Gość: ef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 16:09 www.e-polityka.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8255 Czy to oznacza powstanie nowej partii ? Polska Zjednocxzona Partia Rozliczonych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ef Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 18:47 co sądzicie o sprawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek przesadził, stanowczo przesadził IP: *.biaman.pl 14.07.03, 19:48 Gość portalu: ef napisał(a): > co sądzicie o sprawie ? Sprawa oczywista. Tow. Muler się zagalopował i przesadził z szacunkiem liczby towarzyszy do odstrzału. Wg naszych danych nie powinna ona przekraczać 15-20 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: przesadził, stanowczo przesadził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 19:55 Twój wariant jest optymistyczny a nawet żartobliwy. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 19:25 A ilu jest w Polsce osadzonych w zakładach penitencjarnych? Czy trzeba będzie podwoić liczbę placówek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 20:00 Gość portalu: ef napisał(a): > A ilu jest w Polsce osadzonych w zakładach penitencjarnych? Czy trzeba będzie > podwoić liczbę placówek ? Masz na myśli nie te 30 tysięcy, które odejdą, a tych co zostaną?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 20:02 ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 20:09 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > Gość portalu: ef napisał(a): > > > A ilu jest w Polsce osadzonych w zakładach penitencjarnych? Czy trzeba będ > zie > > podwoić liczbę placówek ? > > > Masz na myśli nie te 30 tysięcy, które odejdą, a tych co zostaną?:) Przydałaby się wysepka na morzu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek na przykład Atlantyda IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:10 Gość portalu: l napisał(a): > Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > Gość portalu: ef napisał(a): > > > > > A ilu jest w Polsce osadzonych w zakładach penitencjarnych? Czy trzeb > a będ > > zie > > > podwoić liczbę placówek ? > > > > > > Masz na myśli nie te 30 tysięcy, które odejdą, a tych co zostaną?:) > > Przydałaby się wysepka na morzu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 20:13 Gość portalu: l napisał(a): > Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > Gość portalu: ef napisał(a): > > > > > A ilu jest w Polsce osadzonych w zakładach penitencjarnych? Czy trzeb > a będ > > zie > > > podwoić liczbę placówek ? > > > > > > Masz na myśli nie te 30 tysięcy, które odejdą, a tych co zostaną?:) > > Przydałaby się wysepka na morzu :))) Byle nie na Bałtyku! Morze żółte-to owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 20:20 Ostatnio Alcatraz niezasiedlony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek nic z tego IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:21 Gość portalu: l napisał(a): > Ostatnio Alcatraz niezasiedlony. Tylko nie tam! To indiańska ziemia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: nic z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 20:25 I ci czerwonoskórzy i ci.Konkurencyjne plemie z Lechistanu może spowodowac nerwową reakcję ale przecież o to chodzi. Może miejscowe Indianery ich skutecznie spacyfikują, niech mają po latach cierpień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Re: nic z tego IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:26 Może miejscowe Indianery ich > skutecznie spacyfikują A skoro tak, to pozwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek done! IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:44 Gość portalu: l napisał(a): > Houk! A cóz to? Czkawka?:) No, wreszcie otworzyłem. Zdjęcie z Jolą spowodowało torsje i musiałem szybko z(a)mykać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l tylko kto przekuje ich"sukcesy" na kajdany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 20:47 to po polskiemu z indiańska. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 20 - 30 tysięcy mniej 14.07.03, 20:28 Gość portalu: l napisał(a): > Przydałaby się wysepka na morzu :))) Alcatraz może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 20:36 To było między wyrazami, bo wiersz tylko 1. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: 20 - 30 tysięcy mniej 14.07.03, 20:13 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > Masz na myśli nie te 30 tysięcy, które odejdą, a tych co zostaną?:) Jak to co? "Gorącym żelazem" - tak, jak było obiecane. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: 20 - 30 tysięcy mniej 14.07.03, 20:10 A gdy serce ściśnie te kilkadziesiąt tysięcy wyrzuconych w ramach kolejnej socjotechnicznej zagrywki, zawsze będą mogli pocieszyć się oglądając kolekcję zdjęć. Zdjęcie nr 5 szybko postawi ich na nogi. www.miller.pl/div1_04.html# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:14 Kolego, toto sie nie otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: 20 - 30 tysięcy mniej 14.07.03, 20:16 Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > Kolego, toto sie nie otwiera! A u mnie się otwiera. Może nie masz partyjnego komputera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek wciąż nici IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:17 > > A u mnie się otwiera. Może nie masz partyjnego komputera:) No tak, ja jeszcze jestem świeży, czyli tzw. greenhorn, a może redhorn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek Re: To może spróbuj przez www.miller.pl IP: *.biaman.pl 14.07.03, 20:23 Probowalem, nie idzie. nie wiem, co jest grane. Czyzby SB mnie namierzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: To może spróbuj przez www.miller.pl 14.07.03, 20:33 Gość portalu: bratek.bratek napisał(a): > Probowalem, nie idzie. nie wiem, co jest grane. Czyzby SB mnie namierzyło? No to teraz wiemy, czym się zajmuje Barcikowski, gdy monitoruje pasywnie korupcję na szczeblach władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: 20 - 30 tysięcy mniej IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 20:17 minderbinder1 napisał: > A gdy serce ściśnie te kilkadziesiąt tysięcy wyrzuconych w ramach kolejnej > socjotechnicznej zagrywki, zawsze będą mogli pocieszyć się oglądając kolekcję > zdjęć. Zdjęcie nr 5 szybko postawi ich na nogi. > > > www.miller.pl/div1_04.html# Dziwne, bo mnie wszystkie z nóg zwalają. Odpowiedz Link Zgłoś