Dodaj do ulubionych

koszulki z nadrukiem

28.11.10, 19:23
witam wszystkich :) mam pytanie ... chciałabym kupić sobie jakąś fajną koszulkę z nadrukiem, ale wszędzie mają jakieś zawyżone ceny i trzeba czekać w nieskończoność ... znacie jakiś fajny sklep gdzie mogę kupić taką koszulkę w miarę przystępnej cenie ??
Obserwuj wątek
    • turenia.t Re: koszulki z nadrukiem 14.02.11, 21:32
      ostatnio znalazłam super sklep koszulki z nadrukiem SooNS Studio - super ceny a koszulkę miałam za 3 dni w domu. Jakość mega super zarówno koszulki jak i nadruku.

oto link: www.soons-studio.pl
    • turenia.t Re: koszulki z nadrukiem 15.02.11, 23:22
      siema mega koszulki z nadrukiem kupilam w tym sklepie www.soons-studio.pl zagladnij
    • bigbounce Re: koszulki z nadrukiem 17.10.11, 14:10
      No tutaj mają bardzo oryginalne i dobrej jakości:)
      • bigbounce Re: koszulki z nadrukiem 17.10.11, 14:11
        jeszcze raz link:
        www.bigbounce.pl
        • koszulkiwodzislaw Re: koszulki z nadrukiem 12.05.13, 11:15
          Ja zapraszam do sklepu Koszulkowy.pl w Wodzisławiu Śl. ul. Piłsudskiego 8 (50metrów od rynku). W ofercie mamy dziesiątki gotowych wzorów, a także wykonujemy koszulki z własnym tekstem i zdjęciem. Poza tym wykonujemy zlecenia dla firm na koszulki, polo, polary i inną odzież z nadrukiem w technologii sitodruk, haft, druk cyfrowy, flex, flock.

www.koszulkowy.pl
    • fragrancesearcher Re: koszulki z nadrukiem 04.06.13, 20:34
      nie znasz się. ja tam polecam www.reflect.pl
      robią w sitodruku jeśli chcesz, poza tym można zamawiać hurtowo.
      www.reflect.pl/katalog_odziez.html
      • koszulkiwodzislaw Re: koszulki z nadrukiem 04.03.14, 16:10
        Hej,

Chciałem powiadomiść, że od nowego roku robimy u siebie na miejscu sitodruk (nowa karuzela 6/6), haft i druk cyfrowy.
        Wszytko można zamówić w Wodzisławiu przy rynku, ul. Piłsudskiego 8 lub prze internet.

koszulkowy.pl/wodzislaw
        • karolina090909 Re: koszulki z nadrukiem 26.10.14, 20:32
          Hej. Zapraszam was do odwiedzenia mojego sklepu internetowego z ubraniami z oryginalnymi napisami i nadrukami.
          skytshirt.cupsell.pl/ . Ubrania jak i wykonane nadruki są bardzo wysokiej jakości, nie spierają się po pierwszym praniu. Zachęcam was do kupowania i polecania innym.
          Dodatkowo jeśli macie specjalne życzenia co do nadruku, piszcie na priv, na pewno się dogadamy.
          Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie.
          • karolina090909 Re: koszulki z nadrukiem 31.10.14, 18:31

Hej, chciałam was zaprosić do moich nowych sklepów internetowych z ubraniami feelings.cupsell.pl/ skytshirt.cupsell.pl/ . Wiele nowych wzorów, a wkrótce jeszcze więcej.
            Wybierajcie, kupujcie, polecajcie
    • www.koszulkowy.pl Re: koszulki z nadrukiem 29.01.16, 14:41
      Zapraszamy do Koszulkowy.pl
      Szybka realizacja, ceny rozsądne i extra jakość!
    • bana88 Re: koszulki z nadrukiem 10.02.16, 19:41
      framfot.pl
    • roofoo Re: koszulki z nadrukiem 25.03.17, 12:42
      ja rozmawiałem gościem co dostarczał do butików na promenadzie w jastrzębiej ale sprzedaż tylko w hurcie. Bez nadruków od ręki na tchaya.pl a tak to nadruki "malowane" na zamówienie. Może teraz coś mają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka