rickky 12.02.08, 09:19 Od rana słucham sobie niemieckiego radia, i nagle ... ! Uświadamiam sobie, że jestem indoktrynowany i sprowadzany na ideologiczne manowce... Czy spotka mnie jeszcze dzisiaj coś śmieszniejszego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu A czy masz swiadomosc, ze niemieckie radio.. 12.02.08, 09:22 ..manipuluje toba wbrew prawu wewnatrzunijnemu, jak wczoraj zauwazyl pan byly premier Jaroslaw? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A czy masz swiadomosc, ze niemieckie radio.. 12.02.08, 09:25 marouder.eu napisał: > ..manipuluje toba wbrew prawu wewnatrzunijnemu, jak wczoraj zauwazyl pan byly > premier Jaroslaw? Tak, to jeszcze bardziej podnosi śmieszność sytuacji w jakiej się znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Słucham sobie niemieckiego radia... 12.02.08, 09:28 Mną manipulują niby polskie, ale czy one naprawde polskie, to cholera ich wie? RM rydzolowe tez mialo byc polskie, a okazuje sie urugwajsko-kobylanskie. I badz tu czlowieku mądry. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Oglądam sobie niemiecką telewizję... 12.02.08, 12:21 Oglądam sobie "kropkę nad i" i zastanawiam się, kogo mi przypomina Monika Olejnik. Już wiem - wypisz, wymaluj złotowłosa Lorelei, czesząca włosy złotym grzebieniem na skale wysoko nad brzegiem Renu, śpiewająca Schuberta... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Oglądam sobie niemiecką telewizję... 12.02.08, 13:47 Tiaaaa, niektorym kamery zdecydowanie dodają urody. Dobry makijaz tez. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Gdybyś dzisiaj słuchał sTEK FM,to by cię spotkało 12.02.08, 13:54 rickky napisał: Słucham sobie niemieckiego radia... > Czy spotka mnie jeszcze dzisiaj coś śmieszniejszego ? ---> Wojciech Mazowiecki przebił głupotą nawet swojego ojca ... Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Re: lubie poczytać 12.02.08, 14:30 rosario_t napisała: > A ja sobie niemiecka gazete lubie poczytać "Fakt", "Dziennik", Polskę" czy "Rzepę"? Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: lubie poczytać 12.02.08, 16:28 weissensee napisała: > rosario_t napisała: > > > A ja sobie niemiecka gazete lubie poczytać > > "Fakt", "Dziennik", Polskę" czy "Rzepę"? A ja jestem chyba niepoczytalny. Nie lubię sobie tego poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz No widzisz, w czasie słuchania radia warto się 12.02.08, 16:42 od czasu do czasu zastanowić o czym tam gadają. Bo to propaganda, nic tylko obca propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj A czy chociaż Polskie Radio jest polskie? 12.02.08, 17:15 Może jest wolskie? Jeśli tak, to w czyim interesie ono manipuluje? Ono chyba manipuluje w interesie Jarosława K. Tak naprawdę (ulubiony zwrot PiSowców), to jak wiadomo, media w naszym kraju dzielą się na polskojęzyczne i te, które podają się za katolickie. O polskich jakoś nie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Słucham sobie niemieckiego radia... 12.02.08, 16:59 > Od rana słucham sobie niemieckiego radia, i nagle ... ! > Uświadamiam sobie, że jestem indoktrynowany i sprowadzany na > ideologiczne manowce... Jak byś lepiej się przykładał do tego, co mówili nasi wybitni przywódcy, to byś wiedział, że największym naszym wrogiem są państwa kapitalistyczne i ich zapluci poplecznicy. Pan Jarkacz wykuł to na pamięć i teraz wie! Odpowiedz Link Zgłoś