semperignotus 07.08.08, 19:00 wszystko na to wskazuje , bo nieudanej akcji uciśnionego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Sulmiński liczy na żółte papiery ? 07.08.08, 19:01 ja mu nie chcę fundować renty! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Sulmiński liczy na żółte papiery ? 07.08.08, 19:03 mmikki napisał: > ja mu nie chcę fundować renty! Co tam renta! Fundować mu będziesz pensję doradcy Lecha Kaczyńskiego. Zbiera u siebie takich nieudaczników. Byleby był czymś skompromitowany. Taki służący najlepiej służy. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Sulmiński liczy na żółte papiery ? 07.08.08, 19:05 tyż prowda jak mawiał Kwiczoł - niedługo u Lecha K wyląduje Borowski Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Sulmiński liczy na żółte papiery ? 07.08.08, 19:02 Jego teatralna proba samobojstwa w kosciele wiele mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Sulmiński liczy na żółte papiery ? 07.08.08, 19:04 pewnie wcześniej krzyknął - uwaga zaczynam Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Sulmiński liczy na żółte papiery ? 07.08.08, 19:07 Mówi, że cwaniak i spryciarz. Za to nie dostaje się żółtych papierów. Będzie odpowiadał z wolnej stopy, ale będzie ODPOWIADAŁ Odpowiedz Link Zgłoś