warsan 19.09.06, 09:30 To moja lista sługusów Kaczyńskich i PIS-u. Macie inne propozycje, dopisujcie. - Semka - KArnowscy - Gawryluk - Ziemkiewicz. - Rybiński - Lisicki - Wildstein - Zaręba Lizodupom trzeba powiedzieć "won". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro.filutek1 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:39 11.Passent 12.Wojwódzki 13.Stachurski 14.Lis Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:41 Stachurski to piosenkarz. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:42 Cholera wiedziałęm, zę nie przejdzie! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:43 15. Barański 16. Jeneralski 17. Czuchnowski 18. Pacewicz 19. Domański 20. Żakowski 21. Paradowska Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:46 kubala11 napisał: > 15. Barański > 16. Jeneralski > 17. Czuchnowski > 18. Pacewicz > 19. Domański > 20. Żakowski > 21. Paradowska Paradowska wysluguje sie kaczkom? Ale z nich kutafony, zeby dac sie popierac takiej Paradowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:51 A Rakowski? A Lizut jak sama nazwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:57 podstarzała barbi paradowska rowerowy chłopczyk janiszewski super inteligencja laszuk baba jaga olejnik przepalony głos poranny żakowski dwa pajace łasiczka & olszak Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:02 > dwa pajace łasiczka & olszak Ja bardzo przepraszam. To NIE SĄ dziennikarze. A oto dowód tej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:06 kukipl napisała: > podstarzała barbi paradowska > rowerowy chłopczyk janiszewski > super inteligencja laszuk > baba jaga olejnik > przepalony głos poranny żakowski > dwa pajace łasiczka & olszak bardzo merytoryczna ocena od razu widac, ze znasz sie na dziennikarstwie jak nikt Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Lista dziennikarskiej hańby-wulgaryzmy 19.09.06, 09:42 Jesteś wulgarny-czy to twoja aksjologia i twoich przyjaciol w politece ? zaciekawiony kecaw Twój rodak Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 09:50 Ziemkiewicz i Zaremba aż tak bardzo w dupę nie włażą. Ale jest jeszcze ta druga brunetka w TVPis. Nawet nie wiem, jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:35 Olejnik, Lis, Miecugow- to jest trójca wysługująca sie postkomunistom i ich różowym przyjaciołom. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 14:35 czy widziałeś kogoś bardziej pewnego od kaczorków,ministra od wanny,ministra zerowego i wielu ich kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka561 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:38 haen1950 napisał: > Ziemkiewicz i Zaremba aż tak bardzo w dupę nie włażą. Robia loda? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:36 hanieby wątek wymierzony w wolność słowa - hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:59 To raczej sprzeciw wobec tych samych konformistycznych postaw, na których wspierał się PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:00 konformizm w demokracji? ha ha ha ty tworzysz nowy konformizm - NIE WOLNO inaczej niż tuski Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:04 doprowadziliście to fanatyzmu ten kraj - wy tuski - już nie można pisac co się myśli pod szantażem plugawego ostracyzmu tusków Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:44 warsan napisała: > To moja lista sługusów Kaczyńskich i PIS-u. Macie inne propozycje, dopisujcie. > - Semka > - KArnowscy > - Gawryluk > - Ziemkiewicz. > - Rybiński > - Lisicki > - Wildstein > - Zaręba > Lizodupom trzeba powiedzieć "won". Anita Gargas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:54 To są uczciwi i rzetelni dziennikarze, a że tobie sie nie podobaja to widocznie jest przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 10:59 melisa-bb napisała: > To są uczciwi i rzetelni dziennikarze, a że tobie sie nie podobaja to widocznie Najbardziej obiektywny z nich jest Karnowski. Przez pół roku wszedzie rozsiewał plotki o śmiertelnej chorobie Leppera. Jeszcze takiej journal-ku.rwy nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:04 haen1950 napisał: Jeszcze takiej journal-ku.rwy nie > widziałem. Jest lepsza. Maleszka sie nazywa i pracuje w GW. Wiem, wiem tylko łamie teksty...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:07 moze i troszke przesadzil, ale musisz przyznac, ze Leper na calkiem zdrowego nie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:09 Nic mi nie wiadomo jakoby Karnowski rozsiewał taką wiadomośc. A nawet gdyby to przecież inni dziennikarze maja gorsze i cięższe grzechy na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:15 haen1950 napisał: Jeszcze takiej journal-ku.rwy nie widziałem. to zajdź do gw i tvn24 jest ich tam tyle co w niejednym dobym burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
warsan Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:07 Czas spojrzeć w oczy szmaciarzom od PIS-iorów. Gnojki na sprzedaż. Jeszcze Janke, jeden z nich,. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 11:13 Spójrz krytycznie na tych swoich ulubionych , bo ja ich nie moge słuchać( Zakowskiego, Miecugowa, Olejnik, Lizuta oraz reszty z Gazety W.jak tylko sie pojawiaja wiem co będą mówić o danej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Gdzie wy zyjecie? 19.09.06, 12:37 Spod waszych mózgownic wychodzi faszyzm. Demokracja to mozliwosc wypowiadania sie i przez tych,i przez tamtych, a podane tu listy z nazwiskami są bardziej niz glupie jakkolwiek by patrzec. GENIUSZE z FORUM! Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Gdzie wy zyjecie? 19.09.06, 12:48 Obecnie,najbezbieczniej i najlepiej byc specjalistą od prognozy pogody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 12:51 Dodałabym jeszcze do tej pierwszej listy pana Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Lista dziennikarskiej hańby 19.09.06, 13:09 Ja durniow nie muszę ani słuchać ani czytac.Pospieszalski niech lepiej zajmie się muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Nie rozumiem Ziemkiewicza 19.09.06, 20:08 Jako autor s-f powiniem trzeżwo patrzeć na rzeczywistość.Tymczasem odnoszę wrażenie,że on głęboko wierzy,że Kaczory są ósmym cudem świata i tylko żle dobrali sobie pomocników.Taka wiara panowała za cara czy innego króla i nie przystoi w XXI wieku.Chyba,że łączy go z Kaczorami spiskowa teoria dziejów.Bo nie sądzę ,żeby Ziemkiewicz robił z siebie propagandzistę Kaczorów dla pieniędzy.Ale mogę się mylić... Czyba nie ma do tej pory na liście Sakiewicza,który przebija lizusostwem nawet Semkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Chcesz wprowadzic cenzure? 19.09.06, 20:13 Nie lubie tych autorow, wiec ich nie czytam. Jesli naruszaja prawo prasowe, trzeba skladac skargi do rpkuratury. Jesli pisza glupoty, to sprawa ich i ich czytelnikow. Glupota po jakims czasie wyjdzie na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś