artsg 12.11.06, 21:34 Kilka dużych miast i to koniec!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruder76 Re: I w tym momencie sukcesy PO się skończyły. 12.11.06, 21:35 artsg napisał: > Kilka dużych miast i to koniec!!! Fakt - we Włoszczowej na pewno nie wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A zaczęły się już sukcesy kołalicjantów? 12.11.06, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ich sukcesy są wieczne :-) A może wietrzne? 12.11.06, 21:36 Wiatr potargał piórka? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kobieto,puchu marny,Ty wieczna istoto... 12.11.06, 22:59 malaszaramysz napisała: Ich sukcesy są wieczne :-) A może wietrzne? > Wiatr potargał piórka? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada mnie interesuje Zielona Góra 12.11.06, 21:37 mam nadzieję, że PO nie będzie miała większości w Radzie Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: mnie interesuje Zielona Góra 12.11.06, 21:39 z tego co słyszałem w moim rodzinnym mieście PO ma absolutną większość.. atb Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: I w tym momencie sukcesy PO się skończyły. 12.11.06, 21:39 Wyniki w wyborach do sejmików faktycznie uspokoją nieco rozgrzane głowy zwolenników PO. Z sondaży i z bacznej obserwacji naszej sceny politycznej wynika, że to koalicja rządowa zdobędzie większość sejmików. Co nie oznacza, że nie będzie zmuszona rządzić w koalicji jeszcze z kimś. PO dostanie 6-7 sejmików, nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 :) placz pisiorze placz... to poczatek konca IV RP 12.11.06, 21:39 najpierw duze miasta a potem caly kraj... normalnosc wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Ja się z was POkurczów śmieję 12.11.06, 22:50 uzdek98 napisał(a): > najpierw duze miasta a potem caly kraj... normalnosc wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No! Az ci sie od tego smiechu zajady probily. 12.11.06, 22:53 Calkiem jak u clowna. uwazaj, bo jak jutro przejzysz gazety, to co na wsiegda zajady moga zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Ja się z was POkurczów śmieję 12.11.06, 22:56 Ten śmiech to przypomina płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Ja się z was POkurczów śmieję 12.11.06, 22:58 artsg napisał: > uzdek98 napisał(a): > > > najpierw duze miasta a potem caly kraj... normalnosc wraca... > > A ja sie z ciebie nie śmieję. Nauczono mnie, zeby nie kpić z upośledzonych umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: I w tym momencie sukcesy PO się skończyły. 12.11.06, 22:55 Z tego, co opublikowali wynika, że platforma z PSL i lewicą mogą odstawić od koryta pażyrną koalicję w całej Polsce bez wyjątku. Kaczorom zostaną dwa gmachy w Warszawie i parę tysięcy etatów. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Kaczki beda zolniezami na eksport handlowali 12.11.06, 22:57 a mialo byc dbanie o POLSKE, katonazisci kacze! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: I w tym momencie sukcesy PO się skończyły. 12.11.06, 22:58 haen1950 napisał: > Z tego, co opublikowali wynika, że platforma z PSL i lewicą mogą odstawić od > koryta pażyrną koalicję w całej Polsce bez wyjątku. I to będzie zamknięcie wieka do trumny PO Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: I w tym momencie sukcesy PO się skończyły. 12.11.06, 23:03 artsg napisał: > Kilka dużych miast i to koniec!!! Po wsiach lokalni działacze, a PiS rządzi w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś