Dodaj do ulubionych

Pytanie do chierarchów,fachowców.

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 13:15
Czy dziewczynki ochrzczone i wychowywane w duchu katolickim,bedą tak samo
póżniej dawać dupy jak niekatolickie?.Jako rodzic,jestem zainteresowany tym
nurtujacym mnie problemem,bo nie wiem czy warto ponosić tyle nakładow na
katolickie wychowanie,jak skutek będzie taki sam a może i jeszcze gorszy, po
kontaktach dziecka z "ewangelizatorami".
Obserwuj wątek
    • Gość: Kraken Re: Pytanie do chierarchów,fachowców. IP: *.ipt.aol.com 12.01.03, 19:21
      Gość portalu: Brzytwa. napisał(a):

> Czy dziewczynki ochrzczone i wychowywane w duchu katolickim,bedą tak samo
      > póżniej dawać dupy jak niekatolickie?.Jako rodzic,jestem zainteresowany tym
      > nurtujacym mnie problemem,bo nie wiem czy warto ponosić tyle nakładow na
      > katolickie wychowanie,jak skutek będzie taki sam a może i jeszcze gorszy, po
      > kontaktach dziecka z "ewangelizatorami".
      -Kr. Alez wasc masz niepowazne problemy-piszesz,ze jestes rodzicem-czy wiec czy
      obiektem twoich seksdoswiadczen byla li tylko ta jedna,jedyna ,wybrana-a i to
      dopiero po 'zaliczeniu" sakramantu w obliczu(z reguly lubieznym) katolickiego
      kaplana???-(zaloze sie,ze zbereznik udzielajac slubu w duchu wyobraza sobie
      przebieg nocy poslubnej stojacych przed nim "barankow").Zadnych innych obiektow
      w tym zakresie nie testowales acan???
      Jesli tak bylo,naprawde zalosnie swiadczy to o tobie i twoich mozliwosciach-
      ze swej strony pragne cie zapewnic,ze o ile uczy mie MOJE dswiadczenie w tym
      wzgledzie-dzieweczki wychowane"w duchu";-)) katolickim szczegolnie chetnie
      rozkladaja nogi przy kazdej okazji,kierujac sie mozliwoscia "oczyszczenia"
      sumienia podczas spowiedzi-gdybys wasc wiedzial co sie wyprawia na tych
      oslawionych juz pielgrzymkach...mlodziez(przeciez wychowana w 'duchu")
      uczestniczy w nich z zapalem nie tyle w celu przezycia"zblizenia z Jezusem"co
      jak najbardziej przyziemnego zblizenia z osobnikami plci przeciwnej i doprawdy
      wyjatkiem jest osoba "milujaca sie" dwa razy z rzedu z tym samym partnerem.
      Zamiast ponoscic koszty na edukacje dziewczecia w "duchu"-wez lepiej
      spozytkuj te pieniadze na jakis oboz szkoleniowy (zeglarski,moze szybowcowy)dla
      swej pociechy-zapewniam cie,ze odniesie znacznie wiecej korzysci anizeli z
      jakiejs 'tfuuuu" "Oazy"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka