Gość: Łoś IP: *.sap.com / 10.31.184.* 24.06.03, 11:15 Brawo! Na pohybel femistkom i mordercom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asencja Kto za to placi?? IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 11:18 Kto placi za te bezcelowe kontrole?? Panstwo placi czyli: pan placi, pani placi... No coz, Polska ciemnogrodem Europy chyba jeszcze dlugo zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLiN Re: Kto za to placi?? IP: *.ap.edu.pl 24.06.03, 11:21 ciekawe kiedy przybije do portu statek-eutanazja albo statek- opium? Nie możemy się doczekać innych dutchwomen-ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Kto za to placi?? IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 11:27 Jezeli to mialo byc ironiczne, to niestety nie wyszlo. Popieram i jedno i drugie:) Tyle, ze pod scisla kontrola panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdr Re: Kto za to placi?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 11:45 Gość portalu: asencja napisał(a): > Jezeli to mialo byc ironiczne, to niestety nie wyszlo. Popieram i jedno i > drugie:) Tyle, ze pod scisla kontrola panstwa. III Rzesza? Swego czasu panstwo potega. Popieram eutanazje dla asencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Kto za to placi?? IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 11:51 Gość portalu: rdr napisał(a): > Popieram eutanazje dla asencji Dziekuje bardzo. Chcialabym miec mozliwosc ze skorzystania z prawa do eutanazji, kiedy bede miala na przyklad 80 lat i nie bede mogla samodzielnie wykonywac zadnych czynnosci (tak ladnie okreslany: czlowiek - roslinka). A jeszcze bardziej chcialabym moc skorzystac z tego prawa jezeli pzrydazyloby mi sie to wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terragor Ty i teraz samodzielnie IP: 217.96.29.* 24.06.03, 11:58 nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe lewacka niedojrzałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 12:00 Gość portalu: terragor napisał(a): > nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro > potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe > lewacka niedojrzałość Tylko, ze ciezko jest sie powiesic jezeli jest sie calkowicie sparalizowanym na przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 12:17 A nie myslalas zeby to zrobic, za nim cie sparalizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 12:20 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > A nie myslalas zeby to zrobic, za nim cie sparalizuje? A jakos nie mam takiej potrzeby. Dziekuje bardzo za pytanie o zdrowie psychiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Samoeutanazja z wyprzedzeniem jest bardzo zdrowa. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Samoeutanazja z wyprzedzeniem jest bardzo zdr IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 24.06.03, 16:13 To jej dokonaj glabie - dla takich jak ty to najlepsze rozwiazanie, innym pozwol na eutanazje we wlasciwym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Weż sprawy w swoje ręce. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.06.03, 09:42 Gość portalu: asencja napisał(a): > Gość portalu: terragor napisał(a): > > > nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro > > potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe > > lewacka niedojrzałość > Tylko, ze ciezko jest sie powiesic jezeli jest sie calkowicie sparalizowanym na > > przyklad... nie musisz sie wieszac...logika rodem Blochowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYSA PANTERA Re: Ty i teraz samodzielnie IP: 151.152.101.* 24.06.03, 19:38 Gość portalu: terragor napisał(a): > nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro > potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe > lewacka niedojrzałość MYLI PAN ZDOLNOSC DO SAMODZIELNEGO MYSLENIA Z NIEDOJRZALOSCIA. UZYWA TEZ PAN DWU SPRZECZNYCH SLOW W JEDNYM ZDANIU - ALBO LEWACKA, ALBO NIEDOJRZALOSC. TRZEBA DOJRZEC ABY ZOSTAC LEWAKIEM. DYSKUTANTOW NA TYM FORUM MOZNA WIEC PODZIELIC NA LEWAKOW I BURAKOW. NIEDOJRZALYCH BURAKOW. TZW. HOMO BURACUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.06.03, 09:47 Gość portalu: LYSA PANTERA napisał(a): > Gość portalu: terragor napisał(a): > > > nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro > > potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe > > lewacka niedojrzałość > > > MYLI PAN ZDOLNOSC DO SAMODZIELNEGO MYSLENIA Z NIEDOJRZALOSCIA. > UZYWA TEZ PAN DWU SPRZECZNYCH SLOW W JEDNYM ZDANIU - ALBO > LEWACKA, ALBO NIEDOJRZALOSC. > TRZEBA DOJRZEC ABY ZOSTAC LEWAKIEM. > DYSKUTANTOW NA TYM FORUM MOZNA WIEC PODZIELIC NA LEWAKOW I > BURAKOW. NIEDOJRZALYCH BURAKOW. TZW. HOMO BURACUS Czy widzisz jakakolwiek roznice pomiedzy burakiem a lewakiem?..bo ja nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.crowley.pl 25.06.03, 10:35 Gość portalu: LYSA PANTERA napisał(a): > Gość portalu: terragor napisał(a): > > > nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro > > potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe > > lewacka niedojrzałość > > > MYLI PAN ZDOLNOSC DO SAMODZIELNEGO MYSLENIA Z NIEDOJRZALOSCIA. > UZYWA TEZ PAN DWU SPRZECZNYCH SLOW W JEDNYM ZDANIU - ALBO > LEWACKA, ALBO NIEDOJRZALOSC. > TRZEBA DOJRZEC ABY ZOSTAC LEWAKIEM. > DYSKUTANTOW NA TYM FORUM MOZNA WIEC PODZIELIC NA LEWAKOW I > BURAKOW. NIEDOJRZALYCH BURAKOW. TZW. HOMO BURACUS lewak to takie coś co dojrzało. takie jabłuszko co dojrzeje to spada i gnije. burak jest w lepszej pozycji ponieważ nie spadnie jak dojrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.wrzesnia.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:43 PROTESTUJA LYSI PODOBNI DO GANGSTEROW,STARE KOBIETY KTORE JUZ NIE MOGA RODZIC I OSZLOMY POSLOWIE.NIE ZAUWAZYLEM ZADNEJ KOBIETY W W WIEKU ROZRODCZYM.NAJBARDZIEJ WULGARNE KOMENTARZE POCHODZA OD ZWOLENNIKOW LPR.PRZYPOMINA MI TO OKRES STALINOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Python Re: Ty i teraz samodzielnie IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 07:09 Ty chyba namawiasz do samobójstwa, a to jest przestępstwo poważniejsze od namawiania do eutanazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: Idiotyzm, a sprawa polska - IP: *.nwn.pl / 192.168.10.* 27.06.03, 13:12 Gość portalu: terragor napisał(a): > nie wykonujesz podstawowych czynności wokół siebie skoro > potrzebujesz Państw: nawet do tego żeby sie powiesić. Typowe > lewacka niedojrzałość W Polsce prywatyzuje się wszystko, ale macice i prawo do samostanowienia pojedyńczej jednostki- nie, w imię jakieś sekty, z siedzibą w Watykanie. Nie jestem katloiczką, nie byłam nigdy i nie chce być, a tymbardziej nie chcę byc zbawiana. Nic mnie nie ciągnie do katolickiego raju. Więc dlaczego odmawia mi się prawa do dysponowania moim ciałem i życiem. W imię zygoty, a może w imię interesów lekarzy ginekologów którzy jak wiadomo stosują metodę "ile miesięcy tyle tysięcy"a oficjalnie udają "obrońców życia", nawiedzonych duchem św.Jak wiadomo, kazda samica w naturze jesli nie chce miec potomstwa dokonuję "aborcji"zagryza, wyrzuca z gniazda itd. to PRAWO NATURALNE, w Polsce to prawo tez jest stosowane, te które mają pieniądze idą do gabinetu ginekologicznego z kopertą w ręku, te które chcą to zrobic legalnie jadą na wycieczkę do Amsterdamu, czy Kopenhagi, a te które nie mają na to funduszy albo pakują w reklamówkę i wynoszą do śmieci, albo powiększają rzeszę, niechcianych niekochanych dzieci ulicy, no ale sekta, zsiedzibą w Watykanie jest zadowolona,że Polska jest poligonem doświadczalnym dla nowej ewangelizacji.Jestem nawet ciekawa czy jest jakiś związek między gabinetami ginekologicznymi , a sektą katolicką, pewnie jest, sądząc po lobby jakie dało znac o sobie we Władysławowie. Niestety muszę zmartwić panów ginekologów i panów z LPR, złote czasy już się kończą, po 1V, przyszłego roku, każdy bedzie mógł skorzystac z holenderskiej opieki medycznej, jako obywatel Unii, i ustawa aborcyjna, stanie się bezcelowa,jeśli wogóle jeszcze będzie ( patrz Irlandki jeżdzące, do Wielkiej Brytanii, w tym samym celu. a sprawa eutanazji -popieram, jeśli będzie przeprowadzana wg holenderskich zasad, a wbrew propagandzie sekty, nie jest to sprawa taka łatwa i prosta by przypłynął statek i dokonywał eutanazji Polaków, zresztą po co? Natomiast mam prawo domagac sie prawa do godnej śmierci w wypadku, kiedy medycyna, byłaby bezradna (na szczescie jestem zdrowa w 100% na ciele i umysle) W przeciwieństwie, do katolików myślę samodzielnie i nie muszę w swym życiu kierować się dyrektywami staruszka w białym habicie, jestem indywidualistką, hedonistką i nie czuję się w obowiązku do solidarności z kimkolwiek i czymkolwiek. Często bywam w Holandii i nie ukrywam, bardzo podoba mi się kraj ludzi pragmatycznych i pracowitych, zarabiający od wieków na polskim idiotyźmie, w XVI - Polska była spichlerzem Europy, ale dzieki holenderskiej flocie XVII wieku Polacy w imię katolckiej sekty, wygnali arian pozbywając się kadry ludzi wykształconych i nie biednych, przyjeła ich Holandia i podbiła Antyle, Brazylię (admirał Krzysztof Arciszewski), no cóz niby uczymy sie historii, ale nie potrafimy wyciągnąc z nich wniosków aż się cisną na usta słowa poety, "że Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi" My Polacy lubimy konspirację, lubimy jak nam ktoś zakazuje coś, albo kaze, zamiast zalegalizować opium i trawkę i mieć z tego pieniądze w budżecie wolimy je wydawać na walkę z mafiami i zorganizowaną przestępczością Cóż jesteśmy narodem idiotów, bo inaczej tego nazwac nie można. Naszczęscie mam 20 lat i pozostałe kraje unii stoją przede mną otworem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Kto za to placi?? IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.06.03, 09:41 Gość portalu: asencja napisał(a): > Gość portalu: rdr napisał(a): > > > Popieram eutanazje dla asencji > > Dziekuje bardzo. Chcialabym miec mozliwosc ze skorzystania z prawa do > eutanazji, kiedy bede miala na przyklad 80 lat i nie bede mogla samodzielnie > wykonywac zadnych czynnosci (tak ladnie okreslany: czlowiek - roslinka). A > jeszcze bardziej chcialabym moc skorzystac z tego prawa jezeli pzrydazyloby mi > sie to wczesniej... Mam nadzieje ze umrzesz z glodu slyszalem ze w Poslce nie za ciekawie z praca... a i ta co masz nie wiem czy wystarczy ci na bulke z maslem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto za to placi?? IP: *.crowley.pl 25.06.03, 10:18 Nie czekaj! już teraz rzuć się z wierzowca i będzie nas mniej za kilka lat. wtedy i ZUS odetchnie nie płacąc Ci emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michki Re: Kto za to placi?? IP: 62.233.139.* 25.06.03, 15:33 Popieram w pełni eutanazję o ile jest przeprowadzona z koniecvzności i pod kontroplą lekarza...pewnie spytacie co to za konieczność...ja na to odpowiem pytaniem Co jest lepsze...zabić płód we wczesnej fazie czy dać mu umrzeć np. z głodu bo kobieta ani siebie ani jego nie jest w stanie wyżywić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwal Re: i znowu trzeba zapłacić. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 12:12 Gość portalu: asencja napisał(a): > Popieram i jedno i > drugie:) Tyle, ze pod scisla kontrola panstwa. Niesamowite! Toż nie wiesz, że ta kontrola państwa kosztuje? Zatem Pan i Pani płaci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: i znowu trzeba zapłacić. IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 12:16 Gość portalu: serwal napisał(a): > Niesamowite! Toż nie wiesz, że ta kontrola państwa kosztuje? > Zatem Pan i Pani płaci ... Zmieniam sformulowanie na bardziej trafne i czekam na nowy komentarz: popieram eutanazje, jezeli beda istniec regulacje uniemozliwiajace naduzycia w tym wzgledzie. Niestety jest to lekka utopia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Gość nieproszony a my musimy ZA NIEGO PŁACIĆ. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Kto za to placi?? IP: *.lubzel.com.pl 24.06.03, 12:48 Eutanazję proponuję popierać własnym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Kto za to placi?? IP: *.com / 10.10.233.* 24.06.03, 18:22 Pewnie zalujesz, ze Ciebie nie wyskrobano, ale teraz masz szanse: mozesz sie poddac eutanazji... No bo skoro to wszystko popierasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sama Re: Kto za to placi?? IP: *.esr.east.verizon.net 24.06.03, 22:19 Gość portalu: X napisał(a): > Pewnie zalujesz, ze Ciebie nie wyskrobano, ale teraz masz > szanse: mozesz sie poddac eutanazji... No bo skoro to wszystko > popierasz... O tak logika ze hej. Naprawde lepiej sie zastanowic niz wygadywac glupoty. Jak nie popierasz eutanazji to prosze na siebie wziac wszystkich niedoreznych starcow czy innych. A jak nie popierasz to moze zajmij sie edukacja o antykocepcji. Ale Ty napewno tez tego nie popierasz to lepiej zacznil dawac na wszystkie sieroty ktorych nikt nie chce a jest ich na swiecie sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Kto za to placi?? IP: *.microb.uni.wroc.pl 25.06.03, 11:29 Gość portalu: ja sama napisał(a): > Gość portalu: X napisał(a): > > > Pewnie zalujesz, ze Ciebie nie wyskrobano, ale teraz masz > > szanse: mozesz sie poddac eutanazji... No bo skoro to wszystko > > popierasz... > > O tak logika ze hej. Naprawde lepiej sie zastanowic niz > wygadywac glupoty. Jak nie popierasz eutanazji to prosze na > siebie wziac wszystkich niedoreznych starcow czy innych. A jak > nie popierasz to moze zajmij sie edukacja o antykocepcji. Ale Ty > napewno tez tego nie popierasz to lepiej zacznil dawac na > wszystkie sieroty ktorych nikt nie chce a jest ich na swiecie > sporo. Super logika, usuńmy zatem wszyskich których uznamy za zbędnych. Popieram, proponuje zacząć od chińczyków i muzułmanów, później hidusi, czarni, żydzi, ci z krzywymi nosmi lub podbitym okiem, przeciwnicy polityczni, mąż który nie posolił zupy lub przyniósł do domu 2500 wypłaty a nie 3000. Tylko sie pospieszmy aby ktoś inny nie wpadł na pomysł że może zrobić to samo i na swojej liście umieścić nas. Chyba ktoś tu zapomniał o godności osoby ludzkiej, lub też uważa że sam może wyznaczać którzy ludzie są godni życia a którzy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Kto za to placi?? IP: *.ini.unizh.ch 25.06.03, 00:31 A eugenike, oczywiscie pod scisla kontrola panstwa? Gość portalu: asencja napisał(a): > Jezeli to mialo byc ironiczne, to niestety nie wyszlo. Popieram i jedno i > drugie:) Tyle, ze pod scisla kontrola panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Kto za to placi?? IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.06.03, 09:40 Gość portalu: asencja napisał(a): > Jezeli to mialo byc ironiczne, to niestety nie wyszlo. Popieram i jedno i > drugie:) Tyle, ze pod scisla kontrola panstwa. to moze od razu do komor gazowychco tam sie bawic w eutanazje i skrobanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Kto za to placi?? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.06.03, 11:31 Gość portalu: aLiN napisał(a): > ciekawe kiedy przybije do portu statek-eutanazja albo statek- > opium? Nie możemy się doczekać innych dutchwomen-ek Pomieszałeś w tej wypowiedzi rzeczy z całkiem róznych parafii. Ale to ta wasza precyzja. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adak Re: Kto za to placi?? IP: *.bsace7011.dsl.brasiltelecom.net.br 24.06.03, 21:12 czytajac wypowiedzi jak twoja uwazam ze nastepna powinna przyplynac flotylla statkow-szpitali psychiatrycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: Kto za to placi?? IP: *.pth0510.pth.iprimus.net.au 25.06.03, 04:37 Juz niedlugo przybije statek-mozg! Gość portalu: aLiN napisał(a): > ciekawe kiedy przybije do portu statek-eutanazja albo statek- > opium? Nie możemy się doczekać innych dutchwomen-ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kto za to placi?? IP: *.acn.pl 25.06.03, 12:10 eutanazja, aborcja, opium... ja bym nie wrzucał do wspólnego kotła. Przeciwnicy akcji holenderek to jakiś kompletny CIEMNOGRÓDEK!!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Ty sama jestes ciemna IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 11:37 Nie potrafisz sie zabezpieczyc i dla ciebie latwiej jest usunac ciaze, tak? Glupia zawsze bedzie miala problemy - nawet jak bedzie ustawa, to glupiej osoby to nie zadowoli. Glupia zawsze tylko zrzedzi. A kto ciemna i tepa istoto placi za kontrole celne na granicach? Dalej nie wiesz? Az tak glupia jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Ty sama jestes ciemna IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 11:54 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Nie potrafisz sie zabezpieczyc i dla ciebie latwiej jest usunac > ciaze, tak? Glupia zawsze bedzie miala problemy - nawet jak > bedzie ustawa, to glupiej osoby to nie zadowoli. Glupia zawsze > tylko zrzedzi. > > A kto ciemna i tepa istoto placi za kontrole celne na granicach? > Dalej nie wiesz? Az tak glupia jestes Czy to moze Ty finansujesz kontrole na tym statku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terragor Ciemaczko Ty masz pewnie IP: 217.96.29.* 24.06.03, 12:01 juz skonczone z 13 late... więc pobłażliwie poinformuję cie dziecko, że Cła to jedna z najbardziej dochodowych instytucji w Polsce jak i w innych krajch to także istotniejsze źródło szmalu budżecie państaw. No tak ale Ty pewnie nie wiesz co to budżet...ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Ciemaczko Ty masz pewnie IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 12:08 Gość portalu: terragor napisał(a): > juz skonczone z 13 late... więc pobłażliwie poinformuję cie > dziecko, że Cła to jedna z najbardziej dochodowych instytucji w > Polsce jak i w innych krajch to także istotniejsze źródło szmalu > budżecie państaw. No tak ale Ty pewnie nie wiesz co to > budżet...ech Zwracam Ci uwage, ze pracownicy Urzedu Celnego nie oclili lekarstw (czyli nie pobrali stosownej oplaty), a jedynie zmkneli leki w szafie i zaplombowali. Czyli korzysci z tego dla panstwa zadne (poza nowymi obywatelami) - wplywu do budzetu nie ma i nie bylo, a kontrola kosztowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Ciemaczko Ty masz pewnie IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 12:20 > Zwracam Ci uwage, ze pracownicy Urzedu Celnego nie oclili lekarstw (czyli nie > pobrali stosownej oplaty), a jedynie zmkneli leki w szafie i zaplombowali. > Czyli korzysci z tego dla panstwa zadne (poza nowymi obywatelami) - wplywu do > budzetu nie ma i nie bylo, a kontrola kosztowala... A ja ci zwracam tepoto uwage, ze na granicy nie kazdy kierowca placi clo, ktorego celnik pyta sie, czy ma sie cos do oclenia. Wlasnie dzieki temu nie mamy jeszcze ciemnogrodu. Ale jezeli przyplynie tu wiecej dutchwomen - bedziemy go mieli. W kazdym badz razie kaczki moga liczyc conajmniej na ciebie: zawsze mozna ci wcisnac przeterminowane leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Gość nieproszeni a my musimy ZA NIEGO PŁACIĆ. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.K Re: Ty sama jestes ciemna IP: 198.155.189.* 24.06.03, 13:22 Dziekujemy za te swiatlosc i porazajacy blysk niepospolitej inteligencji bijjacy od Ciebie! A jaka kindersztuba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Błagam, nie obrzucajmy się błotem IP: *.INEL.GOV 24.06.03, 13:40 Błagam, nie obrzucajmy się błotem ani inną "substancją miękką i podatną"! Uwaga dotyczy szczególnie panów - wielu z Was zachowuje się naprawdę agresywnie. Nie można już przemówić po ludzku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Ty sama jestes ciemna IP: *.powernet.pl 25.06.03, 09:52 Gość portalu: Wojtek napisał: > Nie potrafisz sie zabezpieczyc i dla ciebie latwiej jest usunac > ciaze, tak? Glupia zawsze bedzie miala problemy - nawet jak > bedzie ustawa, to glupiej osoby to nie zadowoli. Glupia zawsze > tylko zrzedzi. A może to pan by się zabezpieczał, jeśli łaska. A potem madry tatuś robi wymyk, a ty żyj z ofiarą jego mądrości. A aborcja w Polsce i tak istnieje, tylko dobże ukryta. Hipokryzja jest podstawą ustroju. Legalizacja aborcji wcale nie spowoduje zwiększenia ilości skrobanek, bo podjęcie takiej decyzji wcale nie jest łatwe. Pewnie, że łatwiej się zabezpieczyc, ale na liście leków refundowanych są tylko pigułki z taką ilością hormonów, ze wyrośnięcie wąsów to tylko jeden z nielicznych skutków ubocznych. Zaś pigułki nowej generacji są tak drogie, że normalne dziewczyny mają problem z finansowaniem swego bezpieczeństwa. Ciekawe czy pan panie supermądry współfinansujesz antykoncepcję swojej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Kto za to placi?? IP: *.kabel.telenet.be 24.06.03, 12:24 Gość portalu: asencja napisał(a): > Kto placi za te bezcelowe kontrole?? > Panstwo placi czyli: pan placi, pani placi... > No coz, Polska ciemnogrodem Europy chyba jeszcze dlugo > zostanie... Kontrole celne, odprawa graniczna, miejsce przy keji sa umieszczone w oplatach portowych za ktore placi statek. Wielkosc tych oplat jest rozna w zaleznosci od wielkosci statku. Tutaj dochodzi ten caly cyrk z ginekologami zakonnymi itp. Za to placisz ty biedny podatniku, poniewaz nic nie znaleziono co kwalifikowaloby sie pod czyn przestepczy. Gdyby te lekarstwa byly niezadeklarowane i schowane to inna sprawa. Wowczas celnicy mogliby nalozyc kare i kazac zaplacic za przedstawienie cyrkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Kto za to placi?? IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 12:32 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > Kontrole celne, odprawa graniczna, miejsce przy keji sa umieszczone w oplatach > portowych za ktore placi statek. Wielkosc tych oplat jest rozna w zaleznosci > od wielkosci statku. > Kontrole celne i odprawa graniczna nie sa wliczone w oplate portowa. Oplata portowa faktycznie zalezy od wielkosci statku, ale jest niezalezna od tego czy przyplywa on z zagranicy czy innego portu krajowego. Jezeli przyplywa z portu krajowego nie podlega obowiazkowi kontroli celno - paszportowej, a oplata portowa pozostaje taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Kto za to placi?? IP: *.kabel.telenet.be 24.06.03, 12:39 Gość portalu: asencja napisał(a): > Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > > > > Kontrole celne, odprawa graniczna, miejsce przy keji sa umieszczone w > oplatach > > portowych za ktore placi statek. Wielkosc tych oplat jest rozna w zaleznos > ci > > od wielkosci statku. > > > Kontrole celne i odprawa graniczna nie sa wliczone w oplate portowa. > Oplata portowa faktycznie zalezy od wielkosci statku, ale jest niezalezna od > tego czy przyplywa on z zagranicy czy innego portu krajowego. Jezeli przyplywa > z portu krajowego nie podlega obowiazkowi kontroli celno - paszportowej, a > oplata portowa pozostaje taka sama. Przeciez w Gdyni nie mieli odprawy. Jesli sie nie myle to nawet nie zacumowali :-) No chyba, ze byli jeszcze w innym porcie. Z reguly po wyplynieciu z portu kapitan zawsze probuje wyjechas 200 mil od brzegu, aby wydac zalodze towary boundowe. (oczywiscie jezeli kapitan jest fajny gosc) inaczej zaloga musi palic drogie papierosy zakupione na ladzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asencja Re: Kto za to placi?? IP: *.kom / 10.105.13.* 24.06.03, 12:46 > > Przeciez w Gdyni nie mieli odprawy. Jesli sie nie myle to nawet nie > zacumowali :-) > No chyba, ze byli jeszcze w innym porcie. Z reguly po wyplynieciu z portu > kapitan zawsze probuje wyjechas 200 mil od brzegu, aby wydac zalodze towary > boundowe. (oczywiscie jezeli kapitan jest fajny gosc) inaczej zaloga musi > palic drogie papierosy zakupione na ladzie ;-) Odprawa nie jest wliczona w oplate portowa, bo ona jest zawsze takie sama. O to mi chodzilo. A na Baltyku to ciezko wyjechac 200 mil od brzegu, hihi. Jakiegokolwiek generalnie...Chyba ze chodzilo Ci o 12... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Kto za to placi?? IP: *.kabel.telenet.be 24.06.03, 13:08 Gość portalu: asencja napisał(a): > > > > > Przeciez w Gdyni nie mieli odprawy. Jesli sie nie myle to nawet nie > > zacumowali :-) > > No chyba, ze byli jeszcze w innym porcie. Z reguly po wyplynieciu z portu > > kapitan zawsze probuje wyjechas 200 mil od brzegu, aby wydac zalodze towar > y > > boundowe. (oczywiscie jezeli kapitan jest fajny gosc) inaczej zaloga musi > > palic drogie papierosy zakupione na ladzie ;-) > > Odprawa nie jest wliczona w oplate portowa, bo ona jest zawsze takie sama. O to > > mi chodzilo. > A na Baltyku to ciezko wyjechac 200 mil od brzegu, hihi. Jakiegokolwiek > generalnie...Chyba ze chodzilo Ci o 12... Oplata jest wliczona w oplate portowa. No chyba, ze w Ciemnogrodzie sa tacy bogaci i robia to gratis. W praktyce bound otwiera sie po zdaniu pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Kto za to placi?? IP: *.kabel.telenet.be 24.06.03, 13:09 Gość portalu: Czarny napisał(a): > Gość portalu: asencja napisał(a): > > > > > > > > > Przeciez w Gdyni nie mieli odprawy. Jesli sie nie myle to nawet nie > > > zacumowali :-) > > > No chyba, ze byli jeszcze w innym porcie. Z reguly po wyplynieciu z p > ortu > > > kapitan zawsze probuje wyjechas 200 mil od brzegu, aby wydac zalodze > towar > > y > > > boundowe. (oczywiscie jezeli kapitan jest fajny gosc) inaczej zaloga > musi > > > palic drogie papierosy zakupione na ladzie ;-) > > > > Odprawa nie jest wliczona w oplate portowa, bo ona jest zawsze takie sama. > O > to > > > > mi chodzilo. > > A na Baltyku to ciezko wyjechac 200 mil od brzegu, hihi. Jakiegokolwiek > > generalnie...Chyba ze chodzilo Ci o 12... > > Oplata jest wliczona w oplate portowa. No chyba, ze w Ciemnogrodzie sa tacy > bogaci i robia to gratis. > W praktyce bound otwiera sie po zdaniu pilota. Mialo byc "ODPRAWA jest wli....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Gość nieproszony a MY ZA NIEGO PŁACIMY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Kto za to placi?? IP: *.lubzel.com.pl 24.06.03, 12:53 Lepiej płacić za egzekwowanie prawa niż na idiotyczne akcje rozdawania prezerwatyw lub jednorazowych strzykawek narkomanom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanusZ Re: Kto za to placi?? IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 24.06.03, 13:59 Dlaczego bezcelowe? A gdyby przywieźli tonę narkotyków, lub broń dla terrorystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andorra Re: Kto za to placi?? IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 15:10 Kto za to placi, to ciekawe pytanie. Ale o wiele ciekawsze jest pytanie, kto placi za to, że statek holenderski może sobie pływac. Myślę, że to są dużo większe pieniądze. Obecna ustawa antyaborcyjna mi się nie podoba. Ale jeszcze bardziej mi się niepodoba, że kilka holenderskich cip chce decydować za Polskę. Pozdrawiam, Andorra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan ze wsi Ktory skrzywdziłeś człowieka małego..... IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 17:56 Gość portalu: asencja napisał(a): > Kto placi za te bezcelowe kontrole?? > Panstwo placi czyli: pan placi, pani placi... > No coz, Polska ciemnogrodem Europy chyba jeszcze dlugo > zostanie...A KTO ZAPOŁACI ZA TWOJA GŁUPOTE I NIEDOROZWÓJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Sprzedac statek na aukcji IP: 212.80.172.* 24.06.03, 19:21 Pewnie ktos da 10 tys. I zwroci sie koszt kontroli. A moze nalezy odwrocic cala sytuacje. Wyobrazmy sobie ze polski statek wplywa nielegalnie do portu w Rotterdamie i oferuje kobietom przerwanie ciazy przy uzyciu nielegalnych i przeterminowanych lekow. Gwarantuje ze sad w Holandii wydal by wyrok po 5 lat a statek sprzedal na pokrycie kosztow procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieso Re: Sprzedac statek na aukcji IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 25.06.03, 01:37 idiota, jak pragne zakwitnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Kto za to placi?? IP: *.65-203-24.mtl.mc.videotron.ca 24.06.03, 21:27 Sprostowanie niedomowien dziennikarza: Jest napisane, : "Część leków była przeterminowana" Powinno byc: 40 lekow na 68 JEST prztermoniwanych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Kto za to placi?? IP: 217.153.133.* 25.06.03, 10:32 Gość portalu: asencja napisał(a): > Kto placi za te bezcelowe kontrole?? > Panstwo placi czyli: pan placi, pani placi... > No coz, Polska ciemnogrodem Europy chyba jeszcze dlugo > zostanie... Dlaczego uważasz, że bezcelowe? Prawo polskie zabrania używania takich środków, było podejrzenie popełnienia przestępstwa... Jeżeli Polska jest "ciemnogrodem" Europy to przez takie właśnie podejście do prawa... np. niska szkodliwość czynu :-( Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zubr Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: 62.58.16.* 24.06.03, 11:19 Gość portalu: Łoś napisał(a): > Brawo! Na pohybel femistkom i mordercom! Ale debil, ten los... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: 194.229.178.* 24.06.03, 11:24 Cokolwiek myslimy o polskim prawie aborcyjnym, pozostaje ono wciaz prawem i jako takie ma byc przestrzegane. Koniec kropka. Niezaleznie od tego kto je lamie i jakie ma intencje. I nie dotyczy to tylko aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giri Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: 217.153.90.* 25.06.03, 09:27 Gość portalu: inz napisał(a): > Cokolwiek myslimy o polskim prawie aborcyjnym, pozostaje ono > wciaz prawem i jako takie ma byc przestrzegane. Koniec kropka. > Niezaleznie od tego kto je lamie i jakie ma intencje. I nie > dotyczy to tylko aborcji. a co sądzisz o prawie podatkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _kobieta_ do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: 217.11.136.* 24.06.03, 11:28 i w formie zartu po glowie mi chodzila wycieczka do Wladyslawowa. Dzis juz wiem ze nie jestem. Ale przeprowadzialam mala symulacje. Kolejne drugie dziecko przewrociloby mi zycie do gory nogami. Dobrze platna praca - stracona, kosztowne studia - trzebaby przerwac na V roku; miesieczne raty w wysokosci 2500 - brak srodkow na splate. Mimo to patrzac dzis na moje 4 letne dziecko NIGDY nie zdecydowalabym sie usunac ciazy. Jednak nie potepiam!!! kobiet decyduajcych sie na zabieg. Ubolewam naad tym ale nie potepiam. Uwazam ze w naszym kraju jest skandaliczna!!! nieudolnosc w kwestii uswiadamiania i antykoncepcji. a patrzac na calosciowe dzialania Ligi Polskich Rodzin WSTYDZE sie ze kilka milionow wyborcow poparlo bande zacofanych oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ZX20. Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: diak:* / 10.5.3.* 24.06.03, 11:37 Gość portalu: _kobieta_ napisał(a): > i w formie zartu po glowie mi chodzila wycieczka do > Wladyslawowa. Dzis juz wiem ze nie jestem. Ale przeprowadzialam > mala symulacje. Kolejne drugie dziecko przewrociloby mi zycie do > gory nogami. Dobrze platna praca - stracona, kosztowne studia - > trzebaby przerwac na V roku; miesieczne raty w wysokosci 2500 - > brak srodkow na splate. > Mimo to patrzac dzis na moje 4 letne dziecko NIGDY nie > zdecydowalabym sie usunac ciazy. > Jednak nie potepiam!!! > kobiet decyduajcych sie na zabieg. Ubolewam naad tym ale nie > potepiam. > Uwazam ze w naszym kraju jest skandaliczna!!! > nieudolnosc w kwestii uswiadamiania i antykoncepcji. > a patrzac na calosciowe dzialania Ligi Polskich Rodzin WSTYDZE > sie ze kilka milionow wyborcow poparlo bande zacofanych oszolomow Jeżeli postępem chcesz nazwać aborcję - to mogę Ci tylko współczuć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _kobieta_ Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: 217.11.136.* 24.06.03, 11:44 postepem nazywam antykoncepcje i wyłacznie ja. biorac pod uwage muzynskie plemiona ktore 50 lat temy zabezpieczały sie sokiem z bambusa oraz lata 60-te liedy to ilosc hormonow powodowala szkody dla zdrowia uwazam ze dzisiejsza antykoncepcja poczynila postemp. Wlasnie tak rozpatruje rozmnazanie - w kategoriach rozsadnego zabezpieczania i planowanego, kochanego posiadania dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... 24.06.03, 13:19 _kobieto_! jakie to studia skończyłaś i jaką dobrze płatną pracę dostałaś, skoro zamiast "postęp" piszesz "postemp"? to dopiero ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: 195.94.198.* 24.06.03, 15:34 a Ty widzę że nie masz się do czego dopierdolić to czepiasz się literówek...:))dorśnij emocjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.sympatico.ca 25.06.03, 03:57 Gość portalu: zenon napisał(a): > a Ty widzę że nie masz się do czego dopierdolić to czepiasz się > literówek...:))dorśnij emocjonalnie Krotko zwiezle i na temat nie tylko do tego kolesia bo wielu sie czepia literowek.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol M. Ten smarkacz w saperkach to LPRaczyna z MW IP: *.gen.twtelecom.net 25.06.03, 23:02 Glupie toto, a przemadrzale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 11:43 Trudnosci w zdobyciu srodkow antykoncepcyjnych? Nie wiesz gdzie je kupic? Podpowiem: apteka. Jezeli nic nie wiesz jak je uzywac, to idz do ginekologa. On ci pomoze. No chyba, ze nie wiesz kto to ten ginekolog. Na to juz nie pomoge. Osoba glupia zawsze bedzie miala kolosalne problemy z najprostszymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _kobieta_ Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: 217.11.136.* 24.06.03, 11:47 mozesz sadzic o mnie co chcesz, akurat w moim przypadku spirala, ktora mialam zalozona przesunela sie i tym samym przestala chronic mnie przed ciaza. Zapewniam ze tego nei da sie wyczuc bez usg, ktore przeciez nie jest rutynowym badaniem na kontroli ginekologicznej. stad moj niepokoj ale tylko dzieli temu ze dbam o siebie i chodze na kontrole lekarskie w pore zapobieglam niechcianej ciazy - ktora jakby sie zdazyla - stala by sie chciana i kochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 12:13 Moze i masz racje, ze za szybko cie zaatakowalem. Przepraszam. Ja uwazam, ze kobieta moze sobie robic z wlasnym "tylkiem" co jej sie zywnie podoba. Ale z wlasnym tylkiem. Moze sie na przyklad podwiazac, jezeli nie potrafi lub nie moze stosowac innych srodkow a nie chce miec dzieci. Jej sprawa. Ale jezeli zaszla w ciaze, to nosi juz drugie zycie. I jestem przeciwko aborcji na żądanie. Poki co mozna dokonywac aborcji ze wzgledu na gwalt czy zdrowotnych (jest jeszcze trzeci powod - nie pamietam). A jezeli ktos chce uprawiac beztroski seks, to niestety musi uwazac. Im latwiej ludziom sie zyje, tym sa bardziej zmeczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.06.03, 12:23 Jezeli kobieta zaszla w ciaze w wyniku gwaltu, to rowniez nosi w sobie kolejna istote ludzka. To jednak najwyrazniej nie ma znaczenia. Do tej pory problem aborcji jest wiec czysto spoleczny, nie zas moralny. Ale prosze.......... potepiajcie nadal. Najlepiej obydwie strony. A co do owego statku, plywa, dziala i konfiskata dokonana przez polskich celnikow niewiele zmieni. Nastawienia tych kobiet, ktore chcialy skorzystac z tej wizyty rowniez. Dziekuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 12:31 Akurat jestes w bledzie. Zmieni to. Akcja kaczek na falach byla prowokacja, by pokazac, co one sobie mysla o prawie. Byla tez akcja kolezanek z LSD. Nie moze byc tak, ze jakies kaczki na falach wplywaja sobie lodka do polskiego portu jak swiete krowy i robia co chca. Polska to nie "szanowany" Amsterdam. Obecna ustawa antyaborcyjna jest kompromisem. Jest dobrym kompromisem. Jezeli porod zagraza kobiecie, to nie jest takie oczywiste, czyje zdrowie jest wazniejsze. Jezeli dziecko ma sie urodzic uposledzone - sprawa troche trudniejsza. Gwalt - jeszcze trudniejsza. Ale na zadanie - to juz glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.06.03, 12:36 Nazywasz to kompromisem?????????? To nowe (nowe, bo dosc dlugo bylo cicho) zrodlo konfliktow. I problem dla wielu naprawde zainteresowanych tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 12:55 Gość portalu: SOWA napisał(a): > Nazywasz to kompromisem?????????? To nowe (nowe, bo dosc dlugo bylo cicho) zrod > lo konfliktow. I problem dla wielu naprawde zainteresowanych tematem. Wcale nie. Dla wielu problem lezy w zrozumieniu.. Obawiam sie ze Pan Wojtek sie nie uchowal choc jego jadro migdalowate sie uaktywnia...Ale rewolucja zaczyna przypominac ewolucje.. Zalecam cieplejszy stosunek do kobiet a dyskusja bedzie owocniejsza.. NO bo o zrozumieniu trudno tu mowic- to jakies proby- gwalt powazniejszy problem od zagrozenia zdrowia i wad wrodzonych. No pierwszy raz mowie HMMMM.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 13:11 Przy uwaznym czytaniu mozna sie domyslec, ze "powazniejszy problem" oznacza "trudniejszy do obrony". Ale kazdy rozumie jak mu wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 13:54 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Przy uwaznym czytaniu mozna sie domyslec, ze "powazniejszy > problem" oznacza "trudniejszy do obrony". Ale kazdy rozumie jak > mu wygodnie. To nie tak - w kwestii pepowin jest Pan bardziej oczywisty.. Pytanie jest czy konrolujemy swoja dwoistosc czy pozostawiamy ja bez kontroli... Ale nie chce Pana wiecej meczyc. Przechodzi Pan widze jakas tam ewolucje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Zamiast do apteki JEDŹ NA EKSKURSJĘ DO GDAŃSKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełG. Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 21:51 Gość portalu: SOWA napisał(a): > Jezeli kobieta zaszla w ciaze w wyniku gwaltu, to rowniez nosi w sobie kolejna > istote ludzka. Masz rację i z tego względu obecna ustawa powinna być zaostrzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.tilbu1.nb.home.nl 24.06.03, 12:31 Wojtku, wiesz co??? Kobiety nie zachodza w ciaze samoistnie, sprawca jest mezczyzna. Dlaczego wiec komentujesz w wulgarny sposob tylko kobiety? Zapewniem Cie, ze wiekszosc decyduje sie na przerwanie ciazy WLASNIE dlatego, ze nie moga liczyc na owych wspanialych panow, ktorzy sie do tego przyczynili. A co do antykoncepcji, przeciez mezczyzni ROWNIEZ moga przed ciaza uchronic partnerke, wystarczy prezerwatywa. Czemu wiec tego nie robicie panowie????? Chyba wiem...w naszym kraju ZAWSZE jest winna kobieta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 12:48 Gość portalu: Nel napisał(a): > Wojtku, wiesz co??? Kobiety nie zachodza w ciaze samoistnie, > sprawca jest mezczyzna. Dlaczego wiec komentujesz w wulgarny > sposob tylko kobiety? Zapewniem Cie, ze wiekszosc decyduje > sie na przerwanie ciazy WLASNIE dlatego, ze nie moga liczyc na > owych wspanialych panow, ktorzy sie do tego przyczynili. A co > do antykoncepcji, przeciez mezczyzni ROWNIEZ moga przed ciaza > uchronic partnerke, wystarczy prezerwatywa. Czemu wiec tego nie > robicie panowie????? Chyba wiem...w naszym kraju ZAWSZE jest > winna kobieta. Pozdrawiam. NO prosze a nie mowilam ze Pan Wojtek tak skonczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 13:09 Gość portalu: Nel napisał(a): > Wojtku, wiesz co??? Kobiety nie zachodza w ciaze samoistnie, > sprawca jest mezczyzna. Dlaczego wiec komentujesz w wulgarny > sposob tylko kobiety? Zapewniem Cie, ze wiekszosc decyduje > sie na przerwanie ciazy WLASNIE dlatego, ze nie moga liczyc na > owych wspanialych panow, ktorzy sie do tego przyczynili. A co > do antykoncepcji, przeciez mezczyzni ROWNIEZ moga przed ciaza > uchronic partnerke, wystarczy prezerwatywa. Czemu wiec tego nie > robicie panowie????? Chyba wiem...w naszym kraju ZAWSZE jest > winna kobieta. Pozdrawiam. Masz racje. Moja wypowiedz byla niekompletna. To samo tyczy sie oczywiscie panow. Tak jak sa malointeligentne kobiety, tak i sa debilni panowie. Antykoncepcja dotyczy tez mezczyzn. Wcale nie zaprzeczam. A pisalem tylko o kobietach i pominalem panow, poniewaz pan nie moze sobie przeprowadzic aborcji (przynajmniej efektu nie bedzie) a tak samo sie do tego przyczynil - po prostu nie przygotowywalem sie do tej wypowiedzi - pisalem na biezaco. Wiec jeszcze raz - zeby przeprosic za jednostronna wypowiedz - tak samo winny jest mezczyzna jak i kobieta. I masz racje, ze czasami zdarza sie tak, ze kobieta pozostaje z dzieckiem sama. Tutaj kobieta musi wykazac sie trafnym doborem partnera. Nie wszystkie maja to szczescie. I odnosnie dzieci: kobieta sama moze zazadac zastosowania gumki. Jezeli nie moze partnera zmusic do jej zalozenia, to powinna sama sie zabezpieczyc badz skonczyc znajomosc. Nie ma uniwersalnej recepty. I dalej uwazam, ze nie zyje sie po to, by tylko uprawiac seks. Sa tez inne cele. Aborcja nie powinna byc wykonywana na zadanie. A mowa o aborcji ze wzgledow spolecznych to w 99% hipokryzja. Czesto o ta aborcje zabiegaja dziewczyny, ktore dosc regularnie sie skrobia. Kazdy powinien zdac sobie sprawe z odpowiedzialnosci. I rozwiazaniem problemu nie jest wlasnie aborcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.tilbu1.nb.home.nl 24.06.03, 13:44 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: Nel napisał(a): > > > Wojtku, wiesz co??? Kobiety nie zachodza w ciaze samoistnie, > > sprawca jest mezczyzna. Dlaczego wiec komentujesz w wulgarny > > sposob tylko kobiety? Zapewniem Cie, ze wiekszosc decyduje > > sie na przerwanie ciazy WLASNIE dlatego, ze nie moga liczyc na > > owych wspanialych panow, ktorzy sie do tego przyczynili. A co > > do antykoncepcji, przeciez mezczyzni ROWNIEZ moga przed ciaza > > uchronic partnerke, wystarczy prezerwatywa. Czemu wiec tego nie > > robicie panowie????? Chyba wiem...w naszym kraju ZAWSZE jest > > winna kobieta. Pozdrawiam. > > Masz racje. Moja wypowiedz byla niekompletna. To samo tyczy sie > oczywiscie panow. Tak jak sa malointeligentne kobiety, tak i sa > debilni panowie. Antykoncepcja dotyczy tez mezczyzn. Wcale nie > zaprzeczam. A pisalem tylko o kobietach i pominalem panow, > poniewaz pan nie moze sobie przeprowadzic aborcji (przynajmniej > efektu nie bedzie) a tak samo sie do tego przyczynil - po prostu > nie przygotowywalem sie do tej wypowiedzi - pisalem na biezaco. > > Wiec jeszcze raz - zeby przeprosic za jednostronna wypowiedz - > tak samo winny jest mezczyzna jak i kobieta. I masz racje, ze > czasami zdarza sie tak, ze kobieta pozostaje z dzieckiem sama. > Tutaj kobieta musi wykazac sie trafnym doborem partnera. Nie > wszystkie maja to szczescie. I odnosnie dzieci: kobieta sama moze > zazadac zastosowania gumki. Jezeli nie moze partnera zmusic do > jej zalozenia, to powinna sama sie zabezpieczyc badz skonczyc > znajomosc. Nie ma uniwersalnej recepty. > > I dalej uwazam, ze nie zyje sie po to, by tylko uprawiac seks. Sa > tez inne cele. Aborcja nie powinna byc wykonywana na zadanie. A > mowa o aborcji ze wzgledow spolecznych to w 99% hipokryzja. > Czesto o ta aborcje zabiegaja dziewczyny, ktore dosc regularnie > sie skrobia. Kazdy powinien zdac sobie sprawe z > odpowiedzialnosci. I rozwiazaniem problemu nie jest wlasnie aborcja. Przeprosiny przyjete :)))))) hmmm...lubie Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _kobieta_ Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: 217.11.136.* 24.06.03, 13:35 sadze ze kazdy powinien liczyc na siebie a nie na mezczyzn - nawet kobiety w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 24.06.03, 14:39 idiotko nie pisze sie postemp tylko postęp matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYC Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.dyn.optonline.net 24.06.03, 14:24 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Trudnosci w zdobyciu srodkow antykoncepcyjnych? Nie wiesz gdzie > je kupic? Podpowiem: apteka. Jezeli nic nie wiesz jak je uzywac, > to idz do ginekologa. On ci pomoze. No chyba, ze nie wiesz kto to > ten ginekolog. Na to juz nie pomoge. > > Osoba glupia zawsze bedzie miala kolosalne problemy z > najprostszymi sprawami. Ty chlopie chyba nigdy nie napisales zadnego postu nie uzywajac w nim jakies inwektywy. Kazdy ma prawo do wyrazenia wlasnej opinii, co nie znaczy, ze trzeba swoje wypowiedzi ubarwiac chamskimi docinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
asci Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... 24.06.03, 14:52 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Trudnosci w zdobyciu srodkow antykoncepcyjnych? Nie wiesz gdzie > je kupic? Podpowiem: apteka. Jak nie do końca wiesz to nie pisz. Idź do apteki i zapytaj o środki antykoncepcyjne. Spróbuj kupić coś innego niż prezerwatywa lub obrzydliwe globulki. Pomijam pigułki, na które potrzebna jest recepta. Jak dostaniesz cokolwiek innego to podaj mi adres tej apteki. Bo ja przepytuję od pół roku w każdej krakowskiej aptece i nie ma. Musiałam się zaopatrzyć za granicą. Więc powtarzam jeszcze raz - jak nie wiesz na pewno to nie pisz. I jeszcze jedno - czy nikt już nie potrafi wymieniać poglądów bez obrzucania się błotem, i prazentowania własnego chamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.anmed.am.wroc.pl 25.06.03, 08:31 Stosowanie doustnych środków antykoncepcyjnych u niewielkiego odsetka kobiet może wywołać niepożądane reakcje uboczne. Dlatego są sprzedawane wyłącznie za zgodą lekarza. Lekarz jest odpowiedzialny za przeprowadzenie odpowiednich badań lekarskich i poinformowanie kobiety o możliwych zagrożeniach. Powinien dobrać odpowiedni środek dla każdej kobiety i zachęcić ją do badań kontrolnych. Sprzedawanie środków antykoncepcyjnych "na receptę" ma więc na celu ochronę zdrowia kobiety i racjonalne korzystanie z leków hormonalnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.powernet.pl 25.06.03, 10:16 Gość portalu: asia napisał(a): > Stosowanie doustnych środków antykoncepcyjnych u niewielkiego > odsetka kobiet może wywołać niepożądane reakcje uboczne. Dlatego > są sprzedawane wyłącznie za zgodą lekarza. Lekarz jest > odpowiedzialny za przeprowadzenie odpowiednich badań lekarskich > i poinformowanie kobiety o możliwych zagrożeniach. Powinien > dobrać odpowiedni środek dla każdej kobiety i zachęcić ją do > badań kontrolnych. > Sprzedawanie środków antykoncepcyjnych "na receptę" ma więc na > celu ochronę zdrowia kobiety i racjonalne korzystanie z leków > hormonalnych. > > Pozdrawiam Może to i prawda, ale 75% lekarzy wypisuje bez żadnych badań recepte na Diane35, która to pigułka jest lekiem hormonalnym i skutkiem ubocznym leczenia jest antykoncepcja. Ewntualnie 19'latka dostaje receptę na środek trójfazowy, który podaje się kobietom jako zastępczą terapię hormonalna w okresie przekwitania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrona Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.acn.pl / 10.69.2.* 24.06.03, 19:37 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Trudnosci w zdobyciu srodkow antykoncepcyjnych? Nie wiesz gdzie > je kupic? Podpowiem: apteka. Jezeli nic nie wiesz jak je uzywac, > to idz do ginekologa. On ci pomoze. No chyba, ze nie wiesz kto to > ten ginekolog. Na to juz nie pomoge. > > Osoba glupia zawsze bedzie miala kolosalne problemy z > najprostszymi sprawami. Po pierwsze ktoś tu nie ma pojęcia o tym,że środki antykoncepcyjne nie sa w naszym kraju refundowane, po drugie nazywając kogoś głupim-dokonujesz oceny, świadczącej o bardzo niskim poczuciu własnej wartości co prowadzi do takiego tonu Twoich wypowiedzi, po trzecie o tym czy chcesz mieć dziecko czy nie decyduje się wsopólnie więc odpowiedzialnosć spada na dwie osoby, a po czwarte nikt przecież na siłę do tego statku nikogo nie zgarnia jest to wybór a zyjemy przecież w demokracji, gdzie każdy ma prawo wyboru? więc wniosek nasuwa się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sama Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.esr.east.verizon.net 24.06.03, 22:34 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Trudnosci w zdobyciu srodkow antykoncepcyjnych? Nie wiesz gdzie > je kupic? Podpowiem: apteka. Jezeli nic nie wiesz jak je uzywac, > to idz do ginekologa. On ci pomoze. No chyba, ze nie wiesz kto to > ten ginekolog. Na to juz nie pomoge. > > Osoba glupia zawsze bedzie miala kolosalne problemy z > najprostszymi sprawami. O tych sprawach trzeba uczyc mlodych ludzi a nie myslec ze sami wymysla. Nie polega tylko na tym ze prodykty istneija ale trzeba wziac poduwage ile kosztuja w stosunku do zarobkow powiedzmy. A nawet jeslu sa srodki, ktore sa stosunkowo tanie i w szkolach ucze mlodziez o sprawacg seksualnych realistycznie (nie tak jak kosciol slawi) to i tak potrzebna jest aborcja. Co Ci to przeszkadza ze ktos kto umjal sie zastanowic nad odpowiedzialnoscia dziecka, postanowil ze to nie jest najlepsza rzecza i nie sprowadzil na swiat niechcianego dziecka. A nawet jak ten Bog tak strasznie tepi aborcje to niech ta osoba ktora miala aborcje martwi sie o to. Nie zalezy od Ciebie co sie stanie z tej osoby dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _facet_ Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.hoasnet.inet.fi 25.06.03, 09:13 Latwo zauwazyc,ze opinie rozbiegaja sie. Moim zdaniem ostateczna decyzja powinna nalezec do mezczyzny i kobiety. To nie prawo, to nie moralnosc czy wartosc kraju powinny decydowac. Aborcja dla kazdej kobiety jest ogromnym przezyciem, czesto glebokim ciosem. Kobieta powinna byc otoczona szczegolna troska w tych chwilach. To nie jest 1,5 godziny operacji i juz, po wszystkim. Jestem jak najbardziej za legalna aborcja z profesjonalna opieka, szczegolnie psychologa, ktory moze wyjascic jakie sa kosekwencje tego zabiegu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terragor Pewnie że nie potępiaj... IP: 217.96.29.* 24.06.03, 12:03 to przecież nie Twoje dziecko mordują, a co Cie obchodzą cudze bachory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: Pewnie że nie potępiaj... IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.06.03, 12:25 Gość portalu: terragor napisał(a): > to przecież nie Twoje dziecko mordują, a co Cie obchodzą cudze > bachory Slusznie, Ciebie tez nalezaloby .............. . Co to kogo obchodzi? Dopoki oczywiscie nie przyzwyczaimy sie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz M Re: do wczoraj myslalam ze jestem w ciazy... IP: *.hipernet.ras.pl 25.06.03, 10:13 O jak miło usłyszec choć jeden mądry głos. W dodatku bez obrażania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 11:40 Ale debil ten Zubr. Nie umie uzywac gumki nawet pomimo tego, ze dostarczana jest z intrukcja obslugi. Pewnie miales niestrawnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka ad vocem tym co dobrze śpią... IP: *.mostostal-export.com.pl 24.06.03, 13:19 życzę tym wszystkim, którzy tak oczekują bohaterstwa w podejmowaniu życiowych decyzji i świat wydaje im się czarno- biały,żeby kiedyś ktoś im najbliższy błagał ich o szybszą śmierć,nie w chwili słabości,ale konając miesiącami,żeby potrafili pomóc kobiecie maltretowanej przez męża, w ósmej ciąży,gdy jest zdecydowana na wszystko by nie urodzić,a mąz nie pozwala jej używać sodków antykoncepcyjnych.NIE MACIE pojęcia o dramatach,jakie dotykają ludzi(na Wasze szczęście).Uprawaicie czcze gadanie, żeby poczuć się dobrze ze sobą.WAS TEN PROBLEM NIE DOTYKA.tylko ćpunów, wykolejeńców,feministki,żydów,gejów i kogo sobie tam życzycie.mały zakłamany polski grajdołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani czarny ani czerwony Re: ad vocem tym co dobrze śpią... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 15:01 BRAWO!!! W końcu coś mądrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 11:21 szkoda że nie są tacy szybcy i skuteczni w wykrywaniu przemytu na granicy wschodniej, pewnie nie dostali w łapę (w dupę) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.06.03, 11:25 Dlaczego wy, dziennikarze ak nieuważnie traktujecie język ? Przecież wynika z tego mnóstwo nieporozumień, bałaganu myślowego, który jest skrzętnie wykorzystywany przez zacietrzewionych uczestników sporu. Mam tu na myśli użycie wyrażenia "noszonego przez nią dziecka " w ostatnim zdaniu materiału. Neutralny zwrot, to "płód". To taki sposób relacji wykorzystywany jest do nazywania mordercami tych, którzy przecież tylko występują przeciwko KARANIU za aborcję. Tymczasem w większości relacji dzennikarskich używa się (czy przypadkowo ?) fałszywego określenia "zwolennicy aborcji". Czy jakikolwiek myślący przedstawiciel fachu dzennikarskego ma prawo tak niechlujnie pisać, myśleć, mówić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ZX20. Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: diak:* / 10.5.3.* 24.06.03, 11:33 Kobiety z lewicy są uszczęśliwione przypłynięciem tego statku i temat zastępczy pt: ,,aborcja'' znów zagościł na łamach prasy. Trzeba przecież odwrócić uwagę od afer, w które zamieszani są ich koledzy KOMUCHY.Obiecaliście wyborcom pracę! Dajcie ją, a nie będzie problemu z aborcją, bo bedzie ludzi stać na to , żeby mieć potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacmur3 Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: 217.98.232.* 24.06.03, 11:45 W krajach rozwiniętych ludzie zarabiają więcej niż my!Niestety nie garną się do rodzenia dzieci!!W Polsce /ciemnym kraju/niestety zmusza się wszystkie kobiety bez wyjątku,do bycia matką lub ojcem.Możemy się za to niestety poszczycić wyżucaniem dzieci na śmietnik lub /całe szczęście/pod drzwi przepełnionych i biednych domów dziecka. Proponuje skończyć z tą hipokryzją!!Z poważaniem dla tych co za i przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniak Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:41 > Dlaczego wy, dziennikarze ak nieuważnie traktujecie język ? > Przecież wynika z tego mnóstwo nieporozumień, bałaganu > myślowego, który jest skrzętnie wykorzystywany przez > zacietrzewionych uczestników sporu. Mam tu na myśli użycie > wyrażenia "noszonego przez nią dziecka " w ostatnim zdaniu > materiału. Neutralny zwrot, to "płód" no cóż dla niektórych może bardziej polityczie poprawna byłaby nazwa "wielbłąd" - nie zmieni to faktu ze to jest dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolika Płód to neutralny zwrot IP: 217.96.29.* 24.06.03, 12:06 dla takiego debila jak Ty. Gdybyś miał kiedys dziecko w brzuchu to nie miałbys żadnych wątpliwości, że nosisz ...dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Płód to neutralny zwrot IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 24.06.03, 16:28 Dla takiej debilki jak ty - pomimo ze wydawalo ci sie iz nosisz dziecko to i tak w brzuchu mialas tylko plod, bo dziecko to by ci musieli tam wszyc chirurdzy. A jestem pewien ze z takiej matki to ten plod po narodzeniu nie jest dzieckiem tylko bachorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYS Re: Płód to neutralny zwrot IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 16:55 Gość portalu: KR$ napisał(a): > Dla takiej debilki jak ty - pomimo ze wydawalo ci sie iz nosisz dziecko to i > tak w brzuchu mialas tylko plod, bo dziecko to by ci musieli tam wszyc > chirurdzy. A jestem pewien ze z takiej matki to ten plod po narodzeniu nie jest > > dzieckiem tylko bachorem... Poziom wypowiedzi -brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajababa odesłać je skąd przypłynęły IP: *.crowley.pl 24.06.03, 11:39 Ciekawe, czy holendrzy, przodujący w "nowym" ustawodastwie, za jakiś czas nie podeślą kolejnego statku, tym razem proponującego eutanazję dla każdego (już widzę hasło: znudził ci sie dziadziuś, wpadnij do nas), albo szybkie śluby dla homo? Czy w ten sposób ktoś rozwiąze problem kary śmierci - u nas się go nie wykonuje, ale na eksterytorialnych wodach pływa sobie ... Być może, gdyby mamy tych biednych pań z Holandii skorzystały z "dobrodziejstwa wolnego decydowania o własnym ciele", dzisiaj nie miałby kto do Polski przypłynąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriela Re: I kto im zrobił taką świetną bezpłatną reklamę IP: *.chem.univ.gda.pl 24.06.03, 11:40 najlepsza oglądalność i reklama za darmo tylko głupi sie da tak ''wmanewrowac;- pies z kulawą nogą by o tym statku nie słyszał a te kilka osób ktore na bieżąco śledzą strony internetowe w/w feministe to i tak z usunięciem ciąży sobie poradzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat ochłap dla lewicowych mas - igrzyska zamiast chleba IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 24.06.03, 14:07 Bezrobocie wzrosło o 3% w stosunku do ubiegłego roku więc masy czymś trzeba zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankieter Re: Celnicy zajęli środki poronne na statku IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.06.03, 11:40 Gość portalu: Łoś napisał(a): > Brawo! Na pohybel femistkom i mordercom! Pewnie to piszesz z miłości do bliźniego. Podziwiam Twoje wyrafinowane intelektualne, bo ja za Tobą nie nadążam. Wiesz, niżej wypowiedziała się kobieta. Przeczytaj, co ona pisze. A potem pomyśl, że mogą być kobiety, które mają już np. 4 dzieci a piąte w drodze, a mąż bezrobotny, albo go nie ma i na chleb też nie ma. Co jej poradzisz ? Tak naprawdę, po zastanowieniu się. Czy jesteś pewny, że Twój Bóg tego chce, by jej życie było dla niej jedną wielką udręką, czy może jest to tylko wola tych, którzy myśli Boga objaśniają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fester Adams Polska to kraj ciemnoty i głupoty :( IP: 217.8.186.* 24.06.03, 11:45 Jesteśmy skansenem ideologicznym. Katolicka zakłamana fobia narzuca swój jedynie słuszny światopogląd powołując się często na pseudo-autorytet Najkosztowniejszego Starca Świata. Lewica straciła kompletnie rozum i zamiast zapobiegać zdziczeniu i sklerykalizowaniu, płaszczy sie przed czarnymi pedofilami. Kobiety sa sprowadzone do roli maszynak do rodzenia dzieci, które nie mają przyszłości w tym zabagnionym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Polska to kraj ciemnoty i głupoty :( IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 11:48 Najlepiej to widac po twoim przypadki. Holandia a szczegolnie Amsterdam to kraj zboczencow i dewiacji. Glupi zawsze wie skad czerpac "wzorce". Ale za to nie ma pojecia jak uzywac np. prezerwatywy - dostaje po nich niestrawnosci, jezeli wogole wie gdzie je kupic. Nie wspominam juz o innych srodkach antykoncepcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Polska to kraj ciemnoty i głupoty :( IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 24.06.03, 16:35 A slyszales ty o tym ze mozna sie kochac ze stalym partnerem bez prezerwatywy bo to przyjemniejsze i zdrowsze? Tyle ze do tego potrzeba nowoczesnej i skutecznej antykoncepcji ale tak 'zaawansowani' spolecznie osobnicy jak Ty wplywaja na to co dzieje sie w naszym kraju w taki sposob, ze normalny czlowiek nie ma dostepu do takiego czegos... I skoncz juz z tym epatowaniem swoim chamstwem i prostactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kobieta Maszynką Do Zaspakajania Facetów ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Glupiemu zawsze wiatr wieje w oczy IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 11:46 Gość portalu: ankieter napisał(a): > Gość portalu: Łoś napisał(a): > > > Brawo! Na pohybel femistkom i mordercom! > > Pewnie to piszesz z miłości do bliźniego. Podziwiam Twoje > wyrafinowane intelektualne, bo ja za Tobą nie nadążam. > Wiesz, niżej wypowiedziała się kobieta. Przeczytaj, co ona > pisze. A potem pomyśl, że mogą być kobiety, które mają już np. 4 > dzieci a piąte w drodze, a mąż bezrobotny, albo go nie ma i na > chleb też nie ma. > Co jej poradzisz ? Tak naprawdę, po zastanowieniu się. > Czy jesteś pewny, że Twój Bóg tego chce, by jej życie było dla > niej jedną wielką udręką, czy może jest to tylko wola tych, > którzy myśli Boga objaśniają ? Albo sa dziewczyny ktore skrobia sie co drugi miesiac i do tej pory nie umieja sie zabezpieczyc. Ja tez nie nadazam za toba. A skad wiesz, ze Los jest wierzacy? Nie tylko wierzacy moga byc przeciwko aborcji. A glupiemu zawsze wiatr wieje w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYSA PANTERA Re: Glupiemu zawsze wiatr wieje w oczy IP: 151.152.101.* 24.06.03, 22:59 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: ankieter napisał(a): > > > Gość portalu: Łoś napisał(a): > > > > > Brawo! Na pohybel femistkom i mordercom! > > > > Pewnie to piszesz z miłości do bliźniego. Podziwiam Twoje > > wyrafinowane intelektualne, bo ja za Tobą nie nadążam. > > Wiesz, niżej wypowiedziała się kobieta. Przeczytaj, co ona > > pisze. A potem pomyśl, że mogą być kobiety, które mają już np. 4 > > dzieci a piąte w drodze, a mąż bezrobotny, albo go nie ma i na > > chleb też nie ma. > > Co jej poradzisz ? Tak naprawdę, po zastanowieniu się. > > Czy jesteś pewny, że Twój Bóg tego chce, by jej życie było dla > > niej jedną wielką udręką, czy może jest to tylko wola tych, > > którzy myśli Boga objaśniają ? > > Albo sa dziewczyny ktore skrobia sie co drugi miesiac i do tej > pory nie umieja sie zabezpieczyc NA TO W CYWILIZOWANYCH KRAJACH MAJA SPOSOBY. NAJTANSZY Z NICH NAZYWA SIE EDUKACJA SEKSUALNA. (W POLSCE NIEOBECNA) Ja tez nie nadazam za toba. A > skad wiesz, ze Los jest wierzacy? Nie tylko wierzacy moga byc > przeciwko aborcji. > > A glupiemu zawsze wiatr wieje w oczy. NO TO NACISNIJ CZAPKE NA OCZY I DO DOMU!!!!!!!!!!!!! SKAD SIE BIERZE TA TWOJA PEWNOSC SIEBIE? NASTEPNY Z WIEDZA OSTATECZNA PROSTO OD BOGA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zabic bo sie za duzo pieprzyło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 11:48 Gość portalu: ankieter napisał(a): > Gość portalu: Łoś napisał(a): > > > Brawo! Na pohybel femistkom i mordercom! > > Pewnie to piszesz z miłości do bliźniego. Podziwiam Twoje > wyrafinowane intelektualne, bo ja za Tobą nie nadążam. > Wiesz, niżej wypowiedziała się kobieta. Przeczytaj, co ona > pisze. A potem pomyśl, że mogą być kobiety, które mają już np. 4 > dzieci a piąte w drodze, a mąż bezrobotny, albo go nie ma i na > chleb też nie ma. to niech sie nie pieprzą jak norki... a jak juz zrobią dziecko niech ponosza odpowiedzialnosć... wygodne rozwiazanie ciach, pokroic płod, zabić go bo sie nie uważało podczas stosunku > Co jej poradzisz ? Tak naprawdę, po zastanowieniu się. > Czy jesteś pewny, że Twój Bóg tego chce, by jej życie było dla > niej jedną wielką udręką, czy może jest to tylko wola tych, > którzy myśli Boga objaśniają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: zabic BY sie duzo pieprzyło IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-nie katolik Czym sie wyroznia Polska? IP: 193.11.36.* 24.06.03, 11:46 Jest pare rzeczy, ktore wyrozniaja Polske od innych krajow Europejskich: 1. Dyktatura kosciola katolickiego 2. Biurokracja i korupcja (urzednicy blokujacy rozwoj) 3. Zacofanie i populizm polityczny (Lepper, Kaczynski etc.) Ja rozumiem ze trzeba sie wyrozniac wsrod innych narodow, i miec jakas wlasna tozsamosc narodowa, ale rodacy prosze znajdzcie jakies inne cechy, bo mi wstyd za moj paszport. Czy Wy myslicie, ze w Unii jestescie obroncami moralnosci i etyki? Dziwne ze Polska przoduje pod wzgledem przestepczosci, liczby ofiar wypadkow i zanieczyszczenia srodowiska, a Polak- katolik jest postrzegany jako handlarz, kretacz, i przemytnik. Czy moze mi to ktos wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zachód jest idealny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 11:51 Gość portalu: Polak-nie katolik napisał(a): > Jest pare rzeczy, ktore wyrozniaja Polske od innych krajow > Europejskich: > 1. Dyktatura kosciola katolickiego > 2. Biurokracja i korupcja (urzednicy blokujacy rozwoj) > 3. Zacofanie i populizm polityczny (Lepper, Kaczynski etc.) > > Ja rozumiem ze trzeba sie wyrozniac wsrod innych narodow, i miec > jakas wlasna tozsamosc narodowa, ale rodacy prosze znajdzcie > jakies inne cechy, bo mi wstyd za moj paszport. to wynoś sie do Niemiec tam masz torlerancje (bandy neonazistóew palące domy dla uchodźców) nie kłam oszołomie... przestępczosc jest dużo niższa niz na zachodzie... w Brukseli jest korupcja na taką skalę, ze Polskim kretaczom nigdy sie nie sniło... w ogłe pierdolisz farmazony.. dyktatura koscioła katolickiego... ciemniaku nawet nie rozumiesz słowa dyktatura > Czy Wy myslicie, ze w Unii jestescie obroncami moralnosci i > etyki? Dziwne ze Polska przoduje pod wzgledem przestepczosci, > liczby ofiar wypadkow i zanieczyszczenia srodowiska, a Polak- > katolik jest postrzegany jako handlarz, kretacz, i przemytnik. > Czy moze mi to ktos wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihit Ciemnogrodu zdewociałe prostaki IP: *.umcs.lublin.pl 24.06.03, 11:55 A sądząc po doborze słów przez obrońców polskiego kleru kultura katolicka osiąga niebotyczne wyżyny intelektu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: zdewociałe prostaki a Lublin IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 24.06.03, 14:01 Po prostu osoby piszące inteligentnie w obronie polskich wartości narodowych, kleru itp. otrzymują przy próbach wysłania postu informację od cenzury w redakcji: nie masz uprawnień do tego forum. Ty na pewno jak plujesz na Kościół katolicki takiej informacji nie zobaczysz na monitorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To nic to tylko HIHOT IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 14:42 Byl wczesniej hihotem- macho..Podobno niegrozny. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_feministka Niegrozny narazie Aniu, 24.06.03, 20:14 Ale choroba postepuje i niewiadomo co bedzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Adresat pomylony z Nadawcą IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak nie katolik Re: zachód jest idealny IP: 193.11.36.* 24.06.03, 11:59 Tak sie sklada cwaniaku, ze od paru lat pracuje z Polska i z innymi krajami b. Europy wschodniej i musze powiedziec ze mimo, ze mam Polski paszport to z innymi krajami w regionie lepiej sie pracuje bo nie sa takimi cwaniakami jak niektorzy Polacy powolujacy sie na moralnosc i chrzescijanstwo a myslacy tylko o wlasnej kieszeni. Miejsce dla takich jak ty jest w Iranie i w Korei Polnocnej, jezeli nie mozesz zaakceptowac ze swiat wokol ciebie idzie do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: zachód jest idealny IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 16:26 Gość portalu: a napisał(a): > Gość portalu: Polak-nie katolik napisał(a): > > > Jest pare rzeczy, ktore wyrozniaja Polske od innych krajow > > Europejskich: > > 1. Dyktatura kosciola katolickiego > > 2. Biurokracja i korupcja (urzednicy blokujacy rozwoj) > > 3. Zacofanie i populizm polityczny (Lepper, Kaczynski etc.) > > > > Ja rozumiem ze trzeba sie wyrozniac wsrod innych narodow, i miec > > jakas wlasna tozsamosc narodowa, ale rodacy prosze znajdzcie > > jakies inne cechy, bo mi wstyd za moj paszport. > > to wynoś sie do Niemiec tam masz torlerancje (bandy neonazistóew palące domy > dla uchodźców) > nie kłam oszołomie... przestępczosc jest dużo niższa niz na zachodzie... w > Brukseli jest korupcja na taką skalę, ze Polskim kretaczom nigdy sie nie > sniło... w ogłe pierdolisz farmazony.. dyktatura koscioła katolickiego... > ciemniaku nawet nie rozumiesz słowa dyktatura > > Czy Wy myslicie, ze w Unii jestescie obroncami moralnosci i > > etyki? Dziwne ze Polska przoduje pod wzgledem przestepczosci, > > liczby ofiar wypadkow i zanieczyszczenia srodowiska, a Polak- > > katolik jest postrzegany jako handlarz, kretacz, i przemytnik. > > Czy moze mi to ktos wyjasnic? Ani jedno ani drugie nie jest prawdziwe... - a wiec zalecam grzybki.. W Polsce przestepczosc jest wysoka - zwlaszcza w niektorych miastach -egzekwowalnosc prawa nikla- zwlaszcza dla takiego przecietnego zjadacza chleba a wartosci chrzescijanskie to cos co mozemy wniesc jesli nikt ich nie bedzie wypaczal- rowniez u nas.. Czarownice sie tez mecza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Czym sie wyroznia Polska? IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 11:53 Gość portalu: Polak-nie katolik napisał(a): > Jest pare rzeczy, ktore wyrozniaja Polske od innych krajow > Europejskich: > 1. Dyktatura kosciola katolickiego Ty to musiales byc uciskany przez kosciol katolicki. Chyba uciskal ci na mozg. > 2. Biurokracja i korupcja (urzednicy blokujacy rozwoj) Tez takie cymbaly jak ty do tego sie przyczyniaja. Rozwoj to nie tylko seks. > 3. Zacofanie i populizm polityczny (Lepper, Kaczynski etc.) O a czemuz to pominales Millera? O przepraszam! Urazilem dume? Ale Miller wie gdzie znalezc wyborcow: wsrod baranow, ktorzy we wszystko uwierza, co on powie. Pewnie nie wiesz o czym pisze. Podpowiem: o obietnicach przedwyborczych. > > Ja rozumiem ze trzeba sie wyrozniac wsrod innych narodow, i miec > jakas wlasna tozsamosc narodowa, ale rodacy prosze znajdzcie > jakies inne cechy, bo mi wstyd za moj paszport. Masz racje: zmien paszport i obywatelstwo. > > Czy Wy myslicie, ze w Unii jestescie obroncami moralnosci i > etyki? Dziwne ze Polska przoduje pod wzgledem przestepczosci, > liczby ofiar wypadkow i zanieczyszczenia srodowiska, a Polak- > katolik jest postrzegany jako handlarz, kretacz, i przemytnik. > Czy moze mi to ktos wyjasnic? Jaka wiedza bije od ciebie. Szkoda tylko ze nie czytasz statystyk na zachodzie (za glupi jestes na czytanie?). Wezmy chociazby stolice naszych bohaterek - Amsterdam: tam nawet najstarsze rowery trzeba przywiazywac grubym lancychem do latarni, zeby ich nikt nie ukradl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihiot Ciemnogrodu Re: Czym sie wyroznia Polska? IP: *.umcs.lublin.pl 24.06.03, 11:59 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Jaka wiedza bije od ciebie. Szkoda tylko ze nie czytasz statystyk > na zachodzie (za glupi jestes na czytanie?). Wezmy chociazby > stolice naszych bohaterek - Amsterdam: tam nawet najstarsze > rowery trzeba przywiazywac grubym lancychem do latarni, zeby ich > nikt nie ukradl. Bo niestety za dużo takich "uczciwych katolików" wyemigrowało do Holandii z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Czym sie wyroznia Polska? IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 12:23 Wiesz, to ciekawe - o ciemnogrodzie najwiecej pisza osoby ciemne. To chyba u was tradycja rodzinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka z holandii Re: Czym sie wyroznia Polska? IP: *.speed.planet.nl 25.06.03, 11:06 Wojtku,zapomniales jeszcze o jednym:W Holandii bija murzynow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terragor Pajacu jeden nieczytaty IP: 217.96.29.* 24.06.03, 12:09 Miasto o najwyższej przestępczości w Europie to Amsterdam, a pozostałe plagi, które wymieniłes masz z nadanie socjalów podobnych Tobie, tak na marginesie gdy za ich władzy chciałes zabić dzieciaka nie było problemu. Pozbądz sie kompleksów zobacz kim jestes i trochę więcej dumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pajacu jeden nieczytaty IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 12:24 Daj mu spokoj. Niech zmieni paszport i wyjedzie w nieznane. Miller i Lepper beda mieli o jednego wyborce mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Pajacu jeden nieczytaty IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 12:40 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Daj mu spokoj. Niech zmieni paszport i wyjedzie w nieznane. > Miller i Lepper beda mieli o jednego wyborce mniej. A co z wsza? Czyzby Pan ewoluowal - no to prawie rewolucja. Gdyby nie ta jedna calkiem porzadna opinia z poczatku tobym Panu tej wiedzy o pepowinie nie darowala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pajacu jeden nieczytaty IP: *.56.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 13:23 U pani to juz nawet nie mozna mazyc o ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Pajacu jeden nieczytaty IP: *.ifn-magdeburg.de 24.06.03, 13:57 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > U pani to juz nawet nie mozna mazyc o ewolucji. U mnie nie. Jestem jednostka wyroznicowana. U mnie jest plastycznosc Prosze Pana :))) Odpowiedz Link Zgłoś