
                            to wysoce tolerowane w społeczeństwie... i kobiety posiadaja calkowicie inną
                            wrażliwość dlatego moze mniej ejst tego typu dewiacji... życze używania mózgu a
                            nie pieprzenia w kołko tego samego bo to zalosne jest...

jeszcze jedno... jesli ktoś wierzy że przez ogladanie geja z drugim gejem jest
                            w stanie zostać gejem to powodzenia... nikt nei zostaje gejem przez promocje...
                            weźcie sobie poczytajcie jakieś opracowania rzetelne na ten temat, niewydawane
                            przez chorych norlmanych:>
                            • ginusia Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 10:52
                              funkmetal napisał:

> Jak czytam te Wasze durne teksty to aż mnie sie żygać chce... W polscejest
                              moze
                              >
                              > kilka procent homoseksualistów a LPR robi z tego wielki problem...

Zbyt ostro podszedles do tematu. Na tym forum( wbrew pozorom) jest mnostwo
                              ludzi, ktorzy podchodza do tej sprawy normalnie.
                              Geje,to sa tacy ludzie jak my, czasem nawet mysle, ze wykazuja sie duzo wieksza
                              tolerancja.
                              Zostawmy w spokoju temat pedofilli, zwlaszcza dotyczacy matek, to nie miejsce i
                              forum ;).
                          • turuin Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 10:57
                            Problem polega na tym, że możliwe jest to, że środowisko pedofilskie w znacznym stopniu złożone jest z homoseksualistów ALE nie jest z pewnością prawdą to, że środowisko homoseksualistów jest złożone z pedofilów, co sugeruje pan Wierzejski. No i jeszcze to bardzo wiarygodne stwierdzenie, że nie ma tylu anarchistów żeby wyprowadzi takie tłumy na ulice :D ciekawe skąd Wierzejski ma takie informacje. hehe no ja uczestniczyłem w demonstracji na rynku w Krakowie. Zapewniam, że nie jestem gejem, pedofilem ani nawet anarchistą, a i żaden gej, pedofil ani anarchista nie namawiał mnie ani nie zmuszał do uczestniczenia w tej demonstracji.
                            • sjoz Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 13:03
                              Pedofile nie sa ani heteroseksualistami (odczuwajacymi pociag do dojzalych
                              kobiet) ani homoseksualistami (odczuwajacymi pociag do dojzalych mezczyzn), sa
                              po prostu pedofilami. Pisze o tym, bo wiekszosc wypowiadajacych sie tu zdaje
                              sie tego nie rozumiec.
                          • rousseau Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 11:13
                            tomcat21 napisał:

> moroux napisał:
                            >
                            > > Co innego mówić o kimś źle, bo jest złym człowiekiem. A co innego mówić o
                            > kimś
                            > > źle, bo jest gejem. A juz zupełnie czym innym jest przyrównywanie
                            >
                            > Tzn. nie wolno mówić źle o gejach bo to geje? Święte krowy?

Czy Ty naprawdę nie rozumiesz, czy tylko udajesz? Nie można mówić OGÓLNIE, że
                            WSZYSCY geje to zło. Gdyby było inaczej, to Belgowie mogliby mówić o Polakach,
                            że to SAMI mordercy i złodzieje, bo akurat dwóch kolesi z Polski zabiło
                            nastolatka. W Afryce od wileu lat trwają walki i jedne plemiona wyrzynają
                            drugie, ale czy to znaczy, że należy nienawidzieć WSZYSTKICH Czarnych?

A co to jest "promowanie homoseksualizmu"? Z tego, co mi wiadomo, to gejostwo
                            nie jest zaraźliwe, nie jest to także kwestia wyboru. Gejem się jest od
                            urodzenia. Promuje się tolerancję do innych grup społecznych.
                          • jorge.k Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 11:37
                            "Może twoim zdaniem homoseksualizm nie jest niczym złym. Moim jest, przynajmniej
                            > gdy jest publicznie promowany. Skoro uważam promowanie homoseksualizmu za zło,
                            > to chyba mogę o tym mówić? "
                            Ależ jasne, że możesz. Co innego jednak nie zgadzać się z homoseksualistą,a co
                            innego - zrównywać go z pedofilem. Lubię piwo. Czy to równoznaczne z
                            alkoholizmem? Słucham ciężkiej muzyki - czy jestem z tego tytułu satanistą?
                            Logika myślenia pana Wierzejskiego nakazywałaby wyciąganie podobnych wniosków a
                            przykłądy można mnożyć w nieskończoność. Szanuję Twój pogląd, ufam, że
                            uszanujesz mój. Nie szanuję poglądów pana Wierzejskiego i innych wszechpoląt -
                            demokracja równeiżdo tego daje mi prawo. Pozdrawiam.
                          • qwretyfikator Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 17.05.06, 01:15
                            > Może twoim zdaniem homoseksualizm nie jest niczym złym. Moim jest, przynajmniej
                            > gdy jest publicznie promowany. Skoro uważam promowanie homoseksualizmu za zło,
                            > to chyba mogę o tym mówić?

Uwaga ogłaszam promocje na homoseksualizm "buy one get one"! Tylko do konca
                            miesiąca! Przyprowadź ze sobą kolege a będziecie szczęśliwi razem.

> Dziwnym trafem większość afer pedofilskich, jakie wychodzą na światło dzienne t
                            > o
                            > przypadki napastowania chłopców przez dorosłych mężczyzn.

Nie mężczyzn. Jak wiemy z programu J. Pospieszalskiego istnieje trzecia płeć:
                            "witam panów panie i Osoby Duchowne"
                        • meylec Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 11:27
                          moroux napisał:

> Co innego mówić o kimś źle, bo jest złym człowiekiem. A co innego mówić o kimś
                          > homoseksualizmu do pedofilii

Ale oczywiście o ludziach prawicy można mówić źle i odmawiać im prawa do
                          zajmowania określonych stanowisk publicznych tylko dlatego że są....
                          • qwretyfikator Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 17.05.06, 01:23
                            meylec napisał:
                            > Ale oczywiście o ludziach prawicy można mówić źle i odmawiać im prawa do
                            > zajmowania określonych stanowisk publicznych tylko dlatego że są....

Wiesz co znam paru ludzi o prawicowych poglądach, którzy porównania ich z
                            Wierzejskim nie wybaczyli by ci nigdy. A teraz okazuje się że jedyną prawą i
                            prawdziwą prawicą jest Wierzejski, co w oczywisty sposob dewaluuje wyraz "prawica"
                        • jb93 Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 16.05.06, 13:00
                          Nie chodzi o zle mowienie o gejach. Nie mam nic przeciwko nim o ile nie domagaja sie prawa do
                          adopcji dzieci badz slobow koscielnych. Problemem jest upolitycznienie dewiacji, na ktorej kapital
                          kapital polityczny zbijaja wszelkiego autoramentu szuje pokroju michnika, jarugi, syniszyn,
                          szyszkowskiej, geremka i wielu, niestety, innych lewakow.

moroux napisał:

> homoseksualizmu do pedofilii.
                          • moroux [...] 16.05.06, 13:07
                          • qwretyfikator Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 17.05.06, 01:27
                            jb93 napisał:

> Nie chodzi o zle mowienie o gejach. Nie mam nic przeciwko nim o ile nie domagaj
                            > a sie prawa do
                            > adopcji dzieci badz slobow koscielnych. Problemem jest upolitycznienie dewiacji
                            > , na ktorej kapital
                            > kapital polityczny zbijaja wszelkiego autoramentu szuje pokroju michnika, jarug
                            > i, syniszyn,
                            > szyszkowskiej, geremka i wielu, niestety, innych lewakow.

A ja nie życzę sobie od dzisiaj na ulicach procesji religijnych, jako agnostyk
                            uważam że praktyki religijne uwlączają godności ludzkiego intelektu i promowanie
                            takich zbiorowych urojeń jest szkodliwe społecznie....

i jak byś się czuł palancie w państwie gdzie przydażyło by się większość ludzi o
                            takich poglądach i gdzie nie mógłbyś się publicznie przyznać do bycia
                            katolikiem... hmmmmm?
                      • uchachany Homoneostaliniści 16.05.06, 09:45
                        lud nasz zakuć w dyby pragną,
                        by tradycji pancerz zniszczyć
                        i zatopić zboczeń lawą!

meylec napisał:

> Czyli rzeczywistość w której o gejach można mówić dobrze albo wcale, a
                        poprawni
                        >
                        > politycznie dziennikarze tresują społeczeństwo w przekonaniu, że tylko
                        > homoentuzjaści i inni lewacy mają prawo do udziału w życiu publicznym i
                        > zajmowania stanowisk. Fundacjo Helsińska - czy ludzie prawicy mają jeszcze
                        > prawo do wolności słowa???
                      • qwretyfikator Re: Na naszych oczach rodzi się homoneostalinizm 17.05.06, 01:11
                        meylec napisał:
                        > Czyli rzeczywistość w której o gejach można mówić dobrze albo wcale, a poprawni
                        >
                        > politycznie dziennikarze tresują społeczeństwo w przekonaniu, że tylko
                        > homoentuzjaści i inni lewacy mają prawo do udziału w życiu publicznym i
                        > zajmowania stanowisk. Fundacjo Helsińska - czy ludzie prawicy mają jeszcze
                        > prawo do wolności słowa???

Hmmmm... pod warunkiem ze ich wypowiedzi nie zapowiadaja ingerowania w wolnosc
                        innych, a poza tym skad u ciebie taki zapal do bronienia wypowiedzi sprzecznych
                        z logika...
              • herrkumut Wierzejski to pijak i złodziej, bo każdy pijak to 16.05.06, 11:36
                złodziej. I jeszcze gorzej bo z LPRu, a tam sami pedofile.
          • lucusia3 Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:41
            >Mnie bardziej zastanawia to, dlaczego dziennikarze go nie bojkotują
            >tylko latają za nim z mikrofonami i cytują jego faszystowskie wypowiedzi.
            - bo nikt inny im nie dostarczy lepszej rozrywki i murowanego czasu antenowego, czy dobrego miejsca w gazecie.
            • bio.mum Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:44
              lucusia3 napisała:

> >Mnie bardziej zastanawia to, dlaczego dziennikarze go nie bojkotują
              > >tylko latają za nim z mikrofonami i cytują jego faszystowskie wypowiedzi.
              > - bo nikt inny im nie dostarczy lepszej rozrywki i murowanego czasu
              antenowego,
              > czy dobrego miejsca w gazecie.

Dokładnie. Tym samym stają się współwinni.
              • wredna_jedza Wierzejski to zwykły bandyta? 16.05.06, 08:22
                Raczej powinno brzmieć: Wierzejski to zwykły idiota :)
                • jankbh Dlaczego tylko o seksie? 16.05.06, 09:05
                  Nie rozumiem, czemu seks tak zdominowal zycie polskich parlamentarzystów.
                  Najwyrazniej sami maja problemy, ale to nie powód, by rozwiazywal je za nich
                  caly naród. Ale skoro sie jednak mówi tu o zagrozeniach stwarzanych odmiennymi
                  orientacjami seksualnymi, to uwazam, ze znacznie bardziej niebezpieczne dla
                  spoleczenstwa sa zboczency polityczni.
                  • uchachany By w przyszłości móc od nowa 16.05.06, 09:58
                    polityczne dzielić łupy -
                    trwa debata narodowa
                    w sprawie używania d...y...

jankbh napisał:

> Nie rozumiem, czemu seks tak zdominowal zycie polskich parlamentarzystów.
                    > Najwyrazniej sami maja problemy, ale to nie powód, by rozwiazywal je za nich
                    > caly naród. Ale skoro sie jednak mówi tu o zagrozeniach stwarzanych
                    odmiennymi
                    > orientacjami seksualnymi, to uwazam, ze znacznie bardziej niebezpieczne dla
                    > spoleczenstwa sa zboczency polityczni.
                  • kabja Re: Dlaczego tylko o seksie? 16.05.06, 11:27
                    Bo większość w sejmie to faceci, którzy myślą nie głową a główką!
                    • uchachany Coś Ty - na drace o gejów można ubić kapitał 16.05.06, 12:44
                      polityczny: jedni krzyczą, że to zorganizowany atak na Wartości i Tradycje, a
                      nawet - jak teraz Wierzejski - na konkretną partię polityczną, więc trzeba się
                      bronić siłom, godnościom osobistom i pałom - inni jęczą, że oto straszliwy
                      kaczyzm umęcza dążenie do wolności i odbiera demokratyczne prawa mniejszości...

Za dużo na tym można zyskać, by któraś ze stron zrezygnowała: jedni, jako
                      obrońcy zdrowia moralnego narodu przed straszliwym miazmatem, drudzy jako
                      prześladowane ofiary totalitarnych zapędów. Więc przy każdej okazji, gdzie jest
                      poruszana tematyka jak się to teraz nazywa "alterseksualizmu" zadyma
                      (przynajmniej medialna) musi być!
                      W sumie coraz bardziej to kabaret przypomina :-))...

kabja napisała:

> Bo większość w sejmie to faceci, którzy myślą nie głową a główką!
          • lesew Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 10:29
            Jak to dlaczego? O czymś trzeba pisać!
        • magda.gdansk Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 07:42
          Coz za swolocz nadzwyczajna z tego wierzejskiego.

• yavorius Re: Wierzejski to zwykły bandyta 16.05.06, 08:12
          Nie bandyta, tylko śmieć.
      • haritka Czy Roman zapomniał ze ledwo wszedł do Sejmu? 16.05.06, 10:44
        Samo to ze LPR nie dostało obywatelskiego poparcia uprawnia ludzi do
        pikiety - ministra z tak małym....:)

Od kiedy to ktos kto przeslizgnął się w ostatniej chwili mam tak dużo do
        powiedzenia?

• kijwoko Demonstracje przeciw romanowi g. : 16.05.06, 10:54
          Kolejna seria demonstracji przeciw romanowi g. (i reszcie jemu podobnych) w tym tygodniu:

Warszawa, sobota, 20 maja, godz. 15.00 pod Kolumną Zygmunta, pl.indymedia.org/pl/2006/05/20507.shtml

Gdansk, pikieta w środę 17.05.06 o godzinie 12.30 pod budynkiem Urzędu Wojewódzkiego w Gdańsku (ul. Okopowa 21/27), pl.indymedia.org/pl/2006/05/20517.shtml

Bialystok, 20 maja (SOBOTA), godzina 12.00, Rynek Kościuszki (pod pomnikiem Piłsudskiego), pl.indymedia.org/pl/2006/05/20518.shtml

Szczecin, niedziela 21.05.2006, godzina 17:00 brama portowa Szczecin, pl.indymedia.org/pl/2006/05/20521.shtml

Na indymediach co jakis czas pojawiaja sie informacje o nowych akcjach - sledzcie, propagujcie i sami organizujcie...
      • zuzanka101 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:52
        maruda.r napisał:

> Dlaczego to oni? - Homoseksualiści wiedzą, że Giertych oznacza nowe spojrzenie
        > na szkołę, w której jest tolerancja, ale nie ma promowania dewiacji.
        >
        > ***********************************
        >
        > Dlaczego więc dewiant został ministrem edukacji?
        >
        Teraz mamy dewiację prawoskrętną. A to jest dewiant ideologiczny. Taki sam albo
        jeszcze gorszy jest Wierzejski.
    • goralenfolk Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 07:07
      Z kałasza można strzelać i do producenta o czym producent często nie raczy
      pamiętać..Wierzejski posługuje się tą samą
      retoryką wygenerowaną przez homo-lewacką stronę i użytkowaną względem jej
      przeciwników w majestacie "walki o tolerancję" czy co tam jeszcze.Tyle ze a
      rebour...Na
      niewinnych nie trafiło.Żalu nie ma...
      • bio.mum Re: Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 07:12
        goralenfolk napisał:

> Z kałasza można strzelać i do producenta o czym producent często nie raczy
        > pamiętać..Wierzejski posługuje się tą samą
        > retoryką wygenerowaną przez homo-lewacką stronę i użytkowaną względem jej
        > przeciwników w majestacie "walki o tolerancję" czy co tam jeszcze.Tyle ze a
        > rebour...Na
        > niewinnych nie trafiło.Żalu nie ma...

Co za bełkot.
        • carlitos35 Re: Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 07:21
          bio.mum napisała:

> goralenfolk napisał:
          >
          > > Z kałasza można strzelać i do producenta o czym producent często nie racz
          > y
          > > pamiętać..Wierzejski posługuje się tą samą
          > > retoryką wygenerowaną przez homo-lewacką stronę i użytkowaną względem jej
          >
          > > przeciwników w majestacie "walki o tolerancję" czy co tam jeszcze.Tyle ze
          > a
          > > rebour...Na
          > > niewinnych nie trafiło.Żalu nie ma...
          >
          > Co za bełkot.

Do tego... a rebours.
          (ta pisownia - przy okazji... bardziej poprawna !)
          • bio.mum Re: Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 07:24
            carlitos35 napisał:

>
            > Do tego... a rebours.
            > (ta pisownia - przy okazji... bardziej poprawna !)

Przynajmniej wiemy, że Wierzejski biuro otwiera o 7.00 rano. Ciekawe ilu
            oddelegowanych jeszcze się tu pojawi , żeby bronić swojego duce.

Obstawiamy?

Przygłup bekon6, ekumeniczny, dezyderacja, wredna_jędza. Zaraz zaleją ten
            wątek swoją faszystowską flegmą.

>
            >
            • carlitos35 Re: Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 07:27
              bio.mum napisała:

> carlitos35 napisał:
              >
              >
              > >
              > > Do tego... a rebours.
              > > (ta pisownia - przy okazji... bardziej poprawna !)
              >
              > Przynajmniej wiemy, że Wierzejski biuro otwiera o 7.00 rano. Ciekawe ilu
              > oddelegowanych jeszcze się tu pojawi , żeby bronić swojego duce.
              >
              > Obstawiamy?
              >
              > Przygłup bekon6, ekumeniczny, dezyderacja, wredna_jędza. Zaraz zaleją ten
              > wątek swoją faszystowską flegmą.

Stawiam głównie na sodommę, która na moje (i nie tylko !) pojawienie wpada w
              swój... niestety...nużący amok !
              • bio.mum Re: Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 07:31
                carlitos35 napisał:

> bio.mum napisała:
                >
                > > carlitos35 napisał:
                > >
                > >
                > > >
                > > > Do tego... a rebours.
                > > > (ta pisownia - przy okazji... bardziej poprawna !)
                > >
                > > Przynajmniej wiemy, że Wierzejski biuro otwiera o 7.00 rano. Ciekawe ilu
                > > oddelegowanych jeszcze się tu pojawi , żeby bronić swojego duce.
                > >
                > > Obstawiamy?
                > >
                > > Przygłup bekon6, ekumeniczny, dezyderacja, wredna_jędza. Zaraz zaleją te
                > n
                > > wątek swoją faszystowską flegmą.
                >
                > Stawiam głównie na sodommę, która na moje (i nie tylko !) pojawienie wpada w
                > swój... niestety...nużący amok !

> Tego przygłupa też mam na szaro. Jak mogłam o nim zapomnieć? Biję się w
                piersi;)
                >
                • onyx_70 Chory człowiek 16.05.06, 13:15
                  Wierzejski jest zwyczajnie chorym i ograniczonym człowiekiem
            • jb93 Re: Na niewinnych nie trafiło.... 16.05.06, 13:08
              Czlowieku :D Czegos ty sie naogladal??? "Bottoms"??!!. Ten serial to kpina, zart, a ty to bierzesz serio
              jak ksiazeczke Mao. Co za mlot :) :) :)

bio.mum napisała:

> Przynajmniej wiemy, że Wierzejski biuro otwiera o 7.00 rano. Ciekawe ilu
              > oddelegowanych jeszcze się tu pojawi , żeby bronić swojego duce.
              >
              > Obstawiamy?
              >
              > Przygłup bekon6, ekumeniczny, dezyderacja, wredna_jędza. Zaraz zaleją ten
              > wątek swoją faszystowską flegmą.
              >
              >
              > >
              > >
              >
              >
      • qwretyfikator Re: Na niewinnych nie trafiło.... 17.05.06, 01:33
        goralenfolk napisał:

> Z kałasza można strzelać i do producenta o czym producent często nie raczy
        > pamiętać..Wierzejski posługuje się tą samą
        > retoryką wygenerowaną przez homo-lewacką stronę i użytkowaną względem jej
        > przeciwników w majestacie "walki o tolerancję" czy co tam jeszcze.Tyle ze a
        > rebour...Na
        > niewinnych nie trafiło.Żalu nie ma...

A co do ciebie to zacytuję Marka Koterskiego z "Dnia świra"
        "Kołek osinowy sobie kup i na nim usiądź... siedź. To cię uspokoi."
    • bio.mum [...] 16.05.06, 07:10
    • mariareis Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:11
      Jestem gejem? Za cholerę nie podoba mi się Roman - edukator, więc chyba
      jestem...Czego to się człowiek nie dowie na starość od swoich włodarzy.
    • alex-alexander Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:13
      Z nienawisci cieknie ci piana z ust.
    • aduial Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:15
      Dziś na złość władzy trzeba być gejem. I władza sama to potwierdza.

A czytając takich ludzi utwierdzam się w przekonaniu że średnie polskie IQ nie
      zwyżkuje wśród przedstawicieli władzy.

Ale tekst o powiązaniach mafijnych aż mnie wzruszył do łez.

I po kolejnych trzeba będzie sprzątać burdel tak w kraju jak i na arenie
      międzynarodowej.

Ave ciemnota!
    • oregano Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:17
      ale fajnie, zwariowałem!!! zwariowałem!!!! kompletnie zwariowałem!!!!!
    • carlitos35 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:18
      taziuta napisał:

> Wierzejski zachowuje się tak jakby sam był gejem, który nie może się pogodzić
      > ze swoją orientacją. :-)

Nie wykluczam skłonności (głęboko tłumionej) do 12-letnich cherubinków.-
    • kama_el Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:20
      żałosne :(
    • trouble_maker ...a każdy pijak - jak wiemy - to złodziej ;-) 16.05.06, 07:20
      .
    • dziennikarz12 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:20
      jestem zdania ze nazizm faszyzm i sam giertych to gorsze od pedofilii czy
      chomoseksualizmu!!!kto w polsce wybral takie kreatury do rzadu-prosze sie
      popatrzec na geby wszystkich pseudopolitykow w telewizji-po prostu zakazane
      geby!!!z akt kryminalnych.Ludzie wy sie opamietajcie obalcie caly system
      mafijny polskiego rzadu-czym my sie mozemy pochwalic????prezydentem???lims w
      sejmie?? ministrem rzadu??przeciez to dysneyland w najgorszym wydaniu-wiec
      wydaje mi sie ze lepiej by bylo gdyby minister szkolnictwa byl pedofilem czy
      gejem ale ludzie nie faszysta nacjonalista nazista!!!hitler zaczynal
      podobnie!!!!przewrot polityczny w polsce rozwiazalby problem rozliczyl tych
      calych zlodziei poslow z kont szwajcarskich i zycia ponad stan kosztem
      rencistow i polskiej biedoty-caly polski rzad to wielkie przestepstwo
      kryminalne z udzialem przestepcow z imuunitetami-najgorszy rzad od mieszka
      pierwszego to ten ktory teraz jest!!ptaszarnia faszyyyzm i przekretasy-to
      wizytowka polski na dzien dzisiejszy zmaryja matka boska pechowym jezusem i
      cala reszta bandy zwanej polskim klerem-to tez gorsze od pedofilii !!!!
      • bekon6 dziennikarz buahaha ahahaaa h 16.05.06, 07:23
        >chomoseksualizmu!!!

No brawo he he :)))))))))))))
        • michalng Re: dziennikarz buahaha ahahaaa h 16.05.06, 11:31
          Nie matura i chęc szczera :)
      • osa332 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:23
        Lepiej być gejem niż faszystą
    • bekon6 Wierzejski tak trzymac!! 16.05.06, 07:20
      • carlitos35 Re: Wierzejski tak trzymac!! 16.05.06, 07:22

Za rozporek !
        • trouble_maker Re: Za rozporek 16.05.06, 07:24
          Byle własny! ;-)
          • carlitos35 Re: Za rozporek 16.05.06, 07:25
            trouble_maker napisał:

> Byle własny! ;-)

Dało mi to... do myślenia...:-)))
          • bio.mum Re: Za rozporek 16.05.06, 07:33
            trouble_maker napisał:

> Byle własny! ;-)

Ewentualnie kumpla Romana.
            • carlitos35 Re: Za rozporek 16.05.06, 07:34
              bio.mum napisała:

> trouble_maker napisał:
              >
              > > Byle własny! ;-)
              >
              > Ewentualnie kumpla Romana.

Ach... - intrygująca przy tym różnica poziomów... zawieszenia - sprzętu !
              • bio.mum Re: Za rozporek 16.05.06, 07:36
                carlitos35 napisał:

> bio.mum napisała:
                >
                > > trouble_maker napisał:
                > >
                > > > Byle własny! ;-)
                > >
                > > Ewentualnie kumpla Romana.
                >
                > Ach... - intrygująca przy tym różnica poziomów... zawieszenia - sprzętu !

Sam rozumiesz. Chłopaki najpierw muszą się trochę pobudzić, zeby potem pisać
                takie emocjonalne listy.
                >
                • weszpolak Hola, hola! W imieniu MW powiadam wam: Ręce precz 16.05.06, 07:45
                  ...od naszych członków !
                  • bio.mum Re: Hola, hola! W imieniu MW powiadam wam: Ręce p 16.05.06, 07:48
                    weszpolak napisał:

> ...od naszych członków !

Jestem jak najdalsza. Wystarczy spojrzeć na wyraz twarzy Wierzejksiego, żeby
                    dostac niestrawności. Reszty nawet nie chcę sobie wyobrażać.
    • posterunkowy święta racja 16.05.06, 07:20
      Nie rozumiem skąd tyle agresji w napaściach na środowiska homoseksualne.
      Przecież tolerancja dla ludzi o innych skłonnościach nie oznacza, że Wierzejski
      ma zaraz sam sypiać z chłopcami (chociaż pewnie ma na to wieeeelką
      nieuświadomioną chęć:))). Co mu do tego, z kim sypiają inni? Dlaczego wywołuje
      to w tym człowieku tak wielkie emocje?

www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=slownik&op=spis&id=2746
      • hera9 Re: święta racja 16.05.06, 10:45
        to go podnieca.jak sie nazywa takie zboczenie?
    • sigma_elblag Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 07:20
      Nasz Minister ma problemy z rozróżnieniem najprostszych pojęć... Biedne
      dzieci... A ponoć takie będą Rzeczpospolite jakie ich Młodzieży chowanie...
      • jorge.martinez Rzecz w tym, że on doskonale rozróżnia te pojęcia 16.05.06, 07:28
        a jego retoryka jest świadomie używana.

Przeciwnicy to geje, geje to pedofile, pedofile to przestępcy zasługujący na
        surową karę i napiątnowanie, czyli: przeciwnicy zasługują na surową karę i
        napiętnowanie.

• wredna_jedza Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 08:18
        Czy każdy kto nie lubi pięknego Romcia, to od razu gej?????
        Całkiem sporo osób [w tym ja] głosowało na PiS, ale Giertych-wicepremier im sie
        nie podoba :)))
        I co???
        Też są gejami?????
        Sorry, panie Wierzejski, psychiatra czeka :)))
        • michalng Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 11:36
          Niektórzy geje lubia Romcia. Moze nie jest za piekny ale kazda potwora znajdzie amatora :P
    • jorge.martinez Dobre! Powtórka z rozrywki 16.05.06, 07:22
      Dawniej niepokornych nazywano agentami zgniłego zachodu i ścigano za zdradę
      państwa, dziś nazywa się ich homoseksualistami i ściga za pedofilię.
      Zaiste piękne czasy nastały.
    • hetmanwiechu Gietrych to pijak. A kazdy pijak to zlodziej 16.05.06, 07:22
      Masz ty tyfusie z Bareji
    • presentation1 Za Onet.... 16.05.06, 07:22
      Becikowe nie wystarcza, czas na brzuszkowe.
      Tylko homoseksualisci moga walczyc zeby nie pomoc rodzacym kobietom
      To jest wielkie zadanie tych skrajnych ludzi.
      Poprzez media codzienna walka z normalnymi ludzmi.Czas na pobutke
      • ave_duce Re: Ale o sooo chozzziii ?;( Do you speak Polish?! 16.05.06, 07:38
        presentation1 napisał:

> Becikowe nie wystarcza, czas na brzuszkowe.
        > Tylko homoseksualisci moga walczyc zeby nie pomoc rodzacym kobietom
        > To jest wielkie zadanie tych skrajnych ludzi.
        > Poprzez media codzienna walka z normalnymi ludzmi.Czas na pobutke

;)
        • wredna_jedza Re: Ale o sooo chozzziii ?;( Do you speak Polish? 16.05.06, 08:28
          ave_duce napisała:
          > > Becikowe nie wystarcza, czas na brzuszkowe.
          Oprócz becikowego ma być kolejna kasa dla kobiet w ciąży :) Własnie czytam w
          dzisiejszym "Metrze" :)

> > Tylko homoseksualisci moga walczyc zeby nie pomoc rodzacym kobietom
          > > To jest wielkie zadanie tych skrajnych ludzi.
          > > Poprzez media codzienna walka z normalnymi ludzmi.Czas na pobutke
          >
          > ;)
          • ave_duce